Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben buna benzer kaşık çatali karaca da görmüştüm

şöyle yarım saat uzandım.
kalktım başım çatlıyo, çatlıyooooo

ne bunalımı kız?! ergenlik geçeli kaç yıııııl oldu

ben güncelleme yapmıyorum hiç, yapayım mı diyosun yanii:44:

mümüklü gacılar mııı

Allah yardımcıları olsun.
ne dertler var:26:

uzun süreli birlikteliklerden sonraki evliliklerde böyle sorunlar olabilir.
yakın iki arkadaşım 5 ve 8 seneden sonra evlendiler.
birinin kocası geçenlerde söylemiştim ya, 2 yaşındaki bebeği duymuyormuş falan o.
adam eve gelmemek için sürekli bahane buluyormuş.
arkadaşın psikolojisi malum.
diğeri yine daha normal. zira eşinin cinsel sorunları vardı.
bi ara anlattı ucundan bucağından. o yüzden de bana yaklaşmıyor.
ayda bir iki kez bir araya geliyoruz, o da benim zorlamamla diyordu.
şimdi daha iyilermiş. ama sıkıntı işte :26:

arkadaşın eşinde cinsel manada bi fonksiyon sorunu mu seziyor.
yoksa psikolojik mi dertleri? yani cinsellik dışındaki ilişkileri nasıl?

he mümüklü hasta pasta halimle adama bi çekici bi cazibeli görünüyom ki, ahahahah:

ergonomik tasarımı da nasıl güzel anlatmış bacıııııııım
ben buna benzer kaşık çatali karaca da görmüştüm
pembiş de züccaciyeciden aldım demişti. bi bakmak lazım orala, saol bacımm

Son düzenleme:
huu! nerdesin yafuu?!
başım çatlıyor. bi ağrı kesici içicem şimdi. sonra da ayşeciği alıp semt pazarına akmayı düşünüyorum.
yemişim gribini, bu güzel hava kaçmaz.
siz sus pus oturun, tembel gacılar

Ay süpermiş bunlar. Niye Türkiyede yokki :/??

Hacı hoca ile olmaz bu işler tabi de adama psikolog şart sanırım.

Var ya yuh yani :) iyi gezmelerrrrr.

başın ağrıyor gripten dişin ağrısı geçtimi peki:26:

uzun süreli birlikteliklerde oluyor demişsin ya bir dönüp kendime baktım
bizde evlenmeden önce 5 sene çıktık çünküm
bu konudaki avantajım benim eşimin evlendikten sonra asker gitmesi oldu demekki her işte bir hayır var derler gerçekten öyle yaa
eşim askere gidince tabi araya hasret özlem girdi ama taze kaldı duygular gitmeseydi demekki bizdede problemler çıkardı
rabbim işte herşeyi düşünüyor
ama genede mutlaka evliliklerde uzadıkça monotonlaşmaya başlıyor bu bir gerçek

sen sümüklüde olsan eminim eşine güzel görünüyorsundur sen bu işi biliyorsun bacım
beni görsen direk pijamaları geçiriyorum ayy çok tehlikeli ama ne yapayım yorgun hissediyorum kendimi

bu arada çıktınız galiba dışarı iyi gezmeler canım aslında iyi yapıyorsun çünkü bunlar artık son güneşli günler

Son düzenleme:

Canım birliktelik derken sadece okulda veya telf da konuşurlardı evlenmeden önce bi birliktelik olmadı tabi ki.
Bununla ilgisi yok. Demek istediğim aşk mı bitti kavuşunca artık bilemiyorum ama adam sürekli yorgunum falan diyormuş biraz da yapı meselesi ten uyumu birsürü şey var. Normalde kız çok konuşkan ,adam çok sessiz. Dolayısıyla tartışma ortamı da yok evde ;belki de sorun bu :)

Bugün tüm bebek arabasının parçalarını sökmüş getirmiş eşim baya bi çitiledim hava da güzel kurusun da mis gibi olsun pek bi işe yaramıyo gerçi ama olsun :)

Var ya yuh yani :) iyi gezmelerrrrr.
n'apim kızıııım?! evde durdukça iyice hasta psikolojisine giriyor insan.
gerçekten başım çok ağrıyordu, çıktım dolaştım.
artık hava mı iyi geldi pazar mıııı bilmiyorum ama 2 saate yakın dolaştık ayşecikle.
o da parkta eğlendi. hava öyle sıcakki burda anlatamam. millet askılıyla, tshirtle geziyor yine.
teyzeler yapmışlar kekleri, kısırları inmişler bahçedeki kamelyalara çaylar içiliyor, oooh dışarda hayat var yaaa

hamdolsun dr un verdiği ilaçtan sonra dişim ağrımadı yaa
ama gece gündüz 24 saat sürekli bi başağrım var, gripten. artık o da geçsin gitsin uzaklaşsın benden

uzun birlikteliklerden sonra evlilik monotonlaşacak, işte ne bileyim problem olacak diye bi şey yok.
aksine o kadar uzun zaman evlenmiş olmak için bekleniyor, zorluklara karşı duruluyorki, zamanla bi beklenti oluşuyor.
yüksek bi beklenti, ama sanıyorum daha çok erkekte. evlenince, elde edince
'aaa, bu muymuş?!' moduna girince hayal kırıklığı sanırım.
kişinin karakteri de mühim.

ben dışarıda temiz ve düzenli giyinmeye çalışıyorum. ama bazı aklı fikri ne giysem derdindeki kokoş 'tesettürümsüler' gibi
şık olayım, aman ne giyeyim derdinde değilim. bu konu çok su götürür ya.. tersine evde eşime karşı hoş görünmeye çalışıyorum.
yoksa abartılı yaptığım bi şey yok. bi de hastalıktan buna da pek halim yok. iyi de oluyor, arada böyle vasat, paspal
neşesiz, tembel, mızmız halimi görsün ki, diğer zamanların bi kıymeti olsun, deeee miiiİ?

benim söylediğim de öyle, görüşmek sevgililik tarzında birliktelik.
cinsel anlamda tabi değil. ama yukarda söylediğim gibi. bi şeyi çok bekleyince, çok isteyince ona dair hayaller kuruluyor.
ve gerçek o ki elde edilince hiçbir şey hayalindeki gibi güzel olmaz (çocuk sahibi olmak istisna)

5 seneden sonra evlenen arkadaşın, (hani eşi problemli) o da fıtraten neredeyse hiç konuşmaz.
zorla kız ağzından laf alıyor, odunumsu bi şi
arkadaş anlatıyordu, akşama kadar onu bekliyorum, yemek yapıyorum, süsleniyorum.
akşam geliyor, 5 karış surat. ne bi hoş söz var ne bi teşekkür. sonra geçiyor tv karşısına
saatlerce maçtı yorumdu haberdi. bugün nasıldı, ne yaptın diye sormak bile yok diyordu.
üstüne bi de cinsel konulardaki problemler işte
psikolojisi bozulmaya başlamıştı ki tercih yaptı, atandı, çalışmaya başladı da kafası biraz dağıldı.

Bu arada nfk güncelleme şart
ok bacım, güncellerik
peki bunu rutin aralıklarla mı yapmak lazım?

Bugün tüm bebek arabasının parçalarını sökmüş getirmiş eşim baya bi çitiledim hava da güzel kurusun da mis gibi olsun pek bi işe yaramıyo gerçi ama olsun :)

parçalarını sökmüş müüü?
kız çamurlara mı girdiki?
ıslak bezle sileydin tamam, kendini yorma sen

Kırklanma zamanı mıdır nedir?? :)

1,5 saat kadar uyudum. Çok mutluyum ama keşke daha uzun sürseydi :/ tabiki Efeyi bakıcısına satarak oldu bu durum. Derken paşa da yatıp kalkıp meme arayıncaaaaa uyandırıldım.

Haftaya oğluşu traş edelim diyodum ama herkes üşür diyo. E ozaman saçı az bebekler de üşüyo mu sürekli?!? Gıcık oluyorum aklıma kurt düşürülmesine!!

Kp ile konuşuyordum geçen gün. Bayram sonrası bi iki haftalığına gelmeyi düşünüyorlarmış. Çok eğlenicizzzzzzz :)

özlemcr, daha sene başında devamsızlıktan sınıfta kalacaksın haberin olsun!!!

he ya, kırklamış di miii?

ohh, uyu bacım, uyuu, yarasııııın

amaan bakma sen, üşür laflarına. kel olmayacak ya, hava serinliyor zaten.
rüzgardı yağmurdu soğuktu o zaman sweetinin şapkasını, ne bileyim beresini örtersin.
bonus mu gezsin yavrucak, hele de bayramda?!
zaten iki haftaya kalmaz yine eskisi kadar uzar bunun saçları.

kv kp geliyor 1-2 haftalığınaa?
ne diyim gözün aydın

Son düzenleme:
parçalarını sökmüş müüü?
kız çamurlara mı girdiki?
ıslak bezle sileydin tamam, kendini yorma sen
yok tatilde iyice canı çıkmıştı deniz suyu bazı yerleri leke yapmıştı oysa hiç ıslakken koymadık çocugun da altına hep havlu fşn koyup otutturduk ama garip lekeler vardı ben de yıkadım baya bi boya da kir de aktı :)

Ohhh sefan olsunnnn ve gözünaydınn :)
bende düşünüyorum bu ara kestirmeyi :44:

bir facebook sözü der ki:

' Gerçeği Hayalinden Daha GÜZEL Olan ve Hayal Edip Elde Ettikten Sonra DEĞERİ Azalmayan,
Aksine Her Gün Artan TEK ŞEY.. EVLATTIR! '

efenin saçları cok gür maşallah.. bence kestir biraz toparlanir daha da yakışıklı olur
benim oglus ne yapsın kız bizde şapka takariz üşümez kafası

Yemek yaptım toz aldım keremi parka götürdüm çok yorgunum biraz kestirmem lazım kerem uyursa inş
bir facebook sözü der ki:

' Gerçeği Hayalinden Daha GÜZEL Olan ve Hayal Edip Elde Ettikten Sonra DEĞERİ Azalmayan,
Aksine Her Gün Artan TEK ŞEY.. EVLATTIR! '
Bunu geçende Dilanaz da yazmıştı:)
Ay evet aynı o evdeki durum bu arkadaşımda var..
Zaten çalışıyor, kafayı dağıtıyor ama sonuçta gönlü yaralı. Çocuk da istiyor. Çocuk olursa hepten bunalıma girersin diyorum her yük omzunda olacak. Çocuğa da yazık; günah keçisi olacak
Ben de düşünüyordum ama zaten kış geldi gene çamur olcak

Ooo Efe eğlenicek de sizi bilmem :))

Gezin tabi kız. Ay kamelyada bişiler yiyip içeceğim komşularım olsunnnnn. Ama tabi önce kamelya şart :)

özlemcr, daha sene başında devamsızlıktan sınıfta kalacaksın haberin olsun!!!

Evet ya bu ne yaaa?!?! :)

Dur kesinleşsin de ozaman gözümüz aydın olur inşallah :)

Haftaya kestiririz inşallah.

Sağol canım :)
Haftaya kestirmek isteme sebebim bi on gün içinde de saçın kendine gelmesi.

efenin saçları cok gür maşallah.. bence kestir biraz toparlanir daha da yakışıklı olur
benim oglus ne yapsın kız bizde şapka takariz üşümez kafası

Gür değil de kıvırcık ya benim gibi; çok saç var görünüyo.

Yerim ben sarı şeker çocuklarını :)

Sabaha kadar dans dans dans :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…