Gunaydin canlar. Evet ugramadan neneye geldik telefonum var yadaha evdeyken okudum msjini sabahin kor vakti gulmekten catladim " yayilma geni bozuk hatun" seniiiiii
Berbere götürmek yorucu olmaz ki canım tam boş gün işi işteKodum bozukkkk :) valla berberden haber bekliyorum. Yoksa tam bi yatış havası varoğluş izin vermiyoki!! Sürekli dibimdeler. Olmadı kendimi odaya kapatıcam
Yarın boş günüm. 1 gibi bi arkadaşa çaya gideceğiz. Ev sahibi iki salata bi de çay yapacak. Diğer iki arkadaş poğaça ve börek. Ben de kıbrıs tatlısı yaptım bugünden.
Pamuk helva evet canım erken yatınca erken kalktı işte birini seçmem gerekiyor:)
Berbere götürmek yorucu olmaz ki canım tam boş gün işi işte
Bu arada tv de zayıflamaya yardımcı besin maddelerini gösteriyor; yaban mersini , kara üzüm ve KİNOA diye bulgura benzeyen bir bitki :) ilginçmiş satışları patlar şimdi :)
Önce bozuk klavye ile ilgili yeni yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum :) evli ve iki çocuk babası bir kuzenim iş dolayısı ile rusyaya gidiyor ve orda yer bildirimi yapıyor facede. Bi de "hava soğukmuş ya" yazıyor. Aslında yazdığını sanıyor çünkü t9 onu "soyunmuş" olarak çeviriyor. E mekan da rusya olunca siz düşünün artık muhabbetleri :) burdan çıkan sonuç: adamın asabını bozmayın ve sözlüklerinizi kapatınnnnnn!!
Berbere gitmeyi beklerken accık ortalık topladım. Sonra hazırlanıp çıktık zaten. Oğluş bu sefer baştan ağladı ama sonrasında durdu. E artık 4. traş yahu! :) eve gelip yıkadık vs şimdi emip yatacak inşallah. Ben de hazırlanıp arkadaşıma gideceğim. Boş gün dedik o da bitti :)
Pimpirikli insanları sevmiyorum ama öyle biri ile evliyim :)) pimpirikli kişi bi de sağlık çalışanı olunca tam bir kopuş oluyor :/
Bu arada 10:30 gibi gidince a101de puzzle muzzle kalmamıştı
Önce bozuk klavye ile ilgili yeni yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum :) evli ve iki çocuk babası bir kuzenim iş dolayısı ile rusyaya gidiyor ve orda yer bildirimi yapıyor facede. Bi de "hava soğukmuş ya" yazıyor. Aslında yazdığını sanıyor çünkü t9 onu "soyunmuş" olarak çeviriyor. E mekan da rusya olunca siz düşünün artık muhabbetleri :) burdan çıkan sonuç: adamın asabını bozmayın ve sözlüklerinizi kapatınnnnnn!!
Efe bu yıl içinde mememi bırakırsa kalkıp hazırlanıp arkadaşa gidicem. Yarım saat olacak hala emiyo!! Bi yere yetişecekken böyle yapmasına sinir oluyorummmmmmmmmmmmm.
Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi.Aninda gorutu show
Eki Görüntüle 821433
Canim annenin yardimi senin icin nimetti ama artik kwndi duzenini kurmalisin. İlk gunlerde biraz zorlanacaksin ama gunbegun dqha iyi olacak. Hem calisma saatlerin esnek, bos gunun de var. Esin ve kv de yardim edecek. Cok sanslisin diyeyim, guclu ol ustesinden gelirsin senSelam kızlar.Bugün beni de boş günüm.Adiş ile kalktık, kahvaltı yaptık. Evde ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Yaz tatilinde annemde hep yaptırıyordum ama bizim banyoda duşakabinden korkuyordu. Bugün şeytanın bacağını kırdık. Annem olmadan ev boş boş geliyor. Bir garip, bir şeyler eksik.Bir de eşim perşembeleri 21.30 gibi gelecek. Hava da yağmurlu ve serin. Zor bir gün beni bekliyor. Yarın da kv bakacak diye evi süpürdük, toz aldım. Adiş'in çorbasını da yapacağım. Annem de böyle sorunlar yoktu.
Annem gitti, topiğe sardım iyice.
Canim annenin yardimi senin icin nimetti ama artik kwndi duzenini kurmalisin. İlk gunlerde biraz zorlanacaksin ama gunbegun dqha iyi olacak. Hem calisma saatlerin esnek, bos gunun de var. Esin ve kv de yardim edecek. Cok sanslisin diyeyim, guclu ol ustesinden gelirsin sen
Saol bacimmm. Ora nasil bilmiyorum amq istanbulda hava epey soguk 8 derece. Kulotlu corabin ustune havlu corap giydirdim. Ayaklara dikkat etmek gerek artik.Tombiş ayaklarını sevsinler.Güle güle kullanın. A101'e gitme imkanım yok ama nt'de görmüştüm. 7,5 tl'ye alsam mı diye karar verememiştim.Birkeç ay sonra alsam diyordum.Heveslendim ben de alacağım.
İlk gün biraz zor oluyor tabi. Ama neyseki iki günüm boş. O açıdan şanslıyım.Kızımla vakit geçirebiliyorum. Kv de Pazartesi ve cuma bakacağı için o da çok fazla yorulmaz. Zorlanmadan bakar diye düşünüyorum. Beş gün bakmak gibi olmaz. Belki zaten iki gün bakıyorum iyi bakayım der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?