Okul ve evlilik birlikte yrr m?

cmn tabii koşulları tam olarak bilemem ama bence acele etmiş olursun olkulunu bitirip kendini garantiye almalısın öncelikle hayatta ne olacağı hiç belli olmaz ki... kaldırabilecek misin iki koca yükü birden... cnm kendine güveniyorsan olabilir... ama önce herşeyi bir düşün derim

Estagfurullah ablacım neden sözlerinizi ciddiye almayım ki ama onu tanımadığınız için bu yorumu yapmanız çok normal. Çünkü o kadar fedakar bi sevgilim varki benim mutluluğum için yapamayacağı hiç bir şey yok o yüzden ona layık olamamaktan korkuyorum diye bir cümle kurdum. Bilmem anlatabildim mi?

valla tatlım bende düşünüyorum aslında ama erkek arkadaşımın bu seneki durumuna bağlı ama seneye kaldı yani olursa eğer seneyede benim 1senem kalmış olacak zorlanacağımı sanmıyorum çünkü erkek arkadaşıma güven,yorum yardım konusunda sende hem kendine hem eşin olacak insana güveniyorsan neden olmasın ki iş sende bitiyor birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…