Ahah oldu şekerim:)))Busmai seni kıskandım şu annnnnnnn :)
Borncum bence aldığın hediye çok hoş. Şimdiden güle güle kullansınlar. İyi bebiş görmelerrrrr :)
Şeker portakalım mevlüdünüzü Allah kabul etsin. Yorucu olur tabi. Allah'ım bizim de arkamızdan dua edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin.
Pamuk helvacım güzel alıntı denizi
Neyneyse koskoca iki çocuk annesisin lütfen şarjına dikkat et
Gerekir tabi ne o öyle yangından mal kaçırır gibi?!Bugün öğle arası gelmedim eve gün dolayısı ile. Teeee 3:15 gibi geldim ve sonra da 4teki toplantı için çıktım. Oğluş biberonla süt içmiş. Çok zorluk çıkarmamış sanırım. Sanırım dememin sebebine gelirsekkkkkk. Okul dönüşü sınıflarla ilgili bazı sıkıntılardan dolayı zümre başkanını aradım ve rahat konuşabilmek için asansöre binmedim. Bizim kata geldiğimde bi baktım ki teyze kapı önünde ayakkabısını da giymiş bekliyo!! Tabi ben teli kapatamadım ve eve girdim. O el kol hareketleri ile oğluşun uyuduğunu söyledi ben kafa salladım ve baybay yapıp kapıyı kapattım. Sessiz konuşmaya çalışarak diğer 4 telefon konuşmamı yaptım. Lavaboya vs gidemedim. Neyseki oğluş uyanmadı. Uydurma yemeğimi ocağa koydum kiağlamaya başladı. Şimdi ben neye sinir oldum?? Toplantı uzayıp 15 dk gecikmiş olabilirim, otobüse de az kalmış olabilir ama bu hareket normal mi?? Çocuk ne yedi ne içti bi konuşmak gerekmez mi? Yada bi dur belki bişi dicem?? Belki bişi isticem?? Bazen hakkaten salağa bağlanıyo insanlar sinir oluyorum!! Bu da böyle bi anıydı :)
Yalan dünyayı sevmiyorum. Açılayı da bilemiyorum kim:))Açılay yalan dünyadan ayrılmış zaten ben yeni öğrendim ve çok şaşırdımmmmm. Avrupa yakasında fa böyle olmuştu. Gidenler gelenler ama dizi güzel devam etmişti. Umarım şimdi de öyle olur. Bu arada çekimden midir nedir hepsi acaip zayıf ve uzun görünüyorlar. Kendim çalıp kendim oynasam da dizi kritiği yapmak istedim :)
Ahah oldu şekerim:)))
Gerekir tabi ne o öyle yangından mal kaçırır gibi?!
Annem ben daha sormadan yedi mi içti mi uudu mu söyler, annem sonuçta yani ne yapılması gerekiyorsa yaptığından emin olduğum biri.. O bile kendince bir bilgi verme ihtiyacı hissediyor demek ki.. Adam çalıştırmak zor, senden onu anladım ben. Kapıdayken efe. Ağlasa ne yapacaktı:)
Yalan dünyayı sevmiyorum. Açılayı da bilemiyorum kim:))
Hayırlısı olsun
Ben geçen yıl bir gece serum fizyolojik yaptım, bir de üstüne otri bebe ile çektim. Baya kıyamet kopmuştu ama sonra uyuyabildi. Bence bu kadar sık burnundan uyanacağına serum fiz. Yapsan daha iyi.. Tabi ben bu kadar badire atlatırken o dönem bizde olan kv hiçbir şey duymamışYa bi de bizim oğlan malum hamakta yatıyo. Kalkması ile yere düşmesi çok kolay. Bi de diyorum ya önemli bi telefon görüşmesiydi. Efe kalksaydı yarıda kesilecekti. Pzt söylemeyi planlıyorum bakalım unutmazsam :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel ve bol gezmeli bir haftasonu olsun :)
Oğluşa akşam serum fizyolojik yapamadım çünkü eşim yoktu. Sonuç olarak gece burnu tıkanıp kalkıp durdu. O durumlarda iyice uykusunu açacağını bilsem bile serum fizyolojik yapmalı mıyım sizce??? Komşular da gelebilir tabi o bağrış çağrışa :)
Eğlenin falan ama burayı da ihmal etmeyin yahu :)
Ben geçen yıl bir gece serum fizyolojik yaptım, bir de üstüne otri bebe ile çektim. Baya kıyamet kopmuştu ama sonra uyuyabildi. Bence bu kadar sık burnundan uyanacağına serum fiz. Yapsan daha iyi.. Tabi ben bu kadar badire atlatırken o dönem bizde olan kv hiçbir şey duymamışuykusu da hafif biri
Bence konuş yangından mal mı kaçıyor? 5-10 dk duracak neticede. Oğluna bakıyor olmasa çok şey söylenir de çocuk devreye girince çoğunu yutuyorsun işte:/
Günaydın herkeseee...
Uğrayamadım, yoğunluk vardı baya.
Annem karaciğer iltihaplanması sonucu hastanede yatıyor. Yanında olamadığım için çok üzülüyorum ama çok ciddi bir durum yok şükür. Haftaya da rapor alıp aryaya bakmam gerekiyor bu durumda.
Bunun üstüne de aryanın yine diyet yapası tuttu. Hiçbirşey yemiyor kuru kuru öksürüyor. Sinirlerim bozuldu iyice.
Günaydın herkeseee...
Annem karaciğer iltihaplanması sonucu hastanede yatıyor. Yanında olamadığım için çok üzülüyorum ama çok ciddi bir durum yok şükür. Haftaya da rapor alıp aryaya bakmam gerekiyor bu durumda.
Bunun üstüne de aryanın yine diyet yapası tuttu. Hiçbirşey yemiyor kuru kuru öksürüyor. Sinirlerim bozuldu iyice.
Benim kvnin de güya uykusu hafiftir ama ne hikmetse Efenin gece kalkmalarını duymaz. Sabah kalkıp da "gece çok uyanmadı dimi??" Demeleri cinayet sebebim olabilir :)
Bu arada yalan dünya izlenmez mi kız :))?
Allah'ım kısa zamanda şifa versin. Rapor ala ala nereye gider bu iş?? Bence bi yandan aile içi veya dışı bakıcı aramalısın?? Sonuçta annen kaç yaşında ve rahatsızlık ne zaman başlar biter belli olmaz :/ moralini boz diye değil b plnı yap diye söylüyorum canım.
Aryaya gelirsek :) kızın huyu bu biliyosun; ara ara diyeti geliyo :) geçici sonuçta. Karşı komşum anlatıyo: kızı haftada 1 muz yermiş küçükken. Yani 1 tane muzu 7ye bölerlermiş düşün!! Ha şimdi üniversiteye giden kocaman bi kız.
Hayat zaten yalan bi dünya:)) klişe bir cevap olsun:)
Sevmiyorum diziyi, tekrarlarına da denk geldim yine sevmedim.
Ah ah kasdan yana şüphem yok:) benimki de 6da kalktı. Şimdi de sürekli kucağıma gelmek istiyor. Yatıramıyorum da.. Bu 3. Denememiz.Oğlum sabahın köründe hortladı. Kaka yapacakmış o yüzden sanırım. Neyse şimdi deli gibi uykusu var. Mızır mızır ama savaşıyo. Hamakta sallamaktan kol kası yapicimmmmm :)
Ahah:))) alemsin pembişOwwwwww :)
Bak şeker sevmiyosun, yalan dünya sevmiyosun; neyneyse bu ilişki yürümeyecekAllah'ın hakkı üçtür diyerekten bekliyorum
Bakıcı deyince içim ürperiyor:) nasıl bırakırım diyorum? Annemde bile aklım kalıyordu. Gerçi efe de zor bir çocuk, ama aryanın yemek olayı zor, bu yıl ben yokken uyumama gibi bir adet çıkardı. Ne bileyim aklım çok karışık. Annem gelecek diye düşündüğüm için de geçiçi çözümler arıyorum. Dur bakalım bu hafta belli olur, olmazssa doğru söylyorsun bakıcı şart.Benim kvnin de güya uykusu hafiftir ama ne hikmetse Efenin gece kalkmalarını duymaz. Sabah kalkıp da "gece çok uyanmadı dimi??" Demeleri cinayet sebebim olabilir :)
Bu arada yalan dünya izlenmez mi kız :))?
Allah'ım kısa zamanda şifa versin. Rapor ala ala nereye gider bu iş?? Bence bi yandan aile içi veya dışı bakıcı aramalısın?? Sonuçta annen kaç yaşında ve rahatsızlık ne zaman başlar biter belli olmaz :/ moralini boz diye değil b plnı yap diye söylüyorum canım.
Aryaya gelirsek :) kızın huyu bu biliyosun; ara ara diyeti geliyo :) geçici sonuçta. Karşı komşum anlatıyo: kızı haftada 1 muz yermiş küçükken. Yani 1 tane muzu 7ye bölerlermiş düşün!! Ha şimdi üniversiteye giden kocaman bi kız.
Çok geçmiş olsun annene.. İnşallah tez zamanda iyileşir.
Aryanın yemek yememesi konusunda üzülmeyi bırakmalısın. Aryayı değiştiremezsin. Bu konudaki algını değiştirebilirsin.
Nfk hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi???
Haftasonu rehaveti bugğnden başlamışşş :)
ne dağılması kıııız?!Dağılıyoruz galibaaaa
canım ayşceğin kalınlıkları farklı ikisi yün, biri pamuk üç yastığı var.Bu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep
sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlarzaman zaman firmalar hakkında şikayetleri dile getiriyordum ama bu sefer güzel bişey oldu...ikea mama sandalyemizin kemerini kaybetmiştik...aradım bana gönderebileceklerini söylediler..yolladılar üstelik ne ürüne ne de kargoya para aldılar gerçekten çok hoşuma gitti...teşekkürler İKEA evimizin herşeyi
işte böle bi şiÖnceden bahsetmiştim; cuma öğle arası yapılan güne katıldım. İki kişi toplam üç çeşit yemek getiriyor. Toplam 22 kişi var. Neyse benim de nöbet günüm olduğu için öğle arası okulda durmam lazım malum. İzin alıp geliyordum gerçi hep. İşte bugün gelmiyim diyorum. Artık kocaman olan oğluş biberon alarak uyusun diyorum. Bi yandan da içim bi tuhaf. Sanırsın
çocuğumu terk ediyorum... Anne olmak ne gıcık bişi yaaaaaaaa?!?
tantitoni pahalı bi yer diye aklımda kalmış, oraya da bakarım.Kızımda tantitoni'den almıştım , çatalı yuvarlak uçlu, kaşığı da kepçe modeli, normal tatlı kaşığına göre daha çukur olduğundan daha az dökülüyor , 30 çokmuş yaa , Karaca da çatal kaşık ayrı ayrı satılıyor , kaçaydı hatırlamıyorum ama :44:
Allah kabul etsin canım, yapmışsınızdır mevlüdü.yarın kp in 40 mevlüdü var onun için yarın için izin aldım belkim bugün eşim erken çıkabilirse alışveriş için çıkacağız
alınacaklar var biraz yoğun olacak hafta sonu bizim için
nfk nasıl oldun canım :26:
daha geçen gün 2 hafta sonra mı gitsem diyordun,siz bilirsiniz şekerim ben dayanamıyorum gidiyorum ark.ımın yanına sonra da bi hafta on gün kalır dönmem görürsünüz hee
bugün biraz gezinmeye cıktık dayanamadım şunu aldım ark.ıma
Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı
inş begenir begenmezse de kendi istedigi başka bi ürünle değiştir dicem yarın yolcuyuzz bizzz bebiş görücezzz
ayıp etmiş..Bugün öğle arası gelmedim eve gün dolayısı ile. Teeee 3:15 gibi geldim ve sonra da 4teki toplantı için çıktım. Oğluş biberonla süt içmiş. Çok zorluk çıkarmamış sanırım. Sanırım dememin sebebine gelirsekkkkkk. Okul dönüşü sınıflarla ilgili bazı sıkıntılardan dolayı zümre başkanını aradım ve rahat konuşabilmek için asansöre binmedim. Bizim kata geldiğimde bi baktım ki teyze kapı önünde ayakkabısını da giymiş bekliyo!! Tabi ben teli kapatamadım ve eve girdim. O el kol hareketleri ile oğluşun uyuduğunu söyledi ben kafa salladım ve baybay yapıp kapıyı kapattım. Sessiz konuşmaya çalışarak diğer 4 telefon konuşmamı yaptım. Lavaboya vs gidemedim. Neyseki oğluş uyanmadı. Uydurma yemeğimi ocağa koydum kiağlamaya başladı. Şimdi ben neye sinir oldum?? Toplantı uzayıp 15 dk gecikmiş olabilirim, otobüse de az kalmış olabilir ama bu hareket normal mi?? Çocuk ne yedi ne içti bi konuşmak gerekmez mi? Yada bi dur belki bişi dicem?? Belki bişi isticem?? Bazen hakkaten salağa bağlanıyo insanlar sinir oluyorum!! Bu da böyle bi anıydı :)
evet, avrupa yakası neredeyse ana karakterlerin diziden ayrılıp daAçılay yalan dünyadan ayrılmış zaten ben yeni öğrendim ve çok şaşırdımmmmm. Avrupa yakasında fa böyle olmuştu. Gidenler gelenler ama dizi güzel devam etmişti. Umarım şimdi de öyle olur. Bu arada çekimden midir nedir hepsi acaip zayıf ve uzun görünüyorlar. Kendim çalıp kendim oynasam da dizi kritiği yapmak istedim :)
eşim mesaide, bacım kursa gitti, annemler yazlıkta.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel ve bol gezmeli bir haftasonu olsun :)
Oğluşa akşam serum fizyolojik yapamadım çünkü eşim yoktu. Sonuç olarak gece burnu tıkanıp kalkıp durdu. O durumlarda iyice uykusunu açacağını bilsem bile serum fizyolojik yapmalı mıyım sizce??? Komşular da gelebilir tabi o bağrış çağrışa :)
Eğlenin falan ama burayı da ihmal etmeyin yahu :)
ahh canımm, geçmiş olsun:26:Günaydın herkeseee...
Ah ah kasdan yana şüphem yok:) benimki de 6da kalktı. Şimdi de sürekli kucağıma gelmek istiyor. Yatıramıyorum da.. Bu 3. Denememiz.
Ahah:))) alemsin pembiş
Bakıcı deyince içim ürperiyor:) nasıl bırakırım diyorum? Annemde bile aklım kalıyordu. Gerçi efe de zor bir çocuk, ama aryanın yemek olayı zor, bu yıl ben yokken uyumama gibi bir adet çıkardı. Ne bileyim aklım çok karışık. Annem gelecek diye düşündüğüm için de geçiçi çözümler arıyorum. Dur bakalım bu hafta belli olur, olmazssa doğru söylyorsun bakıcı şart.
Hep yemese bende bu duruma alışacağım, öyle kabul edeceğim. Ama benim kız dengesiz:) bi bakıyorsun löp löp yiyor, bi bakıyorsun lokma koymuyor ağzına. Öyle olunca da benim dengem bozuluyor. Daha çok yine hasta mı oldu diye korkum var:/
Off kızlar yaaa, yaklaşık bir aydır dengem bozuldu, ne zormuş, bi büyüselerdi. Hayattan hiç zevk almıyorum. Bi aryaya sarılıp uyumak zevk veriyor, rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu, çok güzel... Ama zoooorr:/
günaydın canlar..
dün neneye gittik. malum benim telefonun kadınlar kulübüne gıcığı var, okumak için bile açamadım.
kaç kez denedim. mesaj da yazamadım. şu işe bi çözüm bulmam lazım.
kusura bakmayın, merak da da ettiniz, ama hamdolsun kötü bi durum yok
eşim bugün mesaide, annemler yazlığa gidiyor. ayşecikle biz de gitsek mi diye düşündüm vazgeçtim.
yengem ve yeğenim de orada olacak, tam iyileşmedik. şimdi onları da hasta etmeyelim. :2:
ne dağılması kıııız?!
hoş geçen seneye göre katılımda ve buna bağlı olarak performansta bi düşüş var ama.
kalan sağlar bizimdir.
canım ayşceğin kalınlıkları farklı ikisi yün, biri pamuk üç yastığı var.
ilk aylarda sürekli kusuyordu. o yüzden yatak altına koyup yükseltmiştim baş kısmını.
bunu da sayarsak diyebilirimki 2-3 aylıktan beri yastık kullanıyoruz.
sanırım bi 6 aydır falan da yatağın üstünde yastığı. ince bi şey. ama yine de yükselti sağlıyor.
daha rahat uyuduğunu düşünüyorum. yastığa yatırırken omuzlarını da koyuyorum. ki boynu ağırmasın.
uyku halinde sağa sola dönüyor, başının altından çıkıyor ama yastığa devam
sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlar
işte böle bi şi
tantitoni pahalı bi yer diye aklımda kalmış, oraya da bakarım.
ama sanırım benim karacaya gitmem lazımmmmm
Allah kabul etsin canım, yapmışsınızdır mevlüdü.
ayşecik neredeyse iyileşti diyebilirim. ben de geçen günlerden çok daha iyiyim, sağolasınn
daha geçen gün 2 hafta sonra mı gitsem diyordun,
şimdi arkadaşına ışınlandın öyle mii?hadi bakalım, iyi eğlenceler size.
inş hediyesini de beğenir.
ayıp etmiş..
geçen arkadaşlarının yanında emrivaki. bugün bebeği içerde bırakıp ayakkabılar ayakta kapıda bekleme.
nereye gidiyor bu?!
daha senenin başı. bence kaşına al, konuş.
bu ufak şeyler, diğerlerini getirir. senin de canın sıkılır.
yani acil bi şey olur, zaten sen de esnek davranırsın.
ama alelade bi günde kaçar gibi gitmesi de hoş değil.
zaten efenin yanında durduğu saat belli yani..
evet, avrupa yakası neredeyse ana karakterlerin diziden ayrılıp da
zarar almadan yenilerle daha da güzelleşerek devam edebilen tek dizi. gülse bilselin bu manada büyük mahareti var.
inş yalan dünya da öyle olur.
ben henüz hiç bakmadım, başladı mı bilmiyorum. arada bi bakıyorumdum zati.
bu seneki dizim belli. atv de menderes dönemini anlatan 'ben onu çok sevdim'
ben bu diziyi çook sevdimmm
eşim mesaide, bacım kursa gitti, annemler yazlıkta.
nasıl gezmeli bi haftasonu olacak bilemiyorum
burnu tıkalıysa, onu göze alacaksın bacım.
inan biz de bağrış çağrış savaş veriyoruz ayşecikle.
nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor.
eşim dayanamıyor. odadan çıkıyor. ben yokken yap diyor.
ama geçen gece burnum tıkalıyken uyuyamıyordum.
serum fiz. kullan dedi. kendime yapamam dedim.
istersen ben yapayım dedi, eee dedim, ayşeciğe yapamıyordun, bana nasıl yapacaksın
ona kıyamam ama sana yaparım diyo
şaka bi yana, zaten uykusu sorunlu.
bence burnu tıkalıysa onu yapmadan yatırma.
ahh canımm, geçmiş olsun:26:
bu geçen söylediğin rahatsızlıkla alakalı mı yeni bi şey mi?
kv ile konuşmadın di mi? annen hastanede, arya malum. okulun var.
her yükü sırtına alma gözünü seveyim yaaa
merhabalar
herkese güzel bi hafta sonu diiyorum.
bu hafta giremedim topiğe
annem geldi biraz kış hazırlığı yaptık.
kavanozlara menemenlik ve közlenmiş biberle.patlıcanlı kahvaltılık sos yaptık.Eki Görüntüle 816600
oğlumun dün 9.dişi çıktı.27 haziran doğumlu ve dişleri hep ayın 27 sinde çıkıyor:44:
nfk çok geçmiş olsun canım.biran önce iyieşin ana kız.burun tkanıklığında bizde eşim üstleniyor görevi.
bende cesaret edemiyorum.ağlamaarına insen dayanamıyor ya
pembe yalan dünyayı bende sevemedim nedense.avrupa yakasını hiç kaçırmazdım.
avrupa yakasının tekrarını yine izlerim...
yastık konusunda oğlum kzımın bebeliğindeki annemin yaptığı ince yün yastığı kullanıyordu.
geçenlerde bellona,dan şu yastığı aldık.
Sleepon Baby Yastık - Bellona Mobilya
dönüşümlü kulanıyoruz şimdilik.gece biraz önceki yastığında biraz bunda yatıyor bizimki.
Efe de öğlenleri beni emip uyuyodu. Dün gelmedim; biberonla güzelce uyumuş. Alışsınlar bi de ya. Hep güllük gülistanlık mı hayat sanki?? Atarlandımmmmm :)
Biraz daha alıntı yapıp yazsaydın canikom!! Bu ne yaaaa?!? :)
Pzt fırsat bulursam konuşmayı düşünüyorum. Bak ben o arkadaşlarım geldiğinde çıkışını da unutmuştum. Aslında kadında iletişim sorunu var. Sabah günaydın dersin mımır bişi geveler ağzında. Yani biraz tuhaf bi ilişki kurma-kuramama durumu var :) ama oğluşu çok seviyo ve iyi bakıyo diye katlanıyo insan biçok şeye.
Bu kocalar çok fena yaaaaaa. Çocuklarına hiç kıyamıyorlar ama bizi anında harcayabilirler :)
geçenlerde babam haber izliyordu show tv deOğluşum yatıyo kalkıyo yatıyo kalkıyo. Bi tuhaf hallerde. Şuan hamakta yüzüstü yatıyo örneğin. Diğer dişi mi geliyo acaba kuzumun?? Bu arada dün tvde gördüm; 18 aydan itibaren diş fırçalayın diyodu.
sağol bacım. inş biz iyi oluyoruz da bu sefer eşim hastalandımerhabalar
herkese güzel bi hafta sonu diiyorum.
bu hafta giremedim topiğe
annem geldi biraz kış hazırlığı yaptık.
kavanozlara menemenlik ve közlenmiş biberle.patlıcanlı kahvaltılık sos yaptık.Eki Görüntüle 816600
oğlumun dün 9.dişi çıktı.27 haziran doğumlu ve dişleri hep ayın 27 sinde çıkıyor:44:
nfk çok geçmiş olsun canım.biran önce iyieşin ana kız.burun tkanıklığında bizde eşim üstleniyor görevi.
bende cesaret edemiyorum.ağlamaarına insen dayanamıyor ya
pembe yalan dünyayı bende sevemedim nedense.avrupa yakasını hiç kaçırmazdım.
avrupa yakasının tekrarını yine izlerim...
yastık konusunda oğlum kzımın bebeliğindeki annemin yaptığı ince yün yastığı kullanıyordu.
geçenlerde bellona,dan şu yastığı aldık.
Sleepon Baby Yastık - Bellona Mobilya
dönüşümlü kulanıyoruz şimdilik.gece biraz önceki yastığında biraz bunda yatıyor bizimki.
çılgın veletler, bence hepsi dayak istediği için ağlıyor, ahahahahahÇok çatlak bi site. Çocukların nasıl ota moka ağladığını görüp eğleniyor insan :)
Reasons My Son Is Crying
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?