Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembiş 1,5 yaş en geç. oğluna kalça filmi çektirsen iyi olurmuş, zor değil..

Son düzenleme:

Bayrama kaldı zaten 10 gün; versen versen 3 kilo verirsin ki o da görünmez. Boşverrrrrr :)

Biz rulo köfteyi hep öyle yaparız. Bazen de garnitürlü yaparız. Ama ben püreliyi daha çok seviyorum. Bazıları da haşlanmış yumurta koyuyor. Aman bana her köfte aynı geliyo :))

Pembiş 1,5 yaş en geç. oğluna kalça filmi çektirsen iyi olurmuş, zor değil..

Tamam işte; benim ağır abi oğlum onu bekliyo :) şaka bi yana Allah korusun hiç ayakta duramasa veya yamulup dursa korkardım. Ama çok şükür yok.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee. Bugün haftanın son günü. Yaşasınnnnnnn :)

Okulda bildiğiniz üzere yine cuma günü etkinliği var. Yani öğle arası pasta börek yenecek :). Teyze ile irtibatta olup oğluş uyursa eve gelmemeyi planlıyorum.

Herkese süper ötesi bir gün diliyorum :)

Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar
biz dün akşamdan itibaren kaloriferi yaktık. yüklü doğalgaz faturası sezonunu açtık

şeker portakalım, sizin düğün yarın di mi?
heralde bu soğukta açıkta olmaz, içeriye alırlar daveti:44:

Tamam işte; benim ağır abi oğlum onu bekliyo :) şaka bi yana Allah korusun hiç ayakta duramasa veya yamulup dursa korkardım. Ama çok şükür yok.
iyi o zaman, şurda 1,5 a ne kaldı

şaka bi yana Allah yürü ya kulum diyeceeeeeek

günaydın cancağazım..
öğle arası eve gitmemeni destekliyorumm

Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.
he di mi? dün mamalar, bugün mamalar

siftah yapacak desene, adiş babaanneye ikisi Allaha emanet, bi şeycik olmaz, gönlünü ferah tut

Eki Görüntüle 822062
Eki Görüntüle 822065
Eki Görüntüle 822066

ecoşa şunları al,m dedim , eteğe karar veremedim. vazgeçtim nasıl olurkine
hepsi çok güzel. ama bu botlarla ecoş yürüyebilecek mi?:44:
dün anneme gittim. sabah ayşeciğin ayakkabılarını alsam mı almasam mı diye düşündüm almadım.
ki annem ve kardeşim görmemişti, görsün istiyordum.
hava böyle soğuk olduğu sürece hani kapalı; avm, restaurant gibi bi yere gitmiyorsak,
ayakkabı giydirmicem sanırım ben.

Botlar çok tatlıııı
Bence kareli ekose etekle çok güzel olur ayy
senin için Rabbimden sağlıklı cici bi kız evlat istiyorum.
en yakın zamandaaa

günaydın hayırlı cumalar

Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)

canım çok sevindim ne güzel geldi demi

çok güzel hepsi bende ayakkabılara bayıldım ama rahat edebilirlermi böyle:44:

pempiş sen normalde kaçta evde oluyorsun eğer ki daha erken bir saatte gidiyorsan bence öğle tatillerini kaldır derim ben sana çok iyi gelecektir.

hadi bakalım hayırlısı olsun

günaydın canım,

bizde yaktık dün kombiyi dediğin gibi biraz erken oldu igdaş faturası gelince görcez:18: ama ne yapalım melisa hasta olmasında

evet canım yarın düğün yani herhalde öyle olur ne kadar kalın giyinsekte bu havada şeyimiz donar valla bende içerde yapılacağını tahmin ediyorum

Günaydın
ben 2 gündür yakiyorum kombiyi

bu küçük cadı fena çıktı gece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum

yinede hatasını kabul etmemek için az emzir demis.. yuhhh anne sütü obezite yapmaz bi kere
ebebekte durur bence .. ben görüyorum çocukları ilgiyi başka yöne kaydiracak çok şey var
Sağol canım ben de öyle umuyorum, eline bir iki parça oyuncak verirsek ilgisi dağılır inşaallah

Ikisi birden olsa iyi olurdu tabii ama bebişler erken yatıp sabah erken uyanınca da ; öğleden önce biraz kestiriyorlar . o arada biz de uyuyabilirsek verimli olur bizim için de gün ..
Kara üzüm ve yaban mersininin tüketimi konusunda bilgi verdi mi ne zaman yenmeliymiş?
Allah sağlıkla yeniden kavuştursun anneannenize

Aryamm nerdesin yaaaa?!?!? İyice merakta bıraktın bizi....
Anneciği çok iyidir , taburcu olmuştur inşaallah , bn de merak ediyorum ...

Ben de yarim saat Once gittim 3 tane kalmisti. Sokak arasinda baska bi subeye gittim, on kusur cesit vardi. Aninda gorutu show

Eki Görüntüle 821433
güzel günlerde oynasın Ayşecik

akıllı boncuk
Hepsi çok şeker. Sağlıkla giysin kuzucuk ...
hamile kalmayı düşünüyorum depresif hallerdeyim
Ece 2 yaşına girsin en az, bence .. Allah hayırlı zamanda nasib eylesin , ama büyük çocuk en azısından kendi işini görebilse; annenin işi biraz olsun hafifler..
Bayıldım botlara , ama etek dar galiba pek rahat edemez gibi geldi bana...

Günaydın oh afiyet şeker olsun

İnşaallah bir sıkıntı olmaz babaannesi ile güzel güzel anneciğini bekler kuzucuk..

Günaydınlar
Biz de dün gece kombinin açılışını yaptık, hayırlı olsun , inşaallah güzel ısınırız bu yıl , Allah evsiz barksızlara, yakıtı olmayanlara yardım etsin

Ben de uzun uzun olan oruç borçlarımı artık yavaş yavaş ödemeye niyet ettim , bugün 2. günüm, çoook borcum var , Allah kolaylık verir de bitiririm inşaallah , iki bebeğin doğum ve lohusalık dönemleri; iki ay...bu yıldan da 9 gün , etti 69Allah'tan hava serinledi terleme olayı olmadığından sütte azalma olmadı
Hayırlı cumalar hepinize Allah yavrularımıza sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin inşaallah ...

amiiin..

benim de bu ramazandan 7 gün borcum var.
zilhicce de geldi, 10 gün tutmayı düşünüyorum.
ama nafile tutucam heralde, borçları sonra eklerim artık :44:

senin borcun da epey birikmiş, ama halledersin.
günler kısalıyor artık, serin olunca susuzluk da etkilemez.
peyder pey tutar, ödersin inş

İnşaallah canım sağolasın , baktım ertelemeyle olmuyor , allah sağlık sıhhat ömür vermişken , niyetini edeyim en azından.. Senin azmış zaten , çabuk biter, ben Zilhicce'de yine borç için niyetleniyorum borç çok olduğundan , ama Allah iki sevabı da verir inşaallah diye umuyorum

Son düzenleme:
Bu arada önceki gün saçıma kına yaktım, uzun süredir düşünüyordum ama tereddütteydim;
Avrupa yakasındaki yaprak'ın rengi oldu tam, sevdim ben beyazlar tam ortada olduğundan rahatsız ediyordu artık

hay maşallah..

nasıl cesaret ettin? ben boyatsam mı diye düşünüyorum ama
en sonki kötü olmuştu, o yüzden cesaretim yok

selam kızlar biz de bu sabah açtık kombiyi ,herkese düşük faturalar diliyorum

Allah kabul etsin canım ve yardımcın olsun borcun baya varmış arar ara tutarsan çabucak biter inşallah..benim de 12 lohusalıktan, 8 de ramazandan; toplam 20 gün borcum var..ben de başlayacağım günlerin biraz daha kısalmasını bekliyorum

o uyuduğunda ben de işlerimi yapmaya çalışıyorum daha uyku düzenimi kuramadım
dün gece de erken yattı çok şükür tabi sabahın köründe kalktı :) şimdi uyuyor ama ben mutfağı toplamalıyımmm
bu küçük cadı fena çıktı gece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
bak sen şu küçük cadıya, annesini uykusuz anneler kulübüne sokmaya çalışıyor
ayakkabı giydirmeyip ne giydireceksin canım ? dün keremi spor ayakkabıyla çıkardım yağmurda hep ıslandı ayakları. bot zamanı gelmiş

duana amin..hayırlısı sağlıklısı olsun da
sana da yakışıklı bi oğluş nasip etsin sağlıkla

Son düzenleme:
hay maşallah..

nasıl cesaret ettin? ben boyatsam mı diye düşünüyorum ama
en sonki kötü olmuştu, o yüzden cesaretim yok

ben de en son boyattığımı sevmemiştim, o yüzden kendi rengimde takılıyorum bu aralar

zaten öncekinde de sadece aralara ışıltı at demiştim,kendi rengi kalsın sakın sarı olmasın sadece aralarda karamel ışıltılar.
ama kadın beni aralardan fırlayan sarılarla çingeneye çevirince ağlayarak hepsini tekrar kumrala yani kendi rengine boyatmak zorunda kaldım, tabi altta sarı üstte kumral kına gibi bişey oldu.. çok sinirlendim. aylardır o kafamdan gitsin diye bekliyorum hala uçlarda kaldı..yani neden beceremezler bu işi ;çok mu zor???

aman kalsın böyle nasılsa beyazlayınca boyatıcaz.. 4-5 tane beyazım var onları da kesiyorum makasla

Son düzenleme:
Selamun Aleykum cefakar anneler..(anne olunca anladımm dıyebılırım tam manasıyla bunu tabıkı)hepımız afıyettesınızdır inşAllah..bızler hamdolsun ıyıyız oglusla bı kac gundur sıtedeyım okuyorum gecmısı..lapotopumuzun emeklılıgı geldı sanırım..cok zor oluyor artık..gercı yenı telımden artık takıp edebılecem her bos kaldıgımda bakalım..bızde ıkı gundur kombıyı actık bakalımm bu kıs sankı daha bı soguk olacak; ıkı gundur bayagı bı hıssettık kışı..bızde soguk kıs gunlerını dusunerek panduflarımızı aldık;evım arakat cok fazla soguk olmuyor ama yınede mısafırlık vs dusunerek elımzde bulunsun dedık.;teyzesıde spor ayakkbısnı aldı..en hafıfı puma nınkı bu arada..adıdas ve nıke agır geldı bana.. bu tabanı daha esnek esnek bılgınız olsun hepsıne bakacak fırsatıız olmazsa dıye fıkrı olsun sıze..benden haberler ıstanbuldakı dogum sonrası kapatmadıgım arkadasımın ıslettıgı buromu kapatma kararı aldık..en kısa zamanda gıdıp kapanısı yapmaya koyulacam bakalım ,hakkımda hayırlısı..benım ogretmen arkadaslara sorum olacak musaıt olunca cevaplarsanız memnun olacam arladaslar..ucretlı ogretmenlık dusunuyorum muhesabe bransında..daha once yapanlar oldugunu duymustum..yanı tam gun bı yerde calısmak yerıne saatlerının esnek olacagını dusundugum ogretmenlık var kafamda..ne dersınız?kestane kebap acele cevap..

Reklamı izlemedim ama bence de çok korkunç bu palyaço:/
Erken yatan çocuk iyidir, sen de kafanı dinlersin.

Bence de ana babanın ahını alınca olmaz.
Duymadım o diziyi..

Yayılma geni

Tamam canım çevredeki eczanelere soracağım inşallah.

Allah tez zamanda kavuştursun annene..
Kv anne gibi olmuyor. Her şeyini düşünmen lazım.

:)
Efe'nin traşı hayırlı olsun
O puzzle dan ben oğluma almıştım, hiç ilgilenmedi.

Çocuksuz 3 saat oturmak ne güzel bişi yaaaaaaaa :) bol bol sohbet ettik ve tıkındık durduk :)
Süper süper süper:)

Allah sabır versin sana.. Küçük de artık ben burdayım diyor sanırım:)

Allah kabul etsin. Borç da durumlarımız çok benzer ben saatler alınınca başlamayı düşünüyorum:)

Kesiyor musun:))
Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…