zaman zaman firmalar hakkında şikayetleri dile getiriyordum ama bu sefer güzel bişey oldu...ikea mama sandalyemizin kemerini kaybetmiştik...aradım bana gönderebileceklerini söylediler..yolladılar üstelik ne ürüne ne de kargoya para aldılar gerçekten çok hoşuma gitti...teşekkürler İKEA evimizin herşeyi
Bu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep
Ben kaz tüyü yastık kullanıyorum ,o daha ince oluyor fazla yükselti yapmıyor ve başın şeklini alıyorBu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep
Önceden bahsetmiştim; cuma öğle arası yapılan güne katıldım. İki kişi toplam üç çeşit yemek getiriyor. Toplam 22 kişi var. Neyse benim de nöbet günüm olduğu için öğle arası okulda durmam lazım malum. İzin alıp geliyordum gerçi hep. İşte bugün gelmiyim diyorum. Artık kocaman olan oğluş biberon alarak uyusun diyorum. Bi yandan da içim bi tuhaf. Sanırsın
çocuğumu terk ediyorum... Anne olmak ne gıcık bişi yaaaaaaaa?!?
Çok geçmiş olsun anneciğine , Allah acil şifalar versin...Bennnn!!!
Sormayın ya başıma gelenlerii:/
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
Kızımda tantitoni'den almıştım , çatalı yuvarlak uçlu, kaşığı da kepçe modeli, normal tatlı kaşığına göre daha çukur olduğundan daha az dökülüyor , 30 çokmuş yaa , Karaca da çatal kaşık ayrı ayrı satılıyor , kaçaydı hatırlamıyorum ama :44:ayşecik artık sofrada kendi yemek istiyor.
illa çatalı kendi batırıp kendi yiyecek.
geçen carrefour a gittiğimde baktım. çelik kaşık ve çatalı iki set olarak satılıyor 30 tl
zaten çatal lazım, kaşıkla yemeği henüz beceremiyor
neyse, bebek çatalı nerden alınabilir, siz aldınız mı?
Biz ince pamuk bi yastığı var onunla yatırıyoruz , omuzlarına kadar yüksekçe yatırırsam rahat ediyor ..Bu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep
Ayy canım, annelik böyle birşey işte di mi, Efe idare eder sen de keyfine bak bir iki saatliğineÖnceden bahsetmiştim; cuma öğle arası yapılan güne katıldım. İki kişi toplam üç çeşit yemek getiriyor. Toplam 22 kişi var. Neyse benim de nöbet günüm olduğu için öğle arası okulda durmam lazım malum. İzin alıp geliyordum gerçi hep. İşte bugün gelmiyim diyorum. Artık kocaman olan oğluş biberon alarak uyusun diyorum. Bi yandan da içim bi tuhaf. Sanırsın
çocuğumu terk ediyorum... Anne olmak ne gıcık bişi yaaaaaaaa?!?
Bu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep
yok canım hiç kullanmadım doktor yatagın altından yükselti yap fln demişti ondan da bişey anlamamıştım dün nevresimlerini değiştirirken bir de yastık koyayım dedim ama sevmedi sanırsamilk kez derken canım doğduğundan bugüne kadar hiç yastık kullanmadın mı:44:
valla biz kullanıyoruz ama tam ne zaman başladık hatırlamıyorum 9 aylık falandı galiba:44:
ince yün ve silikon 2 tane yastığımız onları kullanıyoruz biz
hayırlı cumalar günaydın
yarın kp in 40 mevlüdü var onun için yarın için izin aldım belkim bugün eşim erken çıkabilirse alışveriş için çıkacağız
alınacaklar var biraz yoğun olacak hafta sonu bizim için
pempiş demi yaa aynen o duygu niye her zaman geliyorkibendede oluyor sanki terkediyormuşuz gibi gerçekten
nfk nasıl oldun canım :26:
busmai oooo herşeyi yapmışsın uyuyabildiniz mi bari:44:
Şimdiden Allah kabul etsin dualarınızı canım ...Ben kaz tüyü yastık kullanıyorum ,o daha ince oluyor fazla yükselti yapmıyor ve başın şeklini alıyor
Evet artık alışsın, bunlar da büyümenin gerektirdiği gıcık şeyler işte
Omuzları da yastıkta oluyor yanlış anlamadım dime ? ben işte çocugu nereye koyacagımı şaşırdım :44:Çok geçmiş olsun anneciğine , Allah acil şifalar versin...
Kızımda tantitoni'den almıştım , çatalı yuvarlak uçlu, kaşığı da kepçe modeli, normal tatlı kaşığına göre daha çukur olduğundan daha az dökülüyor , 30 çokmuş yaa , Karaca da çatal kaşık ayrı ayrı satılıyor , kaçaydı hatırlamıyorum ama :44:
Biz ince pamuk bi yastığı var onunla yatırıyoruz , omuzlarına kadar yüksekçe yatırırsam rahat ediyor ..
Ayy canım, annelik böyle birşey işte di mi, Efe idare eder sen de keyfine bak bir iki saatliğine
Herkese günaydın....
Sende benim gibisin demekki ya sanki rahat edemiyomus gibi geldi kullanmayınca şimdide kullanınca ay amaan ben koyayım ister üstünde yatsın ister dönsün kendine yastıksız yer bulsun demiiAa ne güzel bir davranış...?! Senin adına da sevindim :)
Ben yastık kullanmıyorum canımcım. Genelde yüzüstü yatıyo çünkü.
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn. Haftanın son işgünü gelmiş hoş gelmişşşş :) herkese güzel bir gün diliyorum.
Evet omuzları da yastıkta oluyo o şekilde daha rahat ediyor sanki , diğer türlü boynu rahatsız olacakmış gibi geliyo bana..yok canım hiç kullanmadım doktor yatagın altından yükselti yap fln demişti ondan da bişey anlamamıştım dün nevresimlerini değiştirirken bir de yastık koyayım dedim ama sevmedi sanırsam
Şimdiden Allah kabul etsin dualarınızı canım ...
Omuzları da yastıkta oluyor yanlış anlamadım dime ? ben işte çocugu nereye koyacagımı şaşırdım :44:
Sende benim gibisin demekki ya sanki rahat edemiyomus gibi geldi kullanmayınca şimdide kullanınca ay amaan ben koyayım ister üstünde yatsın ister dönsün kendine yastıksız yer bulsun demii
Sana da günaydınn canım ve cümleten hayırlı cumalarrr
hayırlı cumalar günaydın
yarın kp in 40 mevlüdü var onun için yarın için izin aldım belkim bugün eşim erken çıkabilirse alışveriş için çıkacağız
alınacaklar var biraz yoğun olacak hafta sonu bizim için
pempiş demi yaa aynen o duygu niye her zaman geliyorkibendede oluyor sanki terkediyormuşuz gibi gerçekten
nfk nasıl oldun canım :26:
busmai oooo herşeyi yapmışsın uyuyabildiniz mi bari:44:
Nfk hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi???
Haftasonu rehaveti bugğnden başlamışşş :)
Silikon çok zararlı maddeler içeriyormuş canım onu melisaya kullanmailk kez derken canım doğduğundan bugüne kadar hiç yastık kullanmadın mı:44:
valla biz kullanıyoruz ama tam ne zaman başladık hatırlamıyorum 9 aylık falandı galiba:44:
ince yün ve silikon 2 tane yastığımız onları kullanıyoruz biz
Ben de öyle yapıyorumEvet omuzları da yastıkta oluyo o şekilde daha rahat ediyor sanki , diğer türlü boynu rahatsız olacakmış gibi geliyo bana..
Dağılıyoruz galibaaaaNfk hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi???
Haftasonu rehaveti bugğnden başlamışşş :)
siz bilirsiniz şekerim ben dayanamıyorum gidiyorum ark.ımın yanına sonra da bi hafta on gün kalır dönmem görürsünüz hee
bugün biraz gezinmeye cıktık dayanamadım şunu aldım ark.ıma
Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı
inş begenir begenmezse de kendi istedigi başka bi ürünle değiştir dicem yarın yolcuyuzz bizzz bebiş görücezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?