Tetanoz aşısı mı? Hamileyken başladığımız mı?Bugün tetanoz aşımı olmalıyım. Babası da oğlunu traşa götürecek. Bakalım duracak mı minik tospağa :)?
Salopet deniyor sanırım ama bacak kısmı şort olanlardan değil. Kot ayrıca çok cici oldu içinde. Bayram için olur mu emin değilim. Ne farkeder gerçi:))günaydın canlar.
bugün nasılsınız bakalım?
salonun halılarını yıkamaya vermiştim, dün geldiler.
camları silip perdeler yıkanacak ki sereyim, ama bugün olmaz, cıks !
az bi etim var, bulgur pilavına katsam, çok mu uydurmasyon olur acaba?
sebze yok evde, epey yağmurlu. çıkarsam patlıcan alırım ama yoksa etli bulgur pilavı
kerem için biraz anason
ay canım beniiiim!
bizi unutmaz, fırsatları da haber verirmiş
yarın annemdeyim, sabah ilk iş a101 e ışınlanıcam
bizimkilerin yaş grubuna da uygun sanırım.
iyi hatırlattın ya, benimki de ekimin sonuna doğru sanırım.
baba oğulun bi bayram tıraşı da, Rabbim nicelerini görmeyi nasip etsin. ne güzel şeyler
o tosbağayı da yerim, öperim, mıncırırım, ısırırımmm
sitesinde yok, şu kırmızı elbiseyi aldım canım, lcw den.
üzerinde çok tatlı duruyor
Eki Görüntüle 820202
daha önce gösterdiğim o bordo kadife elbiseyi beğenmedim. bordo ve kadifeye rağmen vasattı.
kırmızı birkaç model elbise daha vardı. içlerinden bunu aldım.
senin tulum dediğin salopet di mi? kadife salopetler gördüm çok güzeldi
dün bi de ca dan günlük bi takım aldım, elbisesinin içi miflonlu, 25 tale
yine ince fitilli kadifeden yapılmış güzel elbise vardı, fiyatları 40 civarı.
pançoya da girdim. fiyatlar uçuktu, geri çıktım
Eki Görüntüle 820203
Hımm. Ankara'ya gece yağmış. Gün boyunca kapalıydı.Traş işi iptal. Bir yağmur yağıyor maşallah anlatamam.
Ben de eczaneye bir sorayım o zaman..günaydınnnnn
işler güçler :126: ama arada okuyorum yani
vay vay ne romantikmiş kocan kızz
canım pişti oluyoruz herkesde mutlaka aynı şeylerden var demekki
teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun
iste canım sanada alıp göndereyim
evet canı eczanede deldirdik
teşekkürler canım
bizede doğum gününde hediye gelmişti şimdi çıkartıyorum onları ama parçaları ile oynamayı daha çok seviyoruz şimdilik yerlerine koyma yok ben koyarsamda çıkartıyor
güle güle giysin ayşecik elbisel çok güzel
Oo fıstık yapmayı öğrenmiş. Maşallahbende dün akşam beyaz bolorelo olan elbiseyi değiştirmeye gittim biraz kısa geldi sankim bir daha giyemez diye büyüğünü aldım
babamızı spora bırakıp gitmiştik melisa ile tek gittim aman aman bütün mağazası koşarak dolaştık kovalamaca oynamak istiyromuş hanfendi reyonlara saklanarak bağrıyor anniiii anniiii beni bul
ordan çıkıp yan tarafındaki mağazada uğradım vitrinde bir tişört gördük onu aldım alalacele ama büyük geldi bir daha gitcem artık bir ara giderim onun acelesi yok
bizimkine fıstık yapmayı öğrettim dün anneme geçtim alışverişten sonra kızım git dedene fıstık yap diyorum giidyor hemen fıs diyor yanağını sıkıyor
artık bayramda el öpme yerine bunu yaparız
Oo çiçek iyiymş:) ama solan bir şeye fazla masraf bence de..bu arada doğum günüm yaklaşıyor ama eşim hiç doğum gününde yaklaştı falan hiç konuşma geçmedi aramızda acaba unuttumukine
bana çiçek gönderme bu sefer diyeceğim ama eğer unuttuysada hatırlatmak istemiyorum ki çemkirecek bri bahanem olsunay ne kötüyüm
işyerine çiçek gönderiyor ama canlı çiçek soluyor sonra 50 tl veriyor çiçeğe sonra kredi kartında görüyorum yazık onun yerine başka birşey al diycem ama bakalım biraz zaman yaklaşsın
Ayrı ayrı tercih ederdim canım.Kızlar şimdi Aralık ta arkadaşım evleniyor inşaallah ,
O sağolsun ev taşıdığımda . Çocukların doğum günlerinde hep ufak tefek hediyeler getirir,
Ben de şimdi çeyizi için gündelik yemek takımı veya kahvaltı takımı alayım diyorum , bir kerede ihtiyac duyacağı birşey olsun diye düşünerek ;
Yoksa onun gibi ufak tefek bir nişan hediyesi , sonra ev hediyesi ayrı ayrı mi götürsem ?
Siz olsanız ne yapardınız ?
Arkadaşına yuh diyorum.Nfk elbise ne kadar güzelmiş ya
Bu arada ucuz aldım ucuz aldım dediklerini toplasak baya bi meblağ ediyor nerden geliyo bu değirmenin suyu :)))
Dün bebek arabasıyla zar zor dolaştım araba sorunlu ya hep sola çekiyor çok yordu beni. Aldığımız yerden de hala ses gelmedi güya yedek araba gelince arayacaklardı üfff
Pembiş umarım arkadaşım için iyi olur, birbirinize dokunun sarılın sadece paris için değil; sevdiğiniz için demiş. Baya birşeyler konuşmuşlar işte görcez.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu benim bu arkadaşım güya eşine söylemeyecekti gideceğimizi. ağzını tutamamış, söylemiş. Zaten bana bu kadar şeyi anlatmasından da anlamışsınızdır pek içinde tutamayan bir kız. neyse, Eşi de "hep busmai kafana giriyo "demiş o kadar kızdım ki! Ben işimi gücümü bırakıyorum çocuğumu alıp evden çıkıyorum kızın sorununa çare bulmaya çalışıyorum araları düzelsin diye; gerizekalının söylediğine bak. O zaman sen de akıllı ol karını bu duruma düşürme ,kız resmen yaşama sevincini kaybetti. Boşanıcam falan diyor.
Ama artık karışmiycam ;psikolog orda isterse gider akıl alır. Ben elimden geleni yaptım ,naparsa yapsınlar artık..!
Puzzle oyun hamuru maşallah baya hızlı gidiyor :)
Bence de önceden söyle eşine almasın çiçek, o devir geçti bizden :))) kızının fıstık yapmasına bayıldım:))
Oh oh boş güne gel hanım:)Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.
Takılma bence.. 16 ay ile 18 ay arasında ne kadar ciddi değişiklik olacağını bilmeyen bir hemşire işte.. Ne karşısındaki annenin duygusal durumunu ne bilgisel durumunu hesaba katmış.Bugün tetanoz aşımı olmaya gitmiştim sağlık ocağına. Hemşiremiz de benden 1 ay sonra doğurmuştu. Onlarınki bayadır yürüyormuş. Bizimkinin henüz yürümediğini duyunca şaşırdı. 16 ayın sonunda yürümezse sorun dedi. Ben 18 ay biliyorum dedim. Tabi bazı çocukların 1,5 yaşı buluyo dedi. Ben şimdi pimpirikli bir anne olsaydım ne olurdu?? İnsanların genelleme yapmasına sinir oluyorum!! Bu da böyle bir anıydı :)
Yaa ben dedim sanaKızlarrrrrrrrrr. Geçen hafta cuma günü bakıcı kapıda hazır karşılamıştı ya beni hani ben telefondaydım ve konuşamadan gitmişti. Bugün sebebi belli oldu. Meğersem köydeki ablasına gidecekmiş. Ancak giden tanıdık birilerini bulursa gidiyomuş ki ogün bulmuş ve onlara geç kalmamak için çıkmış. Tüm bunları bugün laf arasında anlattı. Oysaki pzt geldiğinde söyle dimi?? Ben bugün idarede olduğum için sınıfa beş dk geç gittimki onu bile açıkladım çocuklara. İşte iletişim becerisi ve beceremeyişi böyle bişineyse iyiki konuşmamışım bu konuyu onunla.
Toplam 4 kişi olacağız ki ikisi yediğine çok dikkat eder :) gel valla
Ben bu adamın doktora gitmediği sürece düzelecğine inanmıyorum
Gel tabikiiiiiiii :)
Tetanoz aşısı mı? Hamileyken başladığımız mı?
Salopet deniyor sanırım ama bacak kısmı şort olanlardan değil. Kot ayrıca çok cici oldu içinde. Bayram için olur mu emin değilim. Ne farkeder gerçi:))
Senin elbiselere bayıldım. Çok tatlı, sağlıkla giyinsin. C a nın çocuk bölümü çok güzel. Ben de uğramak istiyorum.
Hımm. Ankara'ya gece yağmış. Gün boyunca kapalıydı.
Ben de eczaneye bir sorayım o zaman..
Oo fıstık yapmayı öğrenmiş. Maşallah
Oo çiçek iyiymş:) ama solan bir şeye fazla masraf bence de..
Ayrı ayrı tercih ederdim canım.
Arkadaşına yuh diyorum.
Bu konuyu gidip başka biri ile konuşması bana itici gelirdi. Erkek de olsam kadın da olsam bu kadar özel hayatımın konuşulmasından hoşlanmazdım, ondan tepki vermiş olabilir.
Oh oh boş güne gel hanım:)
Takılma bence.. 16 ay ile 18 ay arasında ne kadar ciddi değişiklik olacağını bilmeyen bir hemşire işte.. Ne karşısındaki annenin duygusal durumunu ne bilgisel durumunu hesaba katmış.
Neyneyse arkadaşım biraz sır tutamayan cinsten
Yaa ben dedim sana
Öfkeyle kalkan zararla oturur
Ben de
canlarrr nasılsınız???sizleri cokkk özledim..yaklaşık 2 aydır takip edemedim sizleri.ben hemen vereyim haberleri..
rabbime cok sükür sizlere evimden yazıyorum..hani illet kiracıyı birtürlü cıkaramadığımız evimizden..bayrama 5 gün kala tasındık.su 2 ayın içine taşınma,kızkardesimin nişanı,yalovaya yıllık izin... hepsini sığdırdık.. izinden geleli 2 hafta oldu.geldik çamasır,ütü bi yandan,yarım yerleşmiş evim bi yandan ,'balım yahyam....ve ödenmemiş vınn faturaları:)))derken nihayet kavustum size....hepinizi cok özledim basta nfk'yı..
izinde yürümeye basladı oğlum..pazardan aldığım tuvalet fırcasını eline aldı ve koşmaya basladı..o fırcayıda hersey gibi saklayıp oğlumun ceyizine koyacamsuandaki en büyük zevkimiz özellikle lcw'de arabadan asağı inmek ve tüm reyondaki askıları yere indirmek.Allahtan kimse görmüyor:) biz diş olayında gec kaldık sizlere göre.topu topu 4 dişimiz var.bunada sükür:)herzaman dediğim gibi gec olsun güç olmasın..her konuda böyle.kilolu değiliz boyumuza gidiyor..dahada çaki oldu yahyacık.resim çekemiyorum su aralar inşallah çekersem anında görüntü Show yaparız ben topluyorum o dağıtıyor....esim 1 haftalığına eskişehire göreve gitti.küçük adam evi bekliyor annesini koruyor. .bizden haberler böyle canlar.inşallah hepinizin bebişleri iyidir,sizlerde iyisinizdir.ara ara girmeye calısacağım.bebişleri ve sizi öpüyorum.Allaha emanet olun..
Evet sır tutamadığı oldukça belli:)Neyneyse arkadaşım biraz sır tutamayan cinsten
Yaa ben dedim sana
Öfkeyle kalkan zararla oturur
Ben de
Hoşgeldin. Yeni evinde sağlıkla otur. Yahya'ya da maşallah.canlarrr nasılsınız???sizleri cokkk özledim..yaklaşık 2 aydır takip edemedim sizleri.ben hemen vereyim haberleri..
rabbime cok sükür sizlere evimden yazıyorum..hani illet kiracıyı birtürlü cıkaramadığımız evimizden..bayrama 5 gün kala tasındık.su 2 ayın içine taşınma,kızkardesimin nişanı,yalovaya yıllık izin... hepsini sığdırdık.. izinden geleli 2 hafta oldu.geldik çamasır,ütü bi yandan,yarım yerleşmiş evim bi yandan ,'balım yahyam....ve ödenmemiş vınn faturaları:)))derken nihayet kavustum size....hepinizi cok özledim basta nfk'yı..
izinde yürümeye basladı oğlum..pazardan aldığım tuvalet fırcasını eline aldı ve koşmaya basladı..o fırcayıda hersey gibi saklayıp oğlumun ceyizine koyacamsuandaki en büyük zevkimiz özellikle lcw'de arabadan asağı inmek ve tüm reyondaki askıları yere indirmek.Allahtan kimse görmüyor:) biz diş olayında gec kaldık sizlere göre.topu topu 4 dişimiz var.bunada sükür:)herzaman dediğim gibi gec olsun güç olmasın..her konuda böyle.kilolu değiliz boyumuza gidiyor..dahada çaki oldu yahyacık.resim çekemiyorum su aralar inşallah çekersem anında görüntü Show yaparız ben topluyorum o dağıtıyor....esim 1 haftalığına eskişehire göreve gitti.küçük adam evi bekliyor annesini koruyor. .bizden haberler böyle canlar.inşallah hepinizin bebişleri iyidir,sizlerde iyisinizdir.ara ara girmeye calısacağım.bebişleri ve sizi öpüyorum.Allaha emanet olun..
Aileye rağmen olmuyor, ben de hemfikirim.Evet canikom hamile iken başladığımız. Seneye de unutmaz yaptırırsam tamamlanıyor inşallahhhhh.
Çocukların 1ayda ne kadar geliştiklerini görünce şok oldum ben zaten :) antalyaya haziran sonu gittiğimiz ve temmuz sonu gittiğimiz bile farklıydı mesela. Aman işte insanlar değişik :)
Evet de yine de insan ilişkileri sıkıntılı :)
Arkadaşın biraz daha çaba sarfedip olmuyosa sallasın gitsin valla. Fakat şuna üzüldüm; aileni karşına alıp bi adama kendini adıyosun ve sonuç ne oluyor...? Ben hiç çevremden, ailesine rağmen bir araya gelip de mutlu olan görmedim... :/
Hoş geldin :) evinize taşınmanız hayırlı olsun. Hep güzel günleriniz olsun orda inşallah.
:)Oğluşu yatırınca meyve tabağı yapıp oturup dizi izleyeyim dedim. On dakka olmuştu ki koridorda bi hapşırma sesi. Benim kuzucuğum kalkmış oralara kadar gelmiş :) yine bi emme ve uyutma seansı yaptık. Hırs yapıp meyvelerimi yedim, dizimi izledim. Ama uyumak istiyommmmmkalkmazsa yatacağım inşallah.
evet ya genelde aileyi karşısına alanlar pek mutlu olmuyor ama tabi gizli korkular önyargılar falan bence etkili.. yani ben aileme karşı kötü duruma düştüm şimdi bana gülerler gibi bi korku mu oluyor artık ne oluyorsa.Evet canikom hamile iken başladığımız. Seneye de unutmaz yaptırırsam tamamlanıyor inşallahhhhh.
Çocukların 1ayda ne kadar geliştiklerini görünce şok oldum ben zaten :) antalyaya haziran sonu gittiğimiz ve temmuz sonu gittiğimiz bile farklıydı mesela. Aman işte insanlar değişik :)
Evet de yine de insan ilişkileri sıkıntılı :)
Arkadaşın biraz daha çaba sarfedip olmuyosa sallasın gitsin valla. Fakat şuna üzüldüm; aileni karşına alıp bi adama kendini adıyosun ve sonuç ne oluyor...? Ben hiç çevremden, ailesine rağmen bir araya gelip de mutlu olan görmedim... :/
Hoş geldin :) evinize taşınmanız hayırlı olsun. Hep güzel günleriniz olsun orda inşallah.
dtk kaç gündür kafamda seni sayıklıyorum inanır mısıncanlarrr nasılsınız???sizleri cokkk özledim..yaklaşık 2 aydır takip edemedim sizleri.ben hemen vereyim haberleri..
Oğluşu yatırınca meyve tabağı yapıp oturup dizi izleyeyim dedim. On dakka olmuştu ki koridorda bi hapşırma sesi. Benim kuzucuğum kalkmış oralara kadar gelmiş :) yine bi emme ve uyutma seansı yaptık. Hırs yapıp meyvelerimi yedim, dizimi izledim. Ama uyumak istiyommmmmkalkmazsa yatacağım inşallah.
valla bugün eşimin uyarısıyla (!) kereme bi ayar çektim ,uykularını hep erkene aldım akşam da uyutmadım çok yoruldu erken yattı. tabi biz de felekten bir akşam yaşadıkEvet sır tutamadığı oldukça belli:)
Hoşgeldin. Yeni evinde sağlıkla otur. Yahya'ya da maşallah.
Aileye rağmen olmuyor, ben de hemfikirim.
:)
Hangi dizi?
Evet sır tutamadığı oldukça belli:)
Hoşgeldin. Yeni evinde sağlıkla otur. Yahya'ya da maşallah.
Aileye rağmen olmuyor, ben de hemfikirim.
:)
Hangi dizi?
oğluş ne zaman şu son çıkan snickers reklamını görse; suratını korkuyla büzerek tv den uzağa kaçıyo çok korkuyo şu palyaçodan
Eki Görüntüle 821123
sizinkilerde denesenize?
benim de küçükken palyaço fobim vardı
palyaço çıkınca kaçardım
anasına çekmiş zaar
evet ya genelde aileyi karşısına alanlar pek mutlu olmuyor ama tabi gizli korkular önyargılar falan bence etkili.. yani ben aileme karşı kötü duruma düştüm şimdi bana gülerler gibi bi korku mu oluyor artık ne oluyorsa.
dtk kaç gündür kafamda seni sayıklıyorum inanır mısın
şimdi dtk nerde yazarım da muhtarımız nfk "kimler geldi kimler geçi" der gene diye susuyordum neyse ki geldin
ohhhhh
eviniz de hayırlı olsun
valla bugün eşimin uyarısıyla (!) kereme bi ayar çektim ,uykularını hep erkene aldım akşam da uyutmadım çok yoruldu erken yattı. tabi biz de felekten bir akşam yaşadık
keşke hep böyle olsa,inşallah valla kafam rahatladı biraz
öbür türlü sabah kalktığından taa yatana kadar mahvoluyorum
günaydınnnnnnn
nfk nenedesiniz bugün ohhh hasret giderin
pempiş izin günün bugün ama daha sabahın köründe ne yapsam diye düşünmeye başlamışsın kuzum yat dinlen yaaa:44:
busmai ayy ne güzel olmuş keremin erken uyuması bu duruma en çok eşin sevinmiştir zaten
neyneyse sende sor eczaneye canım her eczane delmiyor ama
aryamm nerelerdesin annen çıktımı bir haber etmedin:44:
dtk yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun inşallah hoşgeldin
Kodum bozukkkk :) valla berberden haber bekliyorum. Yoksa tam bi yatış havası varoğluş izin vermiyoki!! Sürekli dibimdeler. Olmadı kendimi odaya kapatıcam
Sağlık ocağı çalışanları seviyor böyle anne endişelendirmeyi,Bugün tetanoz aşımı olmaya gitmiştim sağlık ocağına. Hemşiremiz de benden 1 ay sonra doğurmuştu. Onlarınki bayadır yürüyormuş. Bizimkinin henüz yürümediğini duyunca şaşırdı. 16 ayın sonunda yürümezse sorun dedi. Ben 18 ay biliyorum dedim. Tabi bazı çocukların 1,5 yaşı buluyo dedi. Ben şimdi pimpirikli bir anne olsaydım ne olurdu?? İnsanların genelleme yapmasına sinir oluyorum!! Bu da böyle bir anıydı :)
Sağol canım fikir verdiğin için...Tetanoz aşısı mı? Hamileyken başladığımız mı?
Salopet deniyor sanırım ama bacak kısmı şort olanlardan değil. Kot ayrıca çok cici oldu içinde. Bayram için olur mu emin değilim. Ne farkeder gerçi:))
Senin elbiselere bayıldım. Çok tatlı, sağlıkla giyinsin. C a nın çocuk bölümü çok güzel. Ben de uğramak istiyorum.
Hımm. Ankara'ya gece yağmış. Gün boyunca kapalıydı.
Ben de eczaneye bir sorayım o zaman..
Oo fıstık yapmayı öğrenmiş. Maşallah
Oo çiçek iyiymş:) ama solan bir şeye fazla masraf bence de..
Ayrı ayrı tercih ederdim canım.
Arkadaşına yuh diyorum.
Bu konuyu gidip başka biri ile konuşması bana itici gelirdi. Erkek de olsam kadın da olsam bu kadar özel hayatımın konuşulmasından hoşlanmazdım, ondan tepki vermiş olabilir.
Oh oh boş güne gel hanım:)
Takılma bence.. 16 ay ile 18 ay arasında ne kadar ciddi değişiklik olacağını bilmeyen bir hemşire işte.. Ne karşısındaki annenin duygusal durumunu ne bilgisel durumunu hesaba katmış.
Hayırlı olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturun inşaallah ..canlarrr nasılsınız???sizleri cokkk özledim..yaklaşık 2 aydır takip edemedim sizleri.ben hemen vereyim haberleri..
Çok iyi olmuş erken uyuyabilmesi,oğluş ne zaman şu son çıkan snickers reklamını görse; suratını korkuyla büzerek tv den uzağa kaçıyo çok korkuyo şu palyaçodan
Eki Görüntüle 821123
sizinkilerde denesenize?
benim de küçükken palyaço fobim vardı
palyaço çıkınca kaçardım
anasına çekmiş zaar
evet ya genelde aileyi karşısına alanlar pek mutlu olmuyor ama tabi gizli korkular önyargılar falan bence etkili.. yani ben aileme karşı kötü duruma düştüm şimdi bana gülerler gibi bi korku mu oluyor artık ne oluyorsa.
dtk kaç gündür kafamda seni sayıklıyorum inanır mısın
şimdi dtk nerde yazarım da muhtarımız nfk "kimler geldi kimler geçi" der gene diye susuyordum neyse ki geldin
ohhhhh
eviniz de hayırlı olsun
valla bugün eşimin uyarısıyla (!) kereme bi ayar çektim ,uykularını hep erkene aldım akşam da uyutmadım çok yoruldu erken yattı. tabi biz de felekten bir akşam yaşadık
keşke hep böyle olsa,inşallah valla kafam rahatladı biraz
öbür türlü sabah kalktığından taa yatana kadar mahvoluyorum
GünaydınGünaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)
Malum bugün boş günüm :) oğluşu sabahtan berbere mi götürsem acaba diyorum....?? Babişkomuz arayacak bi ara berberi (tanıdık da) ve ortam müsaitse atıl kurt yapacağız. Ama bir yanım da "salla berberi kızımmmm boş gününde yayıl" diyo. Ama benim yayılma genimde sıkıntı var :)
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee :)
Günaydıngünaydınnnnnnn
nfk nenedesiniz bugün ohhh hasret giderin
pempiş izin günün bugün ama daha sabahın köründe ne yapsam diye düşünmeye başlamışsın kuzum yat dinlen yaaa:44:
busmai ayy ne güzel olmuş keremin erken uyuması bu duruma en çok eşin sevinmiştir zaten
neyneyse sende sor eczaneye canım her eczane delmiyor ama
aryamm nerelerdesin annen çıktımı bir haber etmedin:44:
dtk yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun inşallah hoşgeldin
Gunaydin canlar. Evet ugramadan neneye geldik telefonum var yaNfk buraya uğramadan mı gittin kız neneye??? :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)
Malum bugün boş günüm :) oğluşu sabahtan berbere mi götürsem acaba diyorum....?? Babişkomuz arayacak bi ara berberi (tanıdık da) ve ortam müsaitse atıl kurt yapacağız. Ama bir yanım da "salla berberi kızımmmm boş gününde yayıl" diyo. Ama benim yayılma genimde sıkıntı var :)
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee :)
yinede hatasını kabul etmemek için az emzir demis.. yuhhh anne sütü obezite yapmaz bi kereSağlık ocağı çalışanları seviyor böyle anne endişelendirmeyi,
Hiç unutamıyorum kızımı verem aşısı için götürmüştüm, önce Dr muayenesi dediler girdik kadın ölçtü biçti bu çocuk çok kilolu, az yedir! Mama yediriyorum onu da çok çok veriyorum zannetti herhalde, Sadece anne sütü veriyorum ne yapayım diyet mi yaptırayım minicik bebeğe?? Deyince, bir kızardı bozardı; o zaman az emzirin hanımefendidedi ya hu ..
Sağol canım fikir verdiğin için...
Ben hemşirelerin her konuda ahkam kesmesine de çok kızıyorum ya , mübarek çocuk Dr U sanki hemen fikir yürütüyor ..
Hayırlı olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturun inşaallah ..
Yahya'nın çeyizinde tuvalet fırçasını hayal ettim desağlıkla yürüsün ömrü boyunca paşa..
Çok iyi olmuş erken uyuyabilmesi,böyle devam eder inşaallah, sabah da erken uyandı mı peki gece erken uyuyunca?
Günaydın
Bizim de berber zamanımız geldi fakat ilk kesimde çok ağlamıştı berber de biraz yamak kesmişti o hengâmedeKorkuyorum yine durmaz diye ... E bebek te bebek kuaförü var ona götürsem diyorum belki oyuncak çizgi film ortam derken ses çıkartmaz..
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?