Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Iki elbise de çok güzel hayırlı günlerde giyinsin Ayşecik..
oğlanlara hep pantolon gömlek, böyle cici bici şeyler kızlara hep , kızım büyüdü, artık onunkiler pek cicili olmuyor, çocuk Mağazası'nda gözüm hala 0-24 ay arası kız bebiş elbiselerinde oluyor

Selim'in burnu çok akıyor :2: okulun en sevmediğim yanı, sürekli mikrop taşınıyor eve, maalesef

niye kız, arabanız yok mu?..

burada da gece boyunca sürekli yağdı. sel alması lazımdı ama neredeyse yerler kurumuş

Araba var ama sağdan soldan öyle bi yağıyoki anlatamam. Hasta ederiz diye korktukkkk :/

Fıstık yapmalı bayram

Bir çiçek almayalı bilmem ne kadar oldu bilmem.

fıstık kız, fıstık yapmayı mı öğrenmişşş:81::106:

ben de ayşeciğe öpmeyi öğretiyorum güya.
ama dudaklarını yanağıma dayayıp yalıyor sadece

Hahaha çok tatlı :)
Selim'in burnu çok akıyor :2: okulun en sevmediğim yanı, sürekli mikrop taşınıyor eve, maalesef

Tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor :/ biizm eve mikrobu dişi kuş olarak ben getiriyorum hahahhah

Araba var ama sağdan soldan öyle bi yağıyoki anlatamam. Hasta ederiz diye korktukkkk :/

Tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor :/ biizm eve mikrobu dişi kuş olarak ben getiriyorum hahahhah
aman, kapıdan kapıya arabayla gideceksiniz zaten.
terliyken rüzgarda kalmasın tamam.
misal, az sonra ayşecikle markete gitmeyi düşünüyoz biz

tabi okul daha kötü ama her yerden geliyor mikrop. toplu taşıma mesela, tüm insanlar dip dibe

puzzle ı yapabiliyor mu?
yeğenim 2 yaşında yeni başladı, daha önceleri parçalarıyla ayrı ayrı oynuyordu

Yok canım yapamıyor üzerindeki ördeği çok seviyor bir de ablası ile ben yaparken dağıtmayı seviyor yapması için değil de oyalamak için iyi , uzun uzun bakıyo , ters koyuyor, etrafa atıyor falan derken, bayağı oyalanmış oluyor

çiçek mi , o da ne
Ayy evet size de bulaşır di mi yoksa bağışıklık güçleniyor mu? Geçen yıl kızımın sınıfında birkaç saat oturdum akşamında yatak döşek griptim :2: hatta bu yıl grip aşısı olmak istiyordum ama vakti geçti mi bi sorayım dr'umuza
Arabasına yağmurluk takıyor musun , bizim tarafta da yağmur atıyor sağdan soldan..

Evet cnm mikrop her yerden gelebiliyor, okul olmasa eşim iş yerinden getirir ama okul açılıyor hemen akabinde ikisinin de burnu akıyor, mümük mikrobu saçıyor adeta okul

Son düzenleme:
ayşeciğin amcasından geldi bize bu grip.
valla heralde 10 gün oldu, hala tam iyileşemedim. ilk günler hele, fenaydı yaaa

yağmurluk hep sepetinde zaten. ama öyle çok rüzgar yoksa, takmıyorum.

ayşeciğin amcasından geldi bize bu grip.
valla heralde 10 gün oldu, hala tam iyileşemedim. ilk günler hele, fenaydı yaaa

yağmurluk hep sepetinde zaten. ama öyle çok rüzgar yoksa, takmıyorum.

Evet ben de hiç sevmiyorum da yağmurluğu sanki çocuk havasız kalıyormuş gibi geliyor, ama böyle ani bastıran sağanakta falan çok ihtiyaç oluyor , bizim araba koltuğunu kullanırken vardı yağmurluğu şimdi arabasına da almam lazım da içinde oturur mu onu kestiremiyorum :44:
Bebekli aileye gribi bulaştıranlara sinir oluyorum ya , bile bile gelip bi de çocuğu mıncıklıyor bazıları , belki amcanız öyle yapmamıştır ona istinaden değil de genel olarak söylüyorum ; hasta isen çocuklara yaklaşma kardeşim... ve annelerine tabii

zaten yağmurlu havada ne kadar arabada duruyor ki bebek?
ki kenarlarında hava delikleri falan var. yağmurluk kesinlikle çok iş görüyor. dediğim gibi rüzgarı da kesiyor.

hastalık konusunda haklısın. kimisi hiç o hassasiyete sahip değil
hastaysan, misafir gitme kardeşim. hele de çocuk bebek varsa.
hadi gittin, uzak dur bari, alıp mıncıklama

Kızlar şimdi Aralık ta arkadaşım evleniyor inşaallah ,
O sağolsun ev taşıdığımda . Çocukların doğum günlerinde hep ufak tefek hediyeler getirir,
Ben de şimdi çeyizi için gündelik yemek takımı veya kahvaltı takımı alayım diyorum , bir kerede ihtiyac duyacağı birşey olsun diye düşünerek ;
Yoksa onun gibi ufak tefek bir nişan hediyesi , sonra ev hediyesi ayrı ayrı mi götürsem ?
Siz olsanız ne yapardınız ?

Nfk elbise ne kadar güzelmiş ya
Bu arada ucuz aldım ucuz aldım dediklerini toplasak baya bi meblağ ediyor nerden geliyo bu değirmenin suyu :)))
Dün bebek arabasıyla zar zor dolaştım araba sorunlu ya hep sola çekiyor çok yordu beni. Aldığımız yerden de hala ses gelmedi güya yedek araba gelince arayacaklardı üfff

Pembiş umarım arkadaşım için iyi olur, birbirinize dokunun sarılın sadece paris için değil; sevdiğiniz için demiş. Baya birşeyler konuşmuşlar işte görcez.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu benim bu arkadaşım güya eşine söylemeyecekti gideceğimizi. ağzını tutamamış, söylemiş. Zaten bana bu kadar şeyi anlatmasından da anlamışsınızdır pek içinde tutamayan bir kız. neyse, Eşi de "hep busmai kafana giriyo "demiş o kadar kızdım ki! Ben işimi gücümü bırakıyorum çocuğumu alıp evden çıkıyorum kızın sorununa çare bulmaya çalışıyorum araları düzelsin diye; gerizekalının söylediğine bak. O zaman sen de akıllı ol karını bu duruma düşürme ,kız resmen yaşama sevincini kaybetti. Boşanıcam falan diyor.
Ama artık karışmiycam ;psikolog orda isterse gider akıl alır. Ben elimden geleni yaptım ,naparsa yapsınlar artık..!
http://m1310.hizliresim.com/1g/2/t6fdr.jpg
http://l1310.hizliresim.com/1g/2/t6fg3.jpg

Bizim en sevdiğimiz puzzle ve yeni kitabımız,
kitaba bayıldı hayvanları çok sevdiğinden, elinden düşürmüyor hiç
Puzzle oyun hamuru maşallah baya hızlı gidiyor :)
bana alacak başka hediye bulamadığı için çiçek gönderiyor birde yemeğe çıkartıyor tamam oluyor onun için

bizimki öpüyor canım ama sadece istediği kişileri
Bence de önceden söyle eşine almasın çiçek, o devir geçti bizden :))) kızının fıstık yapmasına bayıldım:))

AA işte iyilik yap kötülük bul diye boşuna dememişler erkek işte ne anlayacak arkadaş dostluk yardım dertleşme vs
Yok canım ya , ablası olduğundan yanında , örneği o yoksa yapabildiğinden değil daha çok minikler... Ama Selim ablasına göre daha çok ilgi duyuyor oyuncaklara , oturup inceler vakit geçirir, inşaallah böyle devamı eder, çünkü ablası kolay kolay birşeye odaklanamaz, oradan oraya atlar oyun konusunda ..

değirmenin suyu nerden mi geliyor?
tabiki Allahtan

aman, onlar telefonda bile yedek araba veriyoruz demeyen insanlar.
seni mi arayacaklar?! malesef sen takip edeceksin :100:
gerekirse sık sık ara. bastonsuz olmuyor

arkadaşın da dirayetsiz biri, kendini belli etti.
yani bunu eşine söylerken niyeti neydi, merak ediyorum.
sen zor olanı yaptın. zaten sana açıldı, derdini söyledi.
e dr da buldun, ilk kez beraber de gitmişsiniz.
yapacağını yaptın bacım.. gerisi arkadaşına kalmış...

busmai, dün alışverişten gelirken ben de düşündüm.
acaba ayşecik doğduğundan beri kıyafet namına acaba ne kadar harcamışızdır diye
ama bi tahmin yürütemedim.

evet, fazla parça alıyoruz sanıyorum. özellikle erkek annelerine göre
ama pahalı olmadıkları için gözümüze batmıyor.
teyzesi zarababy nin elbiselerini mesela 10 liraya almıştı.
keza lcw eşofmanlarını, bluzlarını 5-10 liradan aldı.
benim de bir parçaya en çok verdiğim şey 55 lira, bu sene giyeceği mont.
yoksa elbisesine, eşofmanına 20-30 liradan fazla vermem, ki onlar da sayılıdır yani.

bi de kendimde farkettiğim bi şey; kızım doğduğundan beri kendime alışveriş yapmayı çok azalttım. :44:
kendiliğinden oldu bu, sanırım içgüdüsel. minimumla idare ediyorum gibi hissediyorum bazen..
gardırobumda 3-5 parça var, dönüp dolaşıp onları giyiyorum.
mevsimlik bi pardösü ve bota ihtiyacım var ama alasım yok, ben de kendimi anlayamıyorum.

Son düzenleme:
traji-komik

ama bizim evde daima tersi yaşanır.
ayşecikle hazır ve nazır kapıda babayı bekleriz biz

ayy sorma en büyük eğlenceleri yere bırakınca gözleri parlıyor çocuğun

http://m1310.hizliresim.com/1g/2/t6fdr.jpg
http://l1310.hizliresim.com/1g/2/t6fg3.jpg

Bizim en sevdiğimiz puzzle ve yeni kitabımız,
kitaba bayıldı hayvanları çok sevdiğinden, elinden düşürmüyor hiç

ayyy şu kitaplar bir türlü almak nasip olmadı alcam alcam diyroum hep birşey giriyor araya bu hafta en geç haftaya kadar almış olurum inşallah

yerin seni yaa dişi kuş

şimdi evleniyorsa eğer eee düğünde mecbur takını takacaksın zaten sonra evine gittiğinde yemek takımı yada kahvaltı takımı götürürsün bence çeyiz için her zaman kullanılan ufak birşey al yani çok büyük birşey olmasın çeyizinde görüpde eksik gördüğün birşey varsada ev hediyesi olarak götürürsen daha makbule geçer

ayyy arkadaşında alemmiş yani neyse sen yapacağını yapmışsın gerisi ona kalmış
demi çiçek devri geçti bizden gerçi güzel olmuyor da değil yani arıyorlar güvenlikten şeker hanım size bir çiçek var diye güzel oluyor yani
ama söyliycem gerek yok

aynen yaa inan kışlık hiç yeni kıyafetim yok hep eskiler ve artık beğenmediğim kıyafetler
aslında adam akıllı bir alışverişi hakediyor gardrop ama dediğin gibi kızıma almaktan kendime almayı hiç istemiyorum nedense niyeki böyle bence bu konu bir araştırılsın

40ı çıkmamış bebekleri bile şapur şupur öpen bir toplumdan bhsediyoruz malesef.

Ben olsam ayrı ayrı götürürdüm canikom.

Var ya busmai, nfknın kocası gibi konuştun haaaaaa. Ben de ucuz ucuz alınca sevinirim ama sonra kocacım aynı cümleyi kurar

Arkadaşının eşine şaşırmadım. Adamın bişi yapası yok ama senin yüzünden çaba sarfedcek :) erkek milleti işte çok sever kadınların kendi aklı ile düşünmediklerini düşünmeyi... Arkadaşına da kızma çünkü kocasına sarılalım vs dediğinde "nerden çıkarıyorsun bu saçmalıkları" derse diye ön hazırlık yapmıştır belkim.

Sinir etme adamı nfk!! Hemen gidip alıyosun dediklerini :) kocalarınız beni boğacaklkkk :)
Anayız kız ondan böyle sanırım :)
traji-komik

ama bizim evde daima tersi yaşanır.
ayşecikle hazır ve nazır kapıda babayı bekleriz biz

Eki Görüntüle 820321

Bizde aynısı olacak ilerde kesin. Çünkü şimdiden ben bi ton bişi yaparken o kendini hazırlıyo ve bi çorap giydir deyince laf sayıyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…