- 5 Ekim 2018
- 115
- 67
- 13
- 32
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
Annesinin evliliği çok çileli geçmiş sanırım o da bir evlat olarak şimdi annesini rahat ettirmeye çalışıyor olabilir
Bunu kabullenmek yada kabullenmemek sizin bileceğiniz bir iş ama ayrılırken can yakmayın
Kendini arada kalmış hissetmesin
Can yakan ben değilim, kendisi.[/QUOTE
Ben eşimden ailesi nedeniyle boşanıyorum, yani hem kv mağduruyum, hem de bir oğlum var, kv adayiyim.
Su an oglumdan 2 saat uzaklıkta bir sehirde, gireceğim bir sınav icin kursa geldim, sınava hazırlanırken bir ay ya da daha fazla bir sure oğlumu haftada bir göreceğim. Henüz uç yasinda kuzum ve ilk kez ayrı kalacağız.
Es yok, oğlum icin başladım çabalamaya, onun icin belki 20 yıl çalışacağım, ona rahat, kaliteli, guzel bir hayat sunabilmek icin. 20 yıl sonra iyi bir is sahibi olsa, 25 yıl sonra onun imkanı olsa ve benim olmasa bana bir ev alabilecek durumda olsa kabul ederim. Ben onun icin 20 yıl çalışmışken, o 5 yılda bana 50 bin verebiliyorsa bir sonraki bes yılda esine de yapabilir. Bilemiyorum bana normal geliyor.
Tabi insallah o durumda olmam, hem çocuğumu hakkıyla buyuturken, hem de kendime yetebilirim ama 20 yılın sonunda elimde bir şey yoksa, oğlumun önelikle bana destek olmasında bir behis görmüyorum. Bu sömürme de degil. Tabi ki düzenli olarak kazancını isteyemem, aliesi varken önceliği ailesine vermesini isterim ama su an oyle bir durum da yok.
Diğer konularınızı bilmiyorum ama bu konuda haksızınız.
+1Herkesin de nedense kendi ailesi melek eşlerin ailesi tü kaka.. Neden bu eşlerin ailelerine önyargı. Bir durun yahu. Daha evli bile değilsiniz annesini şimdiden sorun etmeye başlamışsınız. Anne bu ya anne. Atsın mı? Maaşlı diye bakmasın mı? Destek olmasın mı? Bir çocuk kolay doğmuyor ve hiç ama hiç kolay büyümüyor. Hastalanıyor, ateşleniyor sabahlara kadar gözünü kırpmadan başında bekliyor anne. Düşüyor ondan çok ağlıyor. Maddi manevi zorlukları VS. Eee kalkıp biri çıkıyor evlenecekler diye. Hadi buraya kadar bundan sonra seni tanımam mı desin çocuk. Başının çaresine baki mı desin. Sizinde çocuklarınız olacak ve sizde bunlar yapılacak. Ve evet buradan da paragöz gibi duruyorsunuz.
Oğlan annesiniz sanırım, dilerim kızınız varsa başına gelmez ya da kardeşinizin, ozaman da aynı tepkiyi verirsiniz.+1
Elinize,yüreğinize sağlık
Öncelikle bundan sonraki yaşantınızda kolaylıklar diliyorum. Herşey yolunda ve huzurla gitsin.
Yukarıdaki ifadenizin tamamına katılıyorum.
Ayrılırken ne dediğinizi bilmiyorum ama annesine bu kadar merhametli bir evlat kolay kolay onun yaşadıklarını kimse yaşasın istemez gibi geliyor banaCan yakan ben değilim, kendisi.
Diğer konuyu da okumanızı rica ederim.Ayrılırken ne dediğinizi bilmiyorum ama annesine bu kadar merhametli bir evlat kolay kolay onun yaşadıklarını kimse yaşasın istemez gibi geliyor bana
Muhtemelen buraya konu başlığı yaptığınıza göre çocuğuda birikimini ev için kullandın ayrılıyorum dediniz
yıllarca çilesine şahit olduğu annesini ayrılığa sebep gördüğünüz için canı yanmış olabilir
Birikimini kullandın ayrılıyorum demedim. Annesine destek olmak ayrı kendi kuracağı yuvayı düşünmek ayrı. Bende insan evladıyım. Eş olunca hor görülüp el kızısın kır dizini bekle mi oluyor? Benden çocuğu olsun isteyen insan.Hep oğlan anneleri çilekeş, dertli bizi anamız güle oynaya yetiştirdi çünkü.Ayrılırken ne dediğinizi bilmiyorum ama annesine bu kadar merhametli bir evlat kolay kolay onun yaşadıklarını kimse yaşasın istemez gibi geliyor bana
Muhtemelen buraya konu başlığı yaptığınıza göre çocuğuda birikimini ev için kullandın ayrılıyorum dediniz
yıllarca çilesine şahit olduğu annesini ayrılığa sebep gördüğünüz için canı yanmış olabilir
Evet 2 erkek annesiyimOğlan annesiniz sanırım, dilerim kızınız varsa başına gelmez ya da kardeşinizin, ozaman da aynı tepkiyi verirsiniz.
Birtek oğlan anaları dert çekiyor ailelerde. Kız anaları kolayca büyütüyor çocuk. Biz el kızıyız ya oğlunu sömüreceğiz. Paragözüz. Ona eş , yuva , çocuğuna ana olmayacağız. Biz her zaman bırakılabilecek el kızıyız. Anası canı kanı çünkü. Dilerim sizin ve sevdiklerinizin başına gelmez, çanınız yanmazHerkesin de nedense kendi ailesi melek eşlerin ailesi tü kaka.. Neden bu eşlerin ailelerine önyargı. Bir durun yahu. Daha evli bile değilsiniz annesini şimdiden sorun etmeye başlamışsınız. Anne bu ya anne. Atsın mı? Maaşlı diye bakmasın mı? Destek olmasın mı? Bir çocuk kolay doğmuyor ve hiç ama hiç kolay büyümüyor. Hastalanıyor, ateşleniyor sabahlara kadar gözünü kırpmadan başında bekliyor anne. Düşüyor ondan çok ağlıyor. Maddi manevi zorlukları VS. Eee kalkıp biri çıkıyor evlenecekler diye. Hadi buraya kadar bundan sonra seni tanımam mı desin çocuk. Başının çaresine baki mı desin. Sizinde çocuklarınız olacak ve sizde bunlar yapılacak. Ve evet buradan da paragöz gibi duruyorsunuz.
Neyse olan olmuş kararınızı vermişsiniz demekki hayırlısı buymuşDiğer konuyu da okumanızı rica ederim.
Ama bakın ben hiç kadın erkek ayrımı yapmadım. Eş dedim. Çocuk dedim. Çocuklarım bir gün sizin gibi eş adayı ile karşıma gelirlerse elbetteki müdahale ederim.Birtek oğlan anaları dert çekiyor ailelerde. Kız anaları kolayca büyütüyor çocuk. Biz el kızıyız ya oğlunu sömüreceğiz. Paragözüz. Ona eş , yuva , çocuğuna ana olmayacağız. Biz her zaman bırakılabilecek el kızıyız. Anası canı kanı çünkü. Dilerim sizin ve sevdiklerinizin başına gelmez, çanınız yanmaz
Benim gibi paragöz çok bilmiş eş adayı değil mi? Kırıcam dizimi oturucam. Bekleyeceğim yapmam gereken bu.Ama bakın ben hiç kadın erkek ayrımı yapmadım. Eş dedim. Çocuk dedim. Çocuklarım bir gün sizin gibi eş adayı ile karşıma gelirlerse elbetteki müdahale ederim.
4 yıl bekledin, ozaman öyle dedim bugün böyle ne yapacaksın? başka birini mi bulacaksın. Benim hayatım benim kararım. Eş değişir nasılsa.Ama bakın ben hiç kadın erkek ayrımı yapmadım. Eş dedim. Çocuk dedim. Çocuklarım bir gün sizin gibi eş adayı ile karşıma gelirlerse elbetteki müdahale ederim.
En iyisini yaptın canımOhh dibim boyAndı miiisss kuaför tavsiye ederim
Anası şiddet görmüş, giderken son lafı sende şiddet görürsün inşallah. Anasına hayırlı evlat aile kan can .Herkesin de nedense kendi ailesi melek eşlerin ailesi tü kaka.. Neden bu eşlerin ailelerine önyargı. Bir durun yahu. Daha evli bile değilsiniz annesini şimdiden sorun etmeye başlamışsınız. Anne bu ya anne. Atsın mı? Maaşlı diye bakmasın mı? Destek olmasın mı? Bir çocuk kolay doğmuyor ve hiç ama hiç kolay büyümüyor. Hastalanıyor, ateşleniyor sabahlara kadar gözünü kırpmadan başında bekliyor anne. Düşüyor ondan çok ağlıyor. Maddi manevi zorlukları VS. Eee kalkıp biri çıkıyor evlenecekler diye. Hadi buraya kadar bundan sonra seni tanımam mı desin çocuk. Başının çaresine baki mı desin. Sizinde çocuklarınız olacak ve sizde bunlar yapılacak. Ve evet buradan da paragöz gibi duruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?