Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kalbim buradan yana ama var biraz yoğunluk işte:)
Ben daha önce denedim ay çöreğini, tarif gayet güzel. Tarçınlı ve cevizi bol bir içle süper oluyor.
İzbe gözükmeyen, temiz ve erkek olmayan bayan kuaförü zor bulunuyor artık. Yeni moda kadınlı erkekli çalışmak, geniş ve içeriyi izleyebildiğin camlar.. O da bana uymuyor.

Burası okadar gelişmedi henüz :) benim ankarada kuaförüm bayandı. Üniversiteden beri ona giderdim. Bu gittiğimde bi baktım kapatmış dükkanı. İçerde özel bi kısımda keserdi kapalıların saçını yanında çalışanlar erkek diye. Bahçelide bile böylesi varsa sen mutlaka bi yerkerde bulursun

Ya sorma benim de bir kuaförüm vardı ve kapattı:/ ta okul yıllarımda gittiğim biriydi. Onun depresyonundayım herhalde:)))

Ya sorma benim de bir kuaförüm vardı ve kapattı:/ ta okul yıllarımda gittiğim biriydi. Onun depresyonundayım herhalde:)))

Hemen depresyondan çıkıp yeni kuaför buluyorsun :)

Herkese günaydınnnnnnnnnn. Haftanın ortası geldi güzel bir gün diliyorummmmmmm.

Bugün tetanoz aşımı olmalıyım. Babası da oğlunu traşa götürecek. Bakalım duracak mı minik tospağa :)?

günaydın canlar.
bugün nasılsınız bakalım?

salonun halılarını yıkamaya vermiştim, dün geldiler.
camları silip perdeler yıkanacak ki sereyim, ama bugün olmaz, cıks !
az bi etim var, bulgur pilavına katsam, çok mu uydurmasyon olur acaba?
sebze yok evde, epey yağmurlu. çıkarsam patlıcan alırım ama yoksa etli bulgur pilavı

Omzuma yaslanıp tv izlemek istiyormuş; ee keremle oturmak ne mümkün :)))
kerem için biraz anason

Herkese hayırlı akşamlar,
Bu perşembe a101 'e ahşap puzzle gelecekmiş hem de 3,95 tl bu fırsatı kaçırmayın derim.
Sevgiler...
ay canım beniiiim!
bizi unutmaz, fırsatları da haber verirmiş

yarın annemdeyim, sabah ilk iş a101 e ışınlanıcam
bizimkilerin yaş grubuna da uygun sanırım.

Bugün tetanoz aşımı olmalıyım. Babası da oğlunu traşa götürecek. Bakalım duracak mı minik tospağa :)?
iyi hatırlattın ya, benimki de ekimin sonuna doğru sanırım.
baba oğulun bi bayram tıraşı da, Rabbim nicelerini görmeyi nasip etsin. ne güzel şeyler
o tosbağayı da yerim, öperim, mıncırırım, ısırırımmm

Ne aldın bayramlık olarak?
Ben lc den tulum aldım ama şeker p.' Nın elbiselerde aklım kaldı.
Bir de h&m de güzel tulum vardı, bedeni yoktu.
sitesinde yok, şu kırmızı elbiseyi aldım canım, lcw den.
üzerinde çok tatlı duruyor

daha önce gösterdiğim o bordo kadife elbiseyi beğenmedim. bordo ve kadifeye rağmen vasattı.
kırmızı birkaç model elbise daha vardı. içlerinden bunu aldım.
senin tulum dediğin salopet di mi? kadife salopetler gördüm çok güzeldi
dün bi de ca dan günlük bi takım aldım, elbisesinin içi miflonlu, 25 tale
yine ince fitilli kadifeden yapılmış güzel elbise vardı, fiyatları 40 civarı.
pançoya da girdim. fiyatlar uçuktu, geri çıktım

günaydınnnnn

Baydınız beni!! Gelmiyosunuz, yazmıyosunuz!! Gıcık mısınızzzz??? :)

işler güçler :126: ama arada okuyorum yani

vay vay ne romantikmiş kocan kızz

canım pişti oluyoruz herkesde mutlaka aynı şeylerden var demekki
teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
iste canım sanada alıp göndereyim

evet canı eczanede deldirdik

Herkese hayırlı akşamlar,
Bu perşembe a101 'e ahşap puzzle gelecekmiş hem de 3,95 tl bu fırsatı kaçırmayın derim.
Sevgiler...

teşekkürler canım
bizede doğum gününde hediye gelmişti şimdi çıkartıyorum onları ama parçaları ile oynamayı daha çok seviyoruz şimdilik yerlerine koyma yok ben koyarsamda çıkartıyor

güle güle giysin ayşecik elbisel çok güzel

bende dün akşam beyaz bolorelo olan elbiseyi değiştirmeye gittim biraz kısa geldi sankim bir daha giyemez diye büyüğünü aldım
babamızı spora bırakıp gitmiştik melisa ile tek gittim aman aman bütün mağazası koşarak dolaştık kovalamaca oynamak istiyromuş hanfendi reyonlara saklanarak bağrıyor anniiii anniiii beni bul

ordan çıkıp yan tarafındaki mağazada uğradım vitrinde bir tişört gördük onu aldım alalacele ama büyük geldi bir daha gitcem artık bir ara giderim onun acelesi yok

bizimkine fıstık yapmayı öğrettim dün anneme geçtim alışverişten sonra kızım git dedene fıstık yap diyorum giidyor hemen fıs diyor yanağını sıkıyor
artık bayramda el öpme yerine bunu yaparız

bu arada doğum günüm yaklaşıyor ama eşim hiç doğum gününde yaklaştı falan hiç konuşma geçmedi aramızda acaba unuttumukine

bana çiçek gönderme bu sefer diyeceğim ama eğer unuttuysada hatırlatmak istemiyorum ki çemkirecek bri bahanem olsun ay ne kötüyüm

işyerine çiçek gönderiyor ama canlı çiçek soluyor sonra 50 tl veriyor çiçeğe sonra kredi kartında görüyorum yazık onun yerine başka birşey al diycem ama bakalım biraz zaman yaklaşsın

oy ooy ooyy!
çiçek mevzuunda haklısın ama onu hemen yaşandıktan sonra sıcağı sıcağına söylemek en iyisi sanırım.
ama helal enişteye, güzel jest yapıyor eşine

oy ooy ooyy!
çiçek mevzuunda haklısın ama onu hemen yaşandıktan sonra sıcağı sıcağına söylemek en iyisi sanırım.
ama helal enişteye, güzel jest yapıyor eşine

sıcağı sıcağına bir kere söyledim kzımıştı sanada yaranamıyrouz diye
arada söyledim ama o unutur bilirim o yüzden yakınalrda söyliycem bakalım

sıcağı sıcağına bir kere söyledim kzımıştı sanada yaranamıyrouz diye
arada söyledim ama o unutur bilirim o yüzden yakınalrda söyliycem bakalım

usulunce güzel anlatıp ikna edersen kızmaz.
madem bi hediye alacaksın, kalıcı olsun. her kulladığımda her gördğümde seni hatırlayayım istiyorum gibi girersin lafa

fıstık kız, fıstık yapmayı mı öğrenmişşş:81::106:

ben de ayşeciğe öpmeyi öğretiyorum güya.
ama dudaklarını yanağıma dayayıp yalıyor sadece

usulunce güzel anlatıp ikna edersen kızmaz.
madem bi hediye alacaksın, kalıcı olsun. her kulladığımda her gördğümde seni hatırlayayım istiyorum gibi girersin lafa

bana alacak başka hediye bulamadığı için çiçek gönderiyor birde yemeğe çıkartıyor tamam oluyor onun için

fıstık kız, fıstık yapmayı mı öğrenmişşş:81::106:

ben de ayşeciğe öpmeyi öğretiyorum güya.
ama dudaklarını yanağıma dayayıp yalıyor sadece

bizimki öpüyor canım ama sadece istediği kişileri

Ayy fıstığı bizimki de yapıyor , eli de çok ağır öyle bir sıkıyor ki
Mağazalarda koşturmaca en büyük eğlenceleri galiba , geçen gün kırtasiyede bırakayım dedim bulduğu kalemi silgiyi boyayı yere fırlattı afacan

ikiside guzel ama ben usttekine ayrı bayildim
puzzle ben kizimda 15 aylikken almıştım. . 18 aylık olduğunda kendisi yapabiliyordu.. şimdiden almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…