doğumgünü candırBugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)
örtmenim örtmenimmmAryamin bu yılki performansından memnun olmayanlar parmak kaldırsın :)
ben küçücük bi fincana bal koydum.Kuzulara bal limonu nasıl veriyoruz??? Akşam denemeyi planlıyorum da...
cvp için geç kaldım.oh sağolun kızlar içimi rahatlattınız Bns pamukhelva pembiş elifnaz borntobemother
artık hazırlanmaya başlayayım
eneeeeeeem! efecik azı dişleri mi pörtlettiKızlar dişimiz çıkmışşşşşş. Birinin ucu direkt elime geldi de diğeri patlama aşamasında. 10 dişli bi canavar olcak oğluş inşallah bayramda :)
oooh, afiyet bal şeker olsun , ellerine sağlık. yasir de löpletirBugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak
Bugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak
Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti 18m+ GittiGidiyor'da 92486887
istediğim şöyle bi şey. ama heralde tek satılmıyor.
kaşık hediye gelmişti. olmasa bile tatlı kaşığını kullanabilir ama çatal şart.
bir de suluğunu arkadaşta unutmuşum.
şu pipetli suluklardan almak istiyorum.
BEBEDOR SPORTİF PİPETLİ BARDAK SULUK /YENİ GittiGidiyor'da 92630762
sa canlar..
ballı limonlu ıhlamurum yanımda son sayfadan başlıyorum alıntılamaya
ne kadar kafiyeli oldu ya, pembişim ister misin içtiğimden sunayım sana, ahahahah
doğumgünü candır
hem de yakın arkadaşın. efecik ne zaman yatacak ki kalksın
örtmenim örtmenimmm
ben küçücük bi fincana bal koydum.
içine de göz kararı limon sıktım. sonra tatlı kaşığıyla verdim. löpletti valla. bence efe de bayılır
günde bir kaşık verdim, 3 günde o boğucu, şiddetli öksürük geçti hamdolsun.
bal şifa, şifaaaaa.
eneeeeeeem! efecik azı dişleri mi pörtletti
helal kuzuya, ateşsiz sıkıntısız
Bugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak
ayşecik artık sofrada kendi yemek istiyor.
illa çatalı kendi batırıp kendi yiyecek.
geçen carrefour a gittiğimde baktım. çelik kaşık ve çatalı iki set olarak satılıyor 30 tl
zaten çatal lazım, kaşıkla yemeği henüz beceremiyor
neyse, bebek çatalı nerden alınabilir, siz aldınız mı?
Bennnn!!!Aryamin bu yılki performansından memnun olmayanlar parmak kaldırsın :)
Bennnn!!!
Sormayın ya başıma gelenlerii:/
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
Canımmm inanılmaz üzüldüm çok geçmiş olsunBennnn!!!
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
Benimki yemek yemediği için kendi yemek falan da istemiyor tek istediği kuru ekmek deliricemm sadece kuru ekmek istiyo sofrada ve onu da tükürüyo sonra !!!Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti 18m+ GittiGidiyor'da 92486887
Ark.ın iyki doğmuşşşBugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)
Saol canım ben de onu umut ederek yaptım kek sadece bir kez ısırdı başka da istemedi bu çocuk ne istiyo..!! Dayak ?!!oooh, afiyet bal şeker olsun , ellerine sağlık. yasir de löpletir
Gönderme miiii adres pleaseeebanada gönder banada
ellerine sağlık benim için çok uzak tecrübeler
Bennnn!!!
İyiyim canım ya.. Bu ararlar koşturuyorum ve bana iyi geliyor.günaydınnnnn
pempişbencede çok haklısın bu konuda yani sonuçta o senden izin alabiliyor ama biz öylemiyiz herkese öyle izin vermiyorlar birazda bizi düşünmesi lazıminşallah doktora gitmiştir
bu arada instagram açamam çünküm benim akıllı telefonumda yok
eşiminkinden faydalanıyorum
nfkcanım çok geçmiş olsun :26: hepsi üst üste gelmiş inşallah hemencecik düzelirsin
reçete konusunda haklısın kafan karışmış hangisine güveneceksin şimdi :44:
busmaisanal alem iyi değil diyorsun yani
neyneyseaynen canım eşlerimiz amn eksik olmasınlar gene arada bu şekilde olanlarda tuz biber olarak kalsın
senin niye canın sıkkın bu arada:44:
bornarkadaşına ne zaman gidiyorsun kesinleştimi?
Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))selam kızlar oğlum artık ben pc başındayken çok sinir oluyoryakamı paçamı çekiştiriyor
ben de eskisi kadar giremez oldum
neyse bugün bi arkadaşa gidicem oğlumdan 1 ay büyük kızı var; tanıştırcaz bakalım napıcaklar
biraz ani oldu hediye alamadım oğluşa outletten ayakkabı almıştık 22 numara ,ona olmuyor kıza olur mu acaba numarası bir de modeli
olursa onu götürmeyi düşünüyorum,sizce??????
New Puma Ferrari Kids Drift Cat 4 L V Kids Shoes Sneakers Red | eBay
ayy kıraç mı yapıyormuş o müzikleri , kabusss gibi! pepeyi izletmiyorum zaten tv yi açtığım çok sayılıdır, o an ne çıkarsa..ben hiç dayanamıyorum pepede müzik başlayınca
kerem arabalı çizgi filmleri seviyor
araba hastası yaaa
"hannnnnn haannnnnn" diye ses yapıyor araba görünce
yolda hannnnn hannnn diyerek gidiyoruz
babasının direksiyonunu öyle çeviriyor ki eşim benden iyi direksiyon salladığını söylüyor
:18::18::18::18::18::18:
pembişin dediği gibi hamilelerde kullanılıyorsa emzirenlerde kullanmak daha normal... şöyle birşey ki; hamileyken bebeği dışarı alma şansın yok ama emzirirken sütü kesme gibi bi şansın var. o yüzden ilaççılar her zaman en risksiz yolu önermekle yükümlü. yani emzirmeyi kesmene gerek yok.
affettim gittiiiiii
küpeler de çok yakışır eminim
üff inşallah biz denge kurabiliriz ,otoritemizi koyabiliriz
sorma yaaa
anayız anaaaaa:)
Oldu mu:)niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu
Hadi hayırlı olsun. Bizim de 3 tane patladı, 4. De yakın gibi.Alma :) daha güzelini bulur alırsın
Kızlar dişimiz çıkmışşşşşş. Birinin ucu direkt elime geldi de diğeri patlama aşamasında. 10 dişli bi canavar olcak oğluş inşallah bayramda :)
Hediyeyi almış da gelmiş:))Bugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)
1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon damlatıyorsun, oran bu. Buna göre çoğaltabilirsin. Kendim sulandırarak içerim ama çocuklara sulandırmıyorum. Sıcak içmesi lazım çünkü onu da içmeyeceklerine göre:) sulandırmadan vermek daha garanti.Kuzulara bal limonu nasıl veriyoruz??? Akşam denemeyi planlıyorum da...
Kesinlikle öyle.. Hapla da bu sürede geçerdi ve ayşecik balın başka faydalı yönlerinden mahrum olurdu. İlaçarın olması güzel ama mecbur kalmayız inşallah kullanmaya..sa canlar..
ballı limonlu ıhlamurum yanımda son sayfadan başlıyorum alıntılamaya
ne kadar kafiyeli oldu ya, pembişim ister misin içtiğimden sunayım sana, ahahahah
doğumgünü candır
hem de yakın arkadaşın. efecik ne zaman yatacak ki kalksın
örtmenim örtmenimmm
ben küçücük bi fincana bal koydum.
içine de göz kararı limon sıktım. sonra tatlı kaşığıyla verdim. löpletti valla. bence efe de bayılır
günde bir kaşık verdim, 3 günde o boğucu, şiddetli öksürük geçti hamdolsun.
bal şifa, şifaaaaa.
Süpper eline sağlık.Bugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak
Bizde var birkaç tane.. Sanıyorum çoğu yurt dışından. Bir de ben kendi gözetimimdeyken küçük çatal da veriyorum, mama sandalyesinde otururken.. 30 tl ye çok uçmuşlar, sanki set satıyorlar!ayşecik artık sofrada kendi yemek istiyor.
illa çatalı kendi batırıp kendi yiyecek.
geçen carrefour a gittiğimde baktım. çelik kaşık ve çatalı iki set olarak satılıyor 30 tl
zaten çatal lazım, kaşıkla yemeği henüz beceremiyor
neyse, bebek çatalı nerden alınabilir, siz aldınız mı?
Ben lansinoh momma alıcım da denk gelirse tabi.Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti 18m+ GittiGidiyor'da 92486887
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Hem çocuğunu hem anneni hem işini düşünmen gerekiyor, Allah yardımcın olsun.Bennnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?