OFF OFF...

Düpedüz aldatmadır arkadaşım, kendini kandırma.

Keb
İlk başlarda isteyerek görüşmüş ama nişanlıyken.
Ama evliyken tehditle telefonda konuşmuşlar.
Yüzyüze mesaj falan yok sadece kız her seferinde aramış.
kendini kandiriyorsun ne diyim aci buyuk olunca yaptigimiz en iyi sey bu degilmi ? Kendimizi kandirmak ! İstemeseydi asla gorusmezdi telini degistirirdi facesini kapatirdi gerekirse bir bahanesini bulur senin facenide kapattirirdi. Ama gorusmeyi secmis zorla olduguna hic inanmiyorum ben kadin oldugum halde hicbir erkek bana zorla bir sey yaptiramaz.

Evet 2 kere görüşmüşler. Kayınvalideme gittiğinde eşim o kızda oraya gelmiş cafede görüşmüşler. Eminim başka foto olsa kız atardı, tüm kozları kullandı.

üstelik yüz yüze görüşmüşler de yani. eşiniz sizi bayağı aldatmış... hem de nişanlıyken. bu adamı affederseniz aynısını ya 1 yıl sonra ya 5 yıl sonra yine yapar yani.

Ben inanamadım canım.
Eşimin ve kızın söylediklerini yazdım buraya.
benim beynim uyşmuş durumda inanın ki

evet banada dürüst gelmiyor.
her gördüğümde iğreniyorum artık.
çok zor bir duyguymuş.

Evet
Çok acıyor içim çok
Allah düşmanımın başına vermesin.

Ben inanamadım canım.
Eşimin ve kızın söylediklerini yazdım buraya.
benim beynim uyşmuş durumda inanın ki

Vallahi sekerim, sayfalar okurken ben de fark ettim, once ciddi bir sey yok gibi dusunmussunuz, ilerleyen sayfalarda ben aldatildim demissiniz......cok uzulmeyin dicem ama ne desem bos. Allah yardimciniz olsun, uzuldum acikcasi siizn icin. Lakin yine de dedigim gibi bu herife guvenmek hatasini yapmayin, mazlum ayaklarina yatmasini da yemeyin.

Cafeye nişanlıyken tanışmaya yüzyüze görüşmeye gitmiş.
2.sinde de yurtdışına gidecem söz bidaha seni rahatsız etmeyeceğim ama son kez görüşelim dediği için gitmiş eşim.
Y a canım inan seni anlıyorum ama madem eşin zorla gitti resimleri de silah zoruyla mı çekildi.
Biliyorum sana da saçma geliyor eşinin dedikleri sadece eşine inanmak istiyorsun ama eşinin tüm dedikleri YALAN.
Bari yapmış böyle bir salaklık şimdi erkeklik göstersinde kabul etsin yaptığı şer...sizliği.

Ne diyim cnaım.
Hayat arkadaşım dediğim birine yakıştıramıyorum.
Aynı yataga baş koyduk biz
Allahım bana sabır versin

valla canım o gözlerinin içine baka baka sana yalan söylemeyi kendisine yakıştırmış.

sen de yakıştır yani. şimdi üzüleceksin evet ama kabullenirsen kendi gururunu hiçe sayacaksın.

ailen de karşı çıkmasın bi zahmet seni kandıran saf yerine koyan bir adamla bir hayat sürmene karışmasınlar.

Eşim zorla nişanlıyken gitmemiş ki bunu itiraf etti.
Zorla olan kısım evlendikten sonra

Evet annem kalp hastası, babam da psikopat
Nolacak sonumuz bilmiyorum inanın bilmiyorum.
Allah bana dogru yolu göstersin

Bir de biz demiyormuyuz burada evli adamlar tarafından aldatılan kandırılan kızlara eşinin bilmeye hakkı var facebooktan haber ver diye.
Ben artık aldatılan kız olsam hayatta eşine yazmam sonra arsız namussuz kız oluyorsun.Adam da masum yazık oluyor.

Evet çok güzel söylemişsin.
Nefret ediyorum bu fikirden eşim Diyarbakırlı onlarda öyle olurmuş bir iki akraba konuşmasında duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…