Bırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.Kayınvalide zaten öyle gelmiş böyle gider cinsten. Cahil densiz laf konuştu bal kabağı olmuş onun ki yani. Ama ben sizi anlıyorum asıl sorun eşiniz işte her şey eşlerde bitiyor. Kayınvalide istediği kadar kötü olsun laf söylesin eş adam olursa kadın kayınvalideyi görmezden gelir. Ben eşime baştan dedim beni annene babana vs. bulaştırma yani hakkından gelemiceğimden değil yüz göz olmak istemiyorum ve uğraşacak insan ben değilim onlarla diye. Kayınvalidem bile isteye bir şey yapmıyor belki ama bazen böyle densiz konuşuyor eşim gereken cevabı ordaysa vermesi gerek süs bitkisi gibi durması olmaz ben muhatap olursam ailesi ile işler çirkinlesir zitlasma olur yada annesini onaylayıp mikser gibi ortalığı karıştırsa kaynana yüz bulur devamı artarak gelir.
Acaba eşiniz annesine ne dedi orda kaldığıyla ilgiliBırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.
Bu mevzuda üste nasıl çıktı eşiniz gelmiyor ben anlamadımBırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.
Sakın aramayin. Uzuldugunuzu, sinirlendiginizi belli etmeyin. Umursamaz davranin. Eger arayip konusursaniz sizi kiskirtmaya devam ederler.Bırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.
Dün tartıştık gelme annenle yaşa dedim. Gelmiyim mi dedi gelme git biz yük olmayalım dedim.Bu mevzuda üste nasıl çıktı eşiniz gelmiyor ben anlamadım
Orda mı kalıyor bilmiyorum kiAcaba eşiniz annesine ne dedi orda kaldığıyla ilgili
Sabrediyorum zaten birkaç gün daha devam ederse annesini aramayı düşünüyorum.Sakın aramayin. Uzuldugunuzu, sinirlendiginizi belli etmeyin. Umursamaz davranin. Eger arayip konusursaniz sizi kiskirtmaya devam ederler.
Hiç aramadı mi tekrar siziDün tartıştık gelme annenle yaşa dedim. Gelmiyim mi dedi gelme git biz yük olmayalım dedim.
Benim ki gibi kayınvaliden olsa napardin ki oğlum evlenince zayıfladı der evlenince borca girdi dert sahibi oldu resmen der güler geçerim amaannn ağzımı yoramam konuşup taMerhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?
Benim derdim olmadığı için olmadık seyelere takıp huzursuzluk çıkardığımı düşünüyor. Bende ağır konuştum girdik birbirimize. Git evden dedim gitti.Bu mevzuda üste nasıl çıktı eşiniz gelmiyor ben anlamadım
Kadınları en başta kendini o kadar değersiz görüyor ki . Cahil işte. Ben en çok çocuk bakarken zorlandım. Uykusuz ve aşırı ilgi isteyen bi çocuk. Bir kere ağzından duymadım çocuk seni yoruyor diye . Varsa yoksa oğlu aman o yorulmasın uyusun dinlensin.Evlilikte kadınların rahatı bozuluyor esas,erkeklere ne oluyormuş acaba?Bekarken yer,içer,gezerdim.Şimdi evdi,yemekti,çocuktu hep bende.Tabi eşim yardım ediyor ama hayatı tamamıyle değişen benim.Bi para kazanıp getiriyorlar maşallah onu da yapmasınlar bari.Gurka otursunlar ellerinde telefon,karşılarında televizyon.Hayır bi de bunu söyleyen kvde de kadın.Pırıl pırıl akıllar valla.
Valla aramadı. Ablası aramış akşam görüntülü görmedim geride dönmedim. Daha sonra saat 9 gibi kv aradı. Gelin çay içelim ablanlar burda diyor. Çocuğumu uyutucam gelemeyiz dedim. Eşim için dükkandaymış onuda aradım dedi. Hıı dedim soğuk bi şekilde kapattım. Olaylardan haberi yokmuş gibi davranıyor ama bence var . Konuşacaktm mevzuyu ama görümcem yanında olduğu için birşey demedim. Tam zamanıydı aslında oğlun evde değil kına yak demenin.Hiç aramadı mi tekrar sizi
Aramıyorum zaten. Allah ından bulsun. Ne kıyafet aldı ne bi parça birşey. Ne kadar dayanıcak bakalımUtanmadan eve mi gelmiyor bir de. Ben olsam aramam bizi merak etmeyen cehennem olsun.
Sinsiler çünkü, oğulları da anlamıyor işte. Kendileri acındırarak gülerek söylüyorlar söyleyeceklerini. Bi ben öyle olamadım.Bu kötü niyetli değil olayına da ayar oluyorum. Tüm hadsizlikler iyi niyetle yapılıyor zaten
Aman erkek için kıyafet ne ki zaten 3 parçadan ibaret. Gelince kısmı önemli tartışma çıkarıp yıpratmayın kendinizi. Sizi merak etmeyen gibi yokmuş hiddi verin ona kudurur..Aramıyorum zaten. Allah ından bulsun. Ne kıyafet aldı ne bi parça birşey. Ne kadar dayanıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?