- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
arkadaşlar merhaba bende temmuz 2010 annesiyim kızım var.
size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.kızıma kahvaltıda bir türlü süt içiremiyrum hep kuru kuru yiyo kahvaltı yapıo ama yannda sudan başka bişey içmio bu seferde ağzında çiğnemesi güç oluo zaten daha iki dişi varayrana bayılıo ama kahvaltıdada o verilmezki ne yapacagımı şaşırdım walla siz neler yapıosunuz nasıl içirebilirm süt yada başka onun seveceği ne verebilirm
evet nedense öyle bi algı var:/ dediğin doğru cinsiyete endeksli olmaz bu işler. bizim oğullarımız en hayırlılardan olur inş. bu tez de böylece çürümüş olurnfk sen hamile misin cnm ben iki-üç msj okudum ne zmandııır girmiyorum bende de böyle bi algı oluştu:)
benim oğlum emmeye devam ediyo büyük ihtimalle de bu yüzden hala süt içmeye başlamadı. ben de kahvaltıda, yatmadan önce verebilmek istiyorum ama denemelerim olumsuz
benim oğlum emmeye devam ediyo büyük ihtimalle de bu yüzden hala süt içmeye başlamadı. ben de kahvaltıda, yatmadan önce verebilmek istiyorum ama denemelerim olumsuz
ayşecik de emiyor. sanırım o sebeple de süte karşı mesafeli.
iki kez muzlu bi kez çilekli süt verdim, peyderpey içti. ama sade içmiyor.
ben kahvaltıda içecek namına sadece su veriyorum.
ncakır, bence ıhlamuru deneyebilirsin. azıcık balla da tatlandırırsın.
ya da portakal suyu sıkabiliriz artık. yahut, elma, portakal, tarçın kaynatıp meyve çayı yaparız.
havalar da serinledi, bi taşla iki kuş olur.
bu küçük cadı fena çıktıgece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar
biz dün akşamdan itibaren kaloriferi yaktık. yüklü doğalgaz faturası sezonunu açtık
şeker portakalım, sizin düğün yarın di mi?
heralde bu soğukta açıkta olmaz, içeriye alırlar daveti:44:
iyi o zaman, şurda 1,5 a ne kaldı
şaka bi yana Allah yürü ya kulum diyeceeeeeek
günaydın cancağazım..
öğle arası eve gitmemeni destekliyorumm
he di mi? dün mamalar, bugün mamalar
siftah yapacak desene, adiş babaanneye ikisi Allaha emanet, bi şeycik olmaz, gönlünü ferah tut
günaydın hayırlı cumalar
canım çok sevindim ne güzel geldi demi
çok güzel hepsi bende ayakkabılara bayıldım ama rahat edebilirlermi böyle:44:
pempiş sen normalde kaçta evde oluyorsun eğer ki daha erken bir saatte gidiyorsan bence öğle tatillerini kaldır derim ben sana çok iyi gelecektir.
hadi bakalım hayırlısı olsun
günaydın canım,
bizde yaktık dün kombiyi dediğin gibi biraz erken oldu igdaş faturası gelince görcez:18: ama ne yapalım melisa hasta olmasında
evet canım yarın düğün yani herhalde öyle olur ne kadar kalın giyinsekte bu havada şeyimiz donar valla bende içerde yapılacağını tahmin ediyorum
bu küçük cadı fena çıktıgece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum
Sağol canımben de öyle umuyorum, eline bir iki parça oyuncak verirsek ilgisi dağılır inşaallah
Ikisi birden olsa iyi olurdu tabii amabebişler erken yatıp sabah erken uyanınca da ; öğleden önce biraz kestiriyorlar . o arada biz de uyuyabilirsek verimli olur bizim için de gün ..
Kara üzüm ve yaban mersininin tüketimi konusunda bilgi verdi mi ne zaman yenmeliymiş?
Allah sağlıkla yeniden kavuştursun anneannenize
Anneciği çok iyidir , taburcu olmuştur inşaallah , bn de merak ediyorum ...
güzel günlerde oynasın Ayşecik
akıllı boncuk
Hepsi çok şeker. Sağlıkla giysin kuzucuk ...
Ece 2 yaşına girsin en az, bence .. Allah hayırlı zamanda nasib eylesin , ama büyük çocuk en azısından kendi işini görebilse; annenin işi biraz olsun hafifler..
Bayıldım botlara , ama etek dar galiba pek rahat edemez gibi geldi bana...
Günaydınoh afiyet şeker olsun
İnşaallah bir sıkıntı olmazbabaannesi ile güzel güzel anneciğini bekler kuzucuk..
Günaydınlar
Biz de dün gece kombinin açılışını yaptık, hayırlı olsun , inşaallah güzel ısınırız bu yıl , Allah evsiz barksızlara, yakıtı olmayanlara yardım etsin
Ben de uzun uzun olan oruç borçlarımı artık yavaş yavaş ödemeye niyet ettim , bugün 2. günüm, çoook borcum var , Allah kolaylık verir de bitiririm inşaallah , iki bebeğin doğum ve lohusalık dönemleri; iki ay...bu yıldan da 9 gün , etti 69Allah'tan hava serinledi terleme olayı olmadığından sütte azalma olmadı
Hayırlı cumalar hepinizeAllah yavrularımıza sağlıklı anneli babalı uzun ömür versin inşaallah ...
Bu arada önceki gün saçıma kına yaktım, uzun süredir düşünüyordum ama tereddütteydim;
Avrupa yakasındaki yaprak'ın rengi oldu tam, sevdim benbeyazlar tam ortada olduğundan rahatsız ediyordu artık
ben de en son boyattığımı sevmemiştim, o yüzden kendi rengimde takılıyorum bu aralar
zaten öncekinde de sadece aralara ışıltı at demiştim,kendi rengi kalsın sakın sarı olmasın sadece aralarda karamel ışıltılar.
ama kadın beni aralardan fırlayan sarılarla çingeneye çevirince ağlayarak hepsini tekrar kumrala yani kendi rengine boyatmak zorunda kaldım, tabi altta sarı üstte kumral kına gibi bişey oldu.. çok sinirlendim. aylardır o kafamdan gitsin diye bekliyorum hala uçlarda kaldı..yani neden beceremezler bu işi ;çok mu zor???
aman kalsın böyle nasılsa beyazlayınca boyatıcaz.. 4-5 tane beyazım var onları da kesiyorum makasla
Selamun Aleykum cefakar anneler..(anne olunca anladımm dıyebılırım tam manasıyla bunu tabıkı)hepımız afıyettesınızdır inşAllah..bızler hamdolsun ıyıyız oglusla bı kac gundur sıtedeyım okuyorum gecmısı..lapotopumuzun emeklılıgı geldı sanırım..cok zor oluyor artık..gercı yenı telımden artık takıp edebılecem her bos kaldıgımda bakalım..bızde ıkı gundur kombıyı actık bakalımm bu kıs sankı daha bı soguk olacak; ıkı gundur bayagı bı hıssettık kışı..bızde soguk kıs gunlerını dusunerek panduflarımızı aldık;evım arakat cok fazla soguk olmuyor ama yınede mısafırlık vs dusunerek elımzde bulunsun dedık.;teyzesıde spor ayakkbısnı aldı..en hafıfı puma nınkı bu arada..adıdas ve nıke agır geldı bana.. bu tabanı daha esnek esnek bılgınız olsun hepsıne bakacak fırsatıız olmazsa dıye fıkrı olsun sıze..benden haberler ıstanbuldakı dogum sonrası kapatmadıgım arkadasımın ıslettıgı buromu kapatma kararı aldık..en kısa zamanda gıdıp kapanısı yapmaya koyulacam bakalım ,hakkımda hayırlısı..benım ogretmen arkadaslara sorum olacak musaıt olunca cevaplarsanız memnun olacam arladaslar..ucretlı ogretmenlık dusunuyorum muhesabe bransında..daha once yapanlar oldugunu duymustum..yanı tam gun bı yerde calısmak yerıne saatlerının esnek olacagını dusundugum ogretmenlık var kafamda..ne dersınız?kestane kebap acele cevap..
Reklamı izlemedim ama bence de çok korkunç bu palyaço:/
Erken yatan çocuk iyidir, sen de kafanı dinlersin.
Bence de ana babanın ahını alınca olmaz.
Duymadım o diziyi..
Yayılma geni
Tamam canım çevredeki eczanelere soracağım inşallah.
Allah tez zamanda kavuştursun annene..
Kv anne gibi olmuyor. Her şeyini düşünmen lazım.
:)
Efe'nin traşı hayırlı olsun
O puzzle dan ben oğluma almıştım, hiç ilgilenmedi.
Süper süper süper:)
Allah sabır versin sana.. Küçük de artık ben burdayım diyor sanırım:)
Allah kabul etsin. Borç da durumlarımız çok benzerben saatler alınınca başlamayı düşünüyorum:)
Kesiyor musun:))
Ya bende kepek sorunu var ve yine arttı
Salı ve persembe gunlerı trt1 de süper dadı var ızlıyomusunuz..?Ben hamıleykende bakıyorudm ama son ıkı haftadır resmen programdan sogudum ya..Kadına gıcık oldum(dadıya)..ne oyle replık ezberlemıs acemı tıyatrocular gıbı..gozlerını aca aca;soyledıklerını vurgulamaya caba harcayarak konusmuyormu..eskısı daha ıyıydı bence umarım bununla devam etmez kanal..ıcerık olarak guzel bı program yoksa
pembişin günü hala bitmedi mi yaa?
arya ortalarda yok.
dilanaz görünmedi.
born, memlekete bi gitti pir gitti.
dtk selam verdi yine kırklara karıştı.
nerde bu devlet, nerde bu topik?!
arkadaşlar merhaba bende temmuz 2010 annesiyim kızım var.
size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.kızıma kahvaltıda bir türlü süt içiremiyrum hep kuru kuru yiyo kahvaltı yapıo ama yannda sudan başka bişey içmio bu seferde ağzında çiğnemesi güç oluo zaten daha iki dişi varayrana bayılıo ama kahvaltıdada o verilmezki ne yapacagımı şaşırdım walla siz neler yapıosunuz nasıl içirebilirm süt yada başka onun seveceği ne verebilirm
Selam kızlar.Haftayı bitirdik, şükür.Yarın da gezmeye gideceğim.Ohhhh.Adiş de sorun çıkarmamış ki denmeyin keyfime.
Pembiş, pasta börek nasıldı? Öğle yemeğinde taze fasulye yerken seni düşündüm kuzum.
hahhhahahaaaaa çatlaksın ooluummmmBizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah
meyveli fikirler güzelmişayşecik de emiyor. sanırım o sebeple de süte karşı mesafeli.
iki kez muzlu bi kez çilekli süt verdim, peyderpey içti. ama sade içmiyor.
ben kahvaltıda içecek namına sadece su veriyorum.
ncakır, bence ıhlamuru deneyebilirsin. azıcık balla da tatlandırırsın.
ya da portakal suyu sıkabiliriz artık. yahut, elma, portakal, tarçın kaynatıp meyve çayı yaparız.
havalar da serinledi, bi taşla iki kuş olur.
ne zamana kadar gidecek bu böyle yaa. acılı yemiyorsun değil mio da erkek hayırsızdır, kız hayırlıdır demiyor.
ama gönlünde yatan aslan kız, onu anlıyorum işte
kaç gündür hemoroidim fena azdı. bugün feci ağrım var.
olduğum yerde duramıyorum, ilacım da bitmiş.
ayşeciği aldım, sağlık ocağına gittim. yürümek bile işkence yaaa
Bu arada bi arkadaş aradı. Efeyi özlemiş çocukları. Akşama gelebilirseniz bekleriz dedi. Hava okadar soğukki sürekli sulu kar yağıyor. Yani kararsızım. Oğluşum bi yatsın kalksın bakicimmmmm :)
kerem sandalyelere çıkmaya başladı mutfak masasının üstünde yakaladım bugün Allahımmmmm of..
biz de eşimle yemeğe gidecektik güya; babam balık almış bize gelin dediler.. galiba oraya gideceğiz.. bu aralar cicim aylarına döndük eşimle, oğluş erken yatıyo ya
hahhhahahaaaaa çatlaksın ooluummmm
meyveli fikirler güzelmiş
benimki de çaylı süt seviyor, sütü tek sevmiyor:/
ne zamana kadar gidecek bu böyle yaa. acılı yemiyorsun değil mi
gerçekten hava çok soğudu kerem de dışarı çıkmak için ağlıyor ; nasıl geçer bu kış???!!!
Bizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah
Bu arada bi arkadaş aradı. Efeyi özlemiş çocukları. Akşama gelebilirseniz bekleriz dedi. Hava okadar soğukki sürekli sulu kar yağıyor. Yani kararsızım. Oğluşum bi yatsın kalksın bakicimmmmm :)
kerem sandalyelere çıkmaya başladı mutfak masasının üstünde yakaladım bugün Allahımmmmm of..
biz de eşimle yemeğe gidecektik güya; babam balık almış bize gelin dediler.. galiba oraya gideceğiz.. bu aralar cicim aylarına döndük eşimle, oğluş erken yatıyo ya
hahhhahahaaaaa çatlaksın ooluummmm
meyveli fikirler güzelmiş
benimki de çaylı süt seviyor, sütü tek sevmiyor:/
ne zamana kadar gidecek bu böyle yaa. acılı yemiyorsun değil mi
gerçekten hava çok soğudu kerem de dışarı çıkmak için ağlıyor ; nasıl geçer bu kış???!!!
Busmai bu bayram eşinin köyüne gidecek misiniz?? Hatunlar yine başlar kocası iyi bakıyo diye
Bizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?