Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yok cnm problem olmaz hatta şimdiden değiştir bence. Altın küpe dışındakiler benim kulağımda yara yapıyor
Elbiselere bayıldım
nfk bu biz,m hediye gelen kaşık takımımız

Eki Görüntüle 819175
Çok iyiymiş ya ben de araştırcam

Ay dün akşam da eşim bana dedi ki "eğer Kerem artık erken yatmazsa bizim ilişkimiz iyiye gitmiyor"
:))))

Son düzenleme:

şunu beğendim, kırmızıyı sevmem ama bu bordo kadife sanırım

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bordeaux

Aaa bizim elbisemiz buna çok benziyor.Sadece önünde kurdele olacak. Evet bordo ve kadife.

Çok şeker.Ben de kort elbise almak istiyordum ama bir tane var. Onun için vazgeçtim ama bu olsa alırdım kesin.

İlahi kız. sizin Efeyle maceralarınız kitap olur.

Anammmm kulaklar delinmiş.

Bugün annemle son günümüz. Yarın gidecek.Zor günler bizi bekliyor.Sanki hep annem bizimleymiş de ilk kez kez yalnız kalacakmışız gibiyim.

dayan pembecim şurda 2 yaşa ne kaldı

pembe uyusun, efe büyüsün

Desteğindendolayı sağol canikom

Bugün kafa bi milyon; sarımsak değil soğanla yaptım ve hiç domates kalmadığı için salça ile... Fena olmadı :)

nfk da teşrif ettiler.sabahçı kahvesine

bizim ki ablası ve babası giderken uyandı susamış su içti .

geri uyudu.birde arkalarından ağlıyor hergün

Kıyamam ben ona :)

Direniyorummmm :)

Benim beyazlar dehşetü vahşet valla. Hep tepedeler o yüzden boya şart :/

Eki Görüntüle 819175

bu carrefourdan aldığımız ev ayakkabısı eskidiler bile

Eki Görüntüle 819176

Hepsi güzel güle güle giysin. Kaşıklar da çok güzel ve mantıklı. Küpeli kulaklarına ise bişi diyemicem; bayıldımmmm :)

Hahhaha piştiii
huuu!!

14 ekim pazartesi günü bayram arefesi, tatil edilmiş.
normalde çalışılması gereken yarım gün için personel idari izinli sayılacakmış..

Bekliyodum zaten :)
katılıyorum.. şikayet etmektense kabullenmek ruh sağlığı için en iyisi:13:
Bilir kişi
Ben de kutlaum kız doğum gününü bak kaynamasın arada :)

Sanki ben (busmai) uyutmuyom çocuğu!!?? Bizim ilişkimiz kendini camdan atacak :)

Kitap yazcam da bunalıma sürükler diye korkuyorum
Bugün annemle son günümüz. Yarın gidecek.Zor günler bizi bekliyor.Sanki hep annem bizimleymiş de ilk kez kez yalnız kalacakmışız gibiyim.

O duyguyu kardeşim evden ünvye giderken bile yaşamıştım. Çok normal ama bi hafta içinde herşey normale dönüyo

hic kaynarmi canım teşekkür ederim

Öğle arası bi koşu yemeği yaptıktan sonra elmalı kurabiye içini de hazırladım. Okul dönüşü hamura giriştim (yarım saat kadar önce). Derken oğlum coştu yineeeeeeee. Emzir uyut modundayız. Yatınca uzun da yatmıyo sinir oluyorum. Teyzemizin de başı ağrıyo; çocuğu bana satma modunda. Neyse şimdi o içeriyi toplasın, ben de kurabiyemi yapayım da gitsin.

Nerdesiniz beaaaaaa?!?! :)

Elmalı kurabiyeyi yaptım. Ama sadece üç tanesini cahideninki gibi yaptım valla. Gerisini klasik şekilde yaptım. Hatta 1 tepsiyi fırınlayınca kalanını turta şeklinde pişirdim. Lezzeti güzel ama neyneyseye kesin tatlı gelir

Valla süpersin kızzzzz.Öğle arasında ben hazır yemeği ancak yiyebiliyorum, hatun bir de yemek yapıyor.

Anneciğimle çarşıya gittik. Bana ciciler aldık. Anneannesi de Adiş'e ayakkabı aldı.Bitap düşen Adiş şimdi uyudu. Gündüz uykularımız bire inmişti ne güzel.Bir yatıyordu iki saat. Tekrar ikiye çıktı.Kötü tarafı iki yatınca geç yatıp sabahları da erken kalkıyor.

Valla süpersin kızzzzz.Öğle arasında ben hazır yemeği ancak yiyebiliyorum, hatun bir de yemek yapıyor.
Bugün bi saatim boştu yani 11:30 gibi geldim yoksa nerdeeeee??? :)

Güle güle kullanın aldıklarınızıııı :)

Bence iki uyku iyi bişi çünkü öğlen uykusunun bana faydası yok

Baydınız beni!! Gelmiyosunuz, yazmıyosunuz!! Gıcık mısınızzzz??? :)

Yettim baciiiiiim
Bugunun hic bereketi yoktu ya. Var ya bana suan saat kac diye sorsalar 10 -11 falan derim. Oysa aksam oldu aysecikle oglen kestirdik biraz . sonra kv caya cagirdi. Ardindan yakindaki avm ye gittim. Aysecige bayramlik aldim. İste bir saat oldu geleli. Yatagimi az once topladim, bulasik mak actim. Allahtan yemegi vardi yaniii

Anali kizli cicileriniz hayirli olsun bacim, guzel gunlerde kullanin iki kez yatmasini istemiyorsan ayar vereceksin canim yani diyelim gunduz ogleden once yatmak istedi, oyalayaksin, bir iiki saat oteleme ise yarayabilir belki

Gezip tozup alışveriş yapma kısmına sevindim :) güle güle giysin kuzucukkk.

Turkce meali nedir?
Omzuma yaslanıp tv izlemek istiyormuş; ee keremle oturmak ne mümkün :)))
Bizimki de 2 kez uyuyup ,geç yatıyor
Maşallah enerjine kızım ya
Ben de bugün arkadaşı psikologa götürdüm; güzel bişeyler konuşmuşlar.. Bakalım ne olacak

Doğum günün kutlu olsun. Kardeşlerinin jestine bayıldım. Ne mutlu sana.
Saçların hayırlı olsun. Ben de boyamak istiyorum, bir de kestirmek ama güzel bir kuaför bulamadım.
2 çocuk da iyi bir şey, 2. Çoğu şeyi Abi'den öğreniyor:))
Benim de patlıcanlı bir yemek yapadım var.

Hahah bu felsefeyi destekliyorum:))

Eki Görüntüle 819175
Aynısının mavisi var bizde de.. Ama biz kaşığını kaybettik

Çok ciciler, bayıldım. Hele o bolerolu olan süpermis.

Kulağını nerde deldirdiniz? Eczanede mi?
Ahah

Nasıl çözdü beni:)))
Ben fırsat olsa ay çöreği yapacağım.

Baydınız beni!! Gelmiyosunuz, yazmıyosunuz!! Gıcık mısınızzzz??? :)
Geldik yoksun:/

Ne aldın bayramlık olarak?
Ben lc den tulum aldım ama şeker p.' Nın elbiselerde aklım kaldı.
Bir de h&m de güzel tulum vardı, bedeni yoktu.

Herkese hayırlı akşamlar,
Bu perşembe a101 'e ahşap puzzle gelecekmiş hem de 3,95 tl bu fırsatı kaçırmayın derim.
Sevgiler...

Hadi bakalım; inşallah hallederler sorunlarını.

Selamlar
Uğrayamadım birkaç gündür, herkes nasıl bakalım?

Seni görünce daha iyi olduğumuz kesin!! :)

Boyada iyi kuaför şart. Yakmadan saçımın rengini açabildi mesela benimki çok şükür. Sen de koca ankarada bul bi tane canikom yaaaaaa :)

Owww ay çöreğini de severim. Tarifine bakmıştım ama hazır almak kolayıma gelmişti yapınca yorum bekliyorum.

Sizin de cicileriniz hayırlı olsun canımm.

Herkese hayırlı akşamlar,
Bu perşembe a101 'e ahşap puzzle gelecekmiş hem de 3,95 tl bu fırsatı kaçırmayın derim.
Sevgiler...

Aaaa bakalım ozaman. Nasıl gidiyo bu arada hamilelik???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…