Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Az önce bana mesaj attı "dün gece yaklaşmaya çalıştım beni reddetti artık uğraşmayacağım "diye. ben de "hemen pes etme artık gerisi senin elinde" dedim, ben karışmak istemiyorum kız gene mesaj atıyor ya
Hımm evet inşallah böyle devam eder
Ben de kendime bişey alamıyorum aynı durumdayız.. o yüzden dün uzun bi trençkot aldım bordo renk. Artık giyer giyer dururum.

Sarılmanın nerden çıktısı mı olur canım.
Hayır yoktan yere mimlendim, bişey olsa benden bilecek adam.. Eşime de anlatmadım kızın özeli diye, duysa kızar

Sinir etme adamı nfk!! Hemen gidip alıyosun dediklerini :) kocalarınız beni boğacaklkkk :)
Anayız kız ondan böyle sanırım :)
:/

Ben de kendime bişey alamıyorum aynı durumdayız.. o yüzden dün uzun bi trençkot aldım bordo renk. Artık giyer giyer dururum.
ahahah, yalnız değilmişim ya laa

güldüğüme bakmayın aslında sinir bi durum. bi yere gidecek oluyorum.
açıp dolabı iki saat düşünüyorum, aslında şuna ihtiyacım vardı. niye almadım diye kızıyorum.
hala bekarkenki yağmurluğumu giyiyorum. düğmeler sola kaydıra kaydıra bi hal oldu yaa

bi de eşimi hazırlıyordum ben.
'bak hamilelikti doğumdu zaten bi şey almadım. şu kiloları vereyim iyi bi alışveriş yapıcam' diye.
şimdi düşünüyorum o da lafta. en son geçen bayram zoraki bi gömlek aldım kendime işte.

Valla adam anlattığın gibi ise çok normal sarılmak nerde çıktı demesi :) Allah kolaylık versin. Zor bi durum... Ama çok fazla kasmayıp çocuk yokken ayrılmak da mantıksız değil. Yani hepimiz biliyoruz ki hamilelik ve çocuk çok şey değiştiriyor. İlişkilerin çoğunda çatlaklar oluyo. E zaten heryeri çatlaksa da yıkım....

Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.

Yeni biriyle evlense daha ilgili olacağını nerden bilsin, zaten eşini seviyor-du tabi artık soğuduğunu söyledi. Bilemiyorum boşanmak da yıkıcı bir süreç, zaten ailesini karşısına alarak evlendi. Diyorum ya çok verici fedakar hayat dolu bi kızdı, resmen değişti üzülüyorum. Eşini öpüyormuş ,eşi dönüp uyuyormuş. Allah kimseye göstermesin diyelim

Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.

bu kadar çeşit size fazla değil mi?
du ben de geleyim de, tam olsun :82:

odun herif, oduuun!

Allah yardımcısı olsun.. çok zor bir durum

traji-komik

ama bizim evde daima tersi yaşanır.
ayşecikle hazır ve nazır kapıda babayı bekleriz biz

Eki Görüntüle 820321
ben de bu duruma gıcık oluyorum ya hu, anne çocuklarla uğraşır didinir, erkekler bir tek kendini hazırlar o da zor zahmet; neden böyle oluyor fazla mı alıştırıyoruz rahatlığa onları? Mesela çocuk sayısı iki olunca bir tanesi ile baba ilgilense olmaz mı

Sağolun kızlar değerli fikirleriniz için,
Evet bir de takı mevzu var, kendisi bana beyaz altın hoş bir bilezik takmıştı dolayısıyla bir de bilezik ve yemek takımı zorlayacaktı beni, bir de; bir tek tabak getirdi diye düşünmesin almayı düşündüğüm güzel şık bir takım gerçi ama..
Oohh afiyet şeker olsun şimdiden menü süpermiş
Âmin :2:

Canım ya annelik böyle birşey demek, onlara alınca da nasıl bir mutluluk duyuyor insan,
Ama sen yine de Kendini de düşün arada

bu kadar çeşit size fazla değil mi?
du ben de geleyim de, tam olsun :82:

Toplam 4 kişi olacağız ki ikisi yediğine çok dikkat eder :) gel valla

Ben bu adamın doktora gitmediği sürece düzelecğine inanmıyorum

ahahaa bende bende

Gel tabikiiiiiiii :)

pembe bizi misafirliğe götür

ev sahibinin hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…