Oohhh seminerde de para kazanıyorsunuz yani. İyiymiş...
bu durumda ablana şunu sormalısın;bu adam işçi eyvallah ama babam gibi evine ailesine çocuklarına sahip çıkıp kimseye muhtaç etmeden yaşatabilecek karakterde birisi mi?Babam kral değil ama üçümüzün de kahramanıdır.hiç bir şeyimizi eksik etmedi.bizi kimseye muhtaç etmedi.
Zaten ablam da bunun için karar benim deyip kapıyı çarpıp gitmiyor.
paranın önem var tabi de.Kızlar herkese yetişemiyorum.
Ama şunu söyleyeyim paranın hiç önemi yok diyen insan da bana çok gerçekçi gelmiyor.
Ablam türkçeci.okulda 4 zümreler.hatta biri doğum izNinde tüm dersler bize kaldı demişti.bir de teog a hazırlananlara yetiştirme kursu var.Yazın olmaz dediğim temmuz ve ağustosta olmaz.
Şubat ve ocak eksik olur.
Okula bir öğretmen daha gelirse ek derste dibi görebilir.
Branş öğretmeniyse tabi, sınıfsa her sene ek dersi olur.
yaş kaç???Ben kazanmıyorum kız ben öğretmen değilimm
Arada eşimle öğretmen olsaydık vs deriz hatta bu sene lys sonucunda eşim öğretmenlik oku diyorrr ama bu yaştan sonra zor
Bk. Ahmet. :)
Adam asgari ücret alsa 1300 tl
Demek öğretmen 1300+2500=3800 alıyor
Fabrikada motor parçaları yağlanmasının son aşamasındaymış.tam ayrıntısını ben bile bilmiyorum.4 yıllık üni mezunu görgülü saygılı efendi bi çocuk.ablam maaşını hiç söylemez ben de sormam.geçenlerde cüzdanındaatm fişi gördüm 2700 temmuz maaşı yazıyordu.
Bir de ben para istemiştim geçen 1000 lira ek ders yatacak o zaman göndersem olur mu dedi.ek dersin de her ay yattığını biliyorum.toplamda o kadar vardır yani değil mi.haftaiçi kursa kalıyorum diyo onunla birlikte mi bilmiyorum tam.
Ahmet de sorun etmiyo galiba.çocuğun durumu aileden iyi.aldığıno yiyo.yarın ayrı eve çıkarlarsa ne olur bilemem.
Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
Ramazanda okullar kapalı değil miydi? Ders yoksa ek ders de yoktur. Ek ders yoksa para da yoktur. Seminere gidiyor diye ek ders ücreti alan görmedim.
Evet ya nedir bu öğretmen havası bilmiyorum bende 2 üniversite bitirdim hemde 4 yıllık eşimde dışardan liseyi bitirmiş elinden her iş gelir kendilerini burjuva sınıfında görüyorlarIkiside insan sonuçta bir meslek mi mesafe koyuyor araya .artı işçi ahmet ve öğretmen nurten arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum sanki öğretmen nurten kraliyet ailesinden de bir ayrıcalığı olsun
Ahaha :)) yok ben aşk ile ilgileniyorum. Aşk merkezli ilişki yaşıyorum. Paraya da ihtiyacım yokAblam bulamadı.Darısı sizin başınıza artık :)
Sanki biraz inada bindi babam olmaz dedikçe ablam da itiraz etmiyor.ama annem de kaç yaşına geldi evi barkı olsun diyor.paranın önem var tabi de.
olaya duruma kişilere göre değişir verilen önem.
eşler in tutumu çok önemli.
birbirlerini para yüzünden meslek yüzünden ezen de çok.
bunu asla problem etmeyen,gül gibi geçinip giden de çok.
genelleme yapılamayacak bir mevzu bu.
ablan sorun ediyor mu.
sadece baban mı istyemyior.
yaşları da az değil ki.
bi sonuca bağlamaları şart olmuş artık
Ben kazanmıyorum kız ben öğretmen değilimm
Arada eşimle öğretmen olsaydık vs deriz hatta bu sene lys sonucunda eşim öğretmenlik oku diyorrr ama bu yaştan sonra zor
ablan illa evlencem demiyor yani öyle mi.Sanki biraz inada bindi babam olmaz dedikçe ablam da itiraz etmiyor.ama annem de kaç yaşına geldi evi barkı olsun diyor.
Sizce ne olur ?
Burnumu soktuğumu nerdenden çıkardın.defalarca yazdım ben bu olayda taraf olmuyorum diye.bence aşkla ilgileneceğinize biraz kitap okuyun.okuduğunuzu anlarsınız ya da bir konunun ayrıntılarını okumadan yorum yapılmayacağını..Ahaha :)) yok ben aşk ile ilgileniyorum. Aşk merkezli ilişki yaşıyorum. Paraya da ihtiyacım yok
Darısı sizin başınıza bence. Ablanizin ilişkisine burnunuzu sokup burda konu açtığıniza göre, parası olan adam arayan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?