Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dün lcw den annemle melisaya iki parça tişört almıştık uzun kollusu yoktu
giydirdim küçük geldi değiştirmek için öğlen arasında çıktım gittim geldim o arada bir tane daha aldım derken bütün paralarımı melisaya yatırdığımı anladım

bunu bugün aldım

Son düzenleme:
Oh ohhhh valla bizim icin supper oldu, eski gunlerdeki gibi

Annemin gitmesine sevindiğim tek nokta.Topiği özledim valla.

Akıllı bıdık.

İyi bakar emin ol. Bence topikteki calisan anneler arasinda en sanslilardan birisin

Okuldakiler de aynısını söylüyor.

özlemcr valla nfk doğru söylüyor çok şanslısın kıymetini bil

Sizler böyle konuşunca rahatlıyorum.Maşallah deyin kız.Bakıyorum da sanırım öyle ama hala bıdı bıdı yapıyorum işte.

Güle güle giyin. Lacivetin fuşyasını almıştım ben de.Ah bu kızlar, alacak ne çok şey var. Aldıkça alası geliyor insanın.

Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi. Aninda gorutu show

Eki Görüntüle 821433

Hanım hanım!! 10 küsür çeşit vardı da bize de bi iki tane alsaydın da!! Bi de nispet yapar gibi foto paylaşıyo!!!!??

Güle kullanın :)

Mutlaka her çocuk bir değildir. Anne babanın iyi gözlemlemesi önemli dediğin gibi. Bizim kuzu sıralayıp yerden kalkıyo, 2-3 adım atıyo. Millet bi adım atsa yürüdü diyo bi de o var.

Kopulmayacak gibi değil. Ben de okuyunca yuh bu napıyo dedim ama yazmadım :)

Bu durumlarda emzik kurtarıcı oluyor.

Emzik bir süper kahramanama bazen kötü tarafta da olabiliyo :)

pembiş kuzenine çok güldüm

nfk güle güle kullansın puzzle ı ayşecik

Biz güldük de bilmem eşi naptı

Helali hoş olsun :) iyi günlerde güzelce giysin.
kız pembe napim bu arlar sınavlar ecoş koca vs yüklendiler yazamıyorum giremiyorum

nfk :111:

Kız bi mrb yaz :) kolay gelsin :)

hamile kalmayı düşünüyorum depresif hallerdeyim

Çiviyi çiviyi sökmez bu durumlarda. Otur oturduğun yerde.

Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)

Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)

Ooh, afiyet olsun kilo olmasin ins. ara sira boyle depoyu fullemen lazim

seker portakalimm, yeni cicileriniz hayirli olsun. Degisik degisik giysin melisacik

Ohhh afiyet olsun.Henüz çocuksuz gezmeye gitmişliğim yok.

Ooh, afiyet olsun kilo olmasin ins. ara sira boyle depoyu fullemen lazim

seker portakalimm, yeni cicileriniz hayirli olsun. Degisik degisik giysin melisacik

Bu fulleme ile kilo almamak zoooooor :)

Tarife baktım. Sos ve hamurla bi sıkıntım yok amaaaaaaaaaa iç pilavı köfte içine koymak bana uymadı :/ köftenin içine en güzel patates püresi gidiyor bence. Bi de geçen de elmalıyı yapıcam dedin yapmadın bak bunu da yapmazsan sıfır vercem hahaha. Sonuçtan haberdar et :)

kim senmi

kız sen ki her ay hamile kaldım korkusuna giren ne oldu kine:44:

aradan çıksamı diyrum malum memur olmada zor :111:

işte nfk'nin dediği karakiz halleri
otur oturduğun yerde polis olcan sen

tamam apla ay ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin inşalllah oluru elim ayağım karıştı polis ve ben kelimesi :111:

ecoşa şunları al,m dedim , eteğe karar veremedim. vazgeçtim nasıl olurkine

bu arada kızlar toyzzda aynı ahşap lar 8,90 tl bence toyzzdan alın

hayirlisiysa olursunn inşallahhhhh yakışır
üstteki biraz uzun sanırım etek yerine tayt yada dar kotla daha güzel olur.. botun icine sokarsin

Botlara bayıldımmmmmmmmmmm. Bence eteği al ama üstüne başka bişi olsun. Kürklü beyaz yelek de alllll. İyiki kızım yok valla çok fena giydirirdim zannımca :)

pembecim patates püresi ilede hasan paşa köftesi gibi olmazmı?

püreyi ben etin veye köftenin yanında mutlaka yapmaya çalışırım.

iç pilavıda eşim pek sevmezde ben severim.bayrama kadar kilo verme planlarım var dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…