Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

Can yakan ben değilim, kendisi.

Öncelikle bundan sonraki yaşantınızda kolaylıklar diliyorum. Herşey yolunda ve huzurla gitsin.
Yukarıdaki ifadenizin tamamına katılıyorum.

+1
Elinize,yüreğinize sağlık

Can yakan ben değilim, kendisi.
Ayrılırken ne dediğinizi bilmiyorum ama annesine bu kadar merhametli bir evlat kolay kolay onun yaşadıklarını kimse yaşasın istemez gibi geliyor bana
Muhtemelen buraya konu başlığı yaptığınıza göre çocuğuda birikimini ev için kullandın ayrılıyorum dediniz
yıllarca çilesine şahit olduğu annesini ayrılığa sebep gördüğünüz için canı yanmış olabilir

Diğer konuyu da okumanızı rica ederim.

Birikimini kullandın ayrılıyorum demedim. Annesine destek olmak ayrı kendi kuracağı yuvayı düşünmek ayrı. Bende insan evladıyım. Eş olunca hor görülüp el kızısın kır dizini bekle mi oluyor? Benden çocuğu olsun isteyen insan.Hep oğlan anneleri çilekeş, dertli bizi anamız güle oynaya yetiştirdi çünkü.

Oğlan annesiniz sanırım, dilerim kızınız varsa başına gelmez ya da kardeşinizin, ozaman da aynı tepkiyi verirsiniz.
Evet 2 erkek annesiyim
Evet çileli büyütüyorum
İnşaAllah ilerde bunu kullanıp hiçbir beklenti içinde olmayacağım onlardan
Ama erkek çocukları anneye çok düşkün oluyor bazen anneler istemesede çocuklar kendilerini vicdanen borçlu hissedip bunu yapabiliyor

Bakın bu sabah bir öfke patlaması yaşadım babalarına gelip hemen çocukları almalarını söyledim
Büyük oğlum 7 yaşında kapıdan çıkarken bana
Sen şimdi bizimle gelmiyorsun ya evdeki yemekler ya sana yetmezse dedi

Bunu söylemesinin nedeni geçmişte yaşadığımız bazı olaylardı hiç unutmamış

Bakın 7 yaşında bir evlat diyorum sizinki yetişkin
Burda bazen çoluğunu çocuğunu bırak hep benimle ilgilen diyen manyak kaynanalarıda görüyoruz merak etmeyin

Birtek oğlan anaları dert çekiyor ailelerde. Kız anaları kolayca büyütüyor çocuk. Biz el kızıyız ya oğlunu sömüreceğiz. Paragözüz. Ona eş , yuva , çocuğuna ana olmayacağız. Biz her zaman bırakılabilecek el kızıyız. Anası canı kanı çünkü. Dilerim sizin ve sevdiklerinizin başına gelmez, çanınız yanmaz

Ama bakın ben hiç kadın erkek ayrımı yapmadım. Eş dedim. Çocuk dedim. Çocuklarım bir gün sizin gibi eş adayı ile karşıma gelirlerse elbetteki müdahale ederim.

Ama bakın ben hiç kadın erkek ayrımı yapmadım. Eş dedim. Çocuk dedim. Çocuklarım bir gün sizin gibi eş adayı ile karşıma gelirlerse elbetteki müdahale ederim.
Benim gibi paragöz çok bilmiş eş adayı değil mi? Kırıcam dizimi oturucam. Bekleyeceğim yapmam gereken bu.

4 yıl bekledin, ozaman öyle dedim bugün böyle ne yapacaksın? başka birini mi bulacaksın. Benim hayatım benim kararım. Eş değişir nasılsa.

Anası şiddet görmüş, giderken son lafı sende şiddet görürsün inşallah. Anasına hayırlı evlat aile kan can .

Biran once bitir bu ilişkiyi. Size karsi tutumu ve uslubu çok kaba. Annesine evi verebilir ama size saygi duyup deger verseydi bu sekilde mi soylerdi. Ayrica bir erkegin kadina sen ne kadar para koyacaksin ortaya evlenmek icin demesi kadar iğrenç bir soz olabilir mi. Hemen bitirmezsen omur boyu sinir harbi yaşayacağın bir evlilogin olacak. Karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…