iki duana da amiiin diyorumselam kızlar biz de bu sabah açtık kombiyi ,herkese düşük faturalar diliyorum
ayakkabı giydirmeyip ne giydireceksin canım ? dün keremi spor ayakkabıyla çıkardım yağmurda hep ıslandı ayakları. bot zamanı gelmiş
duana amin..hayırlısı sağlıklısı olsun da
sana da yakışıklı bi oğluş nasip etsin sağlıkla
bende de bi tane beyaz tel çıkıyor tam tepede, yakalarsam makasla biniyorum ensesineben de en son boyattığımı sevmemiştim, o yüzden kendi rengimde takılıyorum bu aralar
zaten öncekinde de sadece aralara ışıltı at demiştim,kendi rengi kalsın sakın sarı olmasın sadece aralarda karamel ışıltılar.
ama kadın beni aralardan fırlayan sarılarla çingeneye çevirince ağlayarak hepsini tekrar kumrala yani kendi rengine boyatmak zorunda kaldım, tabi altta sarı üstte kumral kına gibi bişey oldu.. çok sinirlendim. aylardır o kafamdan gitsin diye bekliyorum hala uçlarda kaldı..yani neden beceremezler bu işi ;çok mu zor???
aman kalsın böyle nasılsa beyazlayınca boyatıcaz.. 4-5 tane beyazım var onları da kesiyorum makasla
aleyküm selam canım. ne zamandır yoksun.. ayakkabılarınız da hayırlı olsun.Selamun Aleykum cefakar anneler..(anne olunca anladımm dıyebılırım tam manasıyla bunu tabıkı)hepımız afıyettesınızdır inşAllah..bızler hamdolsun ıyıyız oglusla bı kac gundur sıtedeyım okuyorum gecmısı..lapotopumuzun emeklılıgı geldı sanırım..cok zor oluyor artık..gercı yenı telımden artık takıp edebılecem her bos kaldıgımda bakalım..bızde ıkı gundur kombıyı actık bakalımm bu kıs sankı daha bı soguk olacak; ıkı gundur bayagı bı hıssettık kışı..bızde soguk kıs gunlerını dusunerek panduflarımızı aldık;evım arakat cok fazla soguk olmuyor ama yınede mısafırlık vs dusunerek elımzde bulunsun dedık.;teyzesıde spor ayakkbısnı aldı..en hafıfı puma nınkı bu arada..adıdas ve nıke agır geldı bana.. bu tabanı daha esnek esnek bılgınız olsun hepsıne bakacak fırsatıız olmazsa dıye fıkrı olsun sıze..benden haberler ıstanbuldakı dogum sonrası kapatmadıgım arkadasımın ıslettıgı buromu kapatma kararı aldık..en kısa zamanda gıdıp kapanısı yapmaya koyulacam bakalım ,hakkımda hayırlısı..benım ogretmen arkadaslara sorum olacak musaıt olunca cevaplarsanız memnun olacam arladaslar..ucretlı ogretmenlık dusunuyorum muhesabe bransında..daha once yapanlar oldugunu duymustum..yanı tam gun bı yerde calısmak yerıne saatlerının esnek olacagını dusundugum ogretmenlık var kafamda..ne dersınız?kestane kebap acele cevap..
bende de kepek sorunu var canım.Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı
Salı ve persembe gunlerı trt1 de süper dadı var ızlıyomusunuz..?Ben hamıleykende bakıyorudm ama son ıkı haftadır resmen programdan sogudum ya..Kadına gıcık oldum(dadıya)..ne oyle replık ezberlemıs acemı tıyatrocular gıbı..gozlerını aca aca;soyledıklerını vurgulamaya caba harcayarak konusmuyormu..eskısı daha ıyıydı bence umarım bununla devam etmez kanal..ıcerık olarak guzel bı program yoksa
Ben de en son Selim'in geleceğini öğrendiğimde bırakmıştım boyatmayı, iki yıldan fazla zaman olmuş yani; ama hala ucunda boya kalıntısı vardı ve normalde ince Telli olan saç boyayınca yün gibi oluyorhay maşallah..
nasıl cesaret ettin? ben boyatsam mı diye düşünüyorum ama
en sonki kötü olmuştu, o yüzden cesaretim yok
Oyy kıyamam kuzucuğa , minnoş tam yemeliktir şimdi...bu Küçük cadı fena çıktıgece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
Âmin hepimizin düşük olsun faturaları , pek umudum olmasa daselam kızlar biz de bu sabah açtık kombiyi ,herkese düşük faturalar diliyorum
Allah kabul etsin canım ve yardımcın olsun borcun baya varmış arar ara tutarsan çabucak biter inşallah..benim de 12 lohusalıktan, 8 de ramazandan; toplam 20 gün borcum var..ben de başlayacağım günlerin biraz daha kısalmasını bekliyorum
o uyuduğunda ben de işlerimi yapmaya çalışıyorum daha uyku düzenimi kuramadım
dün gece de erken yattı çok şükür tabi sabahın köründe kalktı :) şimdi uyuyor ama ben mutfağı toplamalıyımmm
bak sen şu küçük cadıya, annesini uykusuz anneler kulübüne sokmaya çalışıyor
ayakkabı giydirmeyip ne giydireceksin canım ? dün keremi spor ayakkabıyla çıkardım yağmurda hep ıslandı ayakları. bot zamanı gelmiş
duana amin..hayırlısı sağlıklısı olsun da
sana da yakışıklı bi oğluş nasip etsin sağlıkla
herkesin böyle bir kuaför faciası oluyor demek ki , ben de kızım doğmadan evvel saçıma aradaki beyazları kapatmak için ara ara renk versin diye girdiğim kuaförden, saç rengin çok müsait diyerek kandırılıp; röfle yaptırıp çıkmıştımben de en son boyattığımı sevmemiştim, o yüzden kendi rengimde takılıyorum bu aralar
zaten öncekinde de sadece aralara ışıltı at demiştim,kendi rengi kalsın sakın sarı olmasın sadece aralarda karamel ışıltılar.
ama kadın beni aralardan fırlayan sarılarla çingeneye çevirince ağlayarak hepsini tekrar kumrala yani kendi rengine boyatmak zorunda kaldım, tabi altta sarı üstte kumral kına gibi bişey oldu.. çok sinirlendim. aylardır o kafamdan gitsin diye bekliyorum hala uçlarda kaldı..yani neden beceremezler bu işi ;çok mu zor???
aman kalsın böyle nasılsa beyazlayınca boyatıcaz.. 4-5 tane beyazım var onları da kesiyorum makasla
Hayırlı cumalarCuması AŞKK olanın ..Aşkı BAKİ olsun inşAllah..hayırlı cumalarr arkadaslar..
Allah sağlıkla tutabilmeyi nasib etsin borcu çok olanlara ... Günler kısalınca tutulmalı fırsatı kaçırmadan gercekten , anlayamadan akşam oluveriyor zaten o dönemde... Ben de bayramın 1. Günü hariç, bırakmadan devam edersem 4 ay sonra sıfırlamış olurum inşaallah ....Reklamı izlemedim ama bence de çok korkunç bu palyaço:/
Erken yatan çocuk iyidir, sen de kafanı dinlersin.
Bence de ana babanın ahını alınca olmaz.
Duymadım o diziyi..
Yayılma geni
Tamam canım çevredeki eczanelere soracağım inşallah.
Allah tez zamanda kavuştursun annene..
Kv anne gibi olmuyor. Her şeyini düşünmen lazım.
:)
Efe'nin traşı hayırlı olsun
O puzzle dan ben oğluma almıştım, hiç ilgilenmedi.
Süper süper süper:)
Allah sabır versin sana.. Küçük de artık ben burdayım diyor sanırım:)
Allah kabul etsin. Borç da durumlarımız çok benzerben saatler alınınca başlamayı düşünüyorum:)
Kesiyor musun:))
Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı
Salı ve persembe gunlerı trt1 de süper dadı var ızlıyomusunuz..?Ben hamıleykende bakıyorudm ama son ıkı haftadır resmen programdan sogudum ya..Kadına gıcık oldum(dadıya)..ne oyle replık ezberlemıs acemı tıyatrocular gıbı..gozlerını aca aca;soyledıklerını vurgulamaya caba harcayarak konusmuyormu..eskısı daha ıyıydı bence umarım bununla devam etmez kanal..ıcerık olarak guzel bı program yoksa
Foruma yazıdıgmdanda bellı olacagı uzere oglusum ogle guzlelık uykusanda..bende yemegımı yedım..ortalıgı toparladım rutin..dun supurme sılme ısını yapmıstım dip köşe..oglus uyanınca karsı komsum yaslı karı koca cumalarını hayırlamaya gıdecegız..ondan sonra babaanne var planda..bu arada nfk cım gecen parkat gordugun kadını bır daha gordunmu..sen oyle yazınca kendımı gordum sankı..dıger kadının yerıne koyararak..benımde burda cok fazla gorustugum kısme yok malesef kı..senı kazanırsa bıle yeterr onun ııcn sanırım..
o senin güzelliğin canı, sağolasın..
havalar malum, dışarı çıkmıyorum birkaç gündür. dolayısıyla da tekrar görmedim.
ama hava açarsa eminim yine görüşürüz biz
Head and shoulders denedim, işe yaramadı, market şampuanlafının çoğu aynı şekilde..iki duana da amiiin diyorum
hayırlısı olsun, hep diyorum eşim ikinci çocuğa mesafeli, oğlansa hiç istemiyo
ayakkabı giydirmekten ziyade, yere bırakmıkmamaktan bahsediyorum çocuğu.
hani zaten hava soğuk, dışarı pek çıkmıyoruz. çıkınca da hoop doğru arabaya.
kucakta gidip gelecek zannımca.
bende de bi tane beyaz tel çıkıyor tam tepede, yakalarsam makasla biniyorum ensesine
boyayı göze alamıyorum, röfle belki diyorum ama boyadan önce aynı anlattığın üzere kötü bi röfle deneyimim var.
o bile korkutuyor beni. hani atla deve değil. güya gittiğim iyi yerler, onca para bayılıyorum sonuç iğrenç olunca
cinlerim tepeme çıkıyor yaaa
aleyküm selam canım. ne zamandır yoksun.. ayakkabılarınız da hayırlı olsun.
güzel günlerde giysin oğluş
iş konusunda bi fikrim yok.
bende de kepek sorunu var canım.
özellikle bu mevsim dönüşlerinde azıyor iyice. bir günde nasıl kepek oluyor anlatamam.
head and shoulders kepeğe karşı etkili kullanıyorum, bi o iyi geliyor.
geçen pembiş de aynısını söylemişti.
bence trt nin sitesine şikayet maili yazalım. bakın burda kaç kişiyiz.
eminim dikkate alırlar.
Âmin âmin...Ben de en son Selim'in geleceğini öğrendiğimde bırakmıştım boyatmayı, iki yıldan fazla zaman olmuş yani; ama hala ucunda boya kalıntısı vardı ve normalde ince Telli olan saç boyayınca yün gibi oluyore beyazlar da rahatsız ediyor, 15 yaşında başlamışlardı tek tük beyazlamaya, şimdi epeyce çoğaldılar; o yüzden bir cesaret yaktım vallahi, kuaföre karamel tonu için bi ton para bayılıyorum bu da öyle oldu, hem de daha sağlıklı
Oyy kıyamam kuzucuğa , minnoş tam yemeliktir şimdi...
Allah kolaylık versin canım
Âmin hepimizin düşük olsun faturaları , pek umudum olmasa da
Sen de kolaylıkla tutarsın inşaallah 20günü:..
Hakkınızda hayırlı olsun , ikinci bebişler yavaş yavaş gelmeye başlayacak galiba
herkesin böyle bir kuaför faciası oluyor demek ki , ben de kızım doğmadan evvel saçıma aradaki beyazları kapatmak için ara ara renk versin diye girdiğim kuaförden, saç rengin çok müsait diyerek kandırılıp; röfle yaptırıp çıkmıştımve o röfle çok yıprattı saçı, kaç yılda eski haline döndü ...
Hayırlı cumalar
Allah sağlıkla tutabilmeyi nasib etsin borcu çok olanlara ... Günler kısalınca tutulmalı fırsatı kaçırmadan gercekten , anlayamadan akşam oluveriyor zaten o dönemde... Ben de bayramın 1. Günü hariç, bırakmadan devam edersem 4 ay sonra sıfırlamış olurum inşaallah ....
ben kaçırmışim kimki bu kadın
valla reklamdan çok fena korkuyo hiç görmedim böyle yaptığını :))Reklamı izlemedim ama bence de çok korkunç bu palyaço:/
Erken yatan çocuk iyidir, sen de kafanı dinlersin.
Bence de ana babanın ahını alınca olmaz.
Duymadım o diziyi..
Yayılma geni
Tamam canım çevredeki eczanelere soracağım inşallah.
Allah tez zamanda kavuştursun annene..
Kv anne gibi olmuyor. Her şeyini düşünmen lazım.
:)
Efe'nin traşı hayırlı olsun
O puzzle dan ben oğluma almıştım, hiç ilgilenmedi.
Süper süper süper:)
Allah sabır versin sana.. Küçük de artık ben burdayım diyor sanırım:)
Allah kabul etsin. Borç da durumlarımız çok benzerben saatler alınınca başlamayı düşünüyorum:)
Kesiyor musun:))
Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı
oğlan istemiyo mu??iki duana da amiiin diyorum
hayırlısı olsun, hep diyorum eşim ikinci çocuğa mesafeli, oğlansa hiç istemiyo
ayakkabı giydirmekten ziyade, yere bırakmıkmamaktan bahsediyorum çocuğu.
hani zaten hava soğuk, dışarı pek çıkmıyoruz. çıkınca da hoop doğru arabaya.
kucakta gidip gelecek zannımca.
bende de bi tane beyaz tel çıkıyor tam tepede, yakalarsam makasla biniyorum ensesine
boyayı göze alamıyorum, röfle belki diyorum ama boyadan önce aynı anlattığın üzere kötü bi röfle deneyimim var.
o bile korkutuyor beni. hani atla deve değil. güya gittiğim iyi yerler, onca para bayılıyorum sonuç iğrenç olunca
cinlerim tepeme çıkıyor yaaa
aleyküm selam canım. ne zamandır yoksun.. ayakkabılarınız da hayırlı olsun.
güzel günlerde giysin oğluş
iş konusunda bi fikrim yok.
bende de kepek sorunu var canım.
özellikle bu mevsim dönüşlerinde azıyor iyice. bir günde nasıl kepek oluyor anlatamam.
head and shoulders kepeğe karşı etkili kullanıyorum, bi o iyi geliyor.
geçen pembiş de aynısını söylemişti.
bence trt nin sitesine şikayet maili yazalım. bakın burda kaç kişiyiz.
eminim dikkate alırlar.
Ben de en son Selim'in geleceğini öğrendiğimde bırakmıştım boyatmayı, iki yıldan fazla zaman olmuş yani; ama hala ucunda boya kalıntısı vardı ve normalde ince Telli olan saç boyayınca yün gibi oluyore beyazlar da rahatsız ediyor, 15 yaşında başlamışlardı tek tük beyazlamaya, şimdi epeyce çoğaldılar; o yüzden bir cesaret yaktım vallahi, kuaföre karamel tonu için bi ton para bayılıyorum bu da öyle oldu, hem de daha sağlıklı
Oyy kıyamam kuzucuğa , minnoş tam yemeliktir şimdi...
Allah kolaylık versin canım
Âmin hepimizin düşük olsun faturaları , pek umudum olmasa da
Sen de kolaylıkla tutarsın inşaallah 20günü:..
Hakkınızda hayırlı olsun , ikinci bebişler yavaş yavaş gelmeye başlayacak galiba
herkesin böyle bir kuaför faciası oluyor demek ki , ben de kızım doğmadan evvel saçıma aradaki beyazları kapatmak için ara ara renk versin diye girdiğim kuaförden, saç rengin çok müsait diyerek kandırılıp; röfle yaptırıp çıkmıştımve o röfle çok yıprattı saçı, kaç yılda eski haline döndü ...
Hayırlı cumalar
Allah sağlıkla tutabilmeyi nasib etsin borcu çok olanlara ... Günler kısalınca tutulmalı fırsatı kaçırmadan gercekten , anlayamadan akşam oluveriyor zaten o dönemde... Ben de bayramın 1. Günü hariç, bırakmadan devam edersem 4 ay sonra sıfırlamış olurum inşaallah ....
istemiyor gerçekten.oğlan istemiyo mu??
allahallaaah kadınlarda mı sorun var, kuaförlerde mi
Head and shoulders denedim, işe yaramadı, market şampuanlafının çoğu aynı şekilde..
Doktora da gittim, o da kesmedi kepeği.. Bu aralar ayrıca çoğalmış görünüyor
Akşam daldı bana da denk geldi, direk zapladım:) eskisini taklit etmeye çalışıyor bence. Kendi olsa belki bir şeye benzer.
Âmin âmin...
Rakamı böyle söyleyince iyice büyüdü gözümde
istemiyor gerçekten.
4. ay civarı dr muayenede bakmıştı, pozisyonu uygun değildi, ama sanırım erkek.
bi dahaki kontrolde kesin söylerim demişti.
ben de eşimin yanına gittim. erkekmiş dedim. çıt yok.
araba kullanmaya devam ediyor.
ee, bi şey söyle diye zorladım. hayırlı olsun dedi.
aşkolsun, bu komşunun çocuğu değilki, bu kadar mı diyeceksin dedim..
hayırlısını istemiştik, demek hayırlısı böyleymiş falan dedi.
kız çocuklar daha sıcakkanlı, vefakar, candan oluyorlar falan dedi..
neyse 23. haftada ayrıntılı ultrasona beraber gitmiştik. orada dr kesin kız dedi.
odadan çıktık, bizimkinin yüzünde kocaman bi gülümseme
n'oldu dedim, 'kızmış' dedi...
bence sorun kesinlikle kuaförlerde.
yani işleri bu, onu da yapamıyorlar..
Belli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok
Allah herkese hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin..
Belli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok
Allah herkese hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?