Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Salı ve persembe gunlerı trt1 de süper dadı var ızlıyomusunuz..?Ben hamıleykende bakıyorudm ama son ıkı haftadır resmen programdan sogudum ya..Kadına gıcık oldum(dadıya)..ne oyle replık ezberlemıs acemı tıyatrocular gıbı..gozlerını aca aca;soyledıklerını vurgulamaya caba harcayarak konusmuyormu..eskısı daha ıyıydı bence umarım bununla devam etmez kanal..ıcerık olarak guzel bı program yoksa

Aryamm annen nasıl sımdı canım..cok gecmısler olsunn...Allah sıfasını versın; bı an evvel toparlansın ınsallah..

iki duana da amiiin diyorum
hayırlısı olsun, hep diyorum eşim ikinci çocuğa mesafeli, oğlansa hiç istemiyo

ayakkabı giydirmekten ziyade, yere bırakmıkmamaktan bahsediyorum çocuğu.
hani zaten hava soğuk, dışarı pek çıkmıyoruz. çıkınca da hoop doğru arabaya.
kucakta gidip gelecek zannımca.

bende de bi tane beyaz tel çıkıyor tam tepede, yakalarsam makasla biniyorum ensesine

boyayı göze alamıyorum, röfle belki diyorum ama boyadan önce aynı anlattığın üzere kötü bi röfle deneyimim var.
o bile korkutuyor beni. hani atla deve değil. güya gittiğim iyi yerler, onca para bayılıyorum sonuç iğrenç olunca
cinlerim tepeme çıkıyor yaaa

aleyküm selam canım. ne zamandır yoksun.. ayakkabılarınız da hayırlı olsun.
güzel günlerde giysin oğluş

iş konusunda bi fikrim yok.

Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı
bende de kepek sorunu var canım.
özellikle bu mevsim dönüşlerinde azıyor iyice. bir günde nasıl kepek oluyor anlatamam.
head and shoulders kepeğe karşı etkili kullanıyorum, bi o iyi geliyor.

geçen pembiş de aynısını söylemişti.
bence trt nin sitesine şikayet maili yazalım. bakın burda kaç kişiyiz.
eminim dikkate alırlar.

Foruma yazıdıgmdanda bellı olacagı uzere oglusum ogle guzlelık uykusanda..bende yemegımı yedım..ortalıgı toparladım rutin..dun supurme sılme ısını yapmıstım dip köşe..oglus uyanınca karsı komsum yaslı karı koca cumalarını hayırlamaya gıdecegız..ondan sonra babaanne var planda..bu arada nfk cım gecen parkat gordugun kadını bır daha gordunmu..sen oyle yazınca kendımı gordum sankı..dıger kadının yerıne koyararak..benımde burda cok fazla gorustugum kısme yok malesef kı..senı kazanırsa bıle yeterr onun ııcn sanırım..

hay maşallah..

nasıl cesaret ettin? ben boyatsam mı diye düşünüyorum ama
en sonki kötü olmuştu, o yüzden cesaretim yok
Ben de en son Selim'in geleceğini öğrendiğimde bırakmıştım boyatmayı, iki yıldan fazla zaman olmuş yani; ama hala ucunda boya kalıntısı vardı ve normalde ince Telli olan saç boyayınca yün gibi oluyor e beyazlar da rahatsız ediyor, 15 yaşında başlamışlardı tek tük beyazlamaya, şimdi epeyce çoğaldılar; o yüzden bir cesaret yaktım vallahi, kuaföre karamel tonu için bi ton para bayılıyorum bu da öyle oldu, hem de daha sağlıklı
bu Küçük cadı fena çıktı gece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
Oyy kıyamam kuzucuğa , minnoş tam yemeliktir şimdi...
Allah kolaylık versin canım

Âmin hepimizin düşük olsun faturaları , pek umudum olmasa da
Sen de kolaylıkla tutarsın inşaallah 20günü:..
Hakkınızda hayırlı olsun , ikinci bebişler yavaş yavaş gelmeye başlayacak galiba
herkesin böyle bir kuaför faciası oluyor demek ki , ben de kızım doğmadan evvel saçıma aradaki beyazları kapatmak için ara ara renk versin diye girdiğim kuaförden, saç rengin çok müsait diyerek kandırılıp; röfle yaptırıp çıkmıştım ve o röfle çok yıprattı saçı, kaç yılda eski haline döndü ...

Cuması AŞKK olanın ..Aşkı BAKİ olsun inşAllah..hayırlı cumalarr arkadaslar..
Hayırlı cumalar

Allah sağlıkla tutabilmeyi nasib etsin borcu çok olanlara ... Günler kısalınca tutulmalı fırsatı kaçırmadan gercekten , anlayamadan akşam oluveriyor zaten o dönemde... Ben de bayramın 1. Günü hariç, bırakmadan devam edersem 4 ay sonra sıfırlamış olurum inşaallah ....

Son düzenleme:

amann yarama parmak bastin hele normal ses tonuyla konuşup birden sesini yükseltmesi deli etti beni

o senin güzelliğin canı, sağolasın..

havalar malum, dışarı çıkmıyorum birkaç gündür. dolayısıyla da tekrar görmedim.
ama hava açarsa eminim yine görüşürüz biz

Head and shoulders denedim, işe yaramadı, market şampuanlafının çoğu aynı şekilde..
Doktora da gittim, o da kesmedi kepeği.. Bu aralar ayrıca çoğalmış görünüyor
Akşam daldı bana da denk geldi, direk zapladım:) eskisini taklit etmeye çalışıyor bence. Kendi olsa belki bir şeye benzer.

Âmin âmin...
Rakamı böyle söyleyince iyice büyüdü gözümde

ben kaçırmışim kimki bu kadın

ara sıra parkta karşılaşıyoruz. 2,5 yaşında çok hareketli bi kızı var.
geç anne olmuş, muhabbet etmeye çalıştı sürekli. biraz daha konuşabilirsek, eve davet edecektim. onu diyor.

valla reklamdan çok fena korkuyo hiç görmedim böyle yaptığını :))

evet kesiyorum koparırsan çoğalırmış beyazlar
oğlan istemiyo mu??

allahallaaah kadınlarda mı sorun var, kuaförlerde mi

oğlan istemiyo mu??

allahallaaah kadınlarda mı sorun var, kuaförlerde mi
istemiyor gerçekten.
4. ay civarı dr muayenede bakmıştı, pozisyonu uygun değildi, ama sanırım erkek.
bi dahaki kontrolde kesin söylerim demişti.
ben de eşimin yanına gittim. erkekmiş dedim. çıt yok.
araba kullanmaya devam ediyor.
ee, bi şey söyle diye zorladım. hayırlı olsun dedi.
aşkolsun, bu komşunun çocuğu değilki, bu kadar mı diyeceksin dedim..
hayırlısını istemiştik, demek hayırlısı böyleymiş falan dedi.
kız çocuklar daha sıcakkanlı, vefakar, candan oluyorlar falan dedi..

neyse 23. haftada ayrıntılı ultrasona beraber gitmiştik. orada dr kesin kız dedi.
odadan çıktık, bizimkinin yüzünde kocaman bi gülümseme
n'oldu dedim, 'kızmış' dedi...

bence sorun kesinlikle kuaförlerde.
yani işleri bu, onu da yapamıyorlar..

burada güneş açtı.
içimdeki ses ''bıdı bıdı bıdı'' konuşmaya başladı, ne dediğini tahmin edersiniz, ahahahahah !

tresan şampuan kullanıyorum ben bitkisel..

Belli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok
Allah herkese hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin..

Belli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok

o da erkek hayırsızdır, kız hayırlıdır demiyor.
ama gönlünde yatan aslan kız, onu anlıyorum işte

kaç gündür hemoroidim fena azdı. bugün feci ağrım var.
olduğum yerde duramıyorum, ilacım da bitmiş.
ayşeciği aldım, sağlık ocağına gittim. yürümek bile işkence yaaa

pembişin günü hala bitmedi mi yaa?
arya ortalarda yok.
dilanaz görünmedi.
born, memlekete bi gitti pir gitti.
dtk selam verdi yine kırklara karıştı.
nerde bu devlet, nerde bu topik?!

arkadaşlar merhaba bende temmuz 2010 annesiyim kızım var.
size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.kızıma kahvaltıda bir türlü süt içiremiyrum hep kuru kuru yiyo kahvaltı yapıo ama yannda sudan başka bişey içmio bu seferde ağzında çiğnemesi güç oluo zaten daha iki dişi var ayrana bayılıo ama kahvaltıdada o verilmezki ne yapacagımı şaşırdım walla siz neler yapıosunuz nasıl içirebilirm süt yada başka onun seveceği ne verebilirm

evet nedense öyle bi algı var:/ dediğin doğru cinsiyete endeksli olmaz bu işler. bizim oğullarımız en hayırlılardan olur inş. bu tez de böylece çürümüş olur nfk sen hamile misin cnm ben iki-üç msj okudum ne zmandııır girmiyorum bende de böyle bi algı oluştu:) yok değilmiş şimdi biraz daha okuyunca geçmişten bahsettiğin çıktı ortaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…