Olmadı haklı çıktınız.

Sen sadece yüzeysel ilgilen buradaki konularla canım benim...
Aksi halde görüyosun işte :)))

Olurmu ya salak yerine koyulmak kolay degil..
Gidiyom ben hayatima son verecegim bu yuzden..

Geri geldim.Onune atlayacak araba bulamadim.Ormanda yasadigimizi unutmusum da pardon..
demin de milleti vicdan azabında bırakmaya çalışıyordu bu kadın
birazdan kocası kanepeyi ateşe verirse şaşırmam

Olurmu ya salak yerine koyulmak kolay degil..
Gidiyom ben hayatima son verecegim bu yuzden..

Geri geldim.Onune atlayacak araba bulamadim.Ormanda yasadigimizi unutmusum da pardon..
Yok ya. Ben hic salak yerine konulmak olarak bakmadim burda fake konulara. Sonucta benden caldigi birsey yok. Tek caldigi zaman. Onu da zaten biz gonullu olarak burda geciriyoruz. Fake olma ihtimalini bile bile yaziyoruz zaten.

Kızlar konu sahibi uyumustur bile. Oh kaç insanı kandırdım deyip uyumustur. Olan bizim boşa giden saatlerimize oldu

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum kapatabilirmisiniz lütden kimle görüşmem gerekiyor
Erkeklerin cogu boyle belliki eski sevgiliniz eskide olan yasanmisliklari kullanip zaafinizida katip sizi kullanmak istemis alacaginida aldiktan sonra yoluna donmus.biz kadinlar duygularimizla hareket ederiz ama malesef erkeklerin duygulari kalpte deil baska yerde.hepsi icin soylemiyorum ama cogu oyle.esine birsey anlatma eger pismansan ve birdaha yapmicaksan yuvana saril cocuguna saril ben hep cocuklara uzulmusumdur simdi bu hatanizi telafi etme zamani.tovbenizi edip kendinizi yenileyin

korkutma konu sahibini. Konuyu kapatin diye çırpınıyor zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…