bende bizzat gözlerimle görmüştüm balkondayken, yan binadan 5-6 ve 9 yaşındaki erkek çocukları orda oynayan 2 yaşlarındaki bi kız çocuğuna aynısını yapmışlardı ,sırasıyla kucaklarına oturtuyorlardı çocuğu pislikler, sonra çıkardılar donlarını küçük bezliydi, hemen kızdık bağırdık onlar kaçtı annesine haber verdik küçüğün, diğerlerine de söyledik ama inkar ettiler, ilk gören komşu kadın o çocukları parçalayacaktı , sonra ortalık ayağa kalktı zaten , aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor , oğlanların aileleri de öyle terbiyeli bişy deildi zaten abi , ablaları felan filmler izliyormuş birbirinden gizli galiba, artık onlardan netten mi gördüler anne babalarını bilmiyorum ama hareketleri 40 yıllık adam gibiydi iğreniyorum hala, o günden beri nefret ederim o çocuklardan, görmesek hep dvm etceklerdi belki, kız uzakta oyun oynuyo gidip oyuncağını alıp geliyorlar oda ağlayarak almaya geliyor oyuncağını tutup tutup çekiyor oturtuyorlardı geberesiceler yaa,,
diyene kızma bence çocuğunu görüştürme dikkat et, o da içi kaldırmamış dayanamamış söylemiştir , söylemese hep dvm etcekti çocuğun küçük yazık, ve ilerde travmada geçirirdi cinsel bozuklukta olabilirdi, komşuna tşk etmen lazım