- 26 Kasım 2014
- 76
- 14
- 13
- Konu Sahibi dertliesra
-
Emin ol cümlelerinden dahi hissediliyor durumun, ruh halin ..
Eşinin derdi farklı bir şey yaşamak, merak, heyecan artık ne ise ne ..
Ama işte sonuç bu maalesef ..
Allah yardımcınız olsun ..
Düpedüz aldatmadır arkadaşım, kendini kandırma.Bnde hazmedebileceğimi düşünmüyorum unutacağımıda sanmıyorum.
Ama onu bu kadar severken hala aklım almıyor. Bir iki arkadaşıma anlattım evliyken yapmadıysa yada cinsellik yoksa aldatma sayılmaz dediler ama başka bir kadın var işin ucunda çok gurur kırıcı.
kendini kandiriyorsun ne diyim aci buyuk olunca yaptigimiz en iyi sey bu degilmi ? Kendimizi kandirmak ! İstemeseydi asla gorusmezdi telini degistirirdi facesini kapatirdi gerekirse bir bahanesini bulur senin facenide kapattirirdi. Ama gorusmeyi secmis zorla olduguna hic inanmiyorum ben kadin oldugum halde hicbir erkek bana zorla bir sey yaptiramaz.İlk başlarda isteyerek görüşmüş ama nişanlıyken.
Ama evliyken tehditle telefonda konuşmuşlar.
Yüzyüze mesaj falan yok sadece kız her seferinde aramış.
Isiniz var mıAilem eminim boşnmak istesem karşı çıakcak yuva bozulmaz kafasındalar.
Ama ben kaldıramıyorum
Dayanacak gücü de kendimde bulamıyorum
Evet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.
Eeeeee, yemeseymis? Yani madem bu kadar seviyormus, baska kadinlarla neden bulusmus ? Hem de yurtdisindan kaldirip buraya getirmis ? Kadin sizin adamin kafasina silah mi dayamis bulusalim diye ?
Pisman olsa ne , olmasa ne, seven erkek bu haltlari ye-mez. Kendimizi kandirmayalim.
Madem kadin santaj yapacak nitelikte psikopat bir insan, neden gorusmus ? Kendi hic istememistir eminim, onun yerine kadina manyak diyip isin icinden siyrilmaya calismis........yerseniz tabi. Kendinizi o kadar inandirmissiniz ki, yazik adam mazlum, zavalli, manyak bir sirfintinin eline dusmus, santaja ugramis vs vs., eeeeeee kardesim en bastan o kadinla ne isin vardi?
Affedin, affetmeyin, sindirin, sindirmeyin size kalmis tabi ki ama su adamam guvenmeyin nolur. Sizi resmen ayakta uyutmus, boyle bir kapasitesi var.
siz bu olayı ortaya çıkarmasaydınız dürüstçe ortaya çıkıp itiraf etmeyecekti ama. mutlu mesut vakit geçirecekti sizinle. en ufak bir pişmanlık hissetseydi en baştan söylerdi, aslında o bir yana, en baştan sizden gizli işler çevirmezdi... hiç dürüst ve inandırıcı değil yani.
Keb
kendini kandiriyorsun ne diyim aci buyuk olunca yaptigimiz en iyi sey bu degilmi ? Kendimizi kandirmak ! İstemeseydi asla gorusmezdi telini degistirirdi facesini kapatirdi gerekirse bir bahanesini bulur senin facenide kapattirirdi. Ama gorusmeyi secmis zorla olduguna hic inanmiyorum ben kadin oldugum halde hicbir erkek bana zorla bir sey yaptiramaz.
Ben inanamadım canım.
Eşimin ve kızın söylediklerini yazdım buraya.
benim beynim uyşmuş durumda inanın ki
yaa bu adam kabak gıbı yalan soyluyor..konu sahıbı arkadasım lutfen kendıne gel...
Y a canım inan seni anlıyorum ama madem eşin zorla gitti resimleri de silah zoruyla mı çekildi.Cafeye nişanlıyken tanışmaya yüzyüze görüşmeye gitmiş.
2.sinde de yurtdışına gidecem söz bidaha seni rahatsız etmeyeceğim ama son kez görüşelim dediği için gitmiş eşim.
Ne diyim cnaım.
Hayat arkadaşım dediğim birine yakıştıramıyorum.
Aynı yataga baş koyduk biz
Allahım bana sabır versin
Y a canım inan seni anlıyorum ama madem eşin zorla gitti resimleri de silah zoruyla mı çekildi.
Biliyorum sana da saçma geliyor eşinin dedikleri sadece eşine inanmak istiyorsun ama eşinin tüm dedikleri YALAN.
Bari yapmış böyle bir salaklık şimdi erkeklik göstersinde kabul etsin yaptığı şer...sizliği.
valla canım o gözlerinin içine baka baka sana yalan söylemeyi kendisine yakıştırmış.
sen de yakıştır yani. şimdi üzüleceksin evet ama kabullenirsen kendi gururunu hiçe sayacaksın.
ailen de karşı çıkmasın bi zahmet seni kandıran saf yerine koyan bir adamla bir hayat sürmene karışmasınlar.
yalnız şu erkeklerin ,erkek oldukları için ,rahatça düşüncelerini söyleyebilmelerine hayranım. evet ben affetmezdim ama sen affet.
doğru,sen erkeksin affetmezsin kardeşim,ama kadın affedebilmeli. ah y kromozonunuz sağolsun. ayrıcalıklı cins sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?