- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Duzenli bakip bakmadini bilmiyorum bazen evlere baxen tariflere bazen tup bebek kismina bakiyor zaten benim gibi aktif olsa ( olsa bilirdim ) konuyu acmazdim
Esim eve gelicek napalim cocugu cagiralimmi bilmiyorum ben en basindan emin olamadigim seyde bazi gecmislerden oturuydu ama,zehir oldu aksamim keske baska turlu dile getirseydi
Biraz problemi var dogru bu tarz seyleri hep o goruyo simdi bile arka tarafimizdaki evlerden bahsediyo onlarida goruyomus boyle hikayeleri heo ondan duyuyoruz
Boyle seylerle ugrasamam dedigi laf anlatmaya ugrasamazmis gibisine getirdi
Amca oglumda ister soyleriz degil ister bagirirsin ister bagirmazsin dedi kusura bakmayin kafam cok dagnik yanlis yazmisim ne demeli napmali bilmiyorum senin gozunden yuzunden kiyamadigina biri geliyi bunu yapiyo biri goruyo anlamiyo sonra dank ediyo sonra cok tahrik edici sozlerle anlatiyor sanki cimbizla cekiuorum bunlari indim ben evdeyim daha fazla duyacak biseyim yoktu gercekten cok ayip bu olanlar
Daha once akrabalardan birinin her iki kizinada tokat atti sonrasda birini o,zaman 9 yaslarinda onu saclarindan surukledi tayt giymis bacaklarini acmia diye o zaman patlak verdi bilmiyoeum degisik biri bi cogumuzdan kendisinin cocugu yok henuz buarada
Peki son bisey sorayim ogluma sakin oldugu ve tum dikkatinin bende oldugu bi zaman gun icinde yarin
X le nasil oynuyosunuz diye sorsam bana gosterir anlatir bunu yapmalimiyim
Birde cocuk mazlum bi cocuk gecen cumartesi bizdeyken surekli ogluma hayir x boyle ye elini tabagina sokma oyuncaklarini atma gibi seyler soyledi insan bi taraftan kendinide suclu hissediyor kime haksizlik ediyorum diye
Peki son bisey sorayim ogluma sakin oldugu ve tum dikkatinin bende oldugu bi zaman gun icinde yarin
X le nasil oynuyosunuz diye sorsam bana gosterir anlatir bunu yapmalimiyim
Birde cocuk mazlum bi cocuk gecen cumartesi bizdeyken surekli ogluma hayir x boyle ye elini tabagina sokma oyuncaklarini atma gibi seyler soyledi insan bi taraftan kendinide suclu hissediyor kime haksizlik ediyorum diye
akraban deli senin salak madem öyle bişey var eminsin hemen koş yakala yaptıklarının yanlış olduğunu söyle...ve ilk önce sana anlatsaydı...milleti ayağa kaldırıp çocukları rencide ediceğine..alakanı kess onlarla...
13 yaşındaki erkek çocuğuna bunu nasıl yaparlar adi pisllikler idam gelsin şu türkiyeye artık yeter ya geçen gazetede okudum...amerikada kız arkadaşının 6 aylık kız çocuğuna şerefsizin biri tecavüz ederek ölmesine sebep olmuş ve amerika bi kaç sene sonra bunu zehirli iğneyle idam etmişşş.....okuduğumdan buyana psikolajim bozuldu benimde oğlum var 2yaşında eşimden ayrıldım birdaha ne evlenirim nede hiçbirerkeğe güvenirim lanet olsun azılı sapıklara...gerekirse çalışmam az yerim oğlumu gözümün önünde büyütürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?