Oğlumla sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
64 yaşındayım onu duzeltemedim baktım.yapamadim buradan bile tam herkesi okuyamadım ölmüş gitmiş Allah ile onun arasında hesaplaşma lütfen eskiyi kapatalım.
Sen kendi hesabını düşün teyzecim, boşver gelinin hesabını.

Bi de kızlarım bişey istemiyor diyor ya. Sanki verse almayacaklar.
Annesi erkek evlat düşkünü olan kız çocukları bu ayrımcılığı çocukluktan itibaren deneyimledikleri için artık kabulleniyorlar ve "istesek bile vermez ki annem" diye düşünüp talep bile etmiyorlar genelde.

Almaz olur mu ya kız çalışıyormuş birde kim bilir ne zorlukla geçiniyordur. Ama neyse bir yıl daha bir şey demiyorduk değil mi?

Sayfalarca öneride bulunmuşlar ne yapsınlar uyeler gelip oglunuzun ensesine vurup onu adam mı etsinler? Zaten ilk eşi aniden trajik şekilde ölmüş daha bir yıl doldu ya da dolmadi başkasını buluvermis hiç yas tutmadigindan eminim siz de öyle gelmiş onu cekistiriyorsunuz. Ölmüş gitmiş hala kurtulamamis 13 yaşındaki çocuğa Rabbim yardım etsin. Babası adamakıllı bir baba değil çünkü.
Satın evi kızlarınıza verin. Yıllarca oğlunuz yemiş biraz da kizlar sebeplensin

Kızları istemiyormuş. Sanki isteseler verecek.

Rahmetli gelinim rahattan şişti.karışan yok hizmet isteyen yok evlerine gitmiyorum.
Belli ki rahmetli gelininizin rahatı batmış size. Tabii el kızına rahat ne gerek. Diken üstünde durmalı, çilekeş olmalı. Sizin için öylesi makbul. Bende de var sizden bir tane. Evladiyelik çile.

Belli ki rahmetli gelininizin rahatı batmış size. Tabii el kızına rahat ne gerek. Diken üstünde durmalı, çilekeş olmalı. Sizin için öylesi makbul. Bende de var sizden bir tane. Evladiyelik çile.
Ayol, el kızına rahat vermemiş de öz kizlarını el üstunde mi tutmuş? Onları da ezmiş ezdirmiş , öz kızlarini da insan yerine koymamış ki....

Dalga geçin Allah başınıza verir.canı yanan anne var burada
Kapıma getirmiş tanışma diye işi pisirmisler o onun evinde bu onun evinde yatmislar.evlencem bununla diye tutturdu.

Sen kiminle dalga gectin ki Allah basina verdi acaba. Saglam konu ben tuttum devami gelecek mi?

Dalga geçin Allah başınıza verir.canı yanan anne var burada
Kapıma getirmiş tanışma diye işi pisirmisler o onun evinde bu onun evinde yatmislar.evlencem bununla diye tutturdu.
Niye canım yandı
Koca oğlunun var kendi sevmis istemiş evlenmiş
Ne oldu oğlun yuva kurdu diyemi canın yandı
Evlenmeyip sanamı bakacaktı

Allah niye başımıza versin oglunun eşi ölmüş yeniden yuva kurdu ben ölmeden gözüm açık gitmeyecem deyip sevinmek yerine
Şu tavrınıza bakın oğlunuza yaptığınız yetmedi bide bize beddualar ediyorsunuz
Dikkat edin size dönmesin ahlarınız

Oyun değil Fatma denen gelinimin arkadaşını babaanne yapmışlar.kaç kere bu gündeme geldi.yuzume kadar söylendi.

Teyzem valla ben sevdim seni. Konunda bile alin teri var calisip acilmis bir konu. Sen bosver bunlari ara sira yaz sen konunu guncelle olur mu. Bizi habersiz birakma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…