pembecim patates püresi ilede hasan paşa köftesi gibi olmazmı?
püreyi ben etin veye köftenin yanında mutlaka yapmaya çalışırım.
iç pilavıda eşim pek sevmezde ben severim.bayrama kadar kilo verme planlarım var dı
Pembiş 1,5 yaş en geç. oğluna kalça filmi çektirsen iyi olurmuş, zor değil..
aradan çıksamı diyrum malum memur olmada zor :111:
tamam aplaay ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin inşalllah oluru elim ayağım karıştı polis ve ben kelimesi :111:
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
ecoşa şunları al,m dedim , eteğe karar veremedim. vazgeçtim nasıl olurkine
Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee. Bugün haftanın son günü. Yaşasınnnnnnn :)
Okulda bildiğiniz üzere yine cuma günü etkinliği var. Yani öğle arası pasta börek yenecek :). Teyze ile irtibatta olup oğluş uyursa eve gelmemeyi planlıyorum.
Herkese süper ötesi bir gün diliyorum :)
iyi o zaman, şurda 1,5 a ne kaldıTamam işte; benim ağır abi oğlum onu bekliyo :) şaka bi yana Allah korusun hiç ayakta duramasa veya yamulup dursa korkardım. Ama çok şükür yok.
günaydın cancağazım..Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee. Bugün haftanın son günü. Yaşasınnnnnnn :)
Okulda bildiğiniz üzere yine cuma günü etkinliği var. Yani öğle arası pasta börek yenecek :). Teyze ile irtibatta olup oğluş uyursa eve gelmemeyi planlıyorum.
he di mi? dün mamalar, bugün mamalarGünaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.
hepsi çok güzel. ama bu botlarla ecoş yürüyebilecek mi?:44:Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
senin için Rabbimden sağlıklı cici bi kız evlat istiyorum.Botlar çok tatlıııı
Bence kareli ekose etekle çok güzel olur ayy
Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)
aradan çıksamı diyrum malum memur olmada zor :111:
tamam aplaay ağzından bal damlıyor rabbim gönlüne göre versin inşalllah oluru elim ayağım karıştı polis ve ben kelimesi :111:
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee. Bugün haftanın son günü. Yaşasınnnnnnn :)
Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar
biz dün akşamdan itibaren kaloriferi yaktık. yüklü doğalgaz faturası sezonunu açtık
şeker portakalım, sizin düğün yarın di mi?
heralde bu soğukta açıkta olmaz, içeriye alırlar daveti:44:
iyi o zaman, şurda 1,5 a ne kaldı
şaka bi yana Allah yürü ya kulum diyeceeeeeek
günaydın cancağazım..
öğle arası eve gitmemeni destekliyorumm
he di mi? dün mamalar, bugün mamalar
siftah yapacak desene, adiş babaanneye ikisi Allaha emanet, bi şeycik olmaz, gönlünü ferah tut
Günaydıngününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar
biz dün akşamdan itibaren kaloriferi yaktık. yüklü doğalgaz faturası sezonunu açtık
günaydın cancağazım..
siftah yapacak desene, adiş babaanneye ikisi Allaha emanet, bi şeycik olmaz, gönlünü ferah tut
Sağol canımyinede hatasını kabul etmemek için az emzir demis.. yuhhh anne sütü obezite yapmaz bi kere
ebebekte durur bence .. ben görüyorum çocukları ilgiyi başka yöne kaydiracak çok şey var
Ikisi birden olsa iyi olurdu tabii amaPamuk helva evet canım erken yatınca erken kalktı işte birini seçmem gerekiyor:)
Berbere götürmek yorucu olmaz ki canım tam boş gün işi işte
Bu arada tv de zayıflamaya yardımcı besin maddelerini gösteriyor; yaban mersini , kara üzüm ve KİNOA diye bulgura benzeyen bir bitki :) ilginçmiş satışları patlar şimdi :)
Allah sağlıkla yeniden kavuştursun anneannenizeSelam kızlar.Bugün beni de boş günüm.Adiş ile kalktık, kahvaltı yaptık. Evde ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Yaz tatilinde annemde hep yaptırıyordum ama bizim banyoda duşakabinden korkuyordu. Bugün şeytanın bacağını kırdık. Annem olmadan ev boş boş geliyor. Bir garip, bir şeyler eksik.Bir de eşim perşembeleri 21.30 gibi gelecek. Hava da yağmurlu ve serin. Zor bir gün beni bekliyor. Yarın da kv bakacak diye evi süpürdük, toz aldım. Adiş'in çorbasını da yapacağım. Annem de böyle sorunlar yoktu.
Anneciği çok iyidir , taburcu olmuştur inşaallah , bn de merak ediyorum ...Aryamm nerdesin yaaaa?!?!? İyice merakta bıraktın bizi....
Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi.Aninda gorutu show
Eki Görüntüle 821433
Saol bacimmm. Ora nasil bilmiyorum amq istanbulda hava epey soguk 8 derece. Kulotlu corabin ustune havlu corap giydirdim. Ayaklara dikkat etmek gerek artik.
En basit puzzle i aldim, daireleri kwndi kolaylikla yerlestiriyor, kareler de iyi ama ucgenler zorluyoronlari da zamanla ogrenecek ins
Hepsi çok şeker. Sağlıkla giysin kuzucuk ...dün lcw den annemle melisaya iki parça tişört almıştık uzun kollusu yoktu
giydirdim küçük geldi değiştirmek için öğlen arasında çıktım gittim geldim o arada bir tane daha aldım derken bütün paralarımı melisaya yatırdığımı anladım
Eki Görüntüle 821608
Eki Görüntüle 821611
Eki Görüntüle 821614
bunu bugün aldım
Ece 2 yaşına girsin en az, bence .. Allah hayırlı zamanda nasib eylesin , ama büyük çocuk en azısından kendi işini görebilse; annenin işi biraz olsun hafifler..hamile kalmayı düşünüyorum depresif hallerdeyim
Bayıldım botlara , ama etek dar galiba pek rahat edemez gibi geldi bana...aradan çıksamı diyrum malum memur olmada zor :111:
Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066
GünaydınGünaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee. Bugün haftanın son günü. Yaşasınnnnnnn :)
İnşaallah bir sıkıntı olmazGünaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar
günaydın cancağazım..
Günaydınlargünaydın hayırlı cumalar
canım çok sevindim ne güzel geldi demi
çok güzel hepsi bende ayakkabılara bayıldım ama rahat edebilirlermi böyle:44:
pempiş sen normalde kaçta evde oluyorsun eğer ki daha erken bir saatte gidiyorsan bence öğle tatillerini kaldır derim ben sana çok iyi gelecektir.
hadi bakalım hayırlısı olsun
günaydın canım,
bizde yaktık dün kombiyi dediğin gibi biraz erken oldu igdaş faturası gelince görcez:18: ama ne yapalım melisa hasta olmasında
evet canım yarın düğün yani herhalde öyle olur ne kadar kalın giyinsekte bu havada şeyimiz donar valla bende içerde yapılacağını tahmin ediyorum
Günaydınlar
Biz de dün gece kombinin açılışını yaptık, hayırlı olsun , inşaallah güzel ısınırız bu yıl , Allah evsiz barksızlara, yakıtı olmayanlara yardım etsin
Ben de uzun uzun olan oruç borçlarımı artık yavaş yavaş ödemeye niyet ettim , bugün 2. günüm, çoook borcum var , Allah kolaylık verir de bitiririm inşaallah , iki bebeğin doğum ve lohusalık dönemleri; iki ay...bu yıldan da 9 gün , etti 69Allah'tan hava serinledi terleme olayı olmadığından sütte azalma olmadı
Hayırlı cumalar hepinizeAllah yavrularımıza sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin inşaallah ...
İnşaallah canım sağolasın , baktım ertelemeyle olmuyor , allah sağlık sıhhat ömür vermişken , niyetini edeyim en azından.. Senin azmış zaten , çabuk biter, ben Zilhicce'de yine borç için niyetleniyorum borç çok olduğundan , ama Allah iki sevabı da verir inşaallah diye umuyorumamiiin..
benim de bu ramazandan 7 gün borcum var.
zilhicce de geldi, 10 gün tutmayı düşünüyorum.
ama nafile tutucam heralde, borçları sonra eklerim artık :44:
senin borcun da epey birikmiş, ama halledersin.
günler kısalıyor artık, serin olunca susuzluk da etkilemez.
peyder pey tutar, ödersin inş
Bu arada önceki gün saçıma kına yaktım, uzun süredir düşünüyordum ama tereddütteydim;
Avrupa yakasındaki yaprak'ın rengi oldu tam, sevdim benbeyazlar tam ortada olduğundan rahatsız ediyordu artık
Allah kabul etsin canım ve yardımcın olsun borcun baya varmış arar ara tutarsan çabucak biter inşallah..benim de 12 lohusalıktan, 8 de ramazandan; toplam 20 gün borcum var..ben de başlayacağım günlerin biraz daha kısalmasını bekliyorumSağol canımben de öyle umuyorum, eline bir iki parça oyuncak verirsek ilgisi dağılır inşaallah
Ikisi birden olsa iyi olurdu tabii amabebişler erken yatıp sabah erken uyanınca da ; öğleden önce biraz kestiriyorlar . o arada biz de uyuyabilirsek verimli olur bizim için de gün ..
Kara üzüm ve yaban mersininin tüketimi konusunda bilgi verdi mi ne zaman yenmeliymiş?
Ben de uzun uzun olan oruç borçlarımı artık yavaş yavaş ödemeye niyet ettim , bugün 2. günüm, çoook borcum var , Allah kolaylık verir de bitiririm inşaallah , iki bebeğin doğum ve lohusalık dönemleri; iki ay...bu yıldan da 9 gün , etti 69Allah'tan hava serinledi terleme olayı olmadığından sütte azalma olmadı
Hayırlı cumalar hepinizeAllah yavrularımıza sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin inşaallah ...
bak sen şu küçük cadıya, annesini uykusuz anneler kulübüne sokmaya çalışıyorbu küçük cadı fena çıktıgece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
ayakkabı giydirmeyip ne giydireceksin canım ? dün keremi spor ayakkabıyla çıkardım yağmurda hep ıslandı ayakları. bot zamanı gelmişhepsi çok güzel. ama bu botlarla ecoş yürüyebilecek mi?:44:
dün anneme gittim. sabah ayşeciğin ayakkabılarını alsam mı almasam mı diye düşündüm almadım.
ki annem ve kardeşim görmemişti, görsün istiyordum.
hava böyle soğuk olduğu sürece hani kapalı; avm, restaurant gibi bi yere gitmiyorsak,
ayakkabı giydirmicem sanırım ben.
senin için Rabbimden sağlıklı cici bi kız evlat istiyorum.
en yakın zamandaaa
hay maşallah..
nasıl cesaret ettin? ben boyatsam mı diye düşünüyorum ama
en sonki kötü olmuştu, o yüzden cesaretim yok
Reklamı izlemedim ama bence de çok korkunç bu palyaço:/oğluş ne zaman şu son çıkan snickers reklamını görse; suratını korkuyla büzerek tv den uzağa kaçıyo çok korkuyo şu palyaçodan
Eki Görüntüle 821123
sizinkilerde denesenize?
benim de küçükken palyaço fobim vardı
palyaço çıkınca kaçardım
anasına çekmiş zaar
valla bugün eşimin uyarısıyla (!) kereme bi ayar çektim ,uykularını hep erkene aldım akşam da uyutmadım çok yoruldu erken yattı. tabi biz de felekten bir akşam yaşadık
keşke hep böyle olsa,inşallah valla kafam rahatladı biraz
öbür türlü sabah kalktığından taa yatana kadar mahvoluyorum
Bence de ana babanın ahını alınca olmaz.The Fall diye bi dizi. Yeni başlamış digitürkte. Çok beğenmedim. Görüş günü kadınlarına harcasaydım vaktimi keşke... :)
Kızımmmm o tipi görünce ben bile rahatsız oluyorum :) ayrıca palyaço olayı nerden çıkmış hakkaten merak ediyorum çünkü hiç eğlendirici bişi değil...
Bence anne babanın ahını alınca olmuyor. Düşünsene şu bi yılda verdiğimiz emeği. Daha da ne emek vericez inşallah. Sonra gidip bi zirzop bulup evlenecekler!! Karma olayı :)
Valla ayar çekilebiliyorsa ne güzel; çek gitsin :)
Yayılma geniGünaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)
Malum bugün boş günüm :) oğluşu sabahtan berbere mi götürsem acaba diyorum....?? Babişkomuz arayacak bi ara berberi (tanıdık da) ve ortam müsaitse atıl kurt yapacağız. Ama bir yanım da "salla berberi kızımmmm boş gününde yayıl" diyo. Ama benim yayılma genimde sıkıntı var :)
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee :)
Tamam canım çevredeki eczanelere soracağım inşallah.günaydınnnnnnn
nfk nenedesiniz bugün ohhh hasret giderin
pempiş izin günün bugün ama daha sabahın köründe ne yapsam diye düşünmeye başlamışsın kuzum yat dinlen yaaa:44:
busmai ayy ne güzel olmuş keremin erken uyuması bu duruma en çok eşin sevinmiştir zaten
neyneyse sende sor eczaneye canım her eczane delmiyor ama
aryamm nerelerdesin annen çıktımı bir haber etmedin:44:
dtk yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun inşallah hoşgeldin
Allah tez zamanda kavuştursun annene..Selam kızlar.Bugün beni de boş günüm.Adiş ile kalktık, kahvaltı yaptık. Evde ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Yaz tatilinde annemde hep yaptırıyordum ama bizim banyoda duşakabinden korkuyordu. Bugün şeytanın bacağını kırdık. Annem olmadan ev boş boş geliyor. Bir garip, bir şeyler eksik.Bir de eşim perşembeleri 21.30 gibi gelecek. Hava da yağmurlu ve serin. Zor bir gün beni bekliyor. Yarın da kv bakacak diye evi süpürdük, toz aldım. Adiş'in çorbasını da yapacağım. Annem de böyle sorunlar yoktu.
:)Önce bozuk klavye ile ilgili yeni yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum :) evli ve iki çocuk babası bir kuzenim iş dolayısı ile rusyaya gidiyor ve orda yer bildirimi yapıyor facede. Bi de "hava soğukmuş ya" yazıyor. Aslında yazdığını sanıyor çünkü t9 onu "soyunmuş" olarak çeviriyor. E mekan da rusya olunca siz düşünün artık muhabbetleri :) burdan çıkan sonuç: adamın asabını bozmayın ve sözlüklerinizi kapatınnnnnn!!
Berbere gitmeyi beklerken accık ortalık topladım. Sonra hazırlanıp çıktık zaten. Oğluş bu sefer baştan ağladı ama sonrasında durdu. E artık 4. traş yahu! :) eve gelip yıkadık vs şimdi emip yatacak inşallah. Ben de hazırlanıp arkadaşıma gideceğim. Boş gün dedik o da bitti :)
Pimpirikli insanları sevmiyorum ama öyle biri ile evliyim :)) pimpirikli kişi bi de sağlık çalışanı olunca tam bir kopuş oluyor :/
Bu arada 10:30 gibi gidince a101de puzzle muzzle kalmamıştı
Süper süper süper:)Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)
Allah sabır versin sana.. Küçük de artık ben burdayım diyor sanırım:)bu küçük cadı fena çıktıgece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
Allah kabul etsin. Borç da durumlarımız çok benzerSağol canımben de öyle umuyorum, eline bir iki parça oyuncak verirsek ilgisi dağılır inşaallah
Ikisi birden olsa iyi olurdu tabii amabebişler erken yatıp sabah erken uyanınca da ; öğleden önce biraz kestiriyorlar . o arada biz de uyuyabilirsek verimli olur bizim için de gün ..
Kara üzüm ve yaban mersininin tüketimi konusunda bilgi verdi mi ne zaman yenmeliymiş?
Allah sağlıkla yeniden kavuştursun anneannenize
Anneciği çok iyidir , taburcu olmuştur inşaallah , bn de merak ediyorum ...
güzel günlerde oynasın Ayşecik
akıllı boncuk
Hepsi çok şeker. Sağlıkla giysin kuzucuk ...
Ece 2 yaşına girsin en az, bence .. Allah hayırlı zamanda nasib eylesin , ama büyük çocuk en azısından kendi işini görebilse; annenin işi biraz olsun hafifler..
Bayıldım botlara , ama etek dar galiba pek rahat edemez gibi geldi bana...
Günaydınoh afiyet şeker olsun
İnşaallah bir sıkıntı olmazbabaannesi ile güzel güzel anneciğini bekler kuzucuk..
Günaydınlar
Biz de dün gece kombinin açılışını yaptık, hayırlı olsun , inşaallah güzel ısınırız bu yıl , Allah evsiz barksızlara, yakıtı olmayanlara yardım etsin
Kesiyor musun:))ben de en son boyattığımı sevmemiştim, o yüzden kendi rengimde takılıyorum bu aralar
zaten öncekinde de sadece aralara ışıltı at demiştim,kendi rengi kalsın sakın sarı olmasın sadece aralarda karamel ışıltılar.
ama kadın beni aralardan fırlayan sarılarla çingeneye çevirince ağlayarak hepsini tekrar kumrala yani kendi rengine boyatmak zorunda kaldım, tabi altta sarı üstte kumral kına gibi bişey oldu.. çok sinirlendim. aylardır o kafamdan gitsin diye bekliyorum hala uçlarda kaldı..yani neden beceremezler bu işi ;çok mu zor???
aman kalsın böyle nasılsa beyazlayınca boyatıcaz.. 4-5 tane beyazım var onları da kesiyorum makasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?