Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

zaman zaman firmalar hakkında şikayetleri dile getiriyordum ama bu sefer güzel bişey oldu...ikea mama sandalyemizin kemerini kaybetmiştik...aradım bana gönderebileceklerini söylediler..yolladılar üstelik ne ürüne ne de kargoya para aldılar gerçekten çok hoşuma gitti...teşekkürler İKEA evimizin herşeyi

Bu gece ilk kez yasiri yastıkla yatırıyorum ama hiç rahat edemedi gibi geldi öğlen uykusunda denemiştim rahat gibi gelince gece de koydım ama bi garip daha öncede sormuştum ama yükseltilerden bahsetmiştiniz benim gibi şu anda bizim yattıgımız yastıklardan koyan var mı varsa sonuç nedir acep

Aa ne güzel bir davranış...?! Senin adına da sevindim :)

Ben yastık kullanmıyorum canımcım. Genelde yüzüstü yatıyo çünkü.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn. Haftanın son işgünü gelmiş hoş gelmişşşş :) herkese güzel bir gün diliyorum.

Önceden bahsetmiştim; cuma öğle arası yapılan güne katıldım. İki kişi toplam üç çeşit yemek getiriyor. Toplam 22 kişi var. Neyse benim de nöbet günüm olduğu için öğle arası okulda durmam lazım malum. İzin alıp geliyordum gerçi hep. İşte bugün gelmiyim diyorum. Artık kocaman olan oğluş biberon alarak uyusun diyorum. Bi yandan da içim bi tuhaf. Sanırsın
çocuğumu terk ediyorum... Anne olmak ne gıcık bişi yaaaaaaaa?!?

Ben kaz tüyü yastık kullanıyorum ,o daha ince oluyor fazla yükselti yapmıyor ve başın şeklini alıyor

Evet artık alışsın, bunlar da büyümenin gerektirdiği gıcık şeyler işte

Çok geçmiş olsun anneciğine , Allah acil şifalar versin...

Kızımda tantitoni'den almıştım , çatalı yuvarlak uçlu, kaşığı da kepçe modeli, normal tatlı kaşığına göre daha çukur olduğundan daha az dökülüyor , 30 çokmuş yaa , Karaca da çatal kaşık ayrı ayrı satılıyor , kaçaydı hatırlamıyorum ama :44:

Biz ince pamuk bi yastığı var onunla yatırıyoruz , omuzlarına kadar yüksekçe yatırırsam rahat ediyor ..
Ayy canım, annelik böyle birşey işte di mi, Efe idare eder sen de keyfine bak bir iki saatliğine

Herkese günaydın....

hayırlı cumalar günaydın

yarın kp in 40 mevlüdü var onun için yarın için izin aldım belkim bugün eşim erken çıkabilirse alışveriş için çıkacağız
alınacaklar var biraz yoğun olacak hafta sonu bizim için

pempiş demi yaa aynen o duygu niye her zaman geliyorki bendede oluyor sanki terkediyormuşuz gibi gerçekten

nfk nasıl oldun canım :26:

busmai oooo herşeyi yapmışsın uyuyabildiniz mi bari:44:

ilk kez derken canım doğduğundan bugüne kadar hiç yastık kullanmadın mı:44:

valla biz kullanıyoruz ama tam ne zaman başladık hatırlamıyorum 9 aylık falandı galiba:44:
ince yün ve silikon 2 tane yastığımız onları kullanıyoruz biz

yok canım hiç kullanmadım doktor yatagın altından yükselti yap fln demişti ondan da bişey anlamamıştım dün nevresimlerini değiştirirken bir de yastık koyayım dedim ama sevmedi sanırsam

Ben kaz tüyü yastık kullanıyorum ,o daha ince oluyor fazla yükselti yapmıyor ve başın şeklini alıyor

Evet artık alışsın, bunlar da büyümenin gerektirdiği gıcık şeyler işte
Şimdiden Allah kabul etsin dualarınızı canım ...
Omuzları da yastıkta oluyor yanlış anlamadım dime ? ben işte çocugu nereye koyacagımı şaşırdım :44:
Sende benim gibisin demekki ya sanki rahat edemiyomus gibi geldi kullanmayınca şimdide kullanınca ay amaan ben koyayım ister üstünde yatsın ister dönsün kendine yastıksız yer bulsun demii
Sana da günaydınn canım ve cümleten hayırlı cumalarrr

Evet omuzları da yastıkta oluyo o şekilde daha rahat ediyor sanki , diğer türlü boynu rahatsız olacakmış gibi geliyo bana..

Allah kabul etsin dualarınızı mevlüdünüzü inşaallah ve kolay gelsin sizlere de ..

Nfk hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi???
Haftasonu rehaveti bugğnden başlamışşş :)

siz bilirsiniz şekerim ben dayanamıyorum gidiyorum ark.ımın yanına sonra da bi hafta on gün kalır dönmem görürsünüz hee
bugün biraz gezinmeye cıktık dayanamadım şunu aldım ark.ıma
Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı
inş begenir begenmezse de kendi istedigi başka bi ürünle değiştir dicem yarın yolcuyuzz bizzz bebiş görücezzz

Eşim şehir dışında, ben de annemdeydim bugün ; bu gece de burdayım Silikon çok zararlı maddeler içeriyormuş canım onu melisaya kullanma
Evet omuzları da yastıkta oluyo o şekilde daha rahat ediyor sanki , diğer türlü boynu rahatsız olacakmış gibi geliyo bana..
Ben de öyle yapıyorum
Nfk hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi???
Haftasonu rehaveti bugğnden başlamışşş :)
Dağılıyoruz galibaaaa

Güle güle kullansın size de hayırlı yolculuklar cnm

Selamlar herkese,
Dün şarj bitti uğrayamadım.
Geçmişi okudum ama şarj gidince alıntılar da gitmiş.
Pembişim, Efe'nin saçlarını gönül rahatlığı ile kestirebilirsin. Yaw 2 tel saçları onu üşümekten mi koruyor sanki:)) hava rüzgarlı olduğunda bir şapka giydir yeter.
Born, arkadaşına gidiyormuş. İyi eğlenceler bol muhabbetler.
Şeker portakalım, mevlidinizi Allah kabul etsin. İnşallah bütün işlerin yetişir.
Busmai anaevindeymiş:) keyfini çıkar:)
Nfk nenede miydi?

Busmai seni kıskandım şu annnnnnnn :)

Borncum bence aldığın hediye çok hoş. Şimdiden güle güle kullansınlar. İyi bebiş görmelerrrrr :)

Şeker portakalım mevlüdünüzü Allah kabul etsin. Yorucu olur tabi. Allah'ım bizim de arkamızdan dua edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin.

Pamuk helvacım güzel alıntı denizi

Neyneyse koskoca iki çocuk annesisin lütfen şarjına dikkat et

Bugün öğle arası gelmedim eve gün dolayısı ile. Teeee 3:15 gibi geldim ve sonra da 4teki toplantı için çıktım. Oğluş biberonla süt içmiş. Çok zorluk çıkarmamış sanırım. Sanırım dememin sebebine gelirsekkkkkk. Okul dönüşü sınıflarla ilgili bazı sıkıntılardan dolayı zümre başkanını aradım ve rahat konuşabilmek için asansöre binmedim. Bizim kata geldiğimde bi baktım ki teyze kapı önünde ayakkabısını da giymiş bekliyo!! Tabi ben teli kapatamadım ve eve girdim. O el kol hareketleri ile oğluşun uyuduğunu söyledi ben kafa salladım ve baybay yapıp kapıyı kapattım. Sessiz konuşmaya çalışarak diğer 4 telefon konuşmamı yaptım. Lavaboya vs gidemedim. Neyseki oğluş uyanmadı. Uydurma yemeğimi ocağa koydum kiağlamaya başladı. Şimdi ben neye sinir oldum?? Toplantı uzayıp 15 dk gecikmiş olabilirim, otobüse de az kalmış olabilir ama bu hareket normal mi?? Çocuk ne yedi ne içti bi konuşmak gerekmez mi? Yada bi dur belki bişi dicem?? Belki bişi isticem?? Bazen hakkaten salağa bağlanıyo insanlar sinir oluyorum!! Bu da böyle bi anıydı :)

Açılay yalan dünyadan ayrılmış zaten ben yeni öğrendim ve çok şaşırdımmmmm. Avrupa yakasında fa böyle olmuştu. Gidenler gelenler ama dizi güzel devam etmişti. Umarım şimdi de öyle olur. Bu arada çekimden midir nedir hepsi acaip zayıf ve uzun görünüyorlar. Kendim çalıp kendim oynasam da dizi kritiği yapmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…