Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çocuk doktorunu nerden bulucam?
dün akşam içtim. birazdan yine içicem. 10 tablet var işte, 5 güne bitecek.
dr ilacı kullandıkça kendini iyi hissedeceksin dedi. hakikaten dünden beri ağrım yok..

efe öksürüyor muuu?:26:
aman başlamadan geçsin gitsin inş. teyzeden bulaşmasın
ayşeciğe amcasından geçti. ateşlendi, gripten kaç gün rapor aldı yattı evde.
ayşecikten de bana :2:

ıhlamuru zorla mı içirdiler, ah yavruuuum
ama size zor sökmüyor, babana karşı yere bardak mı atıp kırmıştın sen, sabıkalısın sen
ben çubuk tarçınla kaynatıyorum, bi de ıhlamurun daha çok çiçekli kısmı, lezzetli bile sayılır.

günaydınnnnn

nfkcanım çok geçmiş olsun :26: hepsi üst üste gelmiş inşallah hemencecik düzelirsin
reçete konusunda haklısın kafan karışmış hangisine güveneceksin şimdi :44:
günaydın canım.
hakikaten üstüste geliyorlar. iki gündür hemoroidim de azdı, güldüğüme bakmayın, fenalardayımm

pepee nin bi türk karakteri olduğunu biliyordum.
ama fikir sahibi ve yazarının ayşe bilgiç olduğunu bilmiyordum.
bebe karakterini kızı ıraz seslendiriyormuş, pepee yi de yeğeni, şuşu da kendisiymiş
sebebi, para sıkıntısı. kıraç da müzikleri yapıyormuş, tam olarak aile yapımı türk çizgi filmi

Son düzenleme:

neyseki ilaç iyi gelmiş canım

günaydın canım.
hakikaten üstüste geliyorlar. iki gündür hemoroidim de azdı, güldüğüme bakmayın, fenalardayımm

yaaaa oda ayrı bir dert :26:

evet canım tüm aile çalışıyor hatta bir ara epey bir işsiz kalmışlar eskişehirdeydi galiba yerleri :44:

canım ilacin etkisi 4 saat sonra geçiyor diye biliyorum ben. geçen hafta dolgu yaptırdım dr 4 saat emzirme dedi..

Hoşbulduk canım ben de çok özledim sizleri kalbi ve kendileri güzel insanlar
Çoook geçmiş olsun hem Ayşeciğe hem sana, Allah şifalar versin...
Şöyle güZelinden pekmez ve tereyağın varsa; pekmezi ile tereyağını kaynatıp, biraz ılıklaşınca bebelere ve kendimize öksürüğe işe yatıyormuş, bir arkadaşıma Dr tavsiyesi idi, denemekten zarar gelmez yalnız ikisi de market ürünü olmazsa fayda ediyor

Hoşbulduk canım sağol

En güzeli evde rahat rahat ve temiz temiz yemek zaten, iki taneyle bile eziyetken sizi düşünemiyorum, Allah güç kuvvet versin..
Sağolasın canım ,
Ne yazık ki aynı şehirde yaşayınca şımarıklık kaçınılmaz oluyor, annenin onaylamadığın birşeye onlar izin verirse özellikle, annenin hiç otoritesi kalmıyor
Hamurla yalnız başına kalırsa arada ağzına da atar kesin ama benim gözetimimde olursa güzel oynuyo, minik minik toplar yapıp yuvarlıyoruz falan, bayağı oyalanıyor hamurla..
Ilk gördüğünde mama deyip yemişti, ama şimdi alıştı, onun yenmeyecek birşey olduğunu Anladı ama belli de olmaz tabii
Bebişleri de doğacakmış Boşver cnm iyilik sen de kalsın , depoyu doldurup iade etmeleri lazım tabii ama yapmıyorlarsa da dediğin gibi eşinin hatrı var
Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr
Afiyet olsun kuzuya benim eşimin memleketinde de minik minik çocuklar , benim yerken gözümün yaşardığı derecedeki acılııkta kuru dolmaları yiyorlardı , havasından mi suyundan mı, anne karnında alıştıklarından mi , bazı tatlara yatkın olabiliyolar demek ki kuzular

Hoşbulduk cnm sağol ,
Evet , kendi yaptıklarım , evde iki çocuk olduğu için illa ki oluyor kek, poğaça gibi birşeyler evde.... Krakerin Ülker olmasına dikkat ediyorum; kraker dışında birşey de pek vermiyorum, bir sakızda bile onlarca katkı maddesi var, onlarla ne kadar geç tanışırlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum, akılları erdiğinde zaten; reklamda arkadaşında Park'ta vs. görüp istiyorlar, ne yazık ki engel olamıyoruz belli bi yaştan sonra

Hoşbulduk canııım
Hayırdır canım okuldaki kuşunu mu özledin yoksa
Ovvv korkuttun beni yav, kadıncağız ne yapsın olan olmuş bir kere Allah şifalar versin de zor durumda kalmazsın inşaallah ..
günaydın canım.

Hepinize günaydın ... Nfk; bütün rahatsızlıklarına acil şifalar diliyorum ,
Antibiyotik geçen yıl ben de kullanmak zorunda kalmıştım, boğazlarım feci şişmişti yıtkunamıyordum artık Dr tecrübeli biriydi şey demişti ilacı içmezsen bu iltihap çocuğu daha kötü etkileyecek o yüzden içmelisin demişti, bir de işin uzmanı değilim tabii ama ; bazı ilaçlarda katiyen içilmemelidir yazıyor, Dr ların bize yazdıkları mecburiyet durumlarında içilebilir olanlar , sen musterih ol birşey olmaz inşallah

Son düzenleme:
hayırlı olsuuun
nasıl zor olmadı inş. artık cicili bicili küpeler takar melisa kız

sağol canım daha uyuşturucu fısfısı sıkınca ağlamaya başladı ama oldu da bitti yani
1 ay kalacakmış onların kendi küpelerini takıyoruz 1 ay sonra çıkartıp artık küpecikler takabiliriz yani

Hayırlı olsun en güzeli aklı ermeden delinmesi,
Bizim kız şimdi hem küpe istiyor hem korkuyor delmek için götürdüğümde, pişmanım minikken yapmadığımıza

evet canım en güzeli ben daha erken giderdimde eşimi bir türlü kandıramıyordum neyse dün akşam hadi gel eczaneye gidelim dedim iş çıkışı bak kapanmadan gidelim falan valla aceleye getirdim eşim genede pek istemiyordu ağlayacak diye ağlayacak öyle yada böyle büyüyünce daha çok korkacak dediğin gibi çıktı aradan iyi oldu

selam kızlar oğlum artık ben pc başındayken çok sinir oluyor yakamı paçamı çekiştiriyor
ben de eskisi kadar giremez oldum
neyse bugün bi arkadaşa gidicem oğlumdan 1 ay büyük kızı var; tanıştırcaz bakalım napıcaklar
biraz ani oldu hediye alamadım oğluşa outletten ayakkabı almıştık 22 numara ,ona olmuyor kıza olur mu acaba numarası bir de modeli
olursa onu götürmeyi düşünüyorum,sizce??????

New Puma Ferrari Kids Drift Cat 4 L V Kids Shoes Sneakers Red | eBay
ayy kıraç mı yapıyormuş o müzikleri , kabusss gibi! pepeyi izletmiyorum zaten tv yi açtığım çok sayılıdır, o an ne çıkarsa..ben hiç dayanamıyorum pepede müzik başlayınca
kerem arabalı çizgi filmleri seviyor
araba hastası yaaa
"hannnnnn haannnnnn" diye ses yapıyor araba görünce
yolda hannnnn hannnn diyerek gidiyoruz
babasının direksiyonunu öyle çeviriyor ki eşim benden iyi direksiyon salladığını söylüyor

:18::18::18::18::18::18:
pembişin dediği gibi hamilelerde kullanılıyorsa emzirenlerde kullanmak daha normal... şöyle birşey ki; hamileyken bebeği dışarı alma şansın yok ama emzirirken sütü kesme gibi bi şansın var. o yüzden ilaççılar her zaman en risksiz yolu önermekle yükümlü. yani emzirmeyi kesmene gerek yok.
affettim gittiiiiii
anaaaaa söylemeyi unuttum

biz kulaklarımızı deldirdik
küpeler de çok yakışır eminim

üff inşallah biz denge kurabiliriz ,otoritemizi koyabiliriz
sorma yaaa
anayız anaaaaa:)

Son düzenleme:
Babalar hiç kıyamıyor bir de küpe onlar için pek birşey ifade etmediğinden olsa gerek
İnşaallah kendi cici küpesini takana kadar bi sıkıntı olmaz .. Sağlıklı günlerde süslü süslü takınsın küpelerini cici kız

bir tanesi duruyor:44:
Ben ikisini de göremiyorum da,
Yeniden yapayım müsait bir zamanda, iyi oluyor Takvimden takip etmek

kızlar düğün için bu elbise nasıl ?

Eki Görüntüle 812983
Elifnaza katılıyorum cnm
Nfk pantolon olmaz demiş gerçi ama ; şık bir ceket pantolon takımın varsa, içine de ipek şık bir gömlekle, hoş olursun... Hem her türlü hava şartına da uyar..

pamuk helvacım iki takvimin de var ,görünüyor
biri 5 year 1 week
diğeri 1 year 3 months

güle güle süslenin bakalım bize de paylaşın tatlı kulakları

anaaaaa söylemeyi unuttum

biz kulaklarımızı deldirdik

bana bir psikolog tavsiyesi " çocuklu hayat düşündüğünüz kadar programlı olamaz alıştırın kendinizi" oldu:)

kızlar şuna bakın yaa:)
babası önce "sakalım nerde" diyor
kızı da gösteriyor.
sonra "bi dk banyoya gidip geliyorum diyor" ve sakalını kesiyor
banyodan çıkınca kızına "merhaba" diyor kızı da "merhaba" diyor
"beni tanıdın mı" diye soruyor ve şok olan kızı ağlamaya başlıyor
çok tatlııı

Bebek Babasının Sakalsız Halini Görünce... - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…