- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Iki elbise de çok güzel hayırlı günlerde giyinsin Ayşecik..günaydın canlar.
bugün nasılsınız bakalım?
salonun halılarını yıkamaya vermiştim, dün geldiler.
camları silip perdeler yıkanacak ki sereyim, ama bugün olmaz, cıks !
az bi etim var, bulgur pilavına katsam, çok mu uydurmasyon olur acaba?
sebze yok evde, epey yağmurlu. çıkarsam patlıcan alırım ama yoksa etli bulgur pilavı
kerem için biraz anason
ay canım beniiiim!
bizi unutmaz, fırsatları da haber verirmiş
yarın annemdeyim, sabah ilk iş a101 e ışınlanıcam
bizimkilerin yaş grubuna da uygun sanırım.
iyi hatırlattın ya, benimki de ekimin sonuna doğru sanırım.
baba oğulun bi bayram tıraşı da, Rabbim nicelerini görmeyi nasip etsin. ne güzel şeyler
o tosbağayı da yerim, öperim, mıncırırım, ısırırımmm
sitesinde yok, şu kırmızı elbiseyi aldım canım, lcw den.
üzerinde çok tatlı duruyor
Eki Görüntüle 820202
daha önce gösterdiğim o bordo kadife elbiseyi beğenmedim. bordo ve kadifeye rağmen vasattı.
kırmızı birkaç model elbise daha vardı. içlerinden bunu aldım.
senin tulum dediğin salopet di mi? kadife salopetler gördüm çok güzeldi
dün bi de ca dan günlük bi takım aldım, elbisesinin içi miflonlu, 25 tale
yine ince fitilli kadifeden yapılmış güzel elbise vardı, fiyatları 40 civarı.
pançoya da girdim. fiyatlar uçuktu, geri çıktım
Eki Görüntüle 820203
bana alacak başka hediye bulamadığı için çiçek gönderiyor birde yemeğe çıkartıyor tamam oluyor onun için
bizimki öpüyor canım ama sadece istediği kişileri
http://m1310.hizliresim.com/1g/2/t6fdr.jpg
http://l1310.hizliresim.com/1g/2/t6fg3.jpg
Bizim en sevdiğimiz puzzle ve yeni kitabımız,
kitaba bayıldı hayvanları çok sevdiğinden, elinden düşürmüyor hiç
niye kız, arabanız yok mu?..
burada da gece boyunca sürekli yağdı. sel alması lazımdı ama neredeyse yerler kurumuş
bende dün akşam beyaz bolorelo olan elbiseyi değiştirmeye gittim biraz kısa geldi sankim bir daha giyemez diye büyüğünü aldım
babamızı spora bırakıp gitmiştik melisa ile tek gittim aman aman bütün mağazası koşarak dolaştık kovalamaca oynamak istiyromuş hanfendi reyonlara saklanarak bağrıyor anniiii anniiii beni bul
ordan çıkıp yan tarafındaki mağazada uğradım vitrinde bir tişört gördük onu aldım alalacele ama büyük geldi bir daha gitcem artık bir ara giderim onun acelesi yok
bizimkine fıstık yapmayı öğrettim dün anneme geçtim alışverişten sonra kızım git dedene fıstık yap diyorum giidyor hemen fıs diyor yanağını sıkıyor
artık bayramda el öpme yerine bunu yaparız
bu arada doğum günüm yaklaşıyor ama eşim hiç doğum gününde yaklaştı falan hiç konuşma geçmedi aramızda acaba unuttumukine
bana çiçek gönderme bu sefer diyeceğim ama eğer unuttuysada hatırlatmak istemiyorum ki çemkirecek bri bahanem olsunay ne kötüyüm
işyerine çiçek gönderiyor ama canlı çiçek soluyor sonra 50 tl veriyor çiçeğe sonra kredi kartında görüyorum yazık onun yerine başka birşey al diycem ama bakalım biraz zaman yaklaşsın
fıstık kız, fıstık yapmayı mı öğrenmişşş:81::106:
ben de ayşeciğe öpmeyi öğretiyorum güya.
ama dudaklarını yanağıma dayayıp yalıyor sadece
Selim'in burnu çok akıyor :2: okulun en sevmediğim yanı, sürekli mikrop taşınıyor eve, maalesef
aman, kapıdan kapıya arabayla gideceksiniz zaten.Araba var ama sağdan soldan öyle bi yağıyoki anlatamam. Hasta ederiz diye korktukkkk :/
Tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor :/ biizm eve mikrobu dişi kuş olarak ben getiriyorum hahahhah
puzzle ı yapabiliyor mu?
yeğenim 2 yaşında yeni başladı, daha önceleri parçalarıyla ayrı ayrı oynuyordu
Araba var ama sağdan soldan öyle bi yağıyoki anlatamam. Hasta ederiz diye korktukkkk :/
Fıstık yapmalı bayram
Bir çiçek almayalı bilmem ne kadar oldu bilmem.
Hahaha çok tatlı :)
Tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor :/ biizm eve mikrobu dişi kuş olarak ben getiriyorum hahahhah
Arabasına yağmurluk takıyor musun , bizim tarafta da yağmur atıyor sağdan soldan..aman, kapıdan kapıya arabayla gideceksiniz zaten.
terliyken rüzgarda kalmasın tamam.
misal, az sonra ayşecikle markete gitmeyi düşünüyoz biz
tabi okul daha kötü ama her yerden geliyor mikrop. toplu taşıma mesela, tüm insanlar dip dibe
ayşeciğin amcasından geldi bize bu grip.çiçek mi , o da ne
Ayy evet size de bulaşır di mi yoksa bağışıklık güçleniyor mu? Geçen yıl kızımın sınıfında birkaç saat oturdum akşamında yatak döşek griptim :2: hatta bu yıl grip aşısı olmak istiyordum ama vakti geçti mi bi sorayım dr'umuza
Arabasına yağmurluk takıyor musun , bizim tarafta da yağmur atıyor sağdan soldan..
Evet cnm mikrop her yerden gelebiliyor, okul olmasa eşim iş yerinden getirir ama okul açılıyor hemen akabinde ikisinin de burnu akıyor, mümük mikrobu saçıyor adeta okul
ayşeciğin amcasından geldi bize bu grip.
valla heralde 10 gün oldu, hala tam iyileşemedim. ilk günler hele, fenaydı yaaa
yağmurluk hep sepetinde zaten. ama öyle çok rüzgar yoksa, takmıyorum.
zaten yağmurlu havada ne kadar arabada duruyor ki bebek?Evet ben de hiç sevmiyorum da yağmurluğu sanki çocuk havasız kalıyormuş gibi geliyor, ama böyle ani bastıran sağanakta falan çok ihtiyaç oluyor , bizim araba koltuğunu kullanırken vardı yağmurluğu şimdi arabasına da almam lazım da içinde oturur mu onu kestiremiyorum :44:
Bebekli aileye gribi bulaştıranlara sinir oluyorum ya , bile bile gelip bi de çocuğu mıncıklıyor bazıları , belki amcanız öyle yapmamıştır ona istinaden değil de genel olarak söylüyorum ; hasta isen çocuklara yaklaşma kardeşim...ve annelerine tabii
Puzzle oyun hamuru maşallah baya hızlı gidiyor :)http://m1310.hizliresim.com/1g/2/t6fdr.jpg
Bence de önceden söyle eşine almasın çiçek, o devir geçti bizden :))) kızının fıstık yapmasına bayıldım:))bana alacak başka hediye bulamadığı için çiçek gönderiyor birde yemeğe çıkartıyor tamam oluyor onun için
bizimki öpüyor canım ama sadece istediği kişileri
Nfk elbise ne kadar güzelmiş ya
Bu arada ucuz aldım ucuz aldım dediklerini toplasak baya bi meblağ ediyor nerden geliyo bu değirmenin suyu :)))
Dün bebek arabasıyla zar zor dolaştım araba sorunlu ya hep sola çekiyor çok yordu beni. Aldığımız yerden de hala ses gelmedi güya yedek araba gelince arayacaklardı üfff
Pembiş umarım arkadaşım için iyi olur, birbirinize dokunun sarılın sadece paris için değil; sevdiğiniz için demiş. Baya birşeyler konuşmuşlar işte görcez.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu benim bu arkadaşım güya eşine söylemeyecekti gideceğimizi. ağzını tutamamış, söylemiş. Zaten bana bu kadar şeyi anlatmasından da anlamışsınızdır pek içinde tutamayan bir kız. neyse, Eşi de "hep busmai kafana giriyo "demiş o kadar kızdım ki! Ben işimi gücümü bırakıyorum çocuğumu alıp evden çıkıyorum kızın sorununa çare bulmaya çalışıyorum araları düzelsin diye; gerizekalının söylediğine bak. O zaman sen de akıllı ol karını bu duruma düşürme ,kız resmen yaşama sevincini kaybetti. Boşanıcam falan diyor.
Ama artık karışmiycam ;psikolog orda isterse gider akıl alır. Ben elimden geleni yaptım ,naparsa yapsınlar artık..!
Puzzle oyun hamuru maşallah baya hızlı gidiyor :)
Bence de önceden söyle eşine almasın çiçek, o devir geçti bizden :))) kızının fıstık yapmasına bayıldım:))
Bu arada ucuz aldım ucuz aldım dediklerini toplasak baya bi meblağ ediyor nerden geliyo bu değirmenin suyu :)))
Dün bebek arabasıyla zar zor dolaştım araba sorunlu ya hep sola çekiyor çok yordu beni. Aldığımız yerden de hala ses gelmedi güya yedek araba gelince arayacaklardı üfff
Pembiş umarım arkadaşım için iyi olur, birbirinize dokunun sarılın sadece paris için değil; sevdiğiniz için demiş. Baya birşeyler konuşmuşlar işte görcez.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu benim bu arkadaşım güya eşine söylemeyecekti gideceğimizi. ağzını tutamamış, söylemiş. Zaten bana bu kadar şeyi anlatmasından da anlamışsınızdır pek içinde tutamayan bir kız. neyse, Eşi de "hep busmai kafana giriyo "demiş o kadar kızdım ki! Ben işimi gücümü bırakıyorum çocuğumu alıp evden çıkıyorum kızın sorununa çare bulmaya çalışıyorum araları düzelsin diye; gerizekalının söylediğine bak. O zaman sen de akıllı ol karını bu duruma düşürme ,kız resmen yaşama sevincini kaybetti. Boşanıcam falan diyor.
Ama artık karışmiycam ;psikolog orda isterse gider akıl alır. Ben elimden geleni yaptım ,naparsa yapsınlar artık..!
Ayy fıstığı bizimki de yapıyor , eli de çok ağır öyle bir sıkıyor ki
Mağazalarda koşturmaca en büyük eğlenceleri galiba , geçen gün kırtasiyede bırakayım dedim bulduğu kalemi silgiyi boyayı yere fırlattı afacan
http://m1310.hizliresim.com/1g/2/t6fdr.jpg
Araba var ama sağdan soldan öyle bi yağıyoki anlatamam. Hasta ederiz diye korktukkkk :/
Fıstık yapmalı bayram
Bir çiçek almayalı bilmem ne kadar oldu bilmem.
Hahaha çok tatlı :)
Kızlar şimdi Aralık ta arkadaşım evleniyor inşaallah ,
O sağolsun ev taşıdığımda . Çocukların doğum günlerinde hep ufak tefek hediyeler getirir,
Ben de şimdi çeyizi için gündelik yemek takımı veya kahvaltı takımı alayım diyorum , bir kerede ihtiyac duyacağı birşey olsun diye düşünerek ;
Yoksa onun gibi ufak tefek bir nişan hediyesi , sonra ev hediyesi ayrı ayrı mi götürsem ?
Siz olsanız ne yapardınız ?
Bence de önceden söyle eşine almasın çiçek, o devir geçti bizden :))) kızının fıstık yapmasına bayıldım:))
busmai, dün alışverişten gelirken ben de düşündüm.
acaba ayşecik doğduğundan beri kıyafet namına acaba ne kadar harcamışızdır diye
ama bi tahmin yürütemedim.
evet, fazla parça alıyoruz sanıyorum. özellikle erkek annelerine göre
ama pahalı olmadıkları için gözümüze batmıyor.
teyzesi zarababy nin elbiselerini mesela 10 liraya almıştı.
keza lcw eşofmanlarını, bluzlarını 5-10 liradan aldı.
benim de bir parçaya en çok verdiğim şey 55 lira, bu sene giyeceği mont.
yoksa elbisesine, eşofmanına 20-30 liradan fazla vermem, ki onlar da sayılıdır yani.
bi de kendimde farkettiğim bi şey; kızım doğduğundan beri kendime alışveriş yapmayı çok azalttım. :44:
kendiliğinden oldu bu, sanırım içgüdüsel. minimumla idare ediyorum gibi hissediyorum bazen..
gardırobumda 3-5 parça var, dönüp dolaşıp onları giyiyorum.
mevsimlik bi pardösü ve bota ihtiyacım var ama alasım yok, ben de kendimi anlayamıyorum.
Evet ben de hiç sevmiyorum da yağmurluğu sanki çocuk havasız kalıyormuş gibi geliyor, ama böyle ani bastıran sağanakta falan çok ihtiyaç oluyor , bizim araba koltuğunu kullanırken vardı yağmurluğu şimdi arabasına da almam lazım da içinde oturur mu onu kestiremiyorum :44:
Bebekli aileye gribi bulaştıranlara sinir oluyorum ya , bile bile gelip bi de çocuğu mıncıklıyor bazıları , belki amcanız öyle yapmamıştır ona istinaden değil de genel olarak söylüyorum ; hasta isen çocuklara yaklaşma kardeşim...ve annelerine tabii
Kızlar şimdi Aralık ta arkadaşım evleniyor inşaallah ,
O sağolsun ev taşıdığımda . Çocukların doğum günlerinde hep ufak tefek hediyeler getirir,
Ben de şimdi çeyizi için gündelik yemek takımı veya kahvaltı takımı alayım diyorum , bir kerede ihtiyac duyacağı birşey olsun diye düşünerek ;
Yoksa onun gibi ufak tefek bir nişan hediyesi , sonra ev hediyesi ayrı ayrı mi götürsem ?
Siz olsanız ne yapardınız ?
busmai, dün alışverişten gelirken ben de düşündüm.
acaba ayşecik doğduğundan beri kıyafet namına acaba ne kadar harcamışızdır diye
ama bi tahmin yürütemedim.
evet, fazla parça alıyoruz sanıyorum. özellikle erkek annelerine göre
ama pahalı olmadıkları için gözümüze batmıyor.
teyzesi zarababy nin elbiselerini mesela 10 liraya almıştı.
keza lcw eşofmanlarını, bluzlarını 5-10 liradan aldı.
benim de bir parçaya en çok verdiğim şey 55 lira, bu sene giyeceği mont.
yoksa elbisesine, eşofmanına 20-30 liradan fazla vermem, ki onlar da sayılıdır yani.
bi de kendimde farkettiğim bi şey; kızım doğduğundan beri kendime alışveriş yapmayı çok azalttım. :44:
kendiliğinden oldu bu, sanırım içgüdüsel. minimumla idare ediyorum gibi hissediyorum bazen..
gardırobumda 3-5 parça var, dönüp dolaşıp onları giyiyorum.
mevsimlik bi pardösü ve bota ihtiyacım var ama alasım yok, ben de kendimi anlayamıyorum.
traji-komik
ama bizim evde daima tersi yaşanır.
ayşecikle hazır ve nazır kapıda babayı bekleriz biz
Eki Görüntüle 820321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?