Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

Bence anlamıştır o "niye hep kızlar geliyor ya" cümlende ki gizli göndermeyi kelimeleri seçerek cevap vermiş gibi geldi bana. Yani hiç birşey anlamasa "kızların gelmesi daha iyi, daha eğlenceli oluyor" da diyebilirdi. Demekki seçerek konuşmuş bence biraz, buda anladığının belirtisi. Zaten her erkek anlarki bu tarz şeyleri, ille konuşmaya da gerek yok bir hareketinden, bi bakışından, en ufak bi imandan falan bence azda olsa farketmiştir ilgini şimdiye kadar.

bana da öyle geldi. bilemiyorum artık =)) ilgimi anlamıştır zaten de o ilginin aşk olduğunu anlayamamıştır belki..

Bende yorum yapmadan takip edenlerdenim canimm umarim sonucun iyi olur .bence hareketlerinden anlayabilirsin ilgisini.mesela seninle konusurken yada sinifta konusurken sana baktigi zaman cekinme yada bi kasilma farkediyomusun.ilgisi varsa mutlaka cekinir .bide yaninda cok sevimli gorunma derim sonra cocuk gibi gorebilir.seninle yasit bile olsa kucuk kardesim olayina doner dikkat et tecrubedendir :) ha soyleyip soylememe olayinada yorumum var tabiki.uzun sure gormiceksen ve daha sonra 1 kere gidip bidaha gormiceksen kesinlikle ve kesinlikle soyle derim.cunku soylediginde olumsuz yanit alursan eger 1 ay sonra tekrar gittiginde seni goricek ve illaki kafasına giriceksin acaba dicek bu benim nacizane fikrim umarim hersry gonlunce olur :)

Aranızda bişey olabilir elbette, niye olmasın, o kadar da çok değil yaş farkı, benim erkek arkadaşımla 14 yaş var ve nerdeyse 3 Yıldır beraberiz, senin yaşlarındaydım tanıştığımızda. Olcak varsa olacaktir elbette, çok kasma kendini. Bizde iş arkadaşıydık ve iş yeri kapandıktan sonra konuşmaya başlamıştık. Acele etme Acele işe şeytan karışır, bak yanlış anlıyorsun Adamı

okudum okudum yazamadan edemedim aklı varsa senin gibi temiz kalpli birini kaçırmaz ..hadi Allah hayırlısını versin
ya çok teşekkür ederim canım bol bol dua et olur mu?
Artık bir şey olsun yahu aaaaaa
hahahah off bence de olsunnn merak etme olacak sadece sezon finaline girdik.
canım farkettiğim tek şey şu oldu bana karşı biraz daha ciddi. ben ona pek bakmadığım için bana bakıp bakmadığını bilmiyorum ama onunla konuşurken gözlerini hiç gözlerimden çekmiyo. ve sorun şu ki ben çekiyorum gözlerimi bakamıyorum. dayanamıyorum. zaten küçük kardeşim olayından aman allah korusun şimdilik öyle bir şey olmadı yani. ha bir de açıkçası şuan söylemek istememe sebebim şu ki dediğin gibi hayır deme şansı yüksek çünkü sağolsun utangaç ben ona kendimi gösteremedim. dediğin gibi geri döndüğümde beni tekrar görüp konuştuğunda belki aklına düşerim. aslında düşünebilirim iyi fikir gibi. ama yine de bunu bile bile kursa gidip yüzüne bakıp konuşma fikri beni acayip utandırıyo.
bizim de 13-14 yas fark var ama ruhen cok tatlı eglenceli bi insan. masallah size de imrendim simdi. ama genelde sizinkiler karsılıklı ve ya erkegin baslattıgı iliskiler oluyo, benimki cook farklı. ya arada statü farkı var diye sen diye hitap etmeye de cekiniyo insan. bekle bekle kök saldım bakalım nereye kadar bekliyoruz. =)))

Ama sen son gordugunde soyliceksen ve olumsuz olursa aklina cok zor gelirsin ama dedigim gibi soylersen yinede olumsuz bi yanit okursan seni son bi kez gordugunde illaki aklina giriceksin eminim.mesela biri bana benden hoslandgni soylese ve ben istemesem yolda falan gordugumde aklima takilir nasil olurdu diye.bu arada sen gozlemliyemiyosan arkadaslarin gozlemlesin seninle konusurken bakarken kasiliyomu cekiniyomu diye.kankalar bugun icin var sonucta :)

İlişkiyi başlatan biri vardır her zaman, kendiliğinden başlamaz, arkadaşlıkla başlar sonra olucaksa bişey olacaktir heyecan doruğa çıktığında yanii bekle bekleyebildiniz kadar, arkadaş olun öncelikle. Arkadaş olma yoluna girin. Gerisi kolaylıkla gelir. Anlarsın zamanla sana ne Gözüyle baktığını. Anlayamadığını da düşünürsen açılırsın, sonsuza kadar platonik olcak değil ya

Orası oyle canım da soyledikten sonra belki bi yerlere otururuz ya da ne bileyim o an istemiyosa sonra neden istesin ki? Dediğin mantıklı düşüncem ama yine de çekiniyorum işte. Arkadaşlarım zaten bizi takip ediyo bi farklılık olunca söylüyolar =D
Yaa biriniz söyle biriniz bekle arkadaş ol diyo =) nasıl arkadaş olabilirim adam daha mesajıma cvp yazmaktan aciz, karşılık verse ilerliycem ama o yerinde sayıyor. Kurs bittikten sonra nasıl devam edebiliriz ki? Benim sevgim tek taraflı işte

13-14 yaş fark çok fazla ya. Belki şu an normal geliyodur ama bi on sene sonra falan öyle olacağını sanmıyorum. He böyle bişey yaşamadım gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum. Bi de işte ben olgunum büyük biri olsun diyenler var ama bu tezin de yanlış olduğunu ya da kısa bi zaman için doğru olduğunu düşünüyorum.

Ama sen son gordugunde soyliceksen ve olumsuz olursa aklina cok zor gelirsin ama dedigim gibi soylersen yinede olumsuz bi yanit okursan seni son bi kez gordugunde illaki aklina giriceksin eminim.mesela biri bana benden hoslandgni soylese ve ben istemesem yolda falan gordugumde aklima takilir nasil olurdu diye.bu arada sen gozlemliyemiyosan arkadaslarin gozlemlesin seninle konusurken bakarken kasiliyomu cekiniy

Arkadasim bende hocamla evlendim :)
OSS için gittigim dershanede matematik hocamdi. Sinifta 7 kisiydik, ben 18 o 25 yasindaydi. Ben ilk görüşte asik oldum ama deli gibi halada öyle. Bende deli cesareti var ilk günden itibaren sen diye hitap ettim ona. Sadece başka hocalardan varsa ortamda o zaman siz diyodum. Butun herkese ilgiliydi ilk basta cçok sevilen bi hocaydi zaten. Telefonunu buldum mesaj atmaya basladim saçma sapan :) sonra benimle biraz daha fazla ilgilenmeye basladigini hissettim. Ekimi tebeşirle çizmek, laf sokmak satasmak, sacimi çekmek falan :)))))) ilgi derken boyle yani )) bi gün derste bilekligim düştü inadina gitti üstüne basti. Bende ustune bastigi için almadim yerden tenefuste ciktim disari. Aylar sonra dolabina test almak için baktigimda bilekligimi gördüm Sakliyormus.. Niye sakliyosun dedim, onu görüncene kadar gicik oolduğunu hatirliyorum dedi bi gün simav stresinden agzim komple uçuk ve yara olmuştu. O kadar moralim bozuktuki o sen şakrak ben ağlayacak durumdaydim. Bana çikolata almalar, güldürmeye calismalar.. Biyoloji hocam anlamis sizin aranizda.ne var bi çekim var farkindamisin AlbinAsya seni seviyor demiş. esimde , ogrencini ayartti, öğretmenini ayartti diye laf cikarirlar diye yok öyle bsey demiş. Ve bana mesafeli davranmaya başladı. Hatta Kiz arkadaş getirip sevgili numarası yapacak olmuş. Bende geri çektim kendimi, bu seferde o duramadi. Belliydi birbirimize asik olduğumuz ama birbirimize guvenemedigimiz için ve dersane devam ettiğii iiçin itiraf edemedik. Cook güzel şeyler var ama uzun hikaye, OSS ye girdim puanim geldi, aman dedim ölüm yokya ucunda diye onun sevdigimi söyledim. Tabi bana saçma sapan bi mesaj yazdi. O mesajdan sonra ona tekrar yazmadim. Aramadim. Bu seferde o aramaya basladi :) ne ariyosun be dedim:) ben oogrencilerimi ararim hayirli öğretmenim ben demişti :) zamani gelince soylecegim demisti. sonradan söyledi beni sevdiğini. Ben şehir disindaydim tercih donemi döndüm deesanrye gittim. İlk karsilasmamiz olacakti hala aklimdadir hic o kadar kalbim carpmamisti. O bana ben ona bakamiyoruz. Herkesten sakliyoruz falan. Sonra ben univi kazandim 4 yil beni bekledi. Okul bitince evlendik 22 aylik kizimiz var ben hala deli gibi asigim ona..
Yani diyeceğim kimseye aldirma. Ayiplamaya calisan çok olur ama herkes bi şekilde tanisiyor. Kurs bittikten sonra acil hocana, benim gibi... kaybedeceğin ne varki.....

Sen sorumluluğun farkindaysan işinin eğitiminin bir iliskiniz basladiginda yirutebilirsin. Ben 18 yasimda kzandim OSS yi ama ergen değildim. En çok istediğim okul ve bolumu ilk tercihte kazandim. Banada çok akil veren oldu bilen arkadaslarimdan, sen öğrencisin ne isin olur askla diye. Ne alaka? Seven, o iliskiyi Yürütmek isteyen bizim gibi sabredip sonundada evleniyor iste.

Son durum ne cnm takip edemedm

BayıldımAlbinAsya, post: 38812030, member: 650899"]Arkadasim bende hocamla evlendim :)
OSS için gittigim dershanede matematik hocamdi. Sinifta 7 kisiydik, ben 18 o 25 yasindaydi. Ben ilk görüşte asik oldum ama deli gibi halada öyle. Bende deli cesareti var ilk günden itibaren sen diye hitap ettim ona. Sadece başka hocalardan varsa ortamda o zaman siz diyodum. Butun herkese ilgiliydi ilk basta cçok sevilen bi hocaydi zaten. Telefonunu buldum mesaj atmaya basladim saçma sapan :) sonra benimle biraz daha fazla ilgilenmeye basladigini hissettim. Ekimi tebeşirle çizmek, laf sokmak satasmak, sacimi çekmek falan :)))))) ilgi derken boyle yani )) bi gün derste bilekligim düştü inadina gitti üstüne basti. Bende ustune bastigi için almadim yerden tenefuste ciktim disari. Aylar sonra dolabina test almak için baktigimda bilekligimi gördüm Sakliyormus.. Niye sakliyosun dedim, onu görüncene kadar gicik oolduğunu hatirliyorum dedi bi gün simav stresinden agzim komple uçuk ve yara olmuştu. O kadar moralim bozuktuki o sen şakrak ben ağlayacak durumdaydim. Bana çikolata almalar, güldürmeye calismalar.. Biyoloji hocam anlamis sizin aranizda.ne var bi çekim var farkindamisin AlbinAsya seni seviyor demiş. esimde , ogrencini ayartti, öğretmenini ayartti diye laf cikarirlar diye yok öyle bsey demiş. Ve bana mesafeli davranmaya başladı. Hatta Kiz arkadaş getirip sevgili numarası yapacak olmuş. Bende geri çektim kendimi, bu seferde o duramadi. Belliydi birbirimize asik olduğumuz ama birbirimize guvenemedigimiz için ve dersane devam ettiğii iiçin itiraf edemedik. Cook güzel şeyler var ama uzun hikaye, OSS ye girdim puanim geldi, aman dedim ölüm yokya ucunda diye onun sevdigimi söyledim. Tabi bana saçma sapan bi mesaj yazdi. O mesajdan sonra ona tekrar yazmadim. Aramadim. Bu seferde o aramaya basladi :) ne ariyosun be dedim:) ben oogrencilerimi ararim hayirli öğretmenim ben demişti :) zamani gelince soylecegim demisti. sonradan söyledi beni sevdiğini. Ben şehir disindaydim tercih donemi döndüm deesanrye gittim. İlk karsilasmamiz olacakti hala aklimdadir hic o kadar kalbim carpmamisti. O bana ben ona bakamiyoruz. Herkesten sakliyoruz falan. Sonra ben univi kazandim 4 yil beni bekledi. Okul bitince evlendik 22 aylik kizimiz var ben hala deli gibi asigim ona..
Yani diyeceğim kimseye aldirma. Ayiplamaya calisan çok olur ama herkes bi şekilde tanisiyor. Kurs bittikten sonra acil hocana, benim gibi... kaybedeceğin ne varki.....
[/QUOTE]
Ne güzel hikayeniz varmış allah hep mutlu etsin sizi

Ne güzel hikayeniz varmış allah hep mutlu etsin sizi[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…