- 8 Ağustos 2011
- 12.661
- 15.041
- 498
gelmem mi kıız?!nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine
bizim ki ablası ve babası giderken uyandı susamış su içti .
geri uyudu.birde arkalarından ağlıyor hergün
bu arada bugün sabah biraz daha erken kalkıp söz veripte resmini koyamadıklarımın resmini çektim onları koyacağım
küçük hanımın 2013 sonbahar-kış kreasyonu.bunlarda pazar günkü alışverişimizden aldıklarımız
Eki Görüntüle 819177 Eki Görüntüle 819178 Eki Görüntüle 819179
küçük hanımın 2013 sonbahar-kış kreasyonu.
çok şıklar canım, güzel günlerde giysin melisacık..
nerden aldın?
küpeyi değiştirdiniz mi? o da çok şık duruyo
sanmıyorum bi sorun olmaz, hemen kendi küpesini takacasınız nasılsa..sağol canım daha güzelleri ayşeciğin olsun
maltepeden aldım canım karışık pamidor minimaksi civil
yok canım küpe henüz eczanenin taktığı 1 ay kalacak dedi ama bayramda çıkarmayı düşünüyorum 20 gün olacak birde onu çıkartıp kendi küpesini takacağız problem olmaz herhalde:44:
Sorunun hallolmasına çok sevindimbu muymus yaa, ben de telefonda bi sikinti var saniyordum. Tesekkurler busmaiiiiiiiiii
Ellerine sağlık cnm afiyetle yiyin hepiniz inşaallahBişey diil canım ,topiğin selameti için birşeyler yapmam lazımdı
Korktum bozulur diye kavanozda
Biraz anneme biraz ananeme vericem azcık da buzluğa atarım. Maydanoz da ekledim , hoş oldu canım teşekkürler :) ha bi de yağ sirke fln katmıyo muyuz
Güzel günlerde severek kullan yeni saç rengini canımTatlıyı bilemedimmmmmmm. Basiretim bağlandı :)
Bugün ayakkabı giydiremedim uyuzcana. Elalemin çocuğu ayakkabı giyince dışarı çıkacağını anlar, bizimkinin ise sanırsınki kötü anıları canlanıyo :)
Zaten bana pek inandırıcı gelmiyodu süper dadı önceden de. Yani okadar feci sileler var mı ya????????
Ay öyle ya. Yani hizmet ediyo, saygıda kusur yok, bi de git kafa dağıt diyo. Neyin kafasını dağıtacak adam?!? Ne yapıyoki kafası dolsun??? Kızdım haaaa :)
Benim de kardeşim aynı ebatlarda ve 120 kilo idi. Şimdi 95 mi ne. Kimse bişi diyemiyo. İnsanlar nefret edelim diye bçyle konuşuyolar bence :)
Allah kabul etsin canım.
İyiki rahat durmamış bunca alışveriş yapmışsın; bi de rahat dursa çarşıyı alır gelirdin artık :)
Gğle güle kullanılsın alınanlar.
Çok beğendimmmmmm. Fotolar biraz daha açık renk çıkar. Demekki bu bordo dimi??
Geçmişler olsunnnnnnn. Ay benim bi kuzenim motor delisi. Ölümlerden bile döndü ama hala akıllanmadı :/ o yüzden kimsenin çocuğu motor düşkünü olmasın inşallahhhhh.
Bu da çooook tatlı :)
İyiki doğdun elifnazzzzzzzzzzzzzzzz. Güzel bir ömür diliyorum canım. Adetin de hayırlı olsun :)
Canım güzel sözlerin için teşekkürler :)
Teyze konusunda aynen dediğin gibi
Atomu parçaladım bugün :)
Size saçlarımı anlatmak istiyorumkoyu kestaneye boyaya boyaya siyah gibi olmuşlardı. Gerçi benim saçım da siyaa yakın bi kestane. Neyse işte sıkılıp bunaldım ve kuaförüme gittim dedim ben koyu kahve olmak istiyorum. Benim negatif ismail kuaförüm oryel ile açılınca şöyle böyle olur diyerek beni soğutmaya çalıştı. Ama ben kafaya koydum diyerekten gözümü kararttım. Sonuç güzel oldu ama bi saate biter dediği iş 2,5 saat sürdü. Zaten oğlumla pek görüşemedik bugğn o yüzden eve gelince hep bana atladı durdu. Yani o yüzden hiç yazamadım.
Ders programı değişti. Bi günüm boş. Ama boş gün daha yorucu oluyo çünkü yapacak bi ton iş buluyorum. Bi de nöbetim pzt günü bakalım törene nasıl yetişcem...??? Ama program yarından uygulanaağı için bu haftaki nöbet kaynadı :)
Akşam saçlarımı göstermeye yakın bi arkadaşıma gittim. Onda 2 çocuk var. Anam tek çocuk iyi bişi mi acaba diye düşünmeye başladımhazır kocacan da istemezken.....
Oğluş uyusun ben de kişisel bakımımı yapıp yatcam inşallah.
Yarına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama hiç uğraşmayıp patlıcan yemeği yapıcam sanırım. İçine kıyma sarmısak girince adam olur diye ümid ediyorum :)
günaydın canlar..
kaç gündür nemli yapış yapış bi hava vardı.
şuan burada fırtına kopuyor resmen.. hava sıcaklığı çarşambadan sonra 10-15 derece düşecekmiş.
direkt kışa giriş yapıcaz belli
pembişim, saçların hayırlı olsun. merak ettim valla. en yakın zamanda foto bekliyorum.
patlıcan kızarmadan tadı olmaz diyordum ama geçen gün hava çok sıcaktı üşendim kızartmaya.
öyle kuşbaşı etle yemeğini yaptım direkt, beklemediğim kadar güzel oldu, hele de sarımsaklı nefis olur
Bizimki de çok ağlıyor ikisi birden gittiği için :2:nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine
Hayırlı olsun hepsi birbirinden güzelbunlarda pazar günkü alışverişimizden aldıklarımız
Eki Görüntüle 819177
Eki Görüntüle 819178
Eki Görüntüle 819179
Oyy maşaallah
Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)
nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine
canimmmm çok tesekkur ederimgünaydın herkese
nasılsınız bakalım işlere dalmadan önce bir uğrayayım dedim
elifnaz doğum günün kutlu olsun canım
Eki Görüntüle 819174
nfkne güzel busmainin yardımı ile telefondan giriş başarılı olmuş gözünaydın
busmai kız hangi arada derede yaptın patlıcanları
pempiş yeni saç rengin hayırlı olsun ayyy ben hiç boyatamıyorum saçları hiç cesaretim yok o konuda :18:
ama mecbur kalacağım bu aralar çünküm beyaz saçlarım çıkmaya başladı yaşlandım sanırım
born gittin mi arkadaşına nasıl geçti
aryam geçmiş olsun annene çıktımı hastaneden ?
dilanaz ne güzel sizde alışverişler yapmışsın güle güle giyin
EİFNAZ doğum günün kutlu osun canım
sevdiklerinle nice yaşlar görmen dileğiyle.
pamuk helva iyi dileklerin için teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?