Yani bende bundan çok korkuyorum. Ben her işi hakkıyla yapmaya çalışan tiplerdenim her şeyim mükemmel olsun isterim sanırım ben bu yüzden biraz dada çok yıpranırım.merhaba canim
benden sana tavsiye okulun bitmeden kesinliklle evlenme.
ben okulumun bitmesine 1bucuk yil kala evlendim. ve okulla evi esimi idare etmem o kadar zor olduki cok agladigim gunler oldu.
sorumluluklarin artigi icin cokyipraniyorsun.
ogrenci olmak baska es olmak baska ev hanimi olmak baska.
bu ucunun arasinda kalinca hersey ister istemez okul hayatina yansiyor.
cok sukur zorda olsa aglaya aglaya bitirdim okulu.
simdiki aklim olsa kesinliklle okul bitmeden evlenmezdim.
bence en azından 3 sene varken evlenme zorlanırsın
okuduğun bölüme ve eşinin anlayışına bağlı. mesela final haftası misafir davet etmeyecek, yemek yapmazsan dışardan söyleyecek vs bölümün zor mu? devam zorunluluğun var mı?
bölümüm zor değil çok eğlenceli okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Eşim olacak kişi de çok anlayışlı Allah razı olsun... yemeğini ütüsünü... falan kendi yapabilen birii
e iyi o zaman. sizin sınavlarınız ağır da olmaz eşin de anlayışlı gibi tabi evlenince değişirse bilemem tabi bide akrabaları falan... ama bi yandan da 3 sene beklemek de zor, inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin ne diyeyim
o beni zorlamıyor zaten sadece evlensek ayrı kalmasak ne iyi olur diyor ama sen istemezsende beklerim diyor.Zor ama imkansız değil canım,
Nişanlın anlayışlıysa beklesin bir 3 yıl ne olur ki?
Şu an herşey tozpembe görünür ama, evlilik sorumluluk istiyor a.sa.s
bölümüm zor değil çok eğlenceli okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Eşim olacak kişi de çok anlayışlı Allah razı olsun... yemeğini ütüsünü... falan kendi yapabilen birii
evlenince çoğu kendisi yapmıyo ama.. nasılsa evde bi kadın var o yapsın die elini sürmüyo.
okulun bitmeden SAKIN evlenme derim.. beklesin 3 yıl hemen geçer. hem hasret de artar daha iyi olur senin kıymetini daha iyi bilir belki zor kavuşunca. annen baban bişi demiyomu?
E bekleyin o zaman, aceleniz ne?
Tut ki hamile kaldın ne yapacaksın değilmi ama.
ohh ne güzel işte kaynana derdin falan olmaz...yani inşallah hiç kimsenin olmazkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?