- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Neyden yani kadının oğluna kotu davranacagini mi düşünüyorsun öyle olsa bile birak da çocuk kendi vazgeçip gelsin sen engel olunca sana düşman olacak sadece o zaman da kendi elinle kaybedeceksin çocuğu. Hem nerden biliyorsun kotu davranacagini. Kediye ciğer den kastin ne. Dovecek mi çocuğu kotu yola mı sevkedecek nedir yani. Çocuğun istegini görmezden gelip illede benim oğlum sadece benim esya muamelesi yapar gibi çocuğun fikrini umursamadan sadece kendi istediğin gibi olmasını diretmen senide pek iyi bir anne yapmiyor. Mutlu olmasını istiyorsanı çocuğun ne istediğine gore davran kendi isteklerine gore degil. Birak çocuk şeyden dinlediğim kadariyla annesi kotuyse de bunun kendisi görüp geri gelsin.Kediye ciger mi emanet edeyim soylediklerinizin ozu bu.. bencilllik etmeyeyim annesiyle elbette gorussun ama karsimizdaki anne figurune ben cocugumu emanet edemem. Oglum mutlu olsun bunu zaten cok istiyorum
Bu çocuk annesini gormek istiyor musun arkadaşım onunla kalmak istiyormu buna cevap ver önce. Birsey daha senin mi onu mü annesi olarak görüyor bunun soyle. Sana anne diyor mü.Evet her sabah ac karnina bir de gece yatmadan once bu replikleri tekrarliyor ustune iki tane de patlatiyorum.. rica ediyorum sinanmadiginiz bir konuda bu kadar keskin olmayin
Valla yeni bebeğim oldu, lohusa depresyonu nedir bilirim. Fakst bir annenin çocuğunu depresyonu bahane ederek bırakmasını kabul edemem. Esas annelik o zor zamanları, gaz sancılarını, diş çıkarma evresini, ilk okuma yazma öğrendiği günü göğüslemektir. Hazır büyütülmüş çocuğa gel ben senin annenim diyecek. Yuh. Ne biçim kadınlar var ya. Çok sinirlendim. Babaannesi o yaşında büyütmüş çocuğu binbir zorlukla.
Eşine de bastır oğlunuzu vermeyin. Bakımının olup olmaycağı belli değil. 18 ini geçtiğinde kendi gitmek isterse gider. Umarım hukuki mercilerde böyle düşünüyordur. Okula gidip gelirken de yalnız bırakmamak lazım.
Neyden yani kadının oğluna kotu davranacagini mi düşünüyorsun öyle olsa bile birak da çocuk kendi vazgeçip gelsin sen engel olunca sana düşman olacak sadece o zaman da kendi elinle kaybedeceksin çocuğu. Hem nerden biliyorsun kotu davranacagini. Kediye ciğer den kastin ne. Dovecek mi çocuğu kotu yola mı sevkedecek nedir yani. Çocuğun istegini görmezden gelip illede benim oğlum sadece benim esya muamelesi yapar gibi çocuğun fikrini umursamadan sadece kendi istediğin gibi olmasını diretmen senide pek iyi bir anne yapmiyor. Mutlu olmasını istiyorsanı çocuğun ne istediğine gore davran kendi isteklerine gore degil. Birak çocuk şeyden dinlediğim kadariyla annesi kotuyse de bunun kendisi görüp geri gelsin.
Şu durumda vereceğiniz en doğru tepki, annesine istediği zaman gelip oğlunu görebileceğini söylemek. Ya da belirli günler olur, gelir görür. Ama çocuk sizinle kalır. Bu arada oğlunuzlada konuşursunuz..Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
EveyBu çocuk annesini gormek istiyor musun arkadaşım onunla kalmak istiyormu buna cevap ver önce. Birsey daha senin mi onu mü annesi olarak görüyor bunun soyle. Sana anne diyor mü.
Çocuğu alma ihtimali sıfır bile degil. Hic kafanıza takmayin. Ama belki mahkeme görüş izni verebilir. Ayda bir mesela.
Yine de bu kararın çıkması nerden baksanız 2 3 seneyi bulur.
Çocuk turkiyede dogduysa, doğum belgeleri zaten vardır. Kadının turkiyeden çıkış tarihi de arastirilabilir. Yani kadının çocuğu terk ettiği çok ispatlanabilir bir durum. 11 yaşına gelmiş, biyolojik annesi olabilir ama çocuk için tam bir yabancı. Resmen travma olur.
Kadın açmadan siz açın davayı. Uzaklaştırma talep edin. Mahkeme psikolog atayacaktır. Çocuk sizinle mutlu olduğunu söylediği sürece kimse sizden alamaz.
Ama bunu uzun sure saklayamazsiniz11 yaşında çocuk evde olan herşeyi sezer. Yanında ima bilr etmeyin hic konusmayin bu konuyu. Direk pedagoga gidin, annesinin döndüğünü nasıl açıklayacağınızı sorun. Ve mahkeme kararı olmadıkça kesinlikle o kadınla gorusturmeyin.
Benim fikrim bu şekilde. Su an hamileyim, evet taşımak bile çok zor. Ama bırakıp gidersem bu bebegin üstünde zerre hakkım olmaz.. Siz de 3 yıldır ayni evdesiniz, önceki 8 yıl babannesi bakmış. Kim bilir ne emekler vermiştir. Kadin geldi diye herşey bitti mi yani?
Kadın evli mi şu anda? Bir de, çocuk size ne diye hitap ediyor[/QUO sen neyin davasından bahsediyorsun ya çocuk gormek istiyorsa annesini onunla vakit geçirmek istiyorsa bu dava sureci çocuğu yyipratacak üzecek lutfen çocuğun menfaatine şeyler konuşun. SiZin dediğiniz babası kotu diye mahkeme kararıyla babaya verilmemesi gosterilmemesi
Bahsettiğin kisi annesi herhangi biri degil. Bir tane mantıklı birsey soyle bu kadın çocuğa soyle kötülük yapar böyle kötülük yapar hakkinda vereyim bende sana. Kac gün yaşadın sen bu kadınla da bu kadar net konuşuyorsun çocuğa nasıl davranacagi hakkinda. Belki annesini gormek ıyı gelecek çocuğa. Esya muamelesi yapmasan af buyur ille de benim gibi düşüncelerin olmaz. Oda annesi görsün çocuk isterse dersinSorun su ki karsimizdaki bir insan yavrusu icguduleri ile hareket etmeyen, mantik verilen esrefi mahlukat zira evimdeki esya olsaydi mesala bir yap boz ya bir de oyle deneyelim derdim.. insan her hatayi kendisi deneyimleyerek tecrube kazanmiyor biraz da emsallere bakiyor.. tarih tekerrurden ibarettir hanim efendi. Siz cocugunuz oldugunda caniniz kime istiyorsa verin bir dolasip gelsin
Bu çocuk annesini gormek istiyor musun arkadaşım onunla kalmak istiyormu buna cevap ver önce. Birsey daha senin mi onu mü annesi olarak görüyor bunun soyle. Sana anne diyor mü.
Evey
Bahsettiğin kisi annesi herhangi biri degil. Bir tane mantıklı birsey soyle bu kadın çocuğa soyle kötülük yapar böyle kötülük yapar hakkinda vereyim bende sana. Kac gün yaşadın sen bu kadınla da bu kadar net konuşuyorsun çocuğa nasıl davranacagi hakkinda. Belki annesini gormek ıyı gelecek çocuğa. Esya muamelesi yapmasan af buyur ille de benim gibi düşüncelerin olmaz. Oda annesi görsün çocuk isterse dersin
Çocuğu alma ihtimali sıfır bile degil. Hic kafanıza takmayin. Ama belki mahkeme görüş izni verebilir. Ayda bir mesela.
Yine de bu kararın çıkması nerden baksanız 2 3 seneyi bulur.
Çocuk turkiyede dogduysa, doğum belgeleri zaten vardır. Kadının turkiyeden çıkış tarihi de arastirilabilir. Yani kadının çocuğu terk ettiği çok ispatlanabilir bir durum. 11 yaşına gelmiş, biyolojik annesi olabilir ama çocuk için tam bir yabancı. Resmen travma olur.
Kadın açmadan siz açın davayı. Uzaklaştırma talep edin. Mahkeme psikolog atayacaktır. Çocuk sizinle mutlu olduğunu söylediği sürece kimse sizden alamaz.
Ama bunu uzun sure saklayamazsiniz11 yaşında çocuk evde olan herşeyi sezer. Yanında ima bilr etmeyin hic konusmayin bu konuyu. Direk pedagoga gidin, annesinin döndüğünü nasıl açıklayacağınızı sorun. Ve mahkeme kararı olmadıkça kesinlikle o kadınla gorusturmeyin.
Benim fikrim bu şekilde. Su an hamileyim, evet taşımak bile çok zor. Ama bırakıp gidersem bu bebegin üstünde zerre hakkım olmaz.. Siz de 3 yıldır ayni evdesiniz, önceki 8 yıl babannesi bakmış. Kim bilir ne emekler vermiştir. Kadin geldi diye herşey bitti mi yani?
Kadın evli mi şu anda? Bir de, çocuk size ne diye hitap ediyor
Şu durumda vereceğiniz en doğru tepki, annesine istediği zaman gelip oğlunu görebileceğini söylemek. Ya da belirli günler olur, gelir görür. Ama çocuk sizinle kalır. Bu arada oğlunuzlada konuşursunuz..
Evey
Bahsettiğin kisi annesi herhangi biri degil. Bir tane mantıklı birsey soyle bu kadın çocuğa soyle kötülük yapar böyle kötülük yapar hakkinda vereyim bende sana. Kac gün yaşadın sen bu kadınla da bu kadar net konuşuyorsun çocuğa nasıl davranacagi hakkinda. Belki annesini gormek ıyı gelecek çocuğa. Esya muamelesi yapmasan af buyur ille de benim gibi düşüncelerin olmaz. Oda annesi görsün çocuk isterse dersin
Oğlunu bir değil iki değil tam tamına 11 yıl keyfi sebeplerden arayıp sormamış birisi için ama o çocuğun annesi yabancı değil diyemeyiz. O kadın bu çocuğa kırk kat yabancıdır. 11 yıl çocuğa babası da sahip çıkmasaydı ne olacaktı? Bu ihtimalleri hiç düşünmeden pırıl pırıl yetiştirilmiş çocuğun hayatını alt üst edecek kadar bencil. Konu sahibi tabii ki endişelenecek oğlunu huyunu suyunu bilmediği üstelik öz oğlunu 11 yıl arayıp sormayan tabiri caizse doğurup atmış bir kadına kim teslim eder içi rahat bir şekilde?
Tamam pedagog eşliğinde çocuğun da isteğiyle biyolojik annesiyle görüşsün ama konu sahibi tabii ki endişelenir ve korkar çünkü bu tıynette bir kadından ben de olsam her şeyi beklerim.
Ay elim ayağım titriyor yemin ederim siz yazdikca. Bu nasıl vicdan? Bunun nesi annelik? Çocuğunuzu kaçırmadığı sürece velayetini alma ihtimali yok. Bütün hukuk bilgimi basarım. Zaten 11 yaşında çocuğu da kolay kolay kaciramaz. Yasal yollarla zaten ülkeden cikaramaz sizin izniniz olmadan. Yasal olmayan yollar için de 11 yaşında bir çocuk bir şekere kanıp gitmez zaten.Bunu soyledik gorebilirsin ama alamazsin.. once pedagog gorusmesi sonra tanistirilma olacak ama velayetiyle almak istiyor gorusme yetmezmis 11 yil babayla kaldi 11 yil da benle kalsin diyor..
Eğer mahkemelik olursanız hakim çocuğun ne istediğine daha çok önem verir.. Çocuğun ne istediği çok önemliBunu soyledik gorebilirsin ama alamazsin.. once pedagog gorusmesi sonra tanistirilma olacak ama velayetiyle almak istiyor gorusme yetmezmis 11 yil babayla kaldi 11 yil da benle kalsin diyor..
Avukatım hanımefendi. Siz de belli ki biyolojik anne musvettesinin avukatisiniz. Evet bahsettiğimiz kişi herhangi biri değil. Yeni doğmuş, daha birkaç günlük bebeği anne sutunden, anne kokusundan mahrum bırakıp, başını alıp gitmiş ve 11 yıl tek bir sefer bile çocuğunu aramamis biri. Herhangi biri değil yani..
Bu çocuk 11 yılda neler yaşadı bilmez. Ne yer, ne yemez bilmez. Neye alerjisi var bilmez. Sokaktaki öylesine bi kadını çevirip çocuğu eline tutusturmakla, biyolojik annesine vermek arasında zerre fark yoktur. Ayrıca ben henüz anne olmamış kadınların bile annelik içgüdüsü taşıdığına inanırım. Ama ne yazık ki bu kadın gerçekten anne olmasına rağmen bu icguduyu hic tasimamis belli, insan evladını bırakıp birden kaybolur mu hiçbir açıklama yapmadan? Çocuk gelmiş 11 yaşına, nasıl üstünde hak iddia edebilir
Size helal olsun deyip Alninizdan opulesi insansiniz ben uvey anne olupta bu kadar seven kendi cocugu gibi benimseyen sahiplenen birini daha ne duydum ne gordum.iste insanlikta bunu gerektirir..Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
Ay elim ayağım titriyor yemin ederim siz yazdikca. Bu nasıl vicdan? Bunun nesi annelik? Çocuğunuzu kaçırmadığı sürece velayetini alma ihtimali yok. Bütün hukuk bilgimi basarım. Zaten 11 yaşında çocuğu da kolay kolay kaciramaz. Yasal yollarla zaten ülkeden cikaramaz sizin izniniz olmadan. Yasal olmayan yollar için de 11 yaşında bir çocuk bir şekere kanıp gitmez zaten.
Okuluyla da görüşün mutlaka. Ziyaretçi kabul etmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?