Benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. Ben bayramdan sonra sözlenecem inşallah sonrasınıda fazla uzatmak istemiyoruz 1yıl içinde nişandı düğündü hepsini yapmak istiyoruz ama ben hala okuyorum.Daha okulumun bitmesine 3yıl var acaba evlilikle okul beni çok zorlar mı? Aranız da evli olupta okuyanlar vardır muhakkak bana da yardımcı olursa bu arkadaşlar çok sevinirim.
canim ben 1 yillik evliyim okuyorumda 2 yilm daha var. Yani kisacasi cok zorlanmiyorum sinav zamanlari haric. Esim zor insan degil yemek secmez herseyi yiyor anlayisli. ama sinav zamanlarinda misafir filan cagiramassin yemek yapamadigin zamanlarda oluyor. Ama o dengeyi sen kurmaya calisacaksin.
Bu arada bende yurtdisinda okuyorum. Bence evlen
hem okuyorum hem çalışıyorum hemde evliyim laelaelaelaelae anlayışlı bir eşin varsa neden olmasın ama çok zor oluyor çokk zorrr niye okulun bitmesini beklemiyorsunuzki?
Ya zaten kendisi de okulu bu yıl bitirdi öğrenci hayatını dersleri sınavları o da benim kadar iyi biliyor. Ayrıca çokta anlayışlı ama bu anlayışı ev işleri konusunda ona karşı ilgisizliğe asla tahammül edemez.
ben evliyim hemde okuyorum..yalnız ben evlendikten sonra basladım okumaya..eşim cok anlayıslı okullum konusunda bana cok destek ..cok ev işleri oldugundada yardımcım olur yanımda..gayetde iyi yürüyor cok huzurluyum...
eger evlenicem dersen söz nişan düüğünü hep yaz tatillerine getirki okulunu etkilemesin..
isteyen yürütür valla..bu senin düşüncelerine baglı..biz ne desek bos..
unutmaki isteyen herseyi yapar..
Ya iştee yapabileceğimden bi emin olabilsem:bbo: onu çok seviyorum onu üzmekten ona layık olamamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?