Öğretmen kadın garson erkek evliliği.. Hanımlar bakın lütfen

Oldukca romantik cevaplar gelmis yalniz evlilik öyle bir sey degil. Tamam düzgün, erdemli insan olmasi önemli yalniz bu tek basina evlilik icin yeterli degil. Sanki lisans mezunu kariyeri olan erkeklerden karakterli, es, baba olabilecek kimse yok mu? Sadece düsük egitimliler mi ekmegini tastan cikariyor, iyi es oluyor. Benim esim iyi bi okuldan mezun ve güzel bir kariyeri var. Ama isler kötü mü gitti limon satip yine ailesine bakar. Bence davul bile dengi dengine. Evlilikte ask+mantık bir arada olmali. Yoksa bosverin gitsin, herkes evlenmek zorunda degil.

Benim çok samimi arkadaşım insan kaynakları uzmanı, kamu değil ama onun eşide garsondu bir restoranda
. Evleneceği zaman tepki toplamıştı. Çocuk lise mezunu dahi değildi. Ama birlikte üstesinden geldiler kaç yıldır evliler bebekleri var. Bence imkansız diye bir şey yok

Genelde ilkokulda inek dediğimiz tipler okumuş oluyor ve pasif okuyorlar ama iş hayatı geldiğinde onlar da ac
Her profesör dövüyor mu

Ne alaka? Kadın tabii ki öğretmen. Kurs yerlerinde çalışır, özel ders verir. Üniversite bitirmiş ve formasyona sahip herkes öğretmendir. Sadece atanan insanlar öğretmen vasfına sahip olmuyor.
Mesleği icra etmeye başlayınca ünvan sahibi olunuyor diye biliyorum. Öğretmenlik bölümünü bitirip atanamadığından simit veya limon satan gördük. Nerden baktığımız önemli.

Yorumlara inanamadım
Bi arkadasımın eşi yurtdısı üni mezunu burda fabrikaları vardı ve battılar ancak yurtdısı denkliği okulunun burda olmadıgı icin aylardır işsiz
Evlenirken herşey mükemmeldi zengin kaliteli okumus eş ancak hayat bu kime ne zaman güler belli olmaz evliliklerinin bilmem kacıncı yılında bi anda battılar ve adam işsiz kaldı elde ne var ne yok gitti
O kadar havalı büyümüş ki garsonluk vs de yapmıyor sagdan soldan aldıklarıyla geciniyorlar
Diploma evet gerekli ama herşey mi değil
Calıskan diyorsun ekmegini tastan cıkarır gene seni ac bırakmaz
Hem acıkögretim diye bişey var dısardan azimli biri cok rahat okuyabilir eger tek sorun buysa girdi üniversiteye okuyor artık dersiniz

Bazı yorumlara şok geçirdim. Ne yani atanılmayınca öğretmen olunmuyor mu? Bu diplomanın sahibi herkes öğretmendir. Atanamamış olması, belki de limon satıyor olması onun öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca diploma sahibi "öğretmen adayı" değil öğretmendir. Okulu devam ediyorsa öğretmen adayıdır

Ayrıca benim eski sevgilim lise mezunuydu ama memurdu. Ben öğretmenim. Çok çatışma yaşadık. Hem yaşadığımız kafalar farklı, hem de benim üstün olmamı erkeklik gururuna yediremiyordu. Yüksek lisansa başladım destek değil köstek oldu. Eski lisanstaki sohbetim olmayan sınıf arkadaşlarımı kıskandı. Şimdikileri rehberime eklememe bile izin vermemişti kavga çıkarmıştı. Bana güvenmediğinden mi hayır. ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİNDEN. Çünkü çevremdeki erkekler ondan üstündü hele de akademide. Sonuç olarak bitti.
Realist olmak lazım, erkekler bu durumdan hoşlanmıyor. Yorumlardaki aşk hikayelerine bakmayın siz. Onlar çok nadir ve şanslı olanlar

Anladigiimkadariyla esiniz size asik pirlanta biri egitim farki sorunu cok basit.oncelikle aoften iki yillik bir bolume yazilmasinii tesvik ederseniz o kadar cok bolum var ki ilgi alanina gore birtane bulur sonra dikey gecis yapip 4senelige tamamlar.Aslinda inssanin mayasi diplomaayla olculmemeli insan kendini okuyup degistirir amaa en azindan aof diplomasinin olması cevrenidekileeri bir nebze susturur ilerde garsonluk disinda farkli iisler de yapabilir

hele bi atan ondan sonra karar ver

daha doğrusu ailen karar versin

Her okuyan da mesleğini yapamıyor ki.. Çevremde mühendşs arkadaşlarum var . Maalesef düşük ücretle çalışıyorlar
Dusuk ucretle de calisiyor olsa idealist insanlar onlar. Garsonla muhendis bir degil,ama siz bunu evlendikten sonra anlayacaksiniz.

Garson parçası mı?

Parça?

Bu bir yeşilçam filmi mi ya ?

Şarkıcı parçası, hizmetçi parçası nedir?

Daha 3 sene önce bu ülkede hakimler, doktorlar, öğretmenler ve nice eğitimli insan 1 gecede ihraç edilip işsiz kaldı.

Burası türkiye. Yarın hepimizin başına gelebilir.

Ailen çok cahil. Çok çok sığ insanlar.

Bir insan eğitimsiz biriyle evlenmek istemeyebilir. Ben evlenmezdim şahsen. Ben öğretmenim, eşim de öğretmen. Bunu anlarım ve desteklerim ama..

Karşımdaki hiçbir insana ... parçası diyemem.

Bunu ancak cahil bir insan diyebilir.

Allah akıl fikir versin. Allah kibirden hepimizi kurtarsın.

Evet akrabalarınızın bukadar küçümseyici konuşması çok çok yanlış ama şöyle birşey de var, birebir dediğiniz olayı yaşadık. Akraba kızı çok iyi bir bölüm bitirdi ve lise mezunu biriyle evlendi ve dediğiniz gibi o adamda ailesine bakmış yıllarca, bu yüzden de ailesine karşı fazla bir korumacı olmuş, kuzenim en ufak birşey dese azarlıyor kızı. Sonra o çalışkan adam birden işsiz kaldı ve neredeyse 2 senedir evde yatıyor. Ayrıca konuşmaları bile bambaşka. Adam saçma bir laf söylüyor, kuzenim ortamda kızarıp bozarıyor sürekli falan. İyi düşünmek lazım.

Ailesine bakmaya devam edecekse o aldığı ücretle bir de yuva kuracaksa sizi birlik yaşamaya vs ikna edecekse kaçarak uzaklasin ama size ikinize ait bir yuva kurup anne ağzına bakmayacaksa gidin askinizin peşinden ..bir de ego yapıp sizin burnunuzdan getirmez inşallah

Atanirsan ve Sen ondan cok kazaninca bu sorun olur o kendi ezilir bunu da sana belli eder ya baskin cikarak ya da iyice sinerek. 4 senelik iliskini ailene daha once demedin mi? 4 sene olana kadar akillari nerdeymis ya da senin nerde? Karsidaki insana da umut vermektir bu. Ayrılınca garson olduğu icin ayrildigini zaten bilecek. Sen aileni tanıyorsun madem onlari dinleyeceksin o zaman hic bu işe girmeyecektin.

Senin gibi ogretmen olup garson degilse de cok is degistirip issiz kalan biri ile evlenen var cevremde ailesi hala kabullenmedi damadı hala istemiyor sevmiyorlar ve her halleriyle de belli ediyorlar. Yani sakın evlenince düzelir deme. 16 yil oldu hala sevmiyorlar....

Buni bi tek ben biliyorum zannettim artık. Herkes benzer yorumlar yapıyor. Hickimse cikip da demiyor ki "kazancinız prestijiniz vir yana. Siz benzer sohbet yapamayabilirsiniz. Birbiribize baktıkça yabancılık görebilirsiniz. Kampüs havası almış bir insanla almamıs insan bir olmaz"

Inananlar için bir hadis bırakıyorum şuraya: hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?

Konu sahibinin ailesini hiç sevmedim. Garson parçası filan. Laflara bak. Yesilcamdan fırlamış gibi basit romantizm cümleleri filan.

Ama konu sahibinin kendisi de bambaşka bi alemde. Aşk her şeyi affeder gibilerinden takılıyor.

Çok değişik.

Bu arada ,kazancı ne olursa olsun eğitimli bir bayanın eğitimsiz bir erkekle evlenmesi taraftarı asla değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…