Öğretmen kadın garson erkek evliliği.. Hanımlar bakın lütfen

Muhandısle avukatın o paraya calıstıgına emın mısınız kamuda. Özelde de en asagı 4-4.5 alır

Ya bu daha kötü aslında. Dokuz kardeş arasında anne babanın yükü şu an neden sadece senin sevgilinde?
Onu da bir tarafa bırak bu dokuz kardeşten biri bile okumamış anladığım kadarıyla. Bu maddi yetersizliklerden değil, eğitime önem vermemelerinden kaynaklanıyor bence. Sen de o aileye girdiğinde seni ezmeye çalışma ihtimalleri yüksek. Bu aile yapısının içine girmek istediğine emin misin?

Ben de öğretmenim ve evet atanamadım( kpss'ye de girmiyorum artık) ama evde boş durmadım. Üniversiteden mezun olur olmaz gece saat 10'lara kadar çalıştım. Kurs yerlerinde çalıştım, özel dersler verdim, çevremi genişlettim ve biriktirdiğim paralarla kendi iş yerimi açtım. Diplomamı şimdi iş yerime asmışım çok şükür, evde saklamıyorum. Her şey emekle olur ve evet eğitim fakültesinde öğrenim görmüş her insan öğretmendir.

Buna da asla katılmıyorum.
Eski eş kişisi yüksek lisans yapmış , doktorasına devam eden birisiydi. Ben ise sadece lisans mezunuydum. Benden eğitim olarak daha üstündü ama her zaman eziğin tekiydi. Ben insanların üniversite okuyunca ezikliklerinin biteceğine inanmıyorum. Kompleksli insan isterse ceo olsun yine komplekslidir.

Muhandısle avukatın o paraya calıstıgına emın mısınız kamuda. Özelde de en asagı 4-4.5 alır
Ben de devlette öğretmenim. Ekders ve nöbetle birlikte 5 bin tl den aşağısını hiç almadım ama konu o değil para değil aslında. Konu sahibesi kesinlikle buna değil aile yapısına takılmalı. Ama farkında değil

Mezun olan ögretmen herkes bu meslegı yapmaya hak kazanır eve sız sanslıymıssınız kı buyuk sehırde yasamıssınız. Ayrıca sadece ögretmenlıkten kazandıgınız para ıle ıs yere acagınza ınanmamı beklemeyın ek derste versen kurstada calıssa. Asgarı ucret verıyorlar cogu onla anca gecınıyor. Ayrıca emekle oluyorsa atanırsınızda bazen emek versende olmuyor. Ona da kader dıyoruz ıste.

Özelden bahsettim :) atanmak ne kadar zor biliyorsunuzdur. Arkadaşların hukuk bürolarındalar aldıkları paralar aynen böyle.
2.5 alan avukat gormedım muhendıste en asagı belırtgım rakamları alıyor. Ögretmenler asgarıden bıraz fazla alıyor ama dıger ıkısı ıcın gecerlı degıl.

mesele sadece mesleği ve lise mezunu olması değil bence..
aile kalabalık, 9 kardeş, diğer kardeşler niye anne babasına bakmıyor, kültür ve anlayış farkını da düşünmeniz gerekiyor..
ben ailenize hak verdim..

Yok ben yorum yaptım ona ama bu arkadasın yazdıgına yakıldım bıraz kucumsemek gıbı olmus

Bence psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin. Hayat önümüze nelere koyar bilemeyiz. Üniversite mezunu bir tanıdığım var. Karısı taş bebek gibi yemyeşil gözlü bembeyaz tenli fizik desen o biçim. Adamın yanında çocuğu gibi duruyor desem yeridir. Çok zenginler saymakla bitmez malları. Ama adam 3 çocuğunun annesi olan karısını aldatıyor. Başka bir kadından çocuğu var. Evde karısına hizmetçi gibi köle gibi davranıyor ve işin kötüsü çocuklarında annelerine saygısı yok. Babadan ne görürse onu yapıyorlar. Benim eşimde ilk okul mezunuydu evlendikten sonra açıköğretim den liseyi bitirdi şimdide üniversite okuyor ve asgari ücretle çalışıp kira ödüyor. Üstelik birde bebek bekliyoruz. Erkek arkadaşınız çalmıyor çırpmıyor Allah vermiyor deyip yan gelip yatmıyor. Kazanmak için elinden geleni yapıyor. Ama evlendikten sonra yine ailesine o bakacaksa aranızda problemler çıkabilir. Uzun lafın kısası " Okumak cehaleti alır , eşeklik baki kalır " gözünüzü kör kulağınızı sağır edin. Kendiniz düşünüp kendi kararlarınızı yaşayın. Sonuçta yaptığınız her seçimin bedelini siz ödeyeceksiniz.

Tamam aileniz bunları diyor da buraya da açık açık yazmayın arkadaşım garson parçasına diye. Hırsızlık mı yapıyor gasp mi ediyor. Helaliyle para kazanıyor. Beğenmiyorsan iz evlenmezsiniz. Zaten emin olun cok emin olsaydınız buraya konu acmazdiniz

2.5 alan avukat gormedım muhendıste en asagı belırtgım rakamları alıyor. Ögretmenler asgarıden bıraz fazla alıyor ama dıger ıkısı ıcın gecerlı degıl.
Siz görmediniz diye yok değil emin olun. Daha 2 gün evvel bir mühendis arkadaşımla görüşüyorduk 3,800 yeni almaya başlamış 2 sene sonunda. Ve kendisi metro yapımında çalışıyor. Emin olun o dediğiniz rakamları başlangıçta almak imkansız. Kendim de daha evvel bir şirkette çalışıyordum. Bilgisayar mühendisleri vardı en fazla alan 4 alıyordu o da 3-5 yıllık elemandı.

Haklısınız biraz da bilinçsizlikten sanırım okuma..
Haklısınız güncelleme yapıp kaldıracağım o cümleleri aslında beni çok kırdığı için yazdım oraya ama kaldırmalıyım

Öğretmenim daha önce lise mezunu bir esnafla tanışmıştım az çok kendini geliştirmiş bir insandı. memleketlerimiz baya uzaktı kültürel farklılıklar vardı.bu konu üzerine sorun olabilir mi diye konuşurken o, ben üniversite mezunu değilim bunu mu demek istiyorsun diyordu.konuştuğumuz bircok konu bu şekilde bitiyordu.baktım olacak gibi değil bitirdim.bence kadınlar sorun etmese bile bircok erkek bunu sorun ediyor komplekse girebiliyor.sevgilin kompleks yapmıyorsa kendisini her anlamda yetiştirmiş bir insansa olabilir zaten işi değise de bilir.ama maddi imkansızlıktan okuyamadı kısmı bana saçma geliyor kimler kimler okudu bu ülkede.birçoğumuz yokluk içinde okuduk.açıköğretimden bile güzel bir bölüm okuyabilirdi.

Bende öğrenmen mezunuyum bana meslek fark etmez. Ben evlenirdim

Zaten anlaşamayız sorunlar çıkar düşüncesiyle evlenilmezse neyse de ben senden üstünüm düşüncesiyle istememek kibirlenmek olur

Sanırım kendi de bunu bahane ediyor ama aileden de kaynaklanıyor. Ailem benim arkamda olmasaydı ben de okuyamazdım belki de.. Ama o biz dört senedir sevgiliyiz bunları hiç umursamadık

Hatay'da yaşıyorum hanımefendi, İstanbul'da değil. Öğrencilerin yurtdışı okullarını ayarlıyorum, yabancı ülkede çalışmak isteyenlerin iş başvurularını yapıyorum ve kabul gören öğrencileri sınava hazırlıyorum. 3 tane de yabancı dil biliyorum. Kpss'ye girmiyorum yazmışım. İstesem zaten girerim, size mi vereceğim hesabını. Kurs yerleri asgari ücret+ sigorta sağlıyor ki özel ders verdiğimi de yazmışım. Deyim yerindeyse hayvan gibi çalıştım. Gayet de paramı biriktirdim. Öyle yılarca evde oturup, atama beklemedim. 2013 mezunuyum iş yerimi 2018 de açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…