niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu
niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu
Bebişin gelişimi önemli bizim kız 14 ayın içinde 21 giyiyor hatta kalıba göre 20 de oluyor ama arkadaşın kızı 1 ay küçük tontiş ayaklarına 23 anca oluyor ama büyük ihtimal uyar
kızlar şuna bakın yaa:)
babası önce "sakalım nerde" diyor
kızı da gösteriyor.
sonra "bi dk banyoya gidip geliyorum diyor" ve sakalını kesiyor
banyodan çıkınca kızına "merhaba" diyor kızı da "merhaba" diyor
"beni tanıdın mı" diye soruyor ve şok olan kızı ağlamaya başlıyor
çok tatlııı
Bebek Babasının Sakalsız Halini Görünce... - YouTube
selam kızlar oğlum artık ben pc başındayken çok sinir oluyoryakamı paçamı çekiştiriyor
ben de eskisi kadar giremez oldum
neyse bugün bi arkadaşa gidicem oğlumdan 1 ay büyük kızı var; tanıştırcaz bakalım napıcaklar
biraz ani oldu hediye alamadım oğluşa outletten ayakkabı almıştık 22 numara ,ona olmuyor kıza olur mu acaba numarası bir de modeli
olursa onu götürmeyi düşünüyorum,sizce??????
New Puma Ferrari Kids Drift Cat 4 L V Kids Shoes Sneakers Red | eBay
ayy kıraç mı yapıyormuş o müzikleri , kabusss gibi! pepeyi izletmiyorum zaten tv yi açtığım çok sayılıdır, o an ne çıkarsa..ben hiç dayanamıyorum pepede müzik başlayınca
kerem arabalı çizgi filmleri seviyor
araba hastası yaaa
"hannnnnn haannnnnn" diye ses yapıyor araba görünce
yolda hannnnn hannnn diyerek gidiyoruz
babasının direksiyonunu öyle çeviriyor ki eşim benden iyi direksiyon salladığını söylüyor
:18::18::18::18::18::18:
pembişin dediği gibi hamilelerde kullanılıyorsa emzirenlerde kullanmak daha normal... şöyle birşey ki; hamileyken bebeği dışarı alma şansın yok ama emzirirken sütü kesme gibi bi şansın var. o yüzden ilaççılar her zaman en risksiz yolu önermekle yükümlü. yani emzirmeyi kesmene gerek yok.
affettim gittiiiiii
küpeler de çok yakışır eminim
üff inşallah biz denge kurabiliriz ,otoritemizi koyabiliriz
sorma yaaa
anayız anaaaaa:)
kızlar şuna bakın yaa:)
kızı da gösteriyor.
çok tatlııı
sevindim sağol canım,model bu ;sence sonbaharda giyilir mi ve kız için uygun olur mu?
Eki Görüntüle 813183
sevindim sağol canım,model bu ;sence sonbaharda giyilir mi ve kız için uygun olur mu?
Eki Görüntüle 813183
ahah istesen de kaldıramayacaksınannesin kızım sen
günaydın canım
annen de kv de balık burcusana hayatta kolaylıklar diliyorum:))))
evet, bazı konularda pozitif olabilirim ama kendim ve kendi hayatım konusunda çok kötümserimdir. biliyorsun niye böylesin denebilir:) bilmek çözmek demek olmuyor maalesef. bir de bir tane çocuk büyüttüm ya, Allahın izniyle tabi, özgüvenim geldi herhalde :))))))
ay ne bileyim aklıma ilk o geldisen bakımlısın ya
teyzeler doktora gitmez, eve gitmiştir
çok geçmiş olsun.
benin dişim ağrıdığında da doktor kullanabilirsin demişti, ben biraz sorgulayınca "o zaman çocuk doktoruna sorun" dedi
yani net bir şey söyleyemiyorlar. sen kar-zarar hesabı yapacaksın. ilaki etki eder çünkü.. dayanamayacak gibiysen al ama istersen bugün emzirme, sütünü sağ.. başarabilirsen..
humakus daha iyi aydınlatır.
hasta hasta ütü yaptın
çılgınsın nfkyat uyu yaw.
günaydınnnnn
pempişbencede çok haklısın bu konuda yani sonuçta o senden izin alabiliyor ama biz öylemiyiz herkese öyle izin vermiyorlar birazda bizi düşünmesi lazıminşallah doktora gitmiştir
bu arada instagram açamam çünküm benim akıllı telefonumda yok
eşiminkinden faydalanıyorum
nfkcanım çok geçmiş olsun :26: hepsi üst üste gelmiş inşallah hemencecik düzelirsin
reçete konusunda haklısın kafan karışmış hangisine güveneceksin şimdi :44:
busmaisanal alem iyi değil diyorsun yani
neyneyseaynen canım eşlerimiz amn eksik olmasınlar gene arada bu şekilde olanlarda tuz biber olarak kalsın
senin niye canın sıkkın bu arada:44:
bornarkadaşına ne zaman gidiyorsun kesinleştimi?
çocuk doktorunu nerden bulucam?
dün akşam içtim. birazdan yine içicem. 10 tablet var işte, 5 güne bitecek.
dr ilacı kullandıkça kendini iyi hissedeceksin dedi. hakikaten dünden beri ağrım yok..
efe öksürüyor muuu?:26:
aman başlamadan geçsin gitsin inş. teyzeden bulaşmasın
ayşeciğe amcasından geçti. ateşlendi, gripten kaç gün rapor aldı yattı evde.
ayşecikten de bana :2:
ıhlamuru zorla mı içirdiler, ah yavruuuum
ama size zor sökmüyor, babana karşı yere bardak mı atıp kırmıştın sen, sabıkalısın sen
ben çubuk tarçınla kaynatıyorum, bi de ıhlamurun daha çok çiçekli kısmı, lezzetli bile sayılır.
pepee nin bi türk karakteri olduğunu biliyordum.
ama fikir sahibi ve yazarının ayşe bilgiç olduğunu bilmiyordum.
bebe karakterini kızı ıraz seslendiriyormuş, pepee yi de yeğeni, şuşu da kendisiymiş
sebebi, para sıkıntısı. kıraç da müzikleri yapıyormuş, tam olarak aile yapımı türk çizgi filmi
anaaaaa söylemeyi unuttum
biz kulaklarımızı deldirdik
selam kızlar oğlum artık ben pc başındayken çok sinir oluyoryakamı paçamı çekiştiriyor
neyse bugün bi arkadaşa gidicem oğlumdan 1 ay büyük kızı var; tanıştırcaz bakalım napıcaklar
biraz ani oldu hediye alamadım oğluşa outletten ayakkabı almıştık 22 numara ,ona olmuyor kıza olur mu acaba numarası bir de modeli
ayy kıraç mı yapıyormuş o müzikleri , kabusss gibi! pepeyi izletmiyorum zaten tv yi açtığım çok sayılıdır, o an ne çıkarsa..ben hiç dayanamıyorum pepede müzik başlayınca
araba hastası yaaa
babasının direksiyonunu öyle çeviriyor ki eşim benden iyi direksiyon salladığını söylüyor
pembişin dediği gibi hamilelerde kullanılıyorsa emzirenlerde kullanmak daha normal... şöyle birşey ki; hamileyken bebeği dışarı alma şansın yok ama emzirirken sütü kesme gibi bi şansın var. o yüzden ilaççılar her zaman en risksiz yolu önermekle yükümlü. yani emzirmeyi kesmene gerek yok.
affettim gittiiiiii
sorma yaaa
güle güle süslenin bakalım bize de paylaşın tatlı kulakları
bana bir psikolog tavsiyesi " çocuklu hayat düşündüğünüz kadar programlı olamaz alıştırın kendinizi" oldu:)
adam nekadar gençleştikızlar şuna bakın yaa:)
kızı da gösteriyor.
çok tatlııı
boğaz eserse sıkıntı olabilir.. daha çok yazlık sonbahara pek uygun değil sanki.. ama güzel bir elbise
araba hastası yaaa
affettim gittiiiiii
sorma yaaa
Babalar hiç kıyamıyor bir de küpe onlar için pek birşey ifade etmediğinden olsa gerek
İnşaallah kendi cici küpesini takana kadar bi sıkıntı olmaz .. Sağlıklı günlerde süslü süslü takınsın küpelerini cici kız
Ben ikisini de göremiyorum da,
Yeniden yapayım müsait bir zamanda, iyi oluyor Takvimden takip etmek
Elifnaza katılıyorum cnm
Nfk pantolon olmaz demiş gerçi ama ; şık bir ceket pantolon takımın varsa, içine de ipek şık bir gömlekle, hoş olursun... Hem her türlü hava şartına da uyar..
Eki Görüntüle 813183
Seninle ilgili konularda da biz pozitif olalım öyleyse :) çiçekler, böcekler, gökkuşakları modumdayım :)
Teyze gitmiş doktora ve ilaçlara başlanış. Bugün daha iyi çok şükür.
Eşine instagram açtır kendi adına :)
O busmai kız :)
Ihlamur öghhhhh :/
Ben karısının yaptığını biliyodum da seslendirmeleri bilmiyodum...
Hayırlı olsunnnn. Çok tatlı olmuştur :)
Beğenmedim ben ya :/
Ayakkabı gayet güzel valla; götür gitsin :)
Çocuktan kaynaklı bi ton aksama oluyo zaten de bari büyükler aksatmasın yahu :)
oh sağolun kızlar içimi rahatlattınız Bns pamukhelva pembiş elifnaz borntobemother
artık hazırlanmaya başlayayım
öylemi diyorsun
canım olur neden olmasın götür
şimdi kimse pantalon giymez orda gerçektende neyse ben gene siyah elbiseye kaldım herhalde :44:
olur canım
olur spor ayakkabılar unisex değilmi zaten bence olur
neyseki teyze sözünü dinlemiş gitmiş doktora
beğenmedin mi elbiseyi
hadi iyi gezmeler sana
Çok yazlık geldi. Yakasını da anlamadım zaten :)
tamam almıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?