Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu

niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu

Bebişin gelişimi önemli bizim kız 14 ayın içinde 21 giyiyor hatta kalıba göre 20 de oluyor ama arkadaşın kızı 1 ay küçük tontiş ayaklarına 23 anca oluyor ama büyük ihtimal uyar

Olur olur tatlım bizimki 15 aylık erkek 21 giyiyorsa kız bebeğe de olması lazım daha narin yapılı olacağını düşünürsek, olmazsa bir iki ay sonra giyer sonbahar kış sezonuna uygun bir modeli

Bebişin gelişimi önemli bizim kız 14 ayın içinde 21 giyiyor hatta kalıba göre 20 de oluyor ama arkadaşın kızı 1 ay küçük tontiş ayaklarına 23 anca oluyor ama büyük ihtimal uyar

cevap için teşekkür ederim canım inşallah uyar ,
uymazsa o da başkasına hediye eder artık

Oyy kıyamam kuzuya yaa nasıl üzüldü , ama sakal da sakalmış hani; ben de ilk senin yazını okuyunca küçük bir sakal diye hayal etmiştim
Yalnız henüz yürümüyor bebek maşa'Allah hi diyor, herşeyi anlıyor, dilli olacak belli maşa'Allah nazar değmesin cimcimeye

Olur olur tatlım bizimki 15 aylık erkek 21 giyiyorsa kız bebeğe de olması lazım daha narin yapılı olacağını düşünürsek, olmazsa bir iki ay sonra giyer sonbahar kış sezonuna uygun bir modeli

sevindim sağol canım,model bu ;sence sonbaharda giyilir mi ve kız için uygun olur mu?

A bu mesajı atlamışım ben, model ve renk uyar bence kıza da, spor modeller kız&erkekaynı gibi zaten hemen hemen..ölçüsü de uyarsa güzel günlerde giysin eskitsin bebiş..
İnşaallah cnm çocuk yetiştirmek terbiye etmek ne zor şey , Allah hayırlı güzel ahlaklı evlatlar yetiştirebilmeyi nasib etsin...

Sabahtan ben de gördüm çok güldüm ama pamuk helvanın dediği gibi maşallah emekliyo ama dil papuc :)

sevindim sağol canım,model bu ;sence sonbaharda giyilir mi ve kız için uygun olur mu?

Eki Görüntüle 813183

Tam sonbaharlık model , bize de geçen yıl buna benzer bir spor ayakkabı gelmiş hediye; baktım tam ayağına göre oldu, ben de sonbaharda onu giydiricem,
Kışa belki bileğe kadar olan modellerden hafif birşey bulursam Bot alırım bakalım ...

Son düzenleme:

Seninle ilgili konularda da biz pozitif olalım öyleyse :) çiçekler, böcekler, gökkuşakları modumdayım :)

Teyze gitmiş doktora ve ilaçlara başlanış. Bugün daha iyi çok şükür.

Eşine instagram açtır kendi adına :)

O busmai kız :)
Ihlamur öghhhhh :/

Ben karısının yaptığını biliyodum da seslendirmeleri bilmiyodum...

anaaaaa söylemeyi unuttum

biz kulaklarımızı deldirdik

Hayırlı olsunnnn. Çok tatlı olmuştur :)

kızlar düğün için bu elbise nasıl ?

Eki Görüntüle 812983

Beğenmedim ben ya :/

Ayakkabı gayet güzel valla; götür gitsin :)

güle güle süslenin bakalım bize de paylaşın tatlı kulakları

bana bir psikolog tavsiyesi " çocuklu hayat düşündüğünüz kadar programlı olamaz alıştırın kendinizi" oldu:)

Çocuktan kaynaklı bi ton aksama oluyo zaten de bari büyükler aksatmasın yahu :)

oh sağolun kızlar içimi rahatlattınız Bns pamukhelva pembiş elifnaz borntobemother
artık hazırlanmaya başlayayım

boğaz eserse sıkıntı olabilir.. daha çok yazlık sonbahara pek uygun değil sanki.. ama güzel bir elbise

öylemi diyorsun

canım olur neden olmasın götür

şimdi kimse pantalon giymez orda gerçektende neyse ben gene siyah elbiseye kaldım herhalde :44:

olur canım

Eki Görüntüle 813183

olur spor ayakkabılar unisex değilmi zaten bence olur

neyseki teyze sözünü dinlemiş gitmiş doktora
beğenmedin mi elbiseyi

oh sağolun kızlar içimi rahatlattınız Bns pamukhelva pembiş elifnaz borntobemother
artık hazırlanmaya başlayayım

hadi iyi gezmeler sana

Çok yazlık geldi. Yakasını da anlamadım zaten :)

Bugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…