Üstüne çikolata sosu yapmadı gerektiğini söylemeyi unutma lütfen :)
Ay bu arada karakız gelip bi meraba demeden soru sormana yada bişi patlatmana hastyım :)
karakızın halleri:111:
hamile kalmayı düşünüyorum depresif hallerdeyim
Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi.Aninda gorutu show
Eki Görüntüle 821433
Oh ohhhh valla bizim icin supper oldu, eski gunlerdeki gibi
Saol bacimmm. Ora nasil bilmiyorum amq istanbulda hava epey soguk 8 derece. Kulotlu corabin ustune havlu corap giydirdim. Ayaklara dikkat etmek gerek artik.
En basit puzzle i aldim, daireleri kwndi kolaylikla yerlestiriyor, kareler de iyi ama ucgenler zorluyoronlari da zamanla ogrenecek ins
İyi bakar emin ol. Bence topikteki calisan anneler arasinda en sanslilardan birisin
özlemcr valla nfk doğru söylüyor çok şanslısın kıymetini bil
dün lcw den annemle melisaya iki parça tişört almıştık uzun kollusu yoktu
giydirdim küçük geldi değiştirmek için öğlen arasında çıktım gittim geldim o arada bir tane daha aldım derken bütün paralarımı
melisaya yatırdığımı anladım
Eki Görüntüle 821608
Eki Görüntüle 821611
Eki Görüntüle 821614
bunu bugün aldım
Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi.Aninda gorutu show
Eki Görüntüle 821433
İlahi kız.Efeciğe de sıhhatler olsun.
Canım yürüme konusunda da şöyle anlatayım. Benim yeğenim de 18 aylık yürüdü. Kardeşimler doktor doktor gezdikleri için az çok bilgim oldu. İstanbul, Bursa, Kayseri...Benim yeğenimde hafif düzeyde kas gevşekliği olduğu için geç yürümüş. 11 aylıkken emekliyordu. Biz onun için hep yürür yürür dedik. Allah' tan kardeşim iyi gözlemler. Yok yok dedi yaşıtları göre geri dedi. Dr gitti. Gerçekten de öyle çıktı. Kas gevşekliği hem yürümesini geçiktirdi hem de diğer yönlerden de yaşıtlarına göre geri olmasına sebep olmuş. Yaşıtlarından 4-5 ay geriden geliyor maalesef. Ama zamanla düzeltebilirmiş neyseki. Lafı uzattım canım . Şöyle ki doktorlar hep şunu söylediler. Kas gevşekliği olmasaydı iki yaşına kadar yürümeyebilir. İki yaşında yürümüyorsa problem. Ki bence Efe de hiç bir problem yok. Bence kafana takma.15 aylıkken sıralıyorsa tamam diyorlar.
Koptum yaaaaa
Bu durumlarda emzik kurtarıcı oluyor.
pembiş kuzenine çok güldüm
nfk güle güle kullansın puzzle ı ayşecik
dün lcw den annemle melisaya iki parça tişört almıştık uzun kollusu yoktu
giydirdim küçük geldi değiştirmek için öğlen arasında çıktım gittim geldim o arada bir tane daha aldım derken bütün paralarımı melisaya yatırdığımı anladım
Eki Görüntüle 821608
Eki Görüntüle 821611
Eki Görüntüle 821614
bunu bugün aldım
kız pembe napim bu arlar sınavlar ecoş koca vs yüklendiler yazamıyorum giremiyorum
nfk:111:
Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)
Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)
herkese iyi akşamlar nfk oyuncağınızı güle,güle kullanın.
pembede ne güzel gezmiş çocuksuz çocuksuz
Kafesli Pilavlı Rulo Köfte Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
bu tarifi deneyesim var[/QUOTE
Bu sıralar hiç yemek yapasım yok.
Ooh, afiyet olsun kilo olmasin ins. ara sira boyle depoyu fullemen lazim
seker portakalimm, yeni cicileriniz hayirli olsun. Degisik degisik giysin melisacik
Kafesli Pilavlı Rulo Köfte Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
bu tarifi deneyesim var
Ohhh afiyet olsun.Henüz çocuksuz gezmeye gitmişliğim yok.
bu tarifi deneyesim var[/QUOTE
Bu sıralar hiç yemek yapasım yok.
DenemelisinAllah eksikliklerini göstermesin ama arada tatlı ayrılıklar şart
kim senmi
kız sen ki her ay hamile kaldım korkusuna giren ne oldu kine:44:
işte nfk'nin dediği karakiz halleri
otur oturduğun yerde polis olcan sen
aradan çıksamı diyrum malum memur olmada zor :111:
tamam aplaay ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin inşalllah oluru elim ayağım karıştı polis ve ben kelimesi :111:
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
ecoşa şunları al,m dedim , eteğe karar veremedim. vazgeçtim nasıl olurkine
tamam aplaay ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin inşalllah oluru elim ayağım karıştı polis ve ben kelimesi :111:
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?