- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.570
- 548
Sen kendi hesabını düşün teyzecim, boşver gelinin hesabını.64 yaşındayım onu duzeltemedim baktım.yapamadim buradan bile tam herkesi okuyamadım ölmüş gitmiş Allah ile onun arasında hesaplaşma lütfen eskiyi kapatalım.
o soruyu ben sordum. ondan yazdı o kısmıGünah artık ama ya. Vefat etmiş hâlâ arkasından konuşuyorsunuz.
Satın evi kurtulun.
İstedikleri yerde otururlar, sizi ilgilendirmez. Oğlum daha güzel bir evde oturacak diye sevineceginize resmen üzülüyorsunuz.Aynı semtte daha büyük eve kiraya çıkıyor.3+1 eve
Demek izinsiz mutfağından su aldı ha, bak sen terbiyesiz kadına.Mutfağına izinsiz girip kendine su aldı.ben daha ayakta iken hizmet ederken yemeğe başladı.yumuldu sofraya.bir çayımı bitti doldurmadı
Bi de kızlarım bişey istemiyor diyor ya. Sanki verse almayacaklar."Ayrım yapsa bile ne yapayım annem sonuçta" diyen kızlarınızın hakkını Allah sormuş. Ne diyelim ki, ilahi adalet...
Annesi erkek evlat düşkünü olan kız çocukları bu ayrımcılığı çocukluktan itibaren deneyimledikleri için artık kabulleniyorlar ve "istesek bile vermez ki annem" diye düşünüp talep bile etmiyorlar genelde.Bi de kızlarım bişey istemiyor diyor ya. Sanki verse almayacaklar.
Sayfalarca öneride bulunmuşlar ne yapsınlar uyeler gelip oglunuzun ensesine vurup onu adam mı etsinler? Zaten ilk eşi aniden trajik şekilde ölmüş daha bir yıl doldu ya da dolmadi başkasını buluvermis hiç yas tutmadigindan eminim siz de öyle gelmiş onu cekistiriyorsunuz. Ölmüş gitmiş hala kurtulamamis 13 yaşındaki çocuğa Rabbim yardım etsin. Babası adamakıllı bir baba değil çünkü.Tebrik ediyorum sizi sorunum bu çözdünüz teşekkür ederimaynı dediğini anlattım benim babamdan miras ile o evi aldım kiraya veremezsin satıcam dedim anne borcum var 1 yıl kirayı alayım sonra ne yaparsan yap dedi. O süre doldu..gittim kiracılara kirayı bana verin ev sahibi benim biz senin oğlundan korkuyoruz.siz aranızda anlaşın diyorlar.ama benim oğlum 1 sene daha kirayı ben Alıcam diyor.birak kiracılara annem gelirse kapıyı açmayın demiş.bunu kiracılar söyledi.. kendi aralarında kontrat y almışlar elden kira veriliyor.
Kızları istemiyormuş. Sanki isteseler verecek.Sayfalarca öneride bulunmuşlar ne yapsınlar uyeler gelip oglunuzun ensesine vurup onu adam mı etsinler? Zaten ilk eşi aniden trajik şekilde ölmüş daha bir yıl doldu ya da dolmadi başkasını buluvermis hiç yas tutmadigindan eminim siz de öyle gelmiş onu cekistiriyorsunuz. Ölmüş gitmiş hala kurtulamamis 13 yaşındaki çocuğa Rabbim yardım etsin. Babası adamakıllı bir baba değil çünkü.
Satın evi kızlarınıza verin. Yıllarca oğlunuz yemiş biraz da kizlar sebeplensin
Biliyorlardir da istemiyorlardir. Eşimin ailesinde de tam tersi durum var. Evlat ayiranlarin burnu pislikten ayrılmaz ama işte gel de anlat.Kızları istemiyormuş. Sanki isteseler verecek.
Izinsiz Mutfagina girip cay koysa/demlese bisey demeyecek amaDemek izinsiz mutfağından su aldı ha, bak sen terbiyesiz kadına.
Belli ki rahmetli gelininizin rahatı batmış size. Tabii el kızına rahat ne gerek. Diken üstünde durmalı, çilekeş olmalı. Sizin için öylesi makbul. Bende de var sizden bir tane. Evladiyelik çile.Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Ayol, el kızına rahat vermemiş de öz kizlarını el üstunde mi tutmuş? Onları da ezmiş ezdirmiş , öz kızlarini da insan yerine koymamış ki....Belli ki rahmetli gelininizin rahatı batmış size. Tabii el kızına rahat ne gerek. Diken üstünde durmalı, çilekeş olmalı. Sizin için öylesi makbul. Bende de var sizden bir tane. Evladiyelik çile.
Dalga geçin Allah başınıza verir.canı yanan anne var burada
Kapıma getirmiş tanışma diye işi pisirmisler o onun evinde bu onun evinde yatmislar.evlencem bununla diye tutturdu.
Niye canım yandıDalga geçin Allah başınıza verir.canı yanan anne var burada
Kapıma getirmiş tanışma diye işi pisirmisler o onun evinde bu onun evinde yatmislar.evlencem bununla diye tutturdu.
Oyun değil Fatma denen gelinimin arkadaşını babaanne yapmışlar.kaç kere bu gündeme geldi.yuzume kadar söylendi.
Siz de mi korkuyorsunuz oğlunuzdan?Evet oğlum sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?