- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Benim de kızım aynı siz gibi . Hatta bu ara zoruma gidiyor. Babasıyla kızım 4,5 yaşındayken ayrıldık . Şimdi 12 yaşında . Bu yaşına kadar babası çok ilgisizdi . Ayda bir arar , aradığında da asker arkadaşı ile görüşüyor gibi konuşurdu . Bu yıl ne olduysa ( ben evleneceğim belki bu yüzden ) kızına düşkün oldu . sürekli msj atıyor. Bazen okuyorum yazdıklarını . kızım babacım , babişkom diyor .. anlatamam ne kadar zoruma gidiyor. Kıskanıyorum ve baba kelimesini bile haketmeyen adama babişkom , babacım demesini hazmedemiyorum.
nasıl bir duygu yaşıyor anlam veremiyorum.
Sizin çocuğunuz sonuna kadar katılıyorum ama bir nokta var o da çocuğunuzun ne istedigi. Henüz bilmese de ilerde gorusturmediginiz için size kizabilir. Belki de onu tanımak işter ne olursa olsun. Pedagog önerisi doğrultusunda hareket edin. Dediğiniz gibi bir şekilde karşısına çıkarsa çocuğa söyleyen siz olmadığınız ve sakladığınız için guveni sarsilabilir. Burda önemli olan onun mutluluğu. Küçük de olsa isteklerini göz önünde bulundurarak hareket etmek gerek
Bencillik yapıyorsun ben buyuttum benim çocuğum annesi benim. Aman gotururse ben ne yaparım sağlıklı dusunmuyorsun ve çocuğa da aşırı baglanmissin. Bence burda aman oglumu kaçırır götürür diye dusunecegine acaba annesini gormek oğlumu mutlu eder mi içindeki anne eksikliği tamamlanır mi, annesini görmesi çocuğa iyi gelir mi bunları düşün. Kısacası çocuğu düşün kendini degil. Evet annesiyle yaşamak isterse gitsin yaşasın. Bu kadar sahip çıkıp anne gibi bakıp buyuttuysen o çocuk da seni unutmaz bırakmaz zaten. Ama birak o nasıl mutlu oluyorsa öyle kararını versin. Sen istiyorsun ki sadece bana anne desin sadece benim yanımda kalsın. Birtek beni annesi görsün bilsin. Ama sor bakayım çocuk seninleading aynî fikirde mi. Kendini degil çocuğu düşün onun Yüreğindeki eksikliği nasıl tamamlarim bu çocuk ne istiyo onu düşün. Birak annesinin hatalarını
Ayrıca annelik çocuğa kendi isteklerini dayatmak degil, yeter ki çocuğum mutlu olsun iyi olsun diye bağrına taş basmaktir gerekirse. Korkarım sen yarın bu çocuğa annen seni bıraktı sahip çıkmadı seni sevseydi birakmazdi da dersin bu kafayla
1 çocuk annesiyim ve kesinlikle doguran değil bakandır anne , o onun annesidir kesinlikle demem ,
sen negüzel bir anne olmuşsun ,inşallah oğlunu senden alıp seni üzmezler,
Dogurmakla anne olunmaz. Bunun en büyük örneği. 11 sene mi sürmüş lohusa depresyonu? Eşinizle resmi bir evlilik mi yapmış?
Canım sen hiç üzülme alamaz annelik dünyaya getirip yıllarca aramamakla olmaz bence o çocuğun annesi sensin çok merak ettim ama ne olmuş da hasbam biranda anne olduğunu anlamış evlat askı depreşmiş
Lohusa depresyonu 11 yıl mı sürmüş
Ya ben çok şüphelendim kadının başka bi amacı mı var ? Gerçekten hayatını bi araştırın
Kafama takıldı bu konu
Acaba çocuğu olana daha fazla maaş falan mı veriyorlar ? Yada çocuğu yanlış şeylerde mi kullanacak Allah korusun
Benim 7 aylık oglum var. Anne olmayan anlamaz sizi su an. Ne emek ama sürekli ilgilenmek lazım . Sizde 3 senedir bakıyorsunuz kolay degil. O kadın dogurmus olabilir ama hicbir hakkı yok üstünde en zor zamanda yanında olmamıs hazıra koycak. Armut piş agzıma düş.
Çok güzel bi insansınız. Tebrik ediyorum ve umarım korkularınız boşa olur.
Allah yardımcın olsun insallah anlar oğlunuz.O beni anne yerine koydu ben onu evlat kardesine oyle guzel abilik yapiyor ki ben nasil al annesi git diyebilirim. Yarin pedegoga gidecegiz oglum ve esimle onun nezaretinde anlatacagiz durumu dilerim her sey guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?