Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

Dogurmakla anne olunmaz. Bunun en büyük örneği. 11 sene mi sürmüş lohusa depresyonu? Eşinizle resmi bir evlilik mi yapmış?

Daha öncede yazdim bir konuya benim esiminde 1 oglu vardi evlenirken cocuk annesini 1 yasinda iken kaybetmis 3.5 yasina kadar babaanne buyutmus. Önce babaannesi bende kalsin falan dedi kabul etmedim. Bizim mobilyalar kurulurken önce onun kini hazirlatip aldirdim. Suan 10 yasina girdi ve cok akilli,cok tatli bir evladim var. Kardeside geliyor bir sürü hayal kuruyor onunla ilgili.

Babaannesi gel biraz bende kal donersin desede ailemle gelir onlarla dönerim diyor.

Simdi soruyorum, sen annesinin yerini dolduramazsin diyenlere bu kadin sarip sarmalamis, her öz anne gercekten anne mi?

Benim oglumu simdi benden kimse alamaz, konu sahibi sende birakma evladini kardesiyle buyusun.

Gormek isterse gorur annesini ama sen onun kalbinde bambaska bir yerdesin inan buna.

Allah yardimcin olsun.

Lohusa depresyonuna inanirim ama 11 yil neredeymis.
Esir alinmistir, ogluna ulasmasi imkansizdir o yüzden dönüp bulamamistir. Bu sebeplerle gelsin, 11 yil onsuz olmus simdiden sonra niye olamiyormus.
Hazir büyümüs cocuk, yedirip icirmisler, tuvalet egitimi tam.
Düsüp yaralandigi zaman icin ciz etmemis, atesli günlerinde geceleri basinda beklememisin.
Ooooh valla ne güzel

Ha bir de su versiyonlari var bunlarin. Gezecegim diye cocuga annenle ya da babanne bakar, mamasini verir tuvaletini halleder yetistirir.
Cocuk annesini görür ama annesinin bakimini almaz hic.
Annesini tanir ama baska biri bakar.
Düstügünde kaldiran, agladiginda yaninda olan anne degildir.
Ayy ben gece uyanamiyorum diye babannesine baktiran var, gece atip sabah alan, döve döve yine babannesine yollayan bir tanidigim var.
O tip annelerden tiksinmek bir yere ürküyorum da.

11 yil sonra cocugun pesine düsmesi tuhaf. Tamam basta zorlanmis birakip gitmis olsun, ama öz evlat bu 1 bilemedin 2 sene sonra pismanliktan sürüne sürüne bulurdu cocugu.

Güvenilir bir zamanda yasamiyoruz, öz anne-babalarin dahi cocuklarina neler yapabildiklerini duyduk gördük. Bu kadin 11 yildir cocuguyla bir bag kuramamis o cocuga kötü bisey yapmicagi ne malum?

Birebir benim eşimi anlatmissiniz sanki.eşimin anneside dogurduktan bi kac ay sonra eşimi bırakıp gitmiş. Babaannesi büyütmüş. 9 10 yaşlarında kendi annesi görmek sahiplenmek istemiş ama eşim öz annesini istememis.yanindayken devamli agliyormus.neticede tekrar babaannesinin yanina gitmiş ve eşim ona anne diyor.öz annesiyle hala gorusmek istemiyor.o benim annem değil diyor.yani korkmayın, sizden kopacağını zannetmiyorum.neticede size alışmış belki sizi annesi olarak görüyor. Ama öz annesiyle görüşmesine engel olmamalisiniz.bunun kararını oğlunuz verecektir zaten

Bizimde çocuğumuz olmuyor bir ara canımı çok acıtan tedavilerden vazgeçip evlat edinmek istedim ama öz annesi gelir alırsa diye vazgeçtim
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Ben çocuk açısından baktığımda olumlu görüyorum bu durumu. Eğer annesi hiç istememiş olsaydı, o çocuğun içindeki yara hep ilk günkü gibi kalacaktı.(Sonuçta onu terk etmiş bir öz annesi olduğunu biliyor). Bırakın, iki anne tarafından da sevilen, istenen bir çocuk olsun. Yarası kabuk bağlasın. Hâkim, belli süreler annelerin yanında kalmasina izin verecek bence. 18 yaşına geldiğinde karar tamamen onun olacak. İki anneden ayırmak da doğru değil.

Canım sen hiç üzülme alamaz annelik dünyaya getirip yıllarca aramamakla olmaz bence o çocuğun annesi sensin çok merak ettim ama ne olmuş da hasbam biranda anne olduğunu anlamış evlat askı depreşmiş

Belli ki çok iyi kalpli güzel bir insansın, bu güzelliğine devam et ve çocuğun biyolojik annesini düşman belleme. Kimse çocuğunun kafasını karıştırmaz ve kandırmaz merak etme, sen oğlunu annesiyle görüştür. O neyin ne olduğunu fark edecek yaşta. Böyle duygusal davranırsan çoçuğun bir gün sana beni annemden kaçırdın diye hesap sorar. Annesini bir dost bir arkadaş olarak görmek en doğal hakkıdır ama 11 yaşında bir çocuğun doğup büyüdüğü yeri, babasını babaannesini seni ve kardeşini bırakmasına imkan yok. Özlemeler ve uykuda ağlamalar başlar hemen. Gitse de iki güne evini ister. Kafası karışcak kanacak diye korkma onlar sadece filmlerde olur, o hayat benim dizisinde de öyleydi. Ama öyle küçük çocukları mümkünü yok ailesi bildiği kişilerden ayıramazsın. Seni ailesi bileğine göre gitmez ama 2 3 seneye ergenliğe girdiğinde atarlar isyanlar başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…