Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dilanaz kendi fırınımda közleyerek senin ezmeyi deniyorum şu an:) muhtemelen aynı lezzeti vermez ama olsun
İyi ki doğdun Elifnazzzz:) Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah
Öldürmüş möldürmüş ama alışverişini de yapmışsın maşallah güle güle giyin canım
yaren soyledi banada cnm
senin lumia n mı var:26:
benm varda kkda sorun yaşıyorum

Hayır onda lumia yok
Kk mobil versiyonunu mu kullanıyosun?

teşekür ettim canım

hasta mı oluyor acep?:26:
motora bindi bi de hareket etmesini mi bekliyooor? ay ben yiyicem senin oğlanı yaaa

ayşeciği alıp maltepedeki lcw ye gittim,
ama malesef şubede sadece pembesi vardı. o da alelade duruyor,
dediğin gibi sanırım bordosu çok daha güzeldir.
senin kızçe de benden, mor delisiiiii
dün akşam farkettimki, ayşeciğin spor ayakkabıları gibi pandufları da mor

güzelmiş. ben de iki ay kadar önce almıştım bi kot elbise.
17 tl idi hem de

canım benimmm, yeni yaşın hayırlı olsun..
ailen, bebelerin ve dostlarınla nice senelere inş.. iyi ki tanıdım seniiii

yaren soyledi banada cnm
senin lumia n mı var:26:
benm varda kkda sorun yaşıyorum

Hayır onda lumia yok
Kk mobil versiyonunu mu kullanıyosun?
evet, busmaicimm söylemiş. ben general mobile kullanıyorum.
ve başka sitelerde böyle bi sorun yok. sadece kadınlar kulübünde. ekranı açmamla kapanması bir oluyor.
foruma giriş yapmak mesaj yazmak hak getire. mümkün değil.

kk mobili mi varmış busmai?:44: onu mu indireyim dersin ?

Dilanaz bende yeni kavanoz kapağı yok bunu buzluğa atsam olur mu

Nfk indirmene gerek yok mobil tema diye çıkması lazım siteden çıkış yapıp tekrar girsene

bilmukabele canım duygular karşılıklı

dondurucuyada koyabiirsin canım.soğuduktan sonra

bir iki tane kavanoza denemek içim koysaydın iyi olurdu.

dondurucudan çıkarınca biraz sulanyor tekrar ateşte suyunu çektirip öyle

kullanıyorsun.

EİFNAZ doğum günün kutlu osun canım

sevdiklerinle nice yaşlar görmen dileğiyle.

pamuk helva iyi dileklerin için teşekkürler canım

gunler sonra ilk kez telefondan giriyorum topige. Busmaim dedigin gibi mobil temaya gectim, sorun bu muymus dersin

bu muymus yaa, ben de telefonda bi sikinti var saniyordum. Tesekkurler busmaiiiiiiiiii

bu muymus yaa, ben de telefonda bi sikinti var saniyordum. Tesekkurler busmaiiiiiiiiii
Bişey diil canım ,topiğin selameti için birşeyler yapmam lazımdı
dondurucuyada koyabiirsin canım.soğuduktan sonra

bir iki tane kavanoza denemek içim koysaydın iyi olurdu.

dondurucudan çıkarınca biraz sulanyor tekrar ateşte suyunu çektirip öyle

kullanıyorsun.

Korktum bozulur diye kavanozda
Biraz anneme biraz ananeme vericem azcık da buzluğa atarım. Maydanoz da ekledim , hoş oldu canım teşekkürler :) ha bi de yağ sirke fln katmıyo muyuz

Pembis, nerdesin kuzum? Sabahtan bi gunaydin dedin yok oldun... Aryacim, annecin taburcu oldu mu?

Tatlıyı bilemedimmmmmmm. Basiretim bağlandı :)

Bugün ayakkabı giydiremedim uyuzcana. Elalemin çocuğu ayakkabı giyince dışarı çıkacağını anlar, bizimkinin ise sanırsınki kötü anıları canlanıyo :)

Zaten bana pek inandırıcı gelmiyodu süper dadı önceden de. Yani okadar feci sileler var mı ya????????

Ay öyle ya. Yani hizmet ediyo, saygıda kusur yok, bi de git kafa dağıt diyo. Neyin kafasını dağıtacak adam?!? Ne yapıyoki kafası dolsun??? Kızdım haaaa :)

Benim de kardeşim aynı ebatlarda ve 120 kilo idi. Şimdi 95 mi ne. Kimse bişi diyemiyo. İnsanlar nefret edelim diye bçyle konuşuyolar bence :)

Allah kabul etsin canım.

İyiki rahat durmamış bunca alışveriş yapmışsın; bi de rahat dursa çarşıyı alır gelirdin artık :)

Gğle güle kullanılsın alınanlar.

şunu beğendim, kırmızıyı sevmem ama bu bordo kadife sanırım

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bordeaux

Çok beğendimmmmmm. Fotolar biraz daha açık renk çıkar. Demekki bu bordo dimi??

Geçmişler olsunnnnnnn. Ay benim bi kuzenim motor delisi. Ölümlerden bile döndü ama hala akıllanmadı :/ o yüzden kimsenin çocuğu motor düşkünü olmasın inşallahhhhh.

Bu da çooook tatlı :)

İyiki doğdun elifnazzzzzzzzzzzzzzzz. Güzel bir ömür diliyorum canım. Adetin de hayırlı olsun :)

Canım güzel sözlerin için teşekkürler :)

Teyze konusunda aynen dediğin gibi

Pembis, nerdesin kuzum? Sabahtan bi gunaydin dedin yok oldun... Aryacim, annecin taburcu oldu mu?

Atomu parçaladım bugün :)

Size saçlarımı anlatmak istiyorum koyu kestaneye boyaya boyaya siyah gibi olmuşlardı. Gerçi benim saçım da siyaa yakın bi kestane. Neyse işte sıkılıp bunaldım ve kuaförüme gittim dedim ben koyu kahve olmak istiyorum. Benim negatif ismail kuaförüm oryel ile açılınca şöyle böyle olur diyerek beni soğutmaya çalıştı. Ama ben kafaya koydum diyerekten gözümü kararttım. Sonuç güzel oldu ama bi saate biter dediği iş 2,5 saat sürdü. Zaten oğlumla pek görüşemedik bugğn o yüzden eve gelince hep bana atladı durdu. Yani o yüzden hiç yazamadım.

Ders programı değişti. Bi günüm boş. Ama boş gün daha yorucu oluyo çünkü yapacak bi ton iş buluyorum. Bi de nöbetim pzt günü bakalım törene nasıl yetişcem...??? Ama program yarından uygulanaağı için bu haftaki nöbet kaynadı :)

Akşam saçlarımı göstermeye yakın bi arkadaşıma gittim. Onda 2 çocuk var. Anam tek çocuk iyi bişi mi acaba diye düşünmeye başladım hazır kocacan da istemezken.....

Oğluş uyusun ben de kişisel bakımımı yapıp yatcam inşallah.

Yarına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama hiç uğraşmayıp patlıcan yemeği yapıcam sanırım. İçine kıyma sarmısak girince adam olur diye ümid ediyorum :)

Günaydınlar hekeseeeeeeeeee.

Yine Efe ve yine kabus dolu bir gece!! Koycam bi cami avlusuna o olacak :) okula gitmek istemiyorum. Evde kalıp uyumak istiyorum

Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)

dayan pembecim şurda 2 yaşa ne kaldı

pembe uyusun, efe büyüsün

günaydın canlar..
kaç gündür nemli yapış yapış bi hava vardı.
şuan burada fırtına kopuyor resmen.. hava sıcaklığı çarşambadan sonra 10-15 derece düşecekmiş.
direkt kışa giriş yapıcaz belli

pembişim, saçların hayırlı olsun. merak ettim valla. en yakın zamanda foto bekliyorum.
patlıcan kızarmadan tadı olmaz diyordum ama geçen gün hava çok sıcaktı üşendim kızartmaya.
öyle kuşbaşı etle yemeğini yaptım direkt, beklemediğim kadar güzel oldu, hele de sarımsaklı nefis olur

nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine

bizim ki ablası ve babası giderken uyandı susamış su içti .

geri uyudu.birde arkalarından ağlıyor hergün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…