Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

O ne biçim lohusa depresyonu imiş öyle 11 yıl sürmüş

Çocuğunu zerre kadar düşünen biri olsa paket gibi bırakıp gitmez , paket ister gibi de geri istemezmiş zaten!

Nasıl ne olursa olsun o annesi olabilir. Anne falan değil o kadın.
Çocuğun sizden soğumaması icin görüşmelerine izin vermeniz lazım maalesef

Ben de anneden ayrı babamla büyüdüm. Henüz birkaç senedir ısınmaya çalışıyorum anne figürüne. Annem demek sahiplenmek bazen çok zor geliyor. Evet zor evet kırgınlıklarım çok fazla ama bu durumla yüzleşmeden ve boşlukları doldurmadan yol almam da mümkün değildi. Çünkü yaşıyor ve orda o yüzden kayıtsız kalamıyor insan merak ediyor, ben yüzleşmeyi seçtim. Çünkü değersizlik algım ve öfkem boyumu aşmıştı, boğulmuştum. Geç de olsa onun çabasını görmek bana iyi geliyor.

Hassasiyetinizi anlıyorum fakat ortada bir de gerçeklik var maalesef. Yani çocuktan bunu saklamak haksızlık olur. İlle de velayeti verilecek diye birşey yok sonuçta oldukça güvensiz bir tablo çiziyor. Ama bir psikoloğun da fikri alınarak uygun şekilde bunu açıklamanız lazım. Oğlunuzun ilerde yaşayabileceği daha büyük sıkıntıların önüne geçmiş olursunuz. Görüşmeleri gerek..

Cidden okuyunca duygulandım.
Keşke yolunuz daha da erken kesişseymiş.
Senin gibi insanların olduğunu duymak, görmek çok güzel.
Başkası olsa evine sığdıramazdı o çocuğu.
Allah da gönlüne göre verir, sende bu yürek varken.
Oğlunuzun da sizi bırakıp gitmek isteyeceğini düşünmüyorum.
Mahkeme bile açılsa karar her türlü lehinize olacaktır. Hali hazırda bir aile ortamı olan çocuğun ortamını hiç bir mahkeme bozmaz.

Malesef annesi o diyemicem ben kimse kusura bakmasin. iyi ki annesi sensin diyorum ben.
Bence mahkeme cocugu ona vermez zaten vermemeli. 11 yil sonra mi aklina geldi derler adama

Konuda tek okuduğum şey "oğlum oğlum oğlum oğlum" ne kadar şanslı oğlunuz sizin gibi bir anneyle karşılaştığı için

Maşallah oğlum diye bahsetmeniz , sahiplenmeniz beni de çok etkiledi .
Ben o kadından şüphelendim yani bu kadar sene sonra niye oğlunu almak istiyor ? Biraz kendisinden utansa oğlunun karşısına çıkmaktan korkar bir kere ! Başka bir menfaati mi var acaba ? Keşke çocuğunuz şimdilik onunla hiç karşılaşmasa

Valla yeni bebeğim oldu, lohusa depresyonu nedir bilirim. Fakst bir annenin çocuğunu depresyonu bahane ederek bırakmasını kabul edemem. Esas annelik o zor zamanları, gaz sancılarını, diş çıkarma evresini, ilk okuma yazma öğrendiği günü göğüslemektir. Hazır büyütülmüş çocuğa gel ben senin annenim diyecek. Yuh. Ne biçim kadınlar var ya. Çok sinirlendim. Babaannesi o yaşında büyütmüş çocuğu binbir zorlukla.

Eşine de bastır oğlunuzu vermeyin. Bakımının olup olmaycağı belli değil. 18 ini geçtiğinde kendi gitmek isterse gider. Umarım hukuki mercilerde böyle düşünüyordur. Okula gidip gelirken de yalnız bırakmamak lazım.

Velayet konusunda cok iyi cok cok iyi bir avukat bulun ,
O kadin icin yasaklama cikarsin ,
Ne okuluna ne baska bir yerde cocuga yasklasamaz cunku bir yabanci ,
Mahkeme bile sadece pedegog gozetiminde sizin yaninizda gormesi karari verir ,
11 yil gormemis birakmis gitmis ,velayet vs alamaz ,
Bence bir sekilde evlendiginizi ogrendi bu bahaneyi kullanarak gelmis ,
Uvey anneyle buyumeyecekmis ,uvey baba ile buyusun ,
Zaten buyumus ,terbiyesiz kadin

Canım benim ya üzüldüm senin adına. Ne güzel benimsemişsin onu. Öz annesi şimdiye kadar bencillik etmiş bari bundan sonra birazcık fedakarlık yapsın da çocuk reşit olana kadar beklesin. Çocuğun düzeniyle geleceğiyle oynamasın

oglum deyisin icimi parcaladi verme oglunu

Nolmuş da? çocuk 8 yaşına gelene kadar akkı nerdeymiş? Lohusalık 8 yıl mı sürmüş? Geçsin o işleri.. Siz şu açıdan rahat olun o kadın gelir ve öyle herhangi biri gibi kalır o çocuğun hayatında.. Ama siz hep annesi olarak kalacaksınız.. Aklı iyice erip yakışıklı bir delikanlı olduğunda bunu tamamen kavrayıp hep sizin yanınızda olacaktır.. O kadına içinden gelerek anne bile diyemez.. Siz ona zaten annelik yapmışsınız.. Annesi sizsiniz..

Bahsederkenki oğlum deyişiniz bile samimiyet kokuyor resmen. Birden onu koparacak olmaları fikri insanın içini acıtır, ki ben bile etkilendim. İnşallah öyle bir şey olmaz. Ama çocuğun annesini bir kere bile olsa görmesini tavsiye ediyorum. Çünkü belli ki hala onun boşluğuna koyacak birini arıyor. İşin sonunda çocuğu alamaz bence de diye düşünüyorum. Yasaları bilemem ama zaten ona annelik edebilecek bir vasfı yok bana kalırsa. Her şey güzel olur, güzel sonuçlanır umarım.

illaha ki annesiyle tanısmakisteyecek bugun olmasa yarın. sımdı cocuk dıye kandırabılır dıyorsunuz dogru tabı ama arada ızın verın bellı gunlerde görsün.

Sizin çocuğunuz sonuna kadar katılıyorum ama bir nokta var o da çocuğunuzun ne istedigi. Henüz bilmese de ilerde gorusturmediginiz için size kizabilir. Belki de onu tanımak işter ne olursa olsun. Pedagog önerisi doğrultusunda hareket edin. Dediğiniz gibi bir şekilde karşısına çıkarsa çocuğa söyleyen siz olmadığınız ve sakladığınız için guveni sarsilabilir. Burda önemli olan onun mutluluğu. Küçük de olsa isteklerini göz önünde bulundurarak hareket etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…