Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlarrrrrrrrrr. Geçen hafta cuma günü bakıcı kapıda hazır karşılamıştı ya beni hani ben telefondaydım ve konuşamadan gitmişti. Bugün sebebi belli oldu. Meğersem köydeki ablasına gidecekmiş. Ancak giden tanıdık birilerini bulursa gidiyomuş ki ogün bulmuş ve onlara geç kalmamak için çıkmış. Tüm bunları bugün laf arasında anlattı. Oysaki pzt geldiğinde söyle dimi?? Ben bugün idarede olduğum için sınıfa beş dk geç gittimki onu bile açıkladım çocuklara. İşte iletişim becerisi ve beceremeyişi böyle bişi neyse iyiki konuşmamışım bu konuyu onunla.

Bugün tetanoz aşımı olmaya gitmiştim sağlık ocağına. Hemşiremiz de benden 1 ay sonra doğurmuştu. Onlarınki bayadır yürüyormuş. Bizimkinin henüz yürümediğini duyunca şaşırdı. 16 ayın sonunda yürümezse sorun dedi. Ben 18 ay biliyorum dedim. Tabi bazı çocukların 1,5 yaşı buluyo dedi. Ben şimdi pimpirikli bir anne olsaydım ne olurdu?? İnsanların genelleme yapmasına sinir oluyorum!! Bu da böyle bir anıydı :)

Bugün tetanoz aşımı olmalıyım. Babası da oğlunu traşa götürecek. Bakalım duracak mı minik tospağa :)?
Tetanoz aşısı mı? Hamileyken başladığımız mı?
Salopet deniyor sanırım ama bacak kısmı şort olanlardan değil. Kot ayrıca çok cici oldu içinde. Bayram için olur mu emin değilim. Ne farkeder gerçi:))
Senin elbiselere bayıldım. Çok tatlı, sağlıkla giyinsin. C a nın çocuk bölümü çok güzel. Ben de uğramak istiyorum.
Traş işi iptal. Bir yağmur yağıyor maşallah anlatamam.
Hımm. Ankara'ya gece yağmış. Gün boyunca kapalıydı.
Ben de eczaneye bir sorayım o zaman..

Oo fıstık yapmayı öğrenmiş. Maşallah

Oo çiçek iyiymş:) ama solan bir şeye fazla masraf bence de..
Ayrı ayrı tercih ederdim canım.
Arkadaşına yuh diyorum.
Bu konuyu gidip başka biri ile konuşması bana itici gelirdi. Erkek de olsam kadın da olsam bu kadar özel hayatımın konuşulmasından hoşlanmazdım, ondan tepki vermiş olabilir.

Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.
Oh oh boş güne gel hanım:)

Takılma bence.. 16 ay ile 18 ay arasında ne kadar ciddi değişiklik olacağını bilmeyen bir hemşire işte.. Ne karşısındaki annenin duygusal durumunu ne bilgisel durumunu hesaba katmış.

Neyneyse arkadaşım biraz sır tutamayan cinsten
Yaa ben dedim sana
Öfkeyle kalkan zararla oturur
Toplam 4 kişi olacağız ki ikisi yediğine çok dikkat eder :) gel valla

Ben bu adamın doktora gitmediği sürece düzelecğine inanmıyorum

Gel tabikiiiiiiii :)

Ben de

canlarrr nasılsınız???sizleri cokkk özledim..yaklaşık 2 aydır takip edemedim sizleri.ben hemen vereyim haberleri..
rabbime cok sükür sizlere evimden yazıyorum..hani illet kiracıyı birtürlü cıkaramadığımız evimizden..bayrama 5 gün kala tasındık.su 2 ayın içine taşınma,kızkardesimin nişanı,yalovaya yıllık izin... hepsini sığdırdık.. izinden geleli 2 hafta oldu.geldik çamasır,ütü bi yandan,yarım yerleşmiş evim bi yandan ,'balım yahyam....ve ödenmemiş vınn faturaları:)))derken nihayet kavustum size....hepinizi cok özledim basta nfk'yı..
izinde yürümeye basladı oğlum..pazardan aldığım tuvalet fırcasını eline aldı ve koşmaya basladı..o fırcayıda hersey gibi saklayıp oğlumun ceyizine koyacamsuandaki en büyük zevkimiz özellikle lcw'de arabadan asağı inmek ve tüm reyondaki askıları yere indirmek.Allahtan kimse görmüyor:) biz diş olayında gec kaldık sizlere göre.topu topu 4 dişimiz var.bunada sükür:)herzaman dediğim gibi gec olsun güç olmasın..her konuda böyle.kilolu değiliz boyumuza gidiyor..dahada çaki oldu yahyacık.resim çekemiyorum su aralar inşallah çekersem anında görüntü Show yaparızben topluyorum o dağıtıyor....esim 1 haftalığına eskişehire göreve gitti.küçük adam evi bekliyor annesini koruyor..bizden haberler böyle canlar.inşallah hepinizin bebişleri iyidir,sizlerde iyisinizdir.ara ara girmeye calısacağım.bebişleri ve sizi öpüyorum.Allaha emanet olun..

Evet canikom hamile iken başladığımız. Seneye de unutmaz yaptırırsam tamamlanıyor inşallahhhhh.

Çocukların 1ayda ne kadar geliştiklerini görünce şok oldum ben zaten :) antalyaya haziran sonu gittiğimiz ve temmuz sonu gittiğimiz bile farklıydı mesela. Aman işte insanlar değişik :)

Yaa ben dedim sana

Ben de

Evet de yine de insan ilişkileri sıkıntılı :)

Arkadaşın biraz daha çaba sarfedip olmuyosa sallasın gitsin valla. Fakat şuna üzüldüm; aileni karşına alıp bi adama kendini adıyosun ve sonuç ne oluyor...? Ben hiç çevremden, ailesine rağmen bir araya gelip de mutlu olan görmedim... :/

Hoş geldin :) evinize taşınmanız hayırlı olsun. Hep güzel günleriniz olsun orda inşallah.

Oğluşu yatırınca meyve tabağı yapıp oturup dizi izleyeyim dedim. On dakka olmuştu ki koridorda bi hapşırma sesi. Benim kuzucuğum kalkmış oralara kadar gelmiş :) yine bi emme ve uyutma seansı yaptık. Hırs yapıp meyvelerimi yedim, dizimi izledim. Ama uyumak istiyommmmm kalkmazsa yatacağım inşallah.

Yaa ben dedim sana

Ben de
Evet sır tutamadığı oldukça belli:)

Hoşgeldin. Yeni evinde sağlıkla otur. Yahya'ya da maşallah.

Aileye rağmen olmuyor, ben de hemfikirim.
:)
Hangi dizi?

oğluş ne zaman şu son çıkan snickers reklamını görse; suratını korkuyla büzerek tv den uzağa kaçıyo çok korkuyo şu palyaçodan

sizinkilerde denesenize?
benim de küçükken palyaço fobim vardı
palyaço çıkınca kaçardım
anasına çekmiş zaar
evet ya genelde aileyi karşısına alanlar pek mutlu olmuyor ama tabi gizli korkular önyargılar falan bence etkili.. yani ben aileme karşı kötü duruma düştüm şimdi bana gülerler gibi bi korku mu oluyor artık ne oluyorsa.

dtk kaç gündür kafamda seni sayıklıyorum inanır mısın
şimdi dtk nerde yazarım da muhtarımız nfk "kimler geldi kimler geçi" der gene diye susuyordum neyse ki geldin
ohhhhh
eviniz de hayırlı olsun

Hangi dizi?
valla bugün eşimin uyarısıyla (!) kereme bi ayar çektim ,uykularını hep erkene aldım akşam da uyutmadım çok yoruldu erken yattı. tabi biz de felekten bir akşam yaşadık
keşke hep böyle olsa,inşallah valla kafam rahatladı biraz
öbür türlü sabah kalktığından taa yatana kadar mahvoluyorum

Hangi dizi?

The Fall diye bi dizi. Yeni başlamış digitürkte. Çok beğenmedim. Görüş günü kadınlarına harcasaydım vaktimi keşke... :)

Kızımmmm o tipi görünce ben bile rahatsız oluyorum :) ayrıca palyaço olayı nerden çıkmış hakkaten merak ediyorum çünkü hiç eğlendirici bişi değil...

Bence anne babanın ahını alınca olmuyor. Düşünsene şu bi yılda verdiğimiz emeği. Daha da ne emek vericez inşallah. Sonra gidip bi zirzop bulup evlenecekler!! Karma olayı :)

Valla ayar çekilebiliyorsa ne güzel; çek gitsin :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)

Malum bugün boş günüm :) oğluşu sabahtan berbere mi götürsem acaba diyorum....?? Babişkomuz arayacak bi ara berberi (tanıdık da) ve ortam müsaitse atıl kurt yapacağız. Ama bir yanım da "salla berberi kızımmmm boş gününde yayıl" diyo. Ama benim yayılma genimde sıkıntı var :)

Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee :)

günaydınnnnnnn

nfk nenedesiniz bugün ohhh hasret giderin

pempiş izin günün bugün ama daha sabahın köründe ne yapsam diye düşünmeye başlamışsın kuzum yat dinlen yaaa:44:

busmai
ayy ne güzel olmuş keremin erken uyuması bu duruma en çok eşin sevinmiştir zaten

neyneyse
sende sor eczaneye canım her eczane delmiyor ama

aryamm nerelerdesin annen çıktımı bir haber etmedin:44:

dtk yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun inşallah hoşgeldin

Kodum bozukkkk :) valla berberden haber bekliyorum. Yoksa tam bi yatış havası var oğluş izin vermiyoki!! Sürekli dibimdeler. Olmadı kendimi odaya kapatıcam

Kodum bozukkkk :) valla berberden haber bekliyorum. Yoksa tam bi yatış havası var oğluş izin vermiyoki!! Sürekli dibimdeler. Olmadı kendimi odaya kapatıcam

bence öyle yap canım azıcıkda olsa dinlenmiş olursun dinlendikten sonra efeyle oynaman dahada bir değişir bak farkı sende göreceksin

Sağlık ocağı çalışanları seviyor böyle anne endişelendirmeyi,
Hiç unutamıyorum kızımı verem aşısı için götürmüştüm, önce Dr muayenesi dediler girdik kadın ölçtü biçti bu çocuk çok kilolu, az yedir! Mama yediriyorum onu da çok çok veriyorum zannetti herhalde, Sadece anne sütü veriyorum ne yapayım diyet mi yaptırayım minicik bebeğe?? Deyince, bir kızardı bozardı; o zaman az emzirin hanımefendi dedi ya hu ..

Sağol canım fikir verdiğin için...
Ben hemşirelerin her konuda ahkam kesmesine de çok kızıyorum ya , mübarek çocuk Dr U sanki hemen fikir yürütüyor ..
Hayırlı olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturun inşaallah ..
Yahya'nın çeyizinde tuvalet fırçasını hayal ettim de sağlıkla yürüsün ömrü boyunca paşa..
Çok iyi olmuş erken uyuyabilmesi, böyle devam eder inşaallah, sabah da erken uyandı mı peki gece erken uyuyunca?

Günaydın
Bizim de berber zamanımız geldi fakat ilk kesimde çok ağlamıştı berber de biraz yamak kesmişti o hengâmede Korkuyorum yine durmaz diye ... E bebek te bebek kuaförü var ona götürsem diyorum belki oyuncak çizgi film ortam derken ses çıkartmaz..

Günaydın

dtk, bacim hosgeldiiiiiin ben de seni ozledim. Ne zamandir dusunuyordum seni. Heralde tasindilar, yerlesme telasi internet baglanamadi falan diye kendimi avutuyordum , oyleymis de. Zira bu ara gidip gelmeyen cok. Yahya da ayaklanmis en yakin zamanda tekrar yaz, anindq goruntu show devam etsin

kurt kaynıyor kız sende eger bende seni tanidiysam sen yapacak yine bir şey bulursun

yinede hatasını kabul etmemek için az emzir demis.. yuhhh anne sütü obezite yapmaz bi kere
ebebekte durur bence .. ben görüyorum çocukları ilgiyi başka yöne kaydiracak çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…