Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

Evet haddin degil suan icin.
Aranizda resmi hicbisey yok.
Kirasini odedigi kisi annesi, kapinin dis mandali degil.
Dogru demis 30 yillik emekle 4 yillik emegi kiyaslayamazsin

Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Sözlenme çok bir anlam ifade etmiyor. Sen de köy bakalım ortaya elli bin lira...
Esitlik eşitlik diye yakında erkek aileleri hiçbir şey yapmayacak. Kız ailesinden ev istenecek yada erkek iç güveyisi olacak herhalde. Ona doğru gidiyoruz.

Konuyu tam okumadım. Diğer knunu biliyorum. Annesine ev vs 50bin artık ne ise istediğini verir ancak önemli olan bu değil. Sana tutumu sarfettiği sözler kıyaslamaları. İnan bunlar hiç bitmez çok kaba ve saygısız bir insan. Neden en mutlu olacağın günlerde bunları düşünmek zorundasın ki. Anladığım kadarı ile sözlün de tek çocuk. Bence hayat boyu bu mevzuları düşünmek istemiyorsan vazgeçmelisin. Baştan yanlış şeyler.

2 küçük kardeşi var, onlara da destek. Ben evlendikten sonra onları okutmak isterdim, düşüncem böyleydi.

Devlet memuru emekli kadın gelinine bir bilezik alamayacak mı da sen altın vs isteme diyor. Zaten düğün de yapmayacakmış. Ev satılmıyor kira ödemeyin gel annemle yaşa da derler sana zaten yurt dışında çalışırım gene demiş. Vallahi kaynananla evlenip çocuklarına bakacaksan evlen daha da yazmayacağım sana ya da bununla ilgili herhangi bir konuna. Hakkında hayırlısı olsun. Ayrılırsan da yüzüğünü falan geri verme madem hak hukuk böleymiş sen de kalsın.

Iyi o zaman anasının eteginden cikmasin. Böyle anneler oğluna iyilik yapacağına kötülük yapiyor. Anayla ogulun yapışık olduğu oğlunu birey olamadığı bir durumla karsi karsiyasin bu da Turkiyedeki dogmamizin cilvesi. Cidden yabancı ülkelerde böyle garip şeyler yokmuş hayir araştırdım da.

Bu sözlülüğü , evliliğe taşıyacak olursanız uzun süreli bir evlilik olmayacağı kanaatindeyim. Eğer "evrim" geçiririm ve evliliğimi sürdürmek için her koşula katlanırım derseniz, o zaman sürebilir evet.

Sözlünüzün annesini daha iyi şartlarda yaşatmak için yaptığı masrafa bu aşamada karışamazsınız, karışmamalısınız. Ne zaman evlenirsiniz ve Siz de evlilik için maddi ve manevi katkıda bulunmaya başlarsınız ancak o zaman bu konudaki görüşlerinizi eşinize aktarabilirsiniz. Ancak unutmayın ki eşinden ayrılmış bir Anne , oturacak iyi bir evi ve emekli maaşı olsa da (tek emekli maaşı ile nereye kadar geçinilir, malum) düzenli olarak Oğlunun maddi katkısına ihtiyaç duyacaktır ve bir zahmet bunu da Oğlu karşılasın .. Şahsen sizin yaşınızda bir kızım olsa ve sözlüsü Annesinin ihtiyaçlarına duyarsız kalsa idi , Onu aileme damat olarak düşünmek istemezdim.

Kimin yarın ne olacağı hiç ama hiç belli değildir. Yarın, öbürgün kendi Anneniz maddi desteğinize ihtiyaç duyacak hale gelirse Siz ne yapardınız?

Ayrica anneyle sevgilinin kiyaslanmasi ne saçma ne mantıksız şey ee siz de mi 30 yil emek vereceksiniz anlamadim? Sacma sapan konuşuyor. Annedir tabi emek verecek ya ne olacakti? Asıl sen yabanci olduğun halde bekledin 4 yil. Haa ayrilmazsan yaşadığın her şey sana müstahak az bile yapıyor.

Ben eşimden ailesi nedeniyle boşanıyorum, yani hem kv mağduruyum, hem de bir oğlum var, kv adayiyim.

Su an oglumdan 2 saat uzaklıkta bir sehirde, gireceğim bir sınav icin kursa geldim, sınava hazırlanırken bir ay ya da daha fazla bir sure oğlumu haftada bir göreceğim. Henüz uç yasinda kuzum ve ilk kez ayrı kalacağız.

Es yok, oğlum icin başladım çabalamaya, onun icin belki 20 yıl çalışacağım, ona rahat, kaliteli, guzel bir hayat sunabilmek icin. 20 yıl sonra iyi bir is sahibi olsa, 25 yıl sonra onun imkanı olsa ve benim olmasa bana bir ev alabilecek durumda olsa kabul ederim. Ben onun icin 20 yıl çalışmışken, o 5 yılda bana 50 bin verebiliyorsa bir sonraki bes yılda esine de yapabilir. Bilemiyorum bana normal geliyor.

Tabi insallah o durumda olmam, hem çocuğumu hakkıyla buyuturken, hem de kendime yetebilirim ama 20 yılın sonunda elimde bir şey yoksa, oğlumun önelikle bana destek olmasında bir behis görmüyorum. Bu sömürme de degil. Tabi ki düzenli olarak kazancını isteyemem, aliesi varken önceliği ailesine vermesini isterim ama su an oyle bir durum da yok.

Diğer konularınızı bilmiyorum ama bu konuda haksızınız.

Zaten kendine ait evi vardı. Sadece daha yeni ve büyük Evde, ileride torun torba gelir kalabalık oluruz diye geçti. Ben kimsenin parasında pulunda değilim, annesi ya da bir başkası. Sorun kuracağı aileyi düşünmemesi. Ve kendi ailem ve onun ailesi bu yaşa kadar getirmiş elimden geldiğince arkasında destek olurum , kendi aileme şükür oluyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…