Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

sadece yaş farkı takıldı kafama gerisi olmucak bişey değilki kursun biter bi şekilde görüşürsün ama 13 yaş çok fazla bu öğretmen değil herhangi biri olsa bile yaş çok gibi geldi bana yinede hakkında hayrlısı

ogretmen sonucta sen meslegin olmadan olmaz bu is olsada bir kac gun surer o istese ailesi istemez tatlim
benim bi hocam vardi genctide ve bana asik gibiydi makyajim akardi bi insana akmis makyaj bile yakisir fln derdi bir gun kahve icerken bana ogretmende olsan ailenle ortak karar almak zorunda kaliyorsun mesela ben istesem okuyan biri ile onlar istemez demisti
ben birsey hissetmiyordum zaten pek kaale almamistim
simdi de esimin ve benim de okullar denk benim yarim donemim kaldi seney devam etcem ama kvdem laf carpip durur
bunla evlenecegini bilemedik fln fln....
yani olmaz tatlim uzuldugunle kalirsin

Geçmiş yıllarda Bu bahsettiginiz kursun bayan hocasının, öğrencisine olan ve bir türlü açılamadığı bir aşk hikayesini okumuştuk buralarda.o bu hikayeyi anlatırken gerek öğretmenliğimin zedelenmesi korkusuyla gerekse reddilip ya duyulursa korkusuy açılamamıştı
Bence sen bu duruma nazaran dsha şanslısın.kurs bitim dönemine kadar bişe dememelidin bittikten sonra mutlska açıl hayırlısı,neden olmasım

bizim okulda da bi asistan varr .... .. diyorum yani, ben ona sevdalı

ama öyle öğretmen öğrenci ilişkisi olmaz bence ya sıkıntılı işler valla, bide daha yaşın 21 ne gerek var yani. Bilemedim

Ben göründüğümden daha olgun düşündüğüm gibi o da göründüğünden daha hareketli ve canayakın. Sanki onla olsak yapacak o kadar çok şeyimiz olacak gibi ki.. Beni ve ya karşısındaki insanı güldürmeyi, kendisini dinletmeyi o kadar iyi biliyor ki. Fiziksel görüntü dışında benden olgun olduğunu hissettiğim hiç bir şey olmadı. Ha vardır onun deneyimleri var ve kaç yıldır öğremen fakat bence bayanlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşır o yüzden erkek büyük olmalı ve o şuan tam olarak durulmuş, oturmuş, bir aile babası olacak kıvama gelmiş. Biz ise en azından ben ise mezun olur olmaz evliliğe hazır bir bireyim ve gayet durgun bir insanım. Eğer kendisi isterse ve ya ailesi bir şey demezse bir engel olmaz gibi fakat ben, onun bana öğrenci dışında bir gözle baktığını sanmıyorum. Bunu nasıl sağlarım? Nasıl anlarım? Ve ya sağlayamaz mıyım? Direk adım mı atmam itiraf mı etmem lazım cevabını öğrenmek için?

Olabilir canım ne var bunda? Babamın kuzeni de 12 yaş büyük dersane öğretmeni vardı ona aşık olmuştu evlendiler.
Hem de liseye gidiyordu kız. Ama bence kursta söylememelisin. Kursta ilgili davran. Hemen her konuya atlama ve olgun davranmaya çalış. İlginin dozunu kaçırma. Kurs bitince hocayı yemeğe davet edebilirsin. Sakın hemen açılayım, söyleyeyim deme ama

bence olabilir her hangi bır sıkıntıda görmüyorum sevıyorsan söyle yoksa bir ömür içinde kalır ilgini belli et konuşmak için bahaneler yarat,bir çaya davet et bunda bir şey yok ama tek başına değil kurs çıkışı bir kız arkadaşında olsun yanında ,daha sonra ondan bekle eğer ilgi gösterir se kendılığınden gelır zaten uzaklaşırsa geri çekilirsin .Evlilik yasına gelmış bir insan var karşında ,sende ciddi bir ınsansın neden olmasın.

ya çok teşekkür ederim böyle yorumlar görünce cidden çok içim içime sığmıyor yani aşık oldum ben galiba ya düşünmeden yapamıyorum dandygirll senin kuzenin mi hocasını seviyordu yoksa öğretmen mi adım attı nasıl oldu? zaten atlayamıyorum çok konuşkan biri değilim sürekli gülüyorum çünkü çok komik birisi. yemeğe çaya nasıl çağırırım inan bilmiyorum. bir yerlere oturmayı düşünüyoruz gelmek ister misiniz diye sorabilirim bir arkadaşımla. zaten bir ilgisini yakalasam (aslında sınıftaki herkese ilgili) yani bana özel, farklı bi ilgi böyle '' nasıl yaa?'' diyebileceğim bir adımı atsa ben zaten koşa koşa giderim ama atar mı ? nasıl yapar nasıl anlarım bilemiyorum çok sabırsızım söylememek için kendimi zor tutuyorum her an onunla konuşmak istiyorum onu görmek istiyorum özel sorular sormak istiyorum ama korkuyorum acaba beni begeniyor mu acaba farklı tarzda kızlardan mı hoşlanıyor bilemiyorum of

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benzer bir durum benim başımda da var şuan Üstelik bende 22 yaşındayım, üniversiteye bu yıl başladım ve biraz geç olduğu için hocamla aramızda 4 yaş var sadece. Fakat ben ihtimal vermiyorum, açıkçası cesaretim de yok. Öğrencisine bakıcağını düşünmüyorum ki zaten etikte değil. Öyle kendi içimde görünce heycanlanıyorum, gülümsüyorum vs. dahasına cesaretim yok, bu yaştan sonra kendimi saf aşık konumuna sokamam, duyulursa yada hoca sezerse de çok ayıp olur
Fakat senin durumun biraz farklı çünkü bahsettiğin hoca kurs hocası sanırım. Belli yasalar ya da mesleki açıdan bir tehlike olacağını sanmıyorum bu durumda. Yani bence olabilir eğer onunda sana karşı bir hissi olursa. Tek yapman gereken fazla belli etmeden yakın davranmak, kendin olmak. Açıkça bir aşk itirafı yada işve cilve yapma derim. Tepikisini bilemezsin çünkü.

tepkisini bilemem ama eğer benim ondan hoşlandığımı anlamazsa ya da bilmezse kendi de adım atmaz herhalde diye düşünmekteyim ki bir şeyler hissediyor olsa dahi ben adım atmadığım için o da belli etmiyor olabilir o öğretmen o da benim tepkimi bilemez aa çok ayıp koca adam olmuş öğrencilerine sarkıyor damgası yemek istemez

Bence arkadaşını falan çağırma yanına. Onlarınki nasıl oldu pek anlatmadılar bana. Benim değil babamın kuzeni çünkü :) Arkadaşını çağırırsan ondan çekinebilir. Ama kendini fazla kaptırmamalısın tatlım. Sonuçta herkesle ilgiliymiş. Birden hüsrana uğrayabilirsin. Kurs bitene kadar bakışma taktiğini uygula. Bu her zaman işe yarar Gözlerinin içine bak. Ama hayran hayran değil. Kaçamak bakışlar. Bir müddet bunu yap. Sonra hiç yapmamaya başla. Hoca senin başta ondan hoşlandığını düşünecek. Yavaş yavaş o da seni düşünmeye başlayacak. Ama sadece senin hoşlandığını düşünmeyecek. Bir müddet sonra sen bakmayınca bu niye bakmıyo diyecek yine seni düşünecek. Sonra o da sana bakmaya başlar. Açılır. AÇılmazsa kurs bitince bi kafeye davet edersin. Eğer gerçekten hayatında biri yoksa mutlaka işe yarayacaktır. :)

Okulu hiç takma canım. Erkek gerçekten seviyorsa okul falan hiç dert etmez. O sırada ablam üniversiteye hazırlanıyordu. Kazanamadı. Evlendiler. Kız kaç sene çalıştı olmadı, açıköğretimden kamu yönetimi okudu. Bitirdi. Hatta kaç sene sonra kpssye girdi ve atandı. Gayet de mutlular yani. Aralarında da baya bi yaş farkı vardı. Hem 13 yaş falan diye sıkıntı etme. İki taraf birbirini çok sevince kimse sesini çıkarmaz. Merak etme sen. Şimdiden evlilik falan olayını düşünme. Dediğim gibi kendini fazla da kaptırma

Ama ben hep bakıyorum zaten çünkü ders anlattığı için o da bana ve diğerlerine bakıyor neden hoşlandığımı düşünsün ki yada nasıl düşüneblir ve ilk adımı atar mı bilmiyorum eğer atmazsa tek başıma mı çağırayım? Ben ilk önce tartmak içn arkadaşımla çağırayım dedim maksat hoşlandığımı anlamasın ama birbirimizi tanıyalım. Ay valla bu işin sonu nolacak çok merak ediyorum adamın bana karşı farklı bir hissiyatı yok ki yada belli etmiyor yani
Ben de mutlu olmak istiyorum ama bu hikayelerde genelde erkek seven taraf oluyor burda iş farklı o beni sevgili gözüyle görmüyor ki bana açılsın? ben görüyorum boğa burcu erkeği aslında okudum da ilk adımı kızdan beklermiş böylece o kızın cesur ve özgüveni yüksek olduğunu görmek istermiş ya ben bu işlerden hiç anlamam ama karşılıklı olması lazım onun da bana benim de ona azcık belli etmemiz lazım

Olsa belli eder tatlım. Sana söylediğim bakış farklı bakış. Canım sen de hiç hoşlandığın birini tavlamadın mı :) Alemsin. Erkek senden hoşlanmıyorsa ve sevgilisi yoksa, sen onu etkileyeceksin. Bakış var bakış var. Sana bahsettiğim çok farklı bir bakış. Aaaah ahh. Bizim zamanın gençlik dergileri... Her halt yazardı :) Yanında birini götürürsen ters de tepebilir canım. Sen dururken gidip ondan da hoşlanabilir. Sen sen ol. hoşlandığın kişiyle arkadaş vs kişilerle görüşme. Sana abla tavsiyesi... Ben sevgilimi bile tanıştırmazdım arkadaşlarımla... Sen dediğim taktiği uygula mutlaka işe yarar. Bu konumdaki hiç bir erkek kendine ilgi duyan,sonra da birden kendini çeken kıza karşı kayıtsız kalamaz

Valla hiç erkek tavlamadım onu geç ben hiç böyle platonik yaşamadım bu kadar çok istemedim kimseyi. Hep erkeklere bırakırdım o işi ama şimdi konum farklı onu kaybetme korkum var ya olmazsa korkum var tamam bekar ama büyük o yüzden o gözle bakar mı bakmaz mı nasıl kızlardan hoslanır kadınsı mı sportif mi ben nasıl bakacağım ne yapacağım inan bilmiyorum sen bana anlatıversen cidden beni düşünür mü kendimi çekince ilgilenir mi pazartesi yine dersimiz var inan bana yetmiyor o bir saat konuşması o kadar çok özlüyorum ki

Benim hiç adam akıllı sevgilim bile olmadı açıkçası bıktım ne istediğini bilmeyen erkeklerden. Arkadaşıma aşık olamaz çoktan söyledim onun sevgilisi olduğunu ki zaten elinden geleni yapar benim için. Tek başıma o karanlıkta nereye çağırabilirim utanırım çookk

İçeriklerine pek bakmadım ama bunlar işe yarayabilir :) Ki yaradı da. Ama ben gençlik dergilerinden okumuştum o zaman. Çok işe yarayan taktikler vardı. Bakışma taktiği mesela. Daima işe yarar. HEr neyse şunlara bir göz gezdir o halde. Mutlaka işe yarayacaktır. Ben sana anlatsam burdan komik görünür :)
http://www.bilgilikadinlar.com/sizden-etkilenmesi-icin-bir-erkekle-nasil-konusmalisiniz/
http://istanbella.com/cinsellik-ask/erkekler/beden-dili-ile-hoslandiginiz-erkegi-etkileyin/
http://sizdensize.milliyet.com.tr/Yaşam/Erkegi_Elde_Etmenin_40_Yolu/HaberDetay/9171
http://etkilemeninyollari.com/erkegi-etkilemek-icin-ne-yapmaliyim/
http://www.edarling.net/kilavuz/bekar/bir-erkegi-kendine-asik-etmenin-yollari

Canım sen kimseye bu kadar güvenme yine de. Dediğimi yap. Ayrıca hoşlansa bile başkasının yanında da çekinir. Sen önce onu derste etkilemeye bakacaksın. Bu cafeye gitme olayı kurstan sonra. Ayrıca tamam teklifi erkeğe bırakabilirsin ama onu o teklife götürmek senin elinde. O senden hoşlanıyorsa zaten bişeyleri teklif edecektir. Ama istediğin erkeği sen almalısın. Bak benim eşim bana çıkma teklifi etmeyen ilk ve tek erkek bu arada. Zor olanı alacaksın. Çok güzel oluyor. Sırf biri teklif etti diye onunla çıkma yani. Sen iste... İstediğini de al!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…