Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

Çocuğun annesini bilmeye hakkı var bence. Tamam velayet babada kalsın fakat biyolojik anneyi de bilmeli ve tanımalı...
Annem evlatlık, halasina bırakmış annesi küçükken. Sonra annemi almak istemiş 7-8 yaşlarında ve velayet davası açmış. Hakim annemi içeri çağırıp annene gitmek ister mısın dedigi zamanda annem o küçük yaşında benim annem bu demiş halasını göstererek, Eger beni annemden alırsanız kaçar yine anneme gelirim demiş. Yani demem o ki çocuk anne olarak kimi benimseyip severse yüreği onda kalır...
Ben kadının samimiyetine hiç inanmadım nedense ama görsün elbette çocuğunu... Hiç zannetmiyorum da gerçi çocuğu görünce içinde fırtınalar kopacagini. Küçücük zamanında bırakıp giderken vicdan sevgi bağlılık yoktu da şimdi mı oluşacak o bağ peh...

Sagol canım. Evet ikiside cok gencdi. Sakin üzülmeyin öyle birşey derse birgün (inşallah demez).
Bende annemin cabalarini gördüm. Nasıl dişini tirnagina taktiğini. Annem benim herşeyim ama kalbim babaya ac kaldi.

Siz yinede kizina destek olun babasi konusunda. Görüşsün konuşsun.
Annelik fedakarlık demek.
Sakin üzülmeyin

1 çocuk annesiyim ve kesinlikle doguran değil bakandır anne , o onun annesidir kesinlikle demem ,

sen negüzel bir anne olmuşsun ,inşallah oğlunu senden alıp seni üzmezler,

Tek kelimeyle CENNETLIKSINIZ....

Onun annesi sizsiniz anne sevgisini de sizde tattı. Asla sevgi gördüğü bir evden mutlu bir çocuk ayrılmak istemez. Bu yaşına kadar da bağ kuramamış bir kadın bu saatten sonra anne evlat ilişkisi kuramaz demiyorum ama cooook zor kurar. Yabancı biri bile çocuğunuzla iletişimi daha rahat kurardı ama biyolojik olarak anneye çocuğun içten içe bir kızgınlığı ve farkındalığı da varken yüreğiniz rahat olsun. Kızınızla ve oğlunuzla mutluluklar

Çocuk o kadar da küçük değil. Bebek değil ki iki agu guguya tav olsun. Bu saatten sonra normal bir anne-çocuk ilişkisi kurulabileceğini sanmıyorum. Bir kere güven bağı zedelenmiş. Çocuk annenin onu bebekken terkettiğini bilerek büyümüş. Ama yine de merak duygusuna engel olamazsınız. Belki çocuğun içinde büyüttüğü hesaplaşmaları var. Bunu ömür boyu çocuğun içine yük etmeye hakkınız yok. Görüşür, sorularını belki de hesabını sorar, affetmek isterse de kendi kararıdır. Anne başka ülkeye kaçırsa bile orda tutamaz oğlunuz istemedikçe. Zincir altına alacak değil oğlunu, kocaman çocuk. Çocuk orda olmak istemezse telefon açar size, polise gider isterse. Ki ben çocuğun anneyle gitmek isteyeceğini de sanmıyorum. Hiçbirşey değilse kardeşinden ayrılmak istemez. O kadar kolay affedemeyecek annesini bence ama siz önünde durmayın. Bu arada korkularınızı çocuğa yansıtmayın ve sadece sevginizi hissetsin. Eminim bu sevginin karşılığını görürsünüz. Ama kararı kendisine bırakmalısınız.

11 SENEDİR AKLI NEREDEYDİ HAZIR ÇOCUK BÜYÜDÜ KENDİ YAŞIYACAGINI YAŞADI ŞİMDİ KURULU DÜZENİNİZİ BOZUYOR DOĞURMAKLA ANALIK OLMUYOR MALESEF SİZİ TAKTİR ETTİM

Bende doğurmakla anne olunmayacağı kanaatindeyim.onun isteği hazıra konmak.oh ne güzel büyümüş çocuk.cefasını başkaları çekmiş Sefa'sını sürmeye gelmiş.çoğumuz giriyo lohusa depresyonuna bunlardan biride benim ama hiç bu yüzden çocuğumuzu atıp gitmedik.sizde çok iyi kalplisiniz.inşallah çocuk sizde kalır.

Sizin kalbiniz ne guzel ya. Oglum deyisiniz ve esinizin pekte iyi olmayan eski wsi hakkinda hanfendi yazisiniz.Dunyaya olan bakisim guzellesiyor siz ve sizin gibiler sayesinde.Oglunuz akli yetmeye baslayinca sizi seçecektir emin olun.Sizin gibi anne uvey anne olmaz .Mutluca yasayin.Allah huzur versin .

Evet o kadın çocuğu doğurdu, ama biyolojik anne olmakla kalmış.
Annelik sadece doğurmak değildir bence de.
Ne güzel insansınız öz çocuğunuzdan ayırt etmediğiniz belli..
Umarım çocuk içinde sizin içinde iyi olan neyse o olur.

Cok zoe bir durum sizi anlıyorum.
Amam malesef biyoljik annesi oldugu gerçeğini degistirmiyor.
Cocukla bu durumu konuşmanız gerek bence. Annesinin onunla görüşmek istediğini 11 yaşında ise bu kararı kendi versin.
Belki zaten görüşmek istemeyecek
Gorusse de bisey olmaz annesidir görüşsün nede olsa sizinle .
Emin olun sizin ona verdiğiniz sevgiyi zaten biliyor ve unutmayacaktır.
Malesf bu gibi durumlaeda cikip geliyorlar anne oluyorlar ve malesef ilerde görürsünüz birde kıymetli oluyorlar.
Zaten çocuğun kafasinda hep tanisma fikri vardır. Sizin kontrolunuz de olması bence daha iyi

Kadının çok iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben. O kadar çocuğunu sevseydi yıllar sonra pat diye hayatına girmenin ve onu sizden, sahip olduğu düzenden çekip almanın çocukta olumsuz etki yapacağını düşünüp ona göre davranırdı. Sadece görüşüp çocuğuna kendini affettirmek isterdi en fazla diye düşünüyorum. Önemli olan çocuğun mutluluğu bu saatten sonra ama yaşı da küçükmüş. Birkaç sene sonra ergenliğe girince bunları sorgulamaya başlayacaktır. Bu çekişmede umarım mutlu olan çocuk olur

Bence en kısa zamanda bi uzmanla görüşün.. çocuğun pat diye karşısına çıkıp ben senin annenim demesi çok büyük ihtimal.. çocuk hazırlıklı olsun . O kadın oğlunuzun psikolojisini zerre düşünmez eminim bundan.. oğlunuzla uzman yardımı ile görüşüp fikrini alın..

Her zaman söylerim.

Doğurmak değil annelik.

Aslolan verilen emek.Kendi doğurduğunuz ya da değil verdiğiniz emek kadar kıymetli.

Belli ki siz çok emek vermişsiniz.Yoksa bu kadar sahiplenemezdiniz.

Umarım en güzeli olur sizler için.

Evet dogurmakla anne olunmuyor ama biyolojik olarak annesi ve haklari var.
Yapilabilecek bir sey yok yani.
Ama görmek istiyorum dememiş ki almak istiyorum demiş.. insan evladının psikolojisini de mi düşünmez.. üstelik lohusa psikolojisini bahane eden kadın..

Bide annesiz büyümesini, üvey anneyle büyümesini istemiyorum demiş. . Çocuk daha ne büyücek yakında askere gidecek. . Asıl üvey anne o..
Kesinlikle katılıyorum.bir anne olarak diyorum ki,evladindan vazgecebilmis ve 11 yıl görmeden sormadan durabilmis bir kadın anne değil, kuluçka makinesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…