Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaa kayserili bebeler böyle oluyor demekki
sıkıntı olmaz sanıyorum ama genede çiğ vermemek gerek sanırım yaa hani çiğ şarküteri ürünlerinde dede bir bakteri vardı ya
adı aklıama gelmedi şimdi herhalde o dönemi geçmiştir.
ama birde şu var sonuçta pastırmanın ana vatanındasınız ve nasıl nerde yapıldığını biliyorsun bildiğin güvendiğin olduğu için çemenini çıkarıp verebilirsin bence

tam Kayseri bebesi.. çemenini çıkarıp ver bari

Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr

Son düzenleme:
Töbe yaa estagfirullah ben yoruldum okurken vallahi ilginç insanlar var dünyada nasıl üşenmicekler
Canım kasmıyorumdan kastın ne ?
Şimdik örneklendirebilirmisn mesela çubuk kraker, hanımeller :)
Yaa mesela mfk çöreğe bakış açısını yazmış ya sen artık hiçbir kısıtlama koymuyomusun kafam çok karışık bu konuda eşimle hep sürtüşüyoruz o herşeyi vermek istiyo ben de daha uzak duruyorum :44:
Bizimki cıngarı yemek istediğinden değil bişeyle oyalanmak istiyo onun için...
Hiçbir zaman bişi yemek için ağlamadı bugüne kadar çok iştahsız hala
Senden de örnekleme istiyorum ama sen baya açık yazmışsın anket yapıcam nerdeyse bu konuyla ilgili :))
Ben de sanırım ikinci çocukta daha mı rahat olurum sanırım öyle
Bunda iyice piskopata bagladım
Hoşgeldin canım öncelikle
Kendi yaptıkların değil mi bu bahsettiklerin canım ?
Canım portaxe ı biliyorum gittim çok şık bi mekan...
Senin yüz güzelliğin yeter hafif bi makyajla aliyyül ala olursun

Nfkcım seni de alıntılamıştım ama gitmiş öncelikle çok geçmiş olsun diş ağrısı benim de en korktugum şeydir kabir azabı gibi hemencik git doktora da bitsin gitsin inş...
Şimdik ben yediğimiz yerlerde çogunlukla veriyorum ama işte hazır gıdalarda kafam takılmıştı kaldı ki sen çörek fln vermediğini söylüyosun peki paketli market ürünleri çubuk büsküvi onlara nasıl karar veriyosun

tam Kayseri bebesi.. çemenini çıkarıp ver bari

Bende de sınır yok, yiyeceklerde, herşeyi veriyorum valla da pastırma parazit yaparmı diye kafam karıştı. Ver gitsin bornum, kasma ya. Tadına bakıyorlar, doyumluk olmuyor zaten. Alışveriş merkezlerinde bardak mısır bizim kurtarıcımız. Elini uzatıyor arabadan, veriyorum birer ikişer, onun hikmetine duruyor biraz. Ama tabi " biraz"

sağol canım. saat 1e randevu aldım.

çörek de verilebilir ama ben tercih etmiyorum. yani eminim içi paket paket margarin doludur.
ben evde kullanmıyorumki. kraker bisküvi sanıyorum bunlara göre daha masum yiyecekler.
dışarda mızıldamasın diye cubuk hep çantamda. ama bisküvi bile sayılırı veririm.
öyle hazır kek, kurabiye hiç vermedim. hazır yoğurtlardan da.
ben çikolata yerken o da görürse ucundan ısırtıyorum bir kez. yani öyle eline vermem bi şeyi.
ama bunlar şart değil, kural değil. sadece benim tercihim.

aryam, bana kalırsa pastırma arya için fazla.
yani sonuçta çiğ et ürünü. yetişkinlere belki bi zararı yok ama bağışıklığı henüz tam oturmamış bi bebek için tehlikeli olabilir.
bence dr una sor, o ne derse öyle yap

O yüzden tedirginim bende. Soracağım dr a gidince canım sağol:)

ben sana söyliyim.
burdan born var, karakız var, elifnaz var, busmai var

Son düzenleme:

Adamın bişi giyesi yok zaten :) bi daha deneyeceğim olmazsa değiştirmeye çalışacağım.

Valla Efeden önce nefret ederdim ev gezmelerinden. Şimdi ise gezecek yer arıyorum

Merhabalar hepinize, evimize hafta sonu döndük, büyük kuşum okulunda, küçüğü hamur oynuyor
Geçmişi okuyabilir miyim bilmiyorum bayağı birikmiş, umarım hepiniz ve kuzular iyisinizdir..

Hoşgeldin canikom :)

Buz gibi kız burası dağ işte :)

Tavalar dediğim gibi süper.

Üstü dantelli siyah elbiselere bayılıyorummmmn :)

Eğer şal veya boleron siyah olursa mutlaka kırmızı ruj-küpe-oje üçlüsünü yap

Bence onların gezesi gelmiş. Sırf hastane kontrolü için onca uğraş verilmez. Ay kwşke benim de benzinimi başkası doldursa ben gezsem :)))

Canım geçmişler olsun.

Bakıcı teyzemiz dehşet hasta. Efeyi uyutmaya hali olmaz diye hemen eve geldim; uyutup gidicem. Ama tabi alışması da gerekiyor...

Aynen dediklerine katılıyırum şekerim.

Ya etiketini vs söktük ya emin değilim :/

Efe sadece patates kızartması için bunu yapıyo desem??? Toplasan 4 kez yedi o da 3-4 tane ama bayıkıyo!! :) ben herşeyi veriyorum valla. Tahinli çöreği hele özellikle veriyorum tahin faydalı diye :)

Benim telim serviste şu an aryacım adreste nasıl bişey bilmiyorumki servise gitmeden 2 gün önce açmıştım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…