- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Fakese de fake ya. Sanki ilk kez mi fake konuyla karsilasiyorsunuz. Amma dert ettiniz yahu
Bam bam bamAdana merkez patlıyor herkes diyorsun
Herkes ayri bir telden caliyor
Yahu gece gece kendimi iyice sazan gibi hissettim her şeye vay anasını yazmışım zaten hamilelik beni gergin Asabi ve Sakar yaptı eşime sinir oluyorum git içerde yat dedim bunları da anlatmış olayım zaten konu iyice çorbaya dönmüş
Ay konu sahibi ayrıca siz bu adamla sokakta yürürken ne ara mekan buldunuz da birlikte oldunuz onu da anlamadım der ve giderim artık
Niye?Parmaklarimi yolda mi buldum ben ayol?))Bal gibi hakkim var isteBen de anlamıyorum valla, kapatınca bitiyor
Neden bu kadar dert oluyor ki
Hakkımıza girdin falan diyenler oluyor ya bir de ne hakkım var da girsin fakese kendi sorunu napalım
Niye?Parmaklarimi yolda mi buldum ben ayol?))Bal gibi hakkim var iste
demin de milleti vicdan azabında bırakmaya çalışıyordu bu kadınOlurmu ya salak yerine koyulmak kolay degil..
Gidiyom ben hayatima son verecegim bu yuzden..
Geri geldim.Onune atlayacak araba bulamadim.Ormanda yasadigimizi unutmusum da pardon..
Yok ya. Ben hic salak yerine konulmak olarak bakmadim burda fake konulara. Sonucta benden caldigi birsey yok. Tek caldigi zaman. Onu da zaten biz gonullu olarak burda geciriyoruz. Fake olma ihtimalini bile bile yaziyoruz zaten.Olurmu ya salak yerine koyulmak kolay degil..
Gidiyom ben hayatima son verecegim bu yuzden..
Geri geldim.Onune atlayacak araba bulamadim.Ormanda yasadigimizi unutmusum da pardon..
Ne 6666 mi!??Nasil yani?ayyy benim mesajlarimi nasil saydin?Hem seninki ne kadar kimbilir?Şu mesajın tam 6666 olmuş Mayflower
Ne bileyim fakese de iyiydi, hoştu, okuduk, eğlendik bitti derim herhalde
Ama kabak gibi ortada fakeyim diye bağırıyor konusunda nikocum yani:)Geyikten hepimizi uçuracak Mune
Hikayeye göre annesine canım. Bu film de böylece bittiBu konu yuzunden "piskolejik" olarak cok yiprandik yahu.
O degil de hala salak gibi 3 saat cocugu nereye birakti ki acaba falan diye dusunuyordum.
Gidiyim yatayim bari.
Erkeklerin cogu boyle belliki eski sevgiliniz eskide olan yasanmisliklari kullanip zaafinizida katip sizi kullanmak istemis alacaginida aldiktan sonra yoluna donmus.biz kadinlar duygularimizla hareket ederiz ama malesef erkeklerin duygulari kalpte deil baska yerde.hepsi icin soylemiyorum ama cogu oyle.esine birsey anlatma eger pismansan ve birdaha yapmicaksan yuvana saril cocuguna saril ben hep cocuklara uzulmusumdur simdi bu hatanizi telafi etme zamani.tovbenizi edip kendinizi yenileyinKonuyu daha fazla uzatmak istemiyorum kapatabilirmisiniz lütden kimle görüşmem gerekiyor
Konu sahibi buradaki yoneticiler cok fena sen bilmiyorsun..bircok kez fake üyeleri desifre ettiler..evinin adresine kadar buluyorlar ip adresinden..birde burada paylasiyorlar)))
Bence eger fake isen gec olmadan yaz da kurtul desifre olmaktan.Ben olsam boyle yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?