sorma ya bu ara Keremi baya çocukla tanıştırdımİyiyim canım ya.. Bu ararlar koşturuyorum ve bana iyi geliyor.
Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))
Oldu mu:)
Hadi hayırlı olsun. Bizim de 3 tane patladı, 4. De yakın gibi.
Hediyeyi almış da gelmiş:))
1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon damlatıyorsun, oran bu. Buna göre çoğaltabilirsin. Kendim sulandırarak içerim ama çocuklara sulandırmıyorum. Sıcak içmesi lazım çünkü onu da içmeyeceklerine göre:) sulandırmadan vermek daha garanti.
Kesinlikle öyle.. Hapla da bu sürede geçerdi ve ayşecik balın başka faydalı yönlerinden mahrum olurdu. İlaçarın olması güzel ama mecbur kalmayız inşallah kullanmaya..
Süpper eline sağlık.
Bizde var birkaç tane.. Sanıyorum çoğu yurt dışından. Bir de ben kendi gözetimimdeyken küçük çatal da veriyorum, mama sandalyesinde otururken.. 30 tl ye çok uçmuşlar, sanki set satıyorlar!
Ben lansinoh momma alıcım da denk gelirse tabi.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Hem çocuğunu hem anneni hem işini düşünmen gerekiyor, Allah yardımcın olsun.
vay vayySaolasın benim için de öyle ama bir anda coştum zaten sonunda uyandı ama yuvar topar yaptım bişeyler eşim çok sevindi yazık adam ne zamandır görmüyo :)) aldı ark.larına hava atmak için sanırım götürdü toplantıya :)
tahliller yanlış çıkabiliyorBennnn!!!
Sormayın ya başıma gelenlerii:/
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
Canımmm inanılmaz üzüldüm çok geçmiş olsunCanım bu olay benim de başıma geldi hatta sonucun yanlış oldugunu sanığ tekrar tekrar yaptırdılar ama değildi zor bi süreç geçirdim hem de bebek yeni doğmuşken oldu annenin mikrobiyolojiye gitmesini ve testi yine de tekrar ettirmesini deneyin umarım tez vakitte şifa bulur ve sende bir yolunu bulursun...
Benimki yemek yemediği için kendi yemek falan da istemiyor tek istediği kuru ekmek deliricemm sadece kuru ekmek istiyo sofrada ve onu da tükürüyo sonra !!!
Suluk ben de yeni bi tane alıcam pipetli olanı çekebilirler artık dimi ?
Ark.ın iyki doğmuşşş
Bu arada ben de diş çıkardıgını hiç anlamıyorum çok uç bi durum olmuyo zaten hep huysuz huzursuzzz !!
yatalı yarım saat olmadı 4 kez uyandı !!!!!
Saol canım ben de onu umut ederek yaptım kek sadece bir kez ısırdı başka da istemedi bu çocuk ne istiyo..!! Dayak ?!!
Gönderme miiii adres pleaseee
İyiyim canım ya.. Bu ararlar koşturuyorum ve bana iyi geliyor.
Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))
Oldu mu:)
Hediyeyi almış da gelmiş:))
1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon damlatıyorsun, oran bu. Buna göre çoğaltabilirsin. Kendim sulandırarak içerim ama çocuklara sulandırmıyorum. Sıcak içmesi lazım çünkü onu da içmeyeceklerine göre:) sulandırmadan vermek daha garanti.
Kesinlikle öyle.. Hapla da bu sürede geçerdi ve ayşecik balın başka faydalı yönlerinden mahrum olurdu. İlaçarın olması güzel ama mecbur kalmayız inşallah kullanmaya..
Süpper eline sağlık.
Bizde var birkaç tane.. Sanıyorum çoğu yurt dışından. Bir de ben kendi gözetimimdeyken küçük çatal da veriyorum, mama sandalyesinde otururken.. 30 tl ye çok uçmuşlar, sanki set satıyorlar!
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Hem çocuğunu hem anneni hem işini düşünmen gerekiyor, Allah yardımcın olsun.
sorma ya bu ara Keremi baya çocukla tanıştırdım
ama bugünkü çok iyi geçti iyi anlaştılar birbirlerine çubuk kraker bile yedirdiler:))
ayakkabı da tam oldu
vay vayy
tahliller yanlış çıkabiliyor
geçmiş olsun
Bennnn!!!
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
neeeeeeeeHuysuz bebek anneleri kulübü kuralım :)
Elbet yeme olayları birgün düzene girecek; o vakte kadar biz aklımıza hakim olmaya çalışacağız :)
Bugün vereceğim inşallah.
İlerde anlatırlar: herşey bir çubuk krakerle başladı :) diye
Günaydınlar herkese. Uyumadık; uyuyamadık. Oğluşun sürekli burnu tıkandı ve ara ara öksürüp durdu. Ağlayarak ve irkilerek kalkıp durdu. Geçirdiğim bu kabus gecenin sonunda eşimin daha çok yorulduğunu öğrendim!! Uyanıp sağa sola dönmekten midesi bulanmış!! Başka bişi demicem....
Herkese süper bir gün diliyorummmmmmmmm. Hastalar iyileşsinnnnnn :)
sorma ya bu ara Keremi baya çocukla tanıştırdım
ama bugünkü çok iyi geçti iyi anlaştılar birbirlerine çubuk kraker bile yedirdiler:))
ayakkabı da tam oldu
vay vayy
tahliller yanlış çıkabiliyor
geçmiş olsun
neeeeeeeegulermisin ağlarmisin
verdin mi canım?Ballı limonu sulandırmadın yani...? Yarın denerim inşallah.
Çocuğu benimki gibi meme düşkünü ve uykusuz bi arkadaşım demişti ki "çocuk hep huysuz olduğu için diş çıkardığını anlamayacaksın çünkü bi tık fazla huysuzlaşacak". Çok şükür bi ateş sorunumuz olmadı yoksa genel durumumuz malumunuz :)
Ben antalyadan bi set almıştım bi züccaciyeciden. Kurbağalı hem de (mama sandalyemiz de kurbağalı:) ).
oooh, güzel güzel mamalar yesin, afiyet şeker olsun güzel gözlü melisamaacanım bizimkide kendi yemek istiyor artık banada kuzenim yurtdışından kaşık çatal takımı getirmişti
çok güzel böyle kaşık düz değil tutma yeri biraz yamuk şekilde bebeklerin ellerine alıp kavrayabilecekleri şekil vermişler
olmazsa akşam foto çekerim belkim buralarda da satılıyordur:44:
ay canım benimm, geçmiş olsun:26:Bennnn!!!
aman hasta olmasınlar da yemezlerse de yemesinler bacım ya..Benimki yemek yemediği için kendi yemek falan da istemiyor tek istediği kuru ekmek deliricemm sadece kuru ekmek istiyo sofrada ve onu da tükürüyo sonra !!!
Suluk ben de yeni bi tane alıcam pipetli olanı çekebilirler artık dimi ?
ay ay aaayyy!!!Saolasın benim için de öyle ama bir anda coştum zaten sonunda uyandı ama yuvar topar yaptım bişeyler eşim çok sevindi yazık adam ne zamandır görmüyo :)) aldı ark.larına hava atmak için sanırım götürdü toplantıya :)
söylediğin mantıklı ama yapacak adam nerde..çok geçmiş olsun onlar olmayınca kanadımız kırık..koca kadınlar olduk hala ayaklarımızın üstünde duramıyoruz...bence herkes kocaman evlerde kocaman aileler olarak yaşasın
he yaa, hatun bu aralar çok sosyal. sürekli arkadaş gezmelerinde.Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))
neee?! birbirlerine çubuk mu yedirdiler?sorma ya bu ara Keremi baya çocukla tanıştırdım
ayakkabı da tam oldu
günaydın bacım, günaydııın!Günaydınlar herkese. Uyumadık; uyuyamadık. Oğluşun sürekli burnu tıkandı ve ara ara öksürüp durdu. Ağlayarak ve irkilerek kalkıp durdu. Geçirdiğim bu kabus gecenin sonunda eşimin daha çok yorulduğunu öğrendim!! Uyanıp sağa sola dönmekten midesi bulanmış!! Başka bişi demicem....
sen gül bacım, gül.Gülerim ağlanacak halime diyelim :)
burdayız bacım. sen okulda mısın?Kalkıp buraya gelsenize beeeeee :)
ay adama bak yaaHuysuz bebek anneleri kulübü kuralım :)
Elbet yeme olayları birgün düzene girecek; o vakte kadar biz aklımıza hakim olmaya çalışacağız :)
Bugün vereceğim inşallah.
İlerde anlatırlar: herşey bir çubuk krakerle başladı :) diye
Günaydınlar herkese. Uyumadık; uyuyamadık. Oğluşun sürekli burnu tıkandı ve ara ara öksürüp durdu. Ağlayarak ve irkilerek kalkıp durdu. Geçirdiğim bu kabus gecenin sonunda eşimin daha çok yorulduğunu öğrendim!! Uyanıp sağa sola dönmekten midesi bulanmış!! Başka bişi demicem....
geldükkkkKalkıp buraya gelsenize beeeeee :)
ne güzelhem anlaşmaları hemde ayakkabının olması
hadi yine iyisinevet canımama nerdeyse olmayacaktı ayağı tam girdi yani kıl payı
telefondan internete girenler.. bi sorum var..
ben telefondan topiğe girince, hem bi aksilik oluyor.
ya sayfa aniden kapanıyor. ya mesaj yazdığım esnada klavyede zorluk çekiyorum.
telefonda bi arıza var deseeeeem:44: ama başka sitelerde bunu yaşamıyorum.
nedir bundaki hikmet?
chrome kullanıyorum zaten.tarayıcı ne kullanıyorsun? google chrome dene
hadi yine iyisin
ama gelin kızçenin ayağı biraz büyükmüş
ayşecik 19 giyiyo
günaydın canlar...
verdin mi canım?
bal-limonu eşim suya karıştırıp verelim falan demişti.
ben özellikle hiç sulandırmadan, suya katmadan verdimki direkt boğazına temas etsin.
ama daha önce hiç bal vermediysen, bir kaşıktan az ver derim, alerji yapabilir.
ne kadar doğru bi tespit. ama böyle olunca o dişler ne sürpriz oldu sana
şimdi efenin tüm yemek takımı kurbağalı mııı?
bu kadar güzel bi delikanlının takımı böyle mi olmalıydı heyhaaaat?!
ayşeciğin mama sandalyesi de balıklı, neden acaba?
oooh, güzel güzel mamalar yesin, afiyet şeker olsun güzel gözlü melisamaa
arkadaşım da ayşeciğe bi kaşık getirmiş, keşke çatalını da getireydi
Eki Görüntüle 814327 Eki Görüntüle 814328
ay canım benimm, geçmiş olsun:26:
valla tüm gece senle uğraştım rüyamda, senin sıkıntın bana aksetti.
keşke yakın olaydık, ben bakardım aryamaa
bence geciktirmeden kv ile irtibata geç, durumu bilsin. hatta söyle gelsin.
3 günde kimi bulup emanet edicen çocuğu, o olmazsa başka bi akrabayı araştırmak gerek..
aman hasta olmasınlar da yemezlerse de yemesinler bacım ya..
zaten emiyorlar, arada meyve bir iki lokma da yemek yediler mi yeter.
bu bebeler ölmeyecek kadar yemeye programlılar zati
pipetli bi şey içemiyor bizimki. bazen bardağa pipet koyup hüüpp diye çekiyorum.
kazara hareketi yapıyor, ağzına süt geliyor ama devam etmiyor. onu öğrenirler merak etme
ayşecik hiç biberon almadığı için başlıklardan, pipetten çekemiyor. önceki suluğunun ağzını açıp
bardak gibi içiriyordum suyuolmazsa bunda da öyle yaparık
ay ay aaayyy!!!
hanımı mamalar yapmış da kocası da sevinmiş, arkadaşlarına götürmüş
söylediğin mantıklı ama yapacak adam nerde..
bak ben kv ile karşılıklı yaşayamıyom bi de aynı evdeeeeee
he yaa, hatun bu aralar çok sosyal. sürekli arkadaş gezmelerinde.
kerem de oyun gruplarında
3 tane miii? maşallah subhanallah!
evet tatlı çatalı da verilebilir. ama bebek çatalının tabi ucu daha kör olduğu için rahat ederiz.
ayşecik lokmayı ağzına isabet ettirmekte henüz çok başarılı değil
momma pipetli bardağa baktım. çok şık bi şeee
inş bulur alırsın. akıtmaz özelliği çok mühim. bazen çantada kazalar oluyor
neee?! birbirlerine çubuk mu yedirdiler?
siz söz kesmişsiniz bacım, hadi hayırlı olsun
ayakkabı da olmuş. bi taşla kuş katliamıııı
günaydın bacım, günaydııın!
burnu tıkalıyken banyo yaptırınca ayşeciğin tüm mümükleri akıyor
tabi hasta çocuğu iyice hasta etmeyeyim diyebilirsin ama bi fikir.
üşümezse olumsuz bi etkisi olmaz banyonun.
amiiin diyorum. tüm hasta bebeler iyi olsun. anneleri de rahat etsin..
uyanıp sağa sola dönen babaların da midesi istediği kadar bulansın, hııııh!
sen gül bacım, gül.
zaten gülmeseydin, onu ağlatırdın. o da ne büyük nimet içinde bilmiyor ya, biz de ona 'uyus' oluyos
burdayız bacım. sen okulda mısın?
ayşeciğin burnunu siliyorum. 2 dk sonra yine dudağının üstü mümük dolu.
ana kız ne kadar mümüklüyüz ya, ahahahah
telefondan internete girenler.. bi sorum var..
ben telefondan topiğe girince, hem bi aksilik oluyor.
ya sayfa aniden kapanıyor. ya mesaj yazdığım esnada klavyede zorluk çekiyorum.
telefonda bi arıza var deseeeeem:44: ama başka sitelerde bunu yaşamıyorum.
nedir bundaki hikmet?
ay adama bak yaa
geldükkkk
evet canımama nerdeyse olmayacaktı ayağı tam girdi yani kıl payı
sorma ya ayakları taraklıymış sanırım ayakkabının kalıbı da biraz küçük
evet bu ara sosyalleşiyoruz 1 yıl dolunca lohusalıktan sıyrıldım,kim çağırırsa gidiyorum
başka bir arkadaşım var ;eşiyle 6 sene çıktı sonra evlendiler ve şimdi eşi pek sık yaklaşmıyormuş ona..cinsel olarak
daha yeni evliler düşün 1 yıl oldu..
benle paylaştı,bazı şeyler önerdim ama hepsini denemiş. eşiyle de konuşmuş. sonuç yok. ben de bu konularda uzman olan bir terapist bayan tanıyorum;ona gitmeyi önerdim. tabi eşi gelmeyecek.
haftaya randevu aldım,bakalım bir işe yarar mı..
evet maalesef Türkiyede böyle.. yani ne yapabilirim konusunda bir fikir almaya gidiyor. adam için pek çok fedakarlık yapmış bir kız.tabi gururu inciniyor sonuçta, kolay değil. inşallah iyi birşeyler olur az değil 150 tl bir seans. bir seansta oldu oldu, yoksa hocaya gitcezBen okula gidicem az sonra. Teyzesi kahvaltıdan sonra verecek bal limonu inşallah.
Okuldan gelince banyo yaptırıcam inşallah. Hem o sırada ev ve hava daa çok ısınmış olur.
Babamız şu ara bunalımlı modlarda. Elimde kalabilitesi kuvvetle muhtemel :)
Ah ah nfkcım yetmiyor insanlara işte... Yada alışmış kufurmuştan beter :)
Mümüklü gacılar :)
Genelde herhangi bir programda öyle yaptığı zaman gelen güncelleme ile sorun ortadan kalkıyo. Yani ara ara ben de de oluyo.
Bakma busmai boşver :)
Hoş geldiniz ama ben gidiyorummmm :)
Olay adamda biterken arkadaşının terapiste gitmesi işe yarar mı bilmem. Ama okumuştum bazı adamlarda beklediğine ulaşınca bi afallama olurmuş... Allah yardım etsin.
psikolog canım, evlilikte cinsellik alanında da eğitim almış birigünaydın günaydın günaydın
nfk sümüklümüsünüz kız siz ailecekneyse burnunuz akıyor yakında hastalık sizi tamamen terkedecek demektir
ve her zamanki gibi foto çekemedim
busmai kızz ben anlamadım ne terapisti bu :44:
pempiş ayy eşin alem gerçekten yaahem gülüyorum hemde sinir oldum yani
neyneyseaman iyi ol canım
bornellerine sağlık canım eşininde hoşuna gitmiş biz bu çocuklardan bu aralar eşleri ihmal ediyoruz (nfk hariç ama)
aryamçok geçmiş olsun annene sende 3 gün rapor almışsın ama sonrası için bir çözüm bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?