Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

diğer konunuzda adamın anormal olduğunu düşünmüştüm. ama şuanki ısrarınız sizinde pek normal olmadığınızı hissettiriyor. takıntı falan mı yaptınız siz? isterseniz bir uzmana gidip yardım alın. biz dışarıdan görüyoruz ama siz göremiyorsunuz galiba. aileniz ne diyor bu duruma?

Öbür sözlülük konusu da Size aitmiş. Oraya yorum yazmıştım, bu işi oldurmaya çalışmayın demiştim. Şimdi de yeni konu açmışsınız, Sözlüm sömürülüyor diye.. Anladım ki siz evleneceksiniz..

Gerçekten hiçbir şekilde fikrinizin alınmayacağı maddi konuları dert edinip, çözüm bulmaya çalışmak yerine, ne Ailesi ne de Sözlüsünüz tarafından istenmediğinizi ve Ailenin maddi konularına karışma hakkınızın olmadığını dert edinip, buna çözüm bulmaya çalışsanız nasıl olur?

Ben simdi aradaki yorumları okudum da, kaçın diyenlere katılıyorum. Benim esim sizinkinin yarısı kadar ancak ederdi, ben simdi boşanıyorum. Siz hiç dayanamazsınız. Hastalıklı bir bağları var bunların.

Ben anneyi senelerce çalışmış, oğluna emek vermiş, simdi elinde avucunda bir şey yok, oğlu kendisine destek oluyor sandim. Dubleks nedir yahu ?

Ay lütfen ayrılın bu adamdan. Bırakın ana-oğul yasasınlar.

Ve anlamadığım annesi okutmamış, eniştesi destek olmuş, çalışmaya başladığında önce ona olan borçlarını ödemişti. Ben onun hayatta tek başına mücadele etmesine , yalnız olmasına üzülmüştüm.

Yorumları okumadım muhtemelen onlarca kez yazıldı ama söyleneden geçemeyeceğim; senin kendinle zorun ne konu sahibi böyle bir adamla evleniyorsun?

Bakın, anne kuzusu erkeklerin ortak özelliklerinden birisi de, hangi şartta, nasıl yetişmiş olursa olsun "anam anam garip, cilekes anam, dünyadaki tek çilekes, en cilekes anne benimki." Modunda olmalarıdır. Sözlünüz de öyle, ne derseniz deyin, hiç kimsenin annesi onun annesi gibi olamazmış gibi davranır.

Keske nişanlıyken sizin yaşadıklarınızın çeyreğini yaşasaydım da, evlenmeden ayrılsaydım. Bu adam ve annesi bencil, kendini en üstte, tüm gelin adaylarını da kendilerine kul-köle modunda gören insanlar. Siz de kendi annenizin emegini duşunun, ileride ne kadar uzuleceklerini duşunun ve vazgeçin bu isten.

Umarım bir sonraki konunuz "ayrıldım, kurtuldum" seklinde olur.

Adam her seyi acık ve net soylemiş.İleride bir durum olursa her halukarda annemleyşm demiş. Bu adamla evlenmeye nasıl cesaret edeceksiniz. Evlenip annesiyle ufacık bir sorun yasasanız o annem sen karımsın o 30 sene sen 3 5 sene diyip siler atar bu sizi

ayrıl yok ayrılmayacagım diye diretirsen 2 sene sonra flan burada "kaynanam yüzünden evliliğim berbat eşim anneci napacagım" diye konu açarsın benden demesi

Şimdi diğer konuna bakarken gördüm yüksek lisans mevzunu ve mühendismisin eeee yüzük hala parmağındamı

Konuyu tam bilmiyorum ama siz sözlüyken düğün parası kazanmaya gidiyorum diyerek bekletip sonrasında ben anneme ev alıcam diyemez sizi kandırmak bu resmen para için mi diyorsa evet para için de yolla hayat boyu uğraşılmaz Böylesiyle

Attım, görüşmüyorum. Ben yaşattıklarını yaşamadan ölme dedim.En son bedduası inşallah eşinden şiddet görürsün annem gibi oldu.
Ohhhh misss gibi yapmışsın gerizekalı herif bedduaya bak iyiki evlenmiyorsun bu herifle hiiiçççç birşey deme sakın seviyeni düşürme defolsun gitsin hayatından önüne bak hayatın tadını çıkar

Herkesin de nedense kendi ailesi melek eşlerin ailesi tü kaka.. Neden bu eşlerin ailelerine önyargı. Bir durun yahu. Daha evli bile değilsiniz annesini şimdiden sorun etmeye başlamışsınız. Anne bu ya anne. Atsın mı? Maaşlı diye bakmasın mı? Destek olmasın mı? Bir çocuk kolay doğmuyor ve hiç ama hiç kolay büyümüyor. Hastalanıyor, ateşleniyor sabahlara kadar gözünü kırpmadan başında bekliyor anne. Düşüyor ondan çok ağlıyor. Maddi manevi zorlukları VS. Eee kalkıp biri çıkıyor evlenecekler diye. Hadi buraya kadar bundan sonra seni tanımam mı desin çocuk. Başının çaresine baki mı desin. Sizinde çocuklarınız olacak ve sizde bunlar yapılacak. Ve evet buradan da paragöz gibi duruyorsunuz.

Attım, görüşmüyorum. Ben yaşattıklarını yaşamadan ölme dedim.En son bedduası inşallah eşinden şiddet görürsün annem gibi oldu.
Annesinin evliliği çok çileli geçmiş sanırım o da bir evlat olarak şimdi annesini rahat ettirmeye çalışıyor olabilir
Bunu kabullenmek yada kabullenmemek sizin bileceğiniz bir iş ama ayrılırken can yakmayın
Kendini arada kalmış hissetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…