Yok cnm problem olmaz hatta şimdiden değiştir bence. Altın küpe dışındakiler benim kulağımda yara yapıyorsağol canım daha güzelleri ayşeciğin olsun
maltepeden aldım canım karışık pamidor minimaksi civil
yok canım küpe henüz eczanenin taktığı 1 ay kalacak dedi ama bayramda çıkarmayı düşünüyorum 20 gün olacak birde onu çıkartıp kendi küpesini takacağız problem olmaz herhalde:44:
Çok iyiymiş ya ben de araştırcam
Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)
günaydın canlar..
burnu tıkalı uyuyamıyorum ben ya, gece kaç kez kalktım bilmiyorum..
ne zor bi şey buu
bugün etli lahana sarması yapıcam inş
pembiş, dondurucuda az frambuaz kalmış. eşim gidip gelip ondan tatlı yap diyo
ama meyvesi ve kreması bol, hamuru az olacakmış
yapayım da ne yapayım?..
oo hayırlı olsun aldıklarınız.
eşine ne aldınız kız? hepiniz bi şey almışsınız da
güzel günlerde kullanının cicilerinizi
suni, izlenmez diyosun yani..
eski bölümleri bile fikir verici. hepsini izlemeye gerek yok
vuhuu! efe oğluşum, ayakkabıların bile hazır.
top sende artık. hadi bakalım, tıpış tıpış yürü
sorun? ne sorunu?
alternatif bi şey bulabilirsin belki, bulgur nimet
hepisi aynı model bunların.
erzak dolabını açık bulsun. orada ağzı açık iki makarna paketi var. anında daldırıyor elini içine..
sonra topla nfk toplaaaaa
hoşgeldin canım..
bebişlere cici almak hepimizin hoşuna gidiyor, sanırım zaafımız bu
inş gönlünüze göre bi şeyler bulursunuz
ben de ayşecik için bi elbise almak istiyorum.
daha önce bi tane almıştım ama dün baktım 2 yaş için, fazlasıyla büyük duruyor bedeni
Dün akşam alışverişe gittik.Bu arada sadece kanz ve lcw var. Lcw'den Bayram için bir elise ve birkaç üst ile eşofma aldık.Biraz sonra da çarşıya gideceğiz. Tabi kendime henüz bir şey alamadım.
şeker portakalımm, nerdesin kuzuum?!
şunu beğendim, kırmızıyı sevmem ama bu bordo kadife sanırım
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bordeaux
Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs
almıyorsun değil mi??!!
Dayanmayıp napıcan oğlummmmmmm?!?! Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul edeceksin olayı :)
dayan pembecim şurda 2 yaşa ne kaldı
pembe uyusun, efe büyüsün
günaydın canlar..
kaç gündür nemli yapış yapış bi hava vardı.
şuan burada fırtına kopuyor resmen.. hava sıcaklığı çarşambadan sonra 10-15 derece düşecekmiş.
direkt kışa giriş yapıcaz belli
pembişim, saçların hayırlı olsun. merak ettim valla. en yakın zamanda foto bekliyorum.
patlıcan kızarmadan tadı olmaz diyordum ama geçen gün hava çok sıcaktı üşendim kızartmaya.
öyle kuşbaşı etle yemeğini yaptım direkt, beklemediğim kadar güzel oldu, hele de sarımsaklı nefis olur
nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine
bizim ki ablası ve babası giderken uyandı susamış su içti .
geri uyudu.birde arkalarından ağlıyor hergün
Eki Görüntüle 819156 diren pembiş
günaydın herkese
nasılsınız bakalım işlere dalmadan önce bir uğrayayım dedim
elifnaz doğum günün kutlu olsun canım
Eki Görüntüle 819174
nfkne güzel busmainin yardımı ile telefondan giriş başarılı olmuş gözünaydın
busmai kız hangi arada derede yaptın patlıcanları
pempiş yeni saç rengin hayırlı olsun ayyy ben hiç boyatamıyorum saçları hiç cesaretim yok o konuda :18:
ama mecbur kalacağım bu aralar çünküm beyaz saçlarım çıkmaya başladı yaşlandım sanırım
born gittin mi arkadaşına nasıl geçti
aryam geçmiş olsun annene çıktımı hastaneden ?
dilanaz ne güzel sizde alışverişler yapmışsın güle güle giyin
bunlarda pazar günkü alışverişimizden aldıklarımız
Eki Görüntüle 819177
Eki Görüntüle 819178
Eki Görüntüle 819179
huuu!!
14 ekim pazartesi günü bayram arefesi, tatil edilmiş.
normalde çalışılması gereken yarım gün için personel idari izinli sayılacakmış..
Bilir kişikatılıyorum.. şikayet etmektense kabullenmek ruh sağlığı için en iyisi:13:
Yok cnm problem olmaz hatta şimdiden değiştir bence. Altın küpe dışındakiler benim kulağımda yara yapıyor
Elbiselere bayıldım
Çok iyiymiş ya ben de araştırcam
Ay dün akşam da eşim bana dedi ki "eğer Kerem artık erken yatmazsa bizim ilişkimiz iyiye gitmiyor"
:))))
Aaa bizim elbisemiz buna çok benziyor.Sadece önünde kurdele olacak. Evet bordo ve kadife.
Çok şeker.Ben de kort elbise almak istiyordum ama bir tane var. Onun için vazgeçtim ama bu olsa alırdım kesin.
İlahi kız. sizin Efeyle maceralarınız kitap olur.
Anammmm kulaklar delinmiş.
Bugün annemle son günümüz. Yarın gidecek.Zor günler bizi bekliyor.Sanki hep annem bizimleymiş de ilk kez kez yalnız kalacakmışız gibiyim.
hic kaynarmi canım teşekkür ederimDesteğindendolayı sağol canikom
Bugün kafa bi milyon; sarımsak değil soğanla yaptım ve hiç domates kalmadığı için salça ile... Fena olmadı :)
Kıyamam ben ona :)
Direniyorummmm :)
Benim beyazlar dehşetü vahşet valla. Hep tepedeler o yüzden boya şart :/
Hepsi güzel güle güle giysin. Kaşıklar da çok güzel ve mantıklı. Küpeli kulaklarına ise bişi diyemicem; bayıldımmmm :)
Hahhaha piştiii
Bekliyodum zaten :)
Bilir kişi
Ben de kutlaum kız doğum gününü bak kaynamasın arada :)
Sanki ben (busmai) uyutmuyom çocuğu!!?? Bizim ilişkimiz kendini camdan atacak :)
Kitap yazcam da bunalıma sürükler diye korkuyorum
O duyguyu kardeşim evden ünvye giderken bile yaşamıştım. Çok normal ama bi hafta içinde herşey normale dönüyo
Öğle arası bi koşu yemeği yaptıktan sonra elmalı kurabiye içini de hazırladım. Okul dönüşü hamura giriştim (yarım saat kadar önce). Derken oğlum coştu yineeeeeeee. Emzir uyut modundayız. Yatınca uzun da yatmıyo sinir oluyorum. Teyzemizin de başı ağrıyo; çocuğu bana satma modunda. Neyse şimdi o içeriyi toplasın, ben de kurabiyemi yapayım da gitsin.
Bugün bi saatim boştu yani 11:30 gibi geldim yoksa nerdeeeee??? :)Valla süpersin kızzzzz.Öğle arasında ben hazır yemeği ancak yiyebiliyorum, hatun bir de yemek yapıyor.
Anneciğimle çarşıya gittik. Bana ciciler aldık. Anneannesi de Adiş'e ayakkabı aldı.Bitap düşen Adiş şimdi uyudu. Gündüz uykularımız bire inmişti ne güzel.Bir yatıyordu iki saat. Tekrar ikiye çıktı.Kötü tarafı iki yatınca geç yatıp sabahları da erken kalkıyor.
Baydınız beni!! Gelmiyosunuz, yazmıyosunuz!! Gıcık mısınızzzz??? :)
Anali kizli cicileriniz hayirli olsun bacim, guzel gunlerde kullaninAnneciğimle çarşıya gittik. Bana ciciler aldık. Anneannesi de Adiş'e ayakkabı aldı.Bitap düşen Adiş şimdi uyudu. Gündüz uykularımız bire inmişti ne güzel.Bir yatıyordu iki saat. Tekrar ikiye çıktı.Kötü tarafı iki yatınca geç yatıp sabahları da erken kalkıyor.
Turkce meali nedir?Ay dün akşam da eşim bana dedi ki "eğer Kerem artık erken yatmazsa bizim ilişkimiz iyiye gitmiyor"
:))))
Yettim baciiiiiim
Bugunun hic bereketi yoktu ya. Var ya bana suan saat kac diye sorsalar 10 -11 falan derim. Oysa aksam olduaysecikle oglen kestirdik biraz . sonra kv caya cagirdi. Ardindan yakindaki avm ye gittim. Aysecige bayramlik aldim. İste bir saat oldu geleli. Yatagimi az once topladim, bulasik mak actim. Allahtan yemegi vardi yaniii
Omzuma yaslanıp tv izlemek istiyormuş; ee keremle oturmak ne mümkün :)))Turkce meali nedir?
Bizimki de 2 kez uyuyup ,geç yatıyorAnneciğimle çarşıya gittik. Bana ciciler aldık. Anneannesi de Adiş'e ayakkabı aldı.Bitap düşen Adiş şimdi uyudu. Gündüz uykularımız bire inmişti ne güzel.Bir yatıyordu iki saat. Tekrar ikiye çıktı.Kötü tarafı iki yatınca geç yatıp sabahları da erken kalkıyor.
Maşallah enerjine kızım yaÖğle arası bi koşu yemeği yaptıktan sonra elmalı kurabiye içini de hazırladım. Okul dönüşü hamura giriştim (yarım saat kadar önce). Derken oğlum coştu yineeeeeeee. Emzir uyut modundayız. Yatınca uzun da yatmıyo sinir oluyorum. Teyzemizin de başı ağrıyo; çocuğu bana satma modunda. Neyse şimdi o içeriyi toplasın, ben de kurabiyemi yapayım da gitsin.
Doğum günün kutlu olsun. Kardeşlerinin jestine bayıldım. Ne mutlu sana.Günaydınlarr geçmişi tam okuyamadim.
bugün benim doğum günümdün kizkardesler güzellik yaptılar bana çocuklara baktılar.. küçük kizceyi aldık kahvaltıya gittik
hava çok güzeldi sonra onlarida aldık Florya ya gittik..güneşin etkisiyle sanırım yaklaşık 2 yılın sonunda adet gördüm
Saçların hayırlı olsun. Ben de boyamak istiyorum, bir de kestirmek ama güzel bir kuaför bulamadım.Tatlıyı bilemedimmmmmmm. Basiretim bağlandı :)
Bugün ayakkabı giydiremedim uyuzcana. Elalemin çocuğu ayakkabı giyince dışarı çıkacağını anlar, bizimkinin ise sanırsınki kötü anıları canlanıyo :)
Zaten bana pek inandırıcı gelmiyodu süper dadı önceden de. Yani okadar feci sileler var mı ya????????
Ay öyle ya. Yani hizmet ediyo, saygıda kusur yok, bi de git kafa dağıt diyo. Neyin kafasını dağıtacak adam?!? Ne yapıyoki kafası dolsun??? Kızdım haaaa :)
Benim de kardeşim aynı ebatlarda ve 120 kilo idi. Şimdi 95 mi ne. Kimse bişi diyemiyo. İnsanlar nefret edelim diye bçyle konuşuyolar bence :)
Allah kabul etsin canım.
İyiki rahat durmamış bunca alışveriş yapmışsın; bi de rahat dursa çarşıyı alır gelirdin artık :)
Gğle güle kullanılsın alınanlar.
Çok beğendimmmmmm. Fotolar biraz daha açık renk çıkar. Demekki bu bordo dimi??
Geçmişler olsunnnnnnn. Ay benim bi kuzenim motor delisi. Ölümlerden bile döndü ama hala akıllanmadı :/ o yüzden kimsenin çocuğu motor düşkünü olmasın inşallahhhhh.
Bu da çooook tatlı :)
İyiki doğdun elifnazzzzzzzzzzzzzzzz. Güzel bir ömür diliyorum canım. Adetin de hayırlı olsun :)
Canım güzel sözlerin için teşekkürler :)
Teyze konusunda aynen dediğin gibi
Atomu parçaladım bugün :)
Size saçlarımı anlatmak istiyorumkoyu kestaneye boyaya boyaya siyah gibi olmuşlardı. Gerçi benim saçım da siyaa yakın bi kestane. Neyse işte sıkılıp bunaldım ve kuaförüme gittim dedim ben koyu kahve olmak istiyorum. Benim negatif ismail kuaförüm oryel ile açılınca şöyle böyle olur diyerek beni soğutmaya çalıştı. Ama ben kafaya koydum diyerekten gözümü kararttım. Sonuç güzel oldu ama bi saate biter dediği iş 2,5 saat sürdü. Zaten oğlumla pek görüşemedik bugğn o yüzden eve gelince hep bana atladı durdu. Yani o yüzden hiç yazamadım.
Ders programı değişti. Bi günüm boş. Ama boş gün daha yorucu oluyo çünkü yapacak bi ton iş buluyorum. Bi de nöbetim pzt günü bakalım törene nasıl yetişcem...??? Ama program yarından uygulanaağı için bu haftaki nöbet kaynadı :)
Akşam saçlarımı göstermeye yakın bi arkadaşıma gittim. Onda 2 çocuk var. Anam tek çocuk iyi bişi mi acaba diye düşünmeye başladımhazır kocacan da istemezken.....
Oğluş uyusun ben de kişisel bakımımı yapıp yatcam inşallah.
Yarına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama hiç uğraşmayıp patlıcan yemeği yapıcam sanırım. İçine kıyma sarmısak girince adam olur diye ümid ediyorum :)
Hahah bu felsefeyi destekliyorum:))Tocacım diyorki: pembiş nasıl dayanıyorsun aşkım bu uykusuzluğa?? Bana söylemeden ilaç vs almıyorsun değil mi??!!
Aynısının mavisi var bizde de.. Ama biz kaşığını kaybettik
Çok ciciler, bayıldım. Hele o bolerolu olan süpermis.bunlarda pazar günkü alışverişimizden aldıklarımız
Eki Görüntüle 819177
Eki Görüntüle 819178
Eki Görüntüle 819179
Kulağını nerde deldirdiniz? Eczanede mi?
Ahah
Nasıl çözdü beni:)))Nerdesiniz beaaaaaa?!?! :)
Elmalı kurabiyeyi yaptım. Ama sadece üç tanesini cahideninki gibi yaptım valla. Gerisini klasik şekilde yaptım. Hatta 1 tepsiyi fırınlayınca kalanını turta şeklinde pişirdim. Lezzeti güzel ama neyneyseye kesin tatlı gelir
Geldik yoksun:/Baydınız beni!! Gelmiyosunuz, yazmıyosunuz!! Gıcık mısınızzzz??? :)
Ne aldın bayramlık olarak?Yettim baciiiiiim
Bugunun hic bereketi yoktu ya. Var ya bana suan saat kac diye sorsalar 10 -11 falan derim. Oysa aksam olduaysecikle oglen kestirdik biraz . sonra kv caya cagirdi. Ardindan yakindaki avm ye gittim. Aysecige bayramlik aldim. İste bir saat oldu geleli. Yatagimi az once topladim, bulasik mak actim. Allahtan yemegi vardi yaniii
Omzuma yaslanıp tv izlemek istiyormuş; ee keremle oturmak ne mümkün :)))
Bizimki de 2 kez uyuyup ,geç yatıyor
Maşallah enerjine kızım ya
Ben de bugün arkadaşı psikologa götürdüm; güzel bişeyler konuşmuşlar.. Bakalım ne olacak
Selamlar
Uğrayamadım birkaç gündür, herkes nasıl bakalım?
Doğum günün kutlu olsun. Kardeşlerinin jestine bayıldım. Ne mutlu sana.
Saçların hayırlı olsun. Ben de boyamak istiyorum, bir de kestirmek ama güzel bir kuaför bulamadım.
2 çocuk da iyi bir şey, 2. Çoğu şeyi Abi'den öğreniyor:))
Benim de patlıcanlı bir yemek yapadım var.
Hahah bu felsefeyi destekliyorum:))
Aynısının mavisi var bizde de.. Ama biz kaşığını kaybettik
Çok ciciler, bayıldım. Hele o bolerolu olan süpermis.
Kulağını nerde deldirdiniz? Eczanede mi?
Ahah
Nasıl çözdü beni:)))
Ben fırsat olsa ay çöreği yapacağım.
Geldik yoksun:/
Ne aldın bayramlık olarak?
Ben lc den tulum aldım ama şeker p.' Nın elbiselerde aklım kaldı.
Bir de h&m de güzel tulum vardı, bedeni yoktu.
Herkese hayırlı akşamlar,
Bu perşembe a101 'e ahşap puzzle gelecekmiş hem de 3,95 tl bu fırsatı kaçırmayın derim.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?