Az önce bana mesaj attı "dün gece yaklaşmaya çalıştım beni reddetti artık uğraşmayacağım "diye. ben de "hemen pes etme artık gerisi senin elinde" dedim, ben karışmak istemiyorum kız gene mesaj atıyor yadeğirmenin suyu nerden mi geliyor?
tabiki Allahtan
aman, onlar telefonda bile yedek araba veriyoruz demeyen insanlar.
seni mi arayacaklar?! malesef sen takip edeceksin :100:
gerekirse sık sık ara. bastonsuz olmuyor
arkadaşın da dirayetsiz biri, kendini belli etti.
yani bunu eşine söylerken niyeti neydi, merak ediyorum.
sen zor olanı yaptın. zaten sana açıldı, derdini söyledi.
e dr da buldun, ilk kez beraber de gitmişsiniz.
yapacağını yaptın bacım.. gerisi arkadaşına kalmış...
Hımm evet inşallah böyle devam ederAA işte iyilik yap kötülük bul diye boşuna dememişlererkek işte ne anlayacak arkadaş dostluk yardım dertleşme vs
Yok canım ya , ablası olduğundan yanında , örneği oyoksa yapabildiğinden değil daha çok minikler... Ama Selim ablasına göre daha çok ilgi duyuyor oyuncaklara , oturup inceler vakit geçirir, inşaallah böyle devamı eder, çünkü ablası kolay kolay birşeye odaklanamaz, oradan oraya atlar oyun konusunda ..
Ben de kendime bişey alamıyorum aynı durumdayız.. o yüzden dün uzun bi trençkot aldım bordo renk. Artık giyer giyer dururum.busmai, dün alışverişten gelirken ben de düşündüm.
acaba ayşecik doğduğundan beri kıyafet namına acaba ne kadar harcamışızdır diye
ama bi tahmin yürütemedim.
evet, fazla parça alıyoruz sanıyorum. özellikle erkek annelerine göre
ama pahalı olmadıkları için gözümüze batmıyor.
teyzesi zarababy nin elbiselerini mesela 10 liraya almıştı.
keza lcw eşofmanlarını, bluzlarını 5-10 liradan aldı.
benim de bir parçaya en çok verdiğim şey 55 lira, bu sene giyeceği mont.
yoksa elbisesine, eşofmanına 20-30 liradan fazla vermem, ki onlar da sayılıdır yani.
bi de kendimde farkettiğim bi şey; kızım doğduğundan beri kendime alışveriş yapmayı çok azalttım. :44:
kendiliğinden oldu bu, sanırım içgüdüsel. minimumla idare ediyorum gibi hissediyorum bazen..
gardırobumda 3-5 parça var, dönüp dolaşıp onları giyiyorum.
mevsimlik bi pardösü ve bota ihtiyacım var ama alasım yok, ben de kendimi anlayamıyorum.
40ı çıkmamış bebekleri bile şapur şupur öpen bir toplumdan bhsediyoruz malesef.
Ben olsam ayrı ayrı götürürdüm canikom.
Var ya busmai, nfknın kocası gibi konuştun haaaaaa. Ben de ucuz ucuz alınca sevinirim ama sonra kocacım aynı cümleyi kurar
Arkadaşının eşine şaşırmadım. Adamın bişi yapası yok ama senin yüzünden çaba sarfedcek :) erkek milleti işte çok sever kadınların kendi aklı ile düşünmediklerini düşünmeyi... Arkadaşına da kızma çünkü kocasına sarılalım vs dediğinde "nerden çıkarıyorsun bu saçmalıkları" derse diye ön hazırlık yapmıştır belkim.
Sinir etme adamı nfk!! Hemen gidip alıyosun dediklerini :) kocalarınız beni boğacaklkkk :)
Anayız kız ondan böyle sanırım :)
Bizde aynısı olacak ilerde kesin. Çünkü şimdiden ben bi ton bişi yaparken o kendini hazırlıyo ve bi çorap giydir deyince laf sayıyo :/
aynen yaa inan kışlık hiç yeni kıyafetim yok hep eskiler ve artık beğenmediğim kıyafetler
aslında adam akıllı bir alışverişi hakediyor gardrop ama dediğin gibi kızıma almaktan kendime almayı hiç istemiyorum nedense niyeki böyle bence bu konu bir araştırılsın
Sinir etme adamı nfk!! Hemen gidip alıyosun dediklerini :) kocalarınız beni boğacaklkkk :)
:/
ahahah, yalnız değilmişim ya laaBen de kendime bişey alamıyorum aynı durumdayız.. o yüzden dün uzun bi trençkot aldım bordo renk. Artık giyer giyer dururum.
kızlar merhaba ıslak kek tarifi verirmisiniz denenmiş
Az önce bana mesaj attı "dün gece yaklaşmaya çalıştım beni reddetti artık uğraşmayacağım "diye. ben de "hemen pes etme artık gerisi senin elinde" dedim, ben karışmak istemiyorum kız gene mesaj atıyor ya
Hımm evet inşallah böyle devam eder
Ben de kendime bişey alamıyorum aynı durumdayız.. o yüzden dün uzun bi trençkot aldım bordo renk. Artık giyer giyer dururum.
Sarılmanın nerden çıktısı mı olur canım.
Hayır yoktan yere mimlendim, bişey olsa benden bilecek adam.. Eşime de anlatmadım kızın özeli diye, duysa kızar
bugün arya hiç uğramamış :26:
karakızın halleri:111:Üstüne çikolata sosu yapmadı gerektiğini söylemeyi unutma lütfen :)
Ay bu arada karakız gelip bi meraba demeden soru sormana yada bişi patlatmana hastyım :)
Valla adam anlattığın gibi ise çok normal sarılmak nerde çıktı demesi :) Allah kolaylık versin. Zor bi durum... Ama çok fazla kasmayıp çocuk yokken ayrılmak da mantıksız değil. Yani hepimiz biliyoruz ki hamilelik ve çocuk çok şey değiştiriyor. İlişkilerin çoğunda çatlaklar oluyo. E zaten heryeri çatlaksa da yıkım....
Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.
Yeni biriyle evlense daha ilgili olacağını nerden bilsin, zaten eşini seviyor-du tabi artık soğuduğunu söyledi. Bilemiyorum boşanmak da yıkıcı bir süreç, zaten ailesini karşısına alarak evlendi. Diyorum ya çok verici fedakar hayat dolu bi kızdı, resmen değişti üzülüyorum. Eşini öpüyormuş ,eşi dönüp uyuyormuş. Allah kimseye göstermesin diyelim
Yeni biriyle evlense daha ilgili olacağını nerden bilsin, zaten eşini seviyor-du tabi artık soğuduğunu söyledi. Bilemiyorum boşanmak da yıkıcı bir süreç, zaten ailesini karşısına alarak evlendi. Diyorum ya çok verici fedakar hayat dolu bi kızdı, resmen değişti üzülüyorum. Eşini öpüyormuş ,eşi dönüp uyuyormuş. Allah kimseye göstermesin diyelim
traji-komik
ama bizim evde daima tersi yaşanır.
ayşecikle hazır ve nazır kapıda babayı bekleriz biz
Eki Görüntüle 820321
ayy sorma en büyük eğlenceleri yere bırakınca gözleri parlıyor çocuğun
ayyy şu kitaplar bir türlü almak nasip olmadı alcam alcam diyroum hep birşey giriyor araya bu hafta en geç haftaya kadar almış olurum inşallah
yerin seni yaa dişi kuş
şimdi evleniyorsa eğer eee düğünde mecbur takını takacaksın zaten sonra evine gittiğinde yemek takımı yada kahvaltı takımı götürürsün bence çeyiz için her zaman kullanılan ufak birşey al yani çok büyük birşey olmasın çeyizinde görüpde eksik gördüğün birşey varsada ev hediyesi olarak götürürsen daha makbule geçer
ayyy arkadaşında alemmiş yani neyse sen yapacağını yapmışsın gerisi ona kalmış
demi çiçek devri geçti bizden gerçi güzel olmuyor da değil yani arıyorlar güvenlikten şeker hanım size bir çiçek var diye güzel oluyor yani
ama söyliycem gerek yok
aynen yaa inan kışlık hiç yeni kıyafetim yok hep eskiler ve artık beğenmediğim kıyafetler
aslında adam akıllı bir alışverişi hakediyor gardrop ama dediğin gibi kızıma almaktan kendime almayı hiç istemiyorum nedense niyeki böyle bence bu konu bir araştırılsın
Sağolun kızlar değerli fikirleriniz için,40ı çıkmamış bebekleri bile şapur şupur öpen bir toplumdan bhsediyoruz malesef.
Ben olsam ayrı ayrı götürürdüm canikom.
Var ya busmai, nfknın kocası gibi konuştun haaaaaa. Ben de ucuz ucuz alınca sevinirim ama sonra kocacım aynı cümleyi kurar
Arkadaşının eşine şaşırmadım. Adamın bişi yapası yok ama senin yüzünden çaba sarfedcek :) erkek milleti işte çok sever kadınların kendi aklı ile düşünmediklerini düşünmeyi... Arkadaşına da kızma çünkü kocasına sarılalım vs dediğinde "nerden çıkarıyorsun bu saçmalıkları" derse diye ön hazırlık yapmıştır belkim.
Bizde aynısı olacak ilerde kesin. Çünkü şimdiden ben bi ton bişi yaparken o kendini hazırlıyo ve bi çorap giydir deyince laf sayıyo :/
Oohh afiyet şeker olsun şimdiden menü süpermişYarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.
Âmin :2:Yeni biriyle evlense daha ilgili olacağını nerden bilsin, zaten eşini seviyor-du tabi artık soğuduğunu söyledi. Bilemiyorum boşanmak da yıkıcı bir süreç, zaten ailesini karşısına alarak evlendi. Diyorum ya çok verici fedakar hayat dolu bi kızdı, resmen değişti üzülüyorum. Eşini öpüyormuş ,eşi dönüp uyuyormuş. Allah kimseye göstermesin diyelim
bi de eşimi hazırlıyordum ben.
'bak hamilelikti doğumdu zaten bi şey almadım. şu kiloları vereyim iyi bi alışveriş yapıcam' diye.
şimdi düşünüyorum o da lafta. en son geçen bayram zoraki bi gömlek aldım kendime işte.
bu kadar çeşit size fazla değil mi?
du ben de geleyim de, tam olsun :82:
ahahaa bende bende
pembe bizi misafirliğe götür
ev sahibinin hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?