Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim oğlum emmeye devam ediyo büyük ihtimalle de bu yüzden hala süt içmeye başlamadı. ben de kahvaltıda, yatmadan önce verebilmek istiyorum ama denemelerim olumsuz

yok kııız!
hamile değilim. bu bahsettiğim ayşeciğe hamile zamanımdan bi anı.

ayrıca 'erkekler hayırsız, kızlar hayırlı' gibi saçma ve gerçekdışı bi algı oluştu,
onu da silin lütfen. erkek kız öyle bi ayrım olmaz. dediğim gibi eşim kız evlat istiyormuş. öyle de oldu.
bu kişiden kişiye de değişir, kimisi de oğlan ister.
Rabbim sağlıklı ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

benim oğlum emmeye devam ediyo büyük ihtimalle de bu yüzden hala süt içmeye başlamadı. ben de kahvaltıda, yatmadan önce verebilmek istiyorum ama denemelerim olumsuz

benmki emmiyo artık sütüg eçtim meyve suyu falan içse sütü normalde içiyor zaten çok seviyo

ayşecik de emiyor. sanırım o sebeple de süte karşı mesafeli.
iki kez muzlu bi kez çilekli süt verdim, peyderpey içti. ama sade içmiyor.

ben kahvaltıda içecek namına sadece su veriyorum.
ncakır, bence ıhlamuru deneyebilirsin. azıcık balla da tatlandırırsın.
ya da portakal suyu sıkabiliriz artık. yahut, elma, portakal, tarçın kaynatıp meyve çayı yaparız.
havalar da serinledi, bi taşla iki kuş olur.

Son düzenleme:

ıhlamur aslında 2 gündür aklımda hep unutuyorum ya köyden biçok getrdm evde duruyo yarın bi deneyeyim saol canım

Selam kızlar.Haftayı bitirdik, şükür.Yarın da gezmeye gideceğim.Ohhhh.Adiş de sorun çıkarmamış ki denmeyin keyfime.

Pembiş, pasta börek nasıldı? Öğle yemeğinde taze fasulye yerken seni düşündüm kuzum.

İçerde tv açık kaldı; ben odasında oğluşu emziriyorum. Çok sevdiğim bir şarkı ebru gündeş- kaçak çalıyo. Ah gençliğim ahhhh :)

Günaydın.Bugün Adiş'e kv ilk kez bakacak. Umarım sıkıntı olmaz.Ohhh dün pasta bugün pasta.

Eee bunca varlığın(kilonun) bi sebebi var kuşum :)

Nasıl geçmiş bugün???

Öğlen eve gelmedim bi de 4 te çıkıp geldim ya oğluşumla çok özlemişiz birbirimiziiiii. Hatta babası eve geldiğinde kapıya hızla emekleyip de benim yerime onu görünce kafasını yere vurmuş vicdannnnnn yapıyom :/

Canikom bazen 3 bazen 4te eve geliyorum. Ama işte bugün gördüm ki oğluş daha 1e bile çok hazır değil :/

bu küçük cadı fena çıktı gece kaç sefer kalktı sayamadim bide emip uyusa iyi.. çok fena uykusuzum

Kıyamam canım ya. Bi de iki çocukla uğraş sabah... Eşekten düşeni olayı :)

Oruçların için şimdiden kolaylıklar diliyorum canım.

Aaaa hayırlı olsun. Bizim okulda da kına yakan bi arkadaş var 3-4 yakıştan sonra baya hoş durdu.

4-5 tel mi tıfıllar siziiiiii

Meraba canım. Ücretli öğretmen çok ders az para demek malesef En yakın okula gidip öğrenebilirsin. Benim bildiğim ekders parasına çalışıyolardı sanki.

Benim de kepeğim arttı şu ara. Bence mevsimsel.

Geçenlerde ben de aynısını söyledim :)
pembişin günü hala bitmedi mi yaa?
arya ortalarda yok.
dilanaz görünmedi.
born, memlekete bi gitti pir gitti.
dtk selam verdi yine kırklara karıştı.
nerde bu devlet, nerde bu topik?!

Eve gel, bişiler ye, ortalık topla ve yapışan oğluşu eğle derken anca geldim kuşum :)

Nesquick yapsan?? Bizimki kahvaltıda su içiyo. Evde ıhlamur bitti yoksa teyzesi ona alıştıracak kışın da hasta olmasın diye...

Bizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah

Bu arada bi arkadaş aradı. Efeyi özlemiş çocukları. Akşama gelebilirseniz bekleriz dedi. Hava okadar soğukki sürekli sulu kar yağıyor. Yani kararsızım. Oğluşum bi yatsın kalksın bakicimmmmm :)

kerem sandalyelere çıkmaya başladı mutfak masasının üstünde yakaladım bugün Allahımmmmm of..
biz de eşimle yemeğe gidecektik güya; babam balık almış bize gelin dediler.. galiba oraya gideceğiz.. bu aralar cicim aylarına döndük eşimle, oğluş erken yatıyo ya
hahhhahahaaaaa çatlaksın ooluummmm
meyveli fikirler güzelmiş
benimki de çaylı süt seviyor, sütü tek sevmiyor:/
ne zamana kadar gidecek bu böyle yaa. acılı yemiyorsun değil mi
Bu arada bi arkadaş aradı. Efeyi özlemiş çocukları. Akşama gelebilirseniz bekleriz dedi. Hava okadar soğukki sürekli sulu kar yağıyor. Yani kararsızım. Oğluşum bi yatsın kalksın bakicimmmmm :)

gerçekten hava çok soğudu kerem de dışarı çıkmak için ağlıyor ; nasıl geçer bu kış???!!!

Hiç bilmiyorum nasıl geçeceğini

Çatlak ötesiyim ;D

Busmai bu bayram eşinin köyüne gidecek misiniz?? Hatunlar yine başlar kocası iyi bakıyo diye

Herkes senin gibi becerikli hatun mu? Kız seninle güne falan da girilmez.Ama senin tarifine güvenmemekle ayıp etmiş.

Gezme teklifi düşünmeye gelmez hemen kabul edeceksin. Hele de çocuklu evse...Sen gitmeyeceksen biz gidelim.

Buraya biz İstiklal marşımızı söylerken kar attı. Ben de artist gibi bugün okula hırkaya gitmiştim.

Merhaba hatunlar...
Nfk, pembiş, ecrin saolun canlar... Annem ptesi hastaneden çıktı, evde yatıyor şuan. Yarın kontrolü var düzelme olmadıysa tekrar yatıracaklar.

Aryanın en son azı dişi patladı diye yazmıştım, iştah sorunu vardı, dra gittik dün, tahmin edin ne oldu? İdrar yolları tekrar iltihaplanmış! Boğazı ve kulağı kızarmış ama iltihap yoktu. Antibiyotiğe başladık yine... Oysa 2 hafta önce bitmişti diğer antibiyotiği
Dr a söylemiştim oysa, koruyucu şurup kullanalım diye, o da bir daha olursa onu da yazarım dedi. Bundan sonra koruyucu şurup kullanacağız artık. O kadar dikkat ediyorum, sürekli yıkıyorum poposunu, hazır suyu 10 dk kaynatıp içiriyorum yine oluyor! Bıktım bu 3. Yahu. Bir üroloji uzmanına gitsek iyi olacak sanırım.

Bende hazır evde rapor almışken evi temizlemeye giriştim. Bütün evin altını üstünü her bi yerini temizledim valla.

Kurbandan önce 1 hafta kaldı, annemin bu hafta bize gelme durumu belli değil, gelemeyebilir. Kv ve kp bu hafta bizde kalacaklar sanırım arya ya bakmak için. misafir mi ağırlayayım, aryayla mı ilgileneyim,, evle mi, okulla mı?? Görcez bu hafta

Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama olayları anlattım, hakverirsiniz....

Bakıyorum bayramlıklar alınmış, bizde daha tık yok:)

Sizlerde sıkıntısı olan yok gördüğüm kadarıyla iyisiniz çok şükür. Öpüyorum hepiniziiii!!!

Busmai bu bayram eşinin köyüne gidecek misiniz?? Hatunlar yine başlar kocası iyi bakıyo diye

Ayyy bak şimdiiii neyi hatırlamışşş
Ben onu unutmuşum kızzzz
Zaten köydeki ev yeni yapıldı artık herkes kendi evinde olur; cenaze sebebiyle köylülerle beraber olmuştuk şimdi olmaz. Zaten pazar günü bazen 1-2 saat gidiyoruz köye. Kv ler çok hevesli ,bahçeydi evdi gün aşırı ordalar. Bayramda ne olacak ben de meraktayım pofff

ıslak kek kuru pasta ile akraba çıkmışıslanmamış kek

bolulu hipopotam usta var karşınızda ayol.

ben olsam ne telaş yapardım pembe ya beğenmezse diye netekimde beğenmemiş

kocasıda enteresanmış. ya tutmazsa?

o zaman yüzlerce tarif var sitelerde kimse denemesin. peki ya tutarsa?

doğum sonrası kilo vermek isteyenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…