Oğlum eskiden daha rahattı

Bırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.
 
Acaba eşiniz annesine ne dedi orda kaldığıyla ilgili
 
Bu mevzuda üste nasıl çıktı eşiniz gelmiyor ben anlamadım
 
Sakın aramayin. Uzuldugunuzu, sinirlendiginizi belli etmeyin. Umursamaz davranin. Eger arayip konusursaniz sizi kiskirtmaya devam ederler.
 
Evlilikte kadınların rahatı bozuluyor esas,erkeklere ne oluyormuş acaba?Bekarken yer,içer,gezerdim.Şimdi evdi,yemekti,çocuktu hep bende.Tabi eşim yardım ediyor ama hayatı tamamıyle değişen benim.Bi para kazanıp getiriyorlar maşallah onu da yapmasınlar bari.Gurka otursunlar ellerinde telefon,karşılarında televizyon.Hayır bi de bunu söyleyen kvde de kadın.Pırıl pırıl akıllar valla.
 
Utanmadan eve mi gelmiyor bir de. Ben olsam aramam bizi merak etmeyen cehennem olsun.
 
Benim ki gibi kayınvaliden olsa napardin ki oğlum evlenince zayıfladı der evlenince borca girdi dert sahibi oldu resmen der güler geçerim amaannn ağzımı yoramam konuşup ta
 
Kadınları en başta kendini o kadar değersiz görüyor ki . Cahil işte. Ben en çok çocuk bakarken zorlandım. Uykusuz ve aşırı ilgi isteyen bi çocuk. Bir kere ağzından duymadım çocuk seni yoruyor diye . Varsa yoksa oğlu aman o yorulmasın uyusun dinlensin.
 
Hiç aramadı mi tekrar sizi
Valla aramadı. Ablası aramış akşam görüntülü görmedim geride dönmedim. Daha sonra saat 9 gibi kv aradı. Gelin çay içelim ablanlar burda diyor. Çocuğumu uyutucam gelemeyiz dedim. Eşim için dükkandaymış onuda aradım dedi. Hıı dedim soğuk bi şekilde kapattım. Olaylardan haberi yokmuş gibi davranıyor ama bence var . Konuşacaktm mevzuyu ama görümcem yanında olduğu için birşey demedim. Tam zamanıydı aslında oğlun evde değil kına yak demenin.
 
Aramıyorum zaten. Allah ından bulsun. Ne kıyafet aldı ne bi parça birşey. Ne kadar dayanıcak bakalım
Aman erkek için kıyafet ne ki zaten 3 parçadan ibaret. Gelince kısmı önemli tartışma çıkarıp yıpratmayın kendinizi. Sizi merak etmeyen gibi yokmuş hiddi verin ona kudurur..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…