Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

Sanirim bende ciddi anlamda kiskaniyorum onu secerse, beni istemezse kafam allak bullak

Bugun pedegogdan randevu aldim yarin gorusmemiz olacak yanlis bise yapmayi bende istemiyorum

Çok yakın arkadaşımi annesi daha 1 yaşındayken terketmiş başkasıyla evlenmiş
Arkadaşım büyüdü 17 yaşına gelince annesi aradı işte ben seni bırakmadım da baban vermedi de şimdi iki çocuğum varda gel bizimle yaşada laf laf laf
Bizde annendir görüş bı kere dedik
Arkadaşım tabi gitti ama annesi meğer çok zengin biriyle evlenmiş
Kardesleri rahat bı hayat sürmüş
Ama bı daha görüşmedi arkadaşım
Benim annem ben 1 yaşındayken öldü dedi
Şimdi hala der aç kalsaydı da beni bırakmasaydı affetmeyeceğim ahrette versin Allah'a hesabını diye

OGLUNUZUN da annesiyle bı bağ kurabileceğiniz düşünmüyorum ama annesine sormak istedikleri vardır
Sizinde eşliğinizde bir kere görüştürün
Ama inşallah Rabbim sizi ayırmaz evladınızdan
Doğuran kadın sizin kadar anne olamamış

Kediye ciger mi emanet edeyim soylediklerinizin ozu bu.. bencilllik etmeyeyim annesiyle elbette gorussun ama karsimizdaki anne figurune ben cocugumu emanet edemem. Oglum mutlu olsun bunu zaten cok istiyorum

Evet her sabah ac karnina bir de gece yatmadan once bu replikleri tekrarliyor ustune iki tane de patlatiyorum.. rica ediyorum sinanmadiginiz bir konuda bu kadar keskin olmayin

Canım sen hiç üzülme alamaz annelik dünyaya getirip yıllarca aramamakla olmaz bence o çocuğun annesi sensin çok merak ettim ama ne olmuş da hasbam biranda anne olduğunu anlamış evlat askı depreşmiş

Saglikli hic bir aciklama yapmadi turkcesi cok iyi degil zaten.. donup donup soyledigi sey lohusaydim, genctim cok pismanim oglumu ozledim

İnşallah sizde kalır. Annesi olabilir doğurmuş olabilir ama çocuğu almaya hakkı olamaz diye düşünüyorum sık sık takip edin yalnız bırakmayın.

Ya ben çok şüphelendim kadının başka bi amacı mı var ? Gerçekten hayatını bi araştırın
Kafama takıldı bu konu

Acaba çocuğu olana daha fazla maaş falan mı veriyorlar ? Yada çocuğu yanlış şeylerde mi kullanacak Allah korusun

Benim 7 aylık oglum var. Anne olmayan anlamaz sizi su an. Ne emek ama sürekli ilgilenmek lazım . Sizde 3 senedir bakıyorsunuz kolay degil. O kadın dogurmus olabilir ama hicbir hakkı yok üstünde en zor zamanda yanında olmamıs hazıra koycak. Armut piş agzıma düş.

O beni anne yerine koydu ben onu evlat kardesine oyle guzel abilik yapiyor ki ben nasil al annesi git diyebilirim. Yarin pedegoga gidecegiz oglum ve esimle onun nezaretinde anlatacagiz durumu dilerim her sey guzel olur

O beni anne yerine koydu ben onu evlat kardesine oyle guzel abilik yapiyor ki ben nasil al annesi git diyebilirim. Yarin pedegoga gidecegiz oglum ve esimle onun nezaretinde anlatacagiz durumu dilerim her sey guzel olur
Allah yardımcın olsun insallah anlar oğlunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…