Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sa canlar..
ballı limonlu ıhlamurum yanımda son sayfadan başlıyorum alıntılamaya
ne kadar kafiyeli oldu ya, pembişim ister misin içtiğimden sunayım sana, ahahahah

Bugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)
doğumgünü candır
hem de yakın arkadaşın. efecik ne zaman yatacak ki kalksın

Aryamin bu yılki performansından memnun olmayanlar parmak kaldırsın :)
örtmenim örtmenimmm

Kuzulara bal limonu nasıl veriyoruz??? Akşam denemeyi planlıyorum da...
ben küçücük bi fincana bal koydum.
içine de göz kararı limon sıktım. sonra tatlı kaşığıyla verdim. löpletti valla. bence efe de bayılır
günde bir kaşık verdim, 3 günde o boğucu, şiddetli öksürük geçti hamdolsun.
bal şifa, şifaaaaa.

Son düzenleme:
oh sağolun kızlar içimi rahatlattınız Bns pamukhelva pembiş elifnaz borntobemother
artık hazırlanmaya başlayayım
cvp için geç kaldım.
çoktan hediyeni vermişsindir ama yine de söyleyeyim.
bence ayakkabı çok güzel, kıza da gider. ayşecik 19 giyiyor.
aldığım yeni spor ayakkabısı 20 numara.

Kızlar dişimiz çıkmışşşşşş. Birinin ucu direkt elime geldi de diğeri patlama aşamasında. 10 dişli bi canavar olcak oğluş inşallah bayramda :)
eneeeeeeem! efecik azı dişleri mi pörtletti
helal kuzuya, ateşsiz sıkıntısız

Bugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak

Bugün hamaratlıgım üzerimde üzümlü fındıklı kek ve küçük pizzalar yaptım bi süredir hamur işi yapamıyodum öğlen yasiri uyutup hızlıca giriştim eşim gelince şaşırcak
oooh, afiyet bal şeker olsun , ellerine sağlık. yasir de löpletir

ayşecik artık sofrada kendi yemek istiyor.
illa çatalı kendi batırıp kendi yiyecek.

geçen carrefour a gittiğimde baktım. çelik kaşık ve çatalı iki set olarak satılıyor 30 tl
zaten çatal lazım, kaşıkla yemeği henüz beceremiyor
neyse, bebek çatalı nerden alınabilir, siz aldınız mı?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

canım bizimkide kendi yemek istiyor artık banada kuzenim yurtdışından kaşık çatal takımı getirmişti
çok güzel böyle kaşık düz değil tutma yeri biraz yamuk şekilde bebeklerin ellerine alıp kavrayabilecekleri şekil vermişler
olmazsa akşam foto çekerim belkim buralarda da satılıyordur:44:

Ihlamur öghhhhhhhhhhh :)

Ballı limonu sulandırmadın yani...? Yarın denerim inşallah.

Yarım saatlik bi şekerleme yaptı ben buraya yazdıktan on dk kadar sonra; iyi oldu :)

Çocuğu benimki gibi meme düşkünü ve uykusuz bi arkadaşım demişti ki "çocuk hep huysuz olduğu için diş çıkardığını anlamayacaksın çünkü bi tık fazla huysuzlaşacak". Çok şükür bi ateş sorunumuz olmadı yoksa genel durumumuz malumunuz :)

eneeeeeeem! efecik azı dişleri mi pörtletti
helal kuzuya, ateşsiz sıkıntısız

Yorumum yukarda :)

Wuhuuuu süpersin. Ellerine sağlık canım :)

Ben antalyadan bi set almıştım bi züccaciyeciden. Kurbağalı hem de (mama sandalyemiz de kurbağalı:) ).

Aryamin bu yılki performansından memnun olmayanlar parmak kaldırsın :)
Bennnn!!!
Sormayın ya başıma gelenlerii:/
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!

Aaaaaaaa!! Nasıl tepe taklak olmuş herşey...??!! Geçmişler olsun canım annene. İlaç vs mi kullanacak ne olacak??

Bu kadar kısa sürede bakıcı bulabilir misin ki zaten?? Hay Allah ya :/

Canımmm inanılmaz üzüldüm çok geçmiş olsun Canım bu olay benim de başıma geldi hatta sonucun yanlış oldugunu sanığ tekrar tekrar yaptırdılar ama değildi zor bi süreç geçirdim hem de bebek yeni doğmuşken oldu annenin mikrobiyolojiye gitmesini ve testi yine de tekrar ettirmesini deneyin umarım tez vakitte şifa bulur ve sende bir yolunu bulursun...
Benimki yemek yemediği için kendi yemek falan da istemiyor tek istediği kuru ekmek deliricemm sadece kuru ekmek istiyo sofrada ve onu da tükürüyo sonra !!!
Suluk ben de yeni bi tane alıcam pipetli olanı çekebilirler artık dimi ?
Bugün yakın bir arkadaşımın doğum günü. Pastamızı aldık, hediyemizi teee Ankaradan almıştık zaten. Tek eksik Efenin yatıp kalkması :)
Ark.ın iyki doğmuşşş
Bu arada ben de diş çıkardıgını hiç anlamıyorum çok uç bi durum olmuyo zaten hep huysuz huzursuzzz !!
yatalı yarım saat olmadı 4 kez uyandı !!!!!
oooh, afiyet bal şeker olsun , ellerine sağlık. yasir de löpletir
Saol canım ben de onu umut ederek yaptım kek sadece bir kez ısırdı başka da istemedi bu çocuk ne istiyo..!! Dayak ?!!
banada gönder banada
Gönderme miiii adres pleaseee

ellerine sağlık benim için çok uzak tecrübeler

Saolasın benim için de öyle ama bir anda coştum zaten sonunda uyandı ama yuvar topar yaptım bişeyler eşim çok sevindi yazık adam ne zamandır görmüyo :)) aldı ark.larına hava atmak için sanırım götürdü toplantıya :)

çok geçmiş olsun onlar olmayınca kanadımız kırık..koca kadınlar olduk hala ayaklarımızın üstünde duramıyoruz...bence herkes kocaman evlerde kocaman aileler olarak yaşasın

İyiyim canım ya.. Bu ararlar koşturuyorum ve bana iyi geliyor.

Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))

niye kimse yok yaa biri cevap versin 15 aylık kız bebeğe 22 numara ayakkabı olur muuu
Oldu mu:)

Alma :) daha güzelini bulur alırsın

Kızlar dişimiz çıkmışşşşşş. Birinin ucu direkt elime geldi de diğeri patlama aşamasında. 10 dişli bi canavar olcak oğluş inşallah bayramda :)
Hadi hayırlı olsun. Bizim de 3 tane patladı, 4. De yakın gibi.
Hediyeyi almış da gelmiş:))
Kuzulara bal limonu nasıl veriyoruz??? Akşam denemeyi planlıyorum da...
1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon damlatıyorsun, oran bu. Buna göre çoğaltabilirsin. Kendim sulandırarak içerim ama çocuklara sulandırmıyorum. Sıcak içmesi lazım çünkü onu da içmeyeceklerine göre:) sulandırmadan vermek daha garanti.

Kesinlikle öyle.. Hapla da bu sürede geçerdi ve ayşecik balın başka faydalı yönlerinden mahrum olurdu. İlaçarın olması güzel ama mecbur kalmayız inşallah kullanmaya..

Süpper eline sağlık.
Bizde var birkaç tane.. Sanıyorum çoğu yurt dışından. Bir de ben kendi gözetimimdeyken küçük çatal da veriyorum, mama sandalyesinde otururken.. 30 tl ye çok uçmuşlar, sanki set satıyorlar!

Ben lansinoh momma alıcım da denk gelirse tabi.

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Hem çocuğunu hem anneni hem işini düşünmen gerekiyor, Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…