Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Çocuğu özgür bırakmalılar bence

birbirlerini seviyorlarsa ve maddi boyut hiçbir zaman konu olmayacaksa neden olmasın...

ikisi de yaşını başını almış insanlar köprüden son çıkışta şanslarını degerlendırsınler bence 33 yasına gelmiş koca ınsanlar hala aile agzına bakarsa diyecek laf yok, ayrıca kadın karakterli adamda paranoyak değilse evlenip mutlu olabilirler , tanıdıgım çok çift var böyle bır arkadaşım hemşire kocası telefıncuda asgarı ücretli çalışıyo , çocukları var mutlular kımının parası kımının zamanı adam karısı çalışırken çocuga bakıyor gül gibi geçinip gidiyorlar.

Valla ilgileniyor benimle aşık oldugum adam:) gayet de mutluyuz.

Yazık sana, ablanin sevdiği adam hakkında böyle bir konu açtığın için. Mahalle arasında pencerede oturup dedikodu yapan "kız gördün mü, kocasi az kazanıyor" ya da "bu neden hala evlenmedi" diyen kadın modunu bırakmani öneririm.

Böyle diyorsun ama önceki mesajlarda da ablandan para istiyordun

Ben de Üniversite öğrencisi falan zannettim....

Ben de ogretmenim ve yasadigim sehirde taninan bir aileye mensubum her daim kardeslerimin ve benim her istegimiz ailem tarafindan yapıldı. Ben evlendigimde esim calismiyordu askerligi yeni bitmisti ve ailesinin borclari vardi hatirisayilir miktarda. Ailem her zaman yanimdaydi ne karar alirsam alayim yanimda olmaya devam edeceklerini hatta her sekilde maddi manevi yardimda bulunacaklarini da açıkça belirttiler. Esim cok caliskan ve deger bilen bir insan. Suan esim sanki annemin oglu ailemin evinde, annem her seferinde sorar sıkıntınız varsa hemen takviye edeyim aman siz sıkılmayın diye. Sıkıntımiz tabiki oldu ama kendi kendimize yettik. Simdi esim girdigi iste 2 yilda hizla yukseldi ve neredeyse benim 3 katim maas alıyor.
Cogu zengin koca diye evlenen arkadaslarim eslerinin iflasından sonra mutsuz olup bosandi. Bence önemli olan insanin esiyle birlikte mucadele ederek bir yerlere gelmesi. Bu cok cok cok daha kiymetli oluyor.

yeni başlayan ögretmenlerin maaşı ne kadardır bilginiz varmı

Öğretmenim ve eşim tanıştığımız Zaman işçi dahi değildi, bir işi yoktu. Birinin yanında iki üç kuruşs yardım ediyordu. Ve her şeyi konuşup belki de hayal kurarak destekle evlilik kararı aldım. Ve onunla hayatımı kurduğum için çok mutluyum, çünkü çok aşığım.

İşte ister miyim

Iş güç okur muyum yoksa bir çocuğun önünü mü kapatırım

Ben sosyoloji okuyacağım galiba

Adam ilgileniyor ha?eski konularına bi bakayım bari
Canım her şey bi yana ben senin mantığunda değilim.ablam için hep en iyisini isterim.

İşte ister miyim

damdan süpersin, gerçekten okuyacak mısın?

ben de mastera geri dönsem diyorum da 2 çocukla çok gözümde büyüyor.
senin gibi kadınlar bana umut veriyor.

İşte ister miyim

İsteme kısmı senin bileceğin iş cicim. O kısıma bişey diyemeyiz.

Sosyoloji de okuması keyifli bir bölüm olur ama iş için okuyacaksan çok işe yaramaz. Keyif için okunur o.

damdan süpersin, gerçekten okuyacak mısın?

ben de mastera geri dönsem diyorum da 2 çocukla çok gözümde büyüyor.
senin gibi kadınlar bana umut veriyor.

Okuyacağım da ne okusam bilemedim baştan beri sosyoloji diyorum bakalım daha cazip gelen olur mu esasen sanat tarihi arkeoloji vs de ilgimi çeker gibi

Belki 4 yılda bitmez devam sorunu vs yaşarım ama belki de eğlenceli olur

keyif için diyorsun yani,

ben de 2. çocuktan sonra mesleğe uzun süre ara vericem, kopmamak için master düşünüyorum.
çok keyifli olur mu bilemiyorum, çok zorlar gibi geliyor, tez dönemi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…