Merhaba hatunlar...
Nfk, pembiş, ecrin saolun canlar... Annem ptesi hastaneden çıktı, evde yatıyor şuan. Yarın kontrolü var düzelme olmadıysa tekrar yatıracaklar.
Aryanın en son azı dişi patladı diye yazmıştım, iştah sorunu vardı, dra gittik dün, tahmin edin ne oldu? İdrar yolları tekrar iltihaplanmış! Boğazı ve kulağı kızarmış ama iltihap yoktu. Antibiyotiğe başladık yine... Oysa 2 hafta önce bitmişti diğer antibiyotiği
Dr a söylemiştim oysa, koruyucu şurup kullanalım diye, o da bir daha olursa onu da yazarım dedi. Bundan sonra koruyucu şurup kullanacağız artık. O kadar dikkat ediyorum, sürekli yıkıyorum poposunu, hazır suyu 10 dk kaynatıp içiriyorum yine oluyor! Bıktım bu 3. Yahu. Bir üroloji uzmanına gitsek iyi olacak sanırım.
Bende hazır evde rapor almışken evi temizlemeye giriştim. Bütün evin altını üstünü her bi yerini temizledim valla.
Kurbandan önce 1 hafta kaldı, annemin bu hafta bize gelme durumu belli değil, gelemeyebilir. Kv ve kp bu hafta bizde kalacaklar sanırım arya ya bakmak için.misafir mi ağırlayayım, aryayla mı ilgileneyim,, evle mi, okulla mı?? Görcez bu hafta
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama olayları anlattım, hakverirsiniz....
Bakıyorum bayramlıklar alınmış, bizde daha tık yok:)
Sizlerde sıkıntısı olan yok gördüğüm kadarıyla iyisiniz çok şükür. Öpüyorum hepiniziiii!!!
Saol canımm... İnşallah...Canım benim geçmiş olsun. Umarım Arya da annen de en kısa zamanda iyileşirler.temizliğ boşverip iyi bir dinlenseydin.
Herkes senin gibi becerikli hatun mu? Kız seninle güne falan da girilmez.Ama senin tarifine güvenmemekle ayıp etmiş.
Gezme teklifi düşünmeye gelmez hemen kabul edeceksin. Hele de çocuklu evse...Sen gitmeyeceksen biz gidelim.
Buraya biz İstiklal marşımızı söylerken kar attı. Ben de artist gibi bugün okula hırkaya gitmiştim.
Merhaba hatunlar...
Nfk, pembiş, ecrin saolun canlar... Annem ptesi hastaneden çıktı, evde yatıyor şuan. Yarın kontrolü var düzelme olmadıysa tekrar yatıracaklar.
Aryanın en son azı dişi patladı diye yazmıştım, iştah sorunu vardı, dra gittik dün, tahmin edin ne oldu? İdrar yolları tekrar iltihaplanmış! Boğazı ve kulağı kızarmış ama iltihap yoktu. Antibiyotiğe başladık yine... Oysa 2 hafta önce bitmişti diğer antibiyotiği
Dr a söylemiştim oysa, koruyucu şurup kullanalım diye, o da bir daha olursa onu da yazarım dedi. Bundan sonra koruyucu şurup kullanacağız artık. O kadar dikkat ediyorum, sürekli yıkıyorum poposunu, hazır suyu 10 dk kaynatıp içiriyorum yine oluyor! Bıktım bu 3. Yahu. Bir üroloji uzmanına gitsek iyi olacak sanırım.
Bende hazır evde rapor almışken evi temizlemeye giriştim. Bütün evin altını üstünü her bi yerini temizledim valla.
Kurbandan önce 1 hafta kaldı, annemin bu hafta bize gelme durumu belli değil, gelemeyebilir. Kv ve kp bu hafta bizde kalacaklar sanırım arya ya bakmak için.misafir mi ağırlayayım, aryayla mı ilgileneyim,, evle mi, okulla mı?? Görcez bu hafta
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama olayları anlattım, hakverirsiniz....
Sizlerde sıkıntısı olan yok gördüğüm kadarıyla iyisiniz çok şükür. Öpüyorum hepiniziiii!!!
Ayyy bak şimdiiii neyi hatırlamışşş
Ben onu unutmuşum kızzzz
Zaten köydeki ev yeni yapıldı artık herkes kendi evinde olur; cenaze sebebiyle köylülerle beraber olmuştuk şimdi olmaz. Zaten pazar günü bazen 1-2 saat gidiyoruz köye. Kv ler çok hevesli ,bahçeydi evdi gün aşırı ordalar. Bayramda ne olacak ben de meraktayım pofff
ıslak kek kuru pasta ile akraba çıkmışıslanmamış kek
bolulu hipopotam usta var karşınızda ayol.
ben olsam ne telaş yapardım pembe ya beğenmezse diye netekimde beğenmemiş
kocasıda enteresanmış. ya tutmazsa?
o zaman yüzlerce tarif var sitelerde kimse denemesin. peki ya tutarsa?
bu poğaçalar çok sevimli!
tavşan poğaça ve ayıcık poğaça
Yemekevi.tv l Videolu Yemek Tarifleri Sitesi
Mayalı Ayıcık Poğaça Tarifi - Yemek Tarifleri
Bu arada görümcemin poğaça tarifiyle başarıya ulaştım,
1 bar süt ,1/2 bar sıvıyağ, 1/2 bar ılık su, yaşmaya, 2 yk şeker, 1 tat kaş tuz ve aldığı kadar un.
neyneysenin tarifiyle çok benziyor ama onda yumurta ve yoğurt da var.
onu denemeye geldi sıra:)
Eşim de hep bana kıl bişi beğenmediğim için :) beni böyle sevvv diyorum ona :)
Gittik ailecek zaten. Süper oldu valla. Onların çocuklar büyüdüğü için bizimki ile oynadılar durdular :)
Havan kime kızımmmm :)
Ah canım ya bünyesi böyle demekki kuzunun. Dediğin gibi bu antibiyotikler bitsin koruycu şurup için.
Anneciğinin de iyi çıkar umarım sonuçları.
Bsk kv ve kpi ekstra ağırlama lütfen bu hafta. Coşma yemeklerinde yani. Kendine de dikkat et; çok yorulma.
Aaa ben unutmammm. Senki köyün en gözde adamı ile evlenmiş hatunsun hahahah. Bayramlaşma sırasında denk gelirsen bunları unutma :)
Çoook güzel kabarmıştı kek. Ama kuruydu. Düşünki normal kakaolu bi keke çikolata sosu döküyosub. Sos da puding gibiydi. Ne yerdim beeeeee :) bigün bi araya gelecek olursak dikkat edin yaptıklarınıza haaaaaa hahhaha
Ya kocasında suç yok bence. Benim uyuzcan kocam da ben yeni bişi deneyeceğimde hep negatif konuşur ama ben takar mıyım?? Hayırrrrrr :) insan hisseder bişi olaak mı olmayacak mı... Bi de ben güne yapacağını bildiğim için kesin tutsun diye verdim o tarifi ki kimseye rezil olmasın. Gerçi bizim okula taş getir yenir yani :)
Doğum sonrası kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Çocuklar büyüsün de bi kıymeti olsun yaptığımızın. Gerçi sevimli bişi yemek isterler mi bilmem. Vicdan yapabilirler :)
Ay busmai bunu kutlamalıyız!! Sonunda yani :) hayırlı olsun canikom.
Pamuk helvacımmmm. Blog açıyosun da niye haber vermiyosun kızzzz :)??
Merhaba hatunlar...
Günaydın herkesee...
Busmai cim saol bacım. Kızılcık aklımda olsun, en azından recelini falan bulundurayım. . Revaniye gelince ben pek sevmem, ağır bir tatlı ve pekmezle yapılıyor. Pekmezi de sevmem zati:) yanlış kişiye sordun.
Pembişim yorulma demek havada mı kaldı ne:) bakalım elimden geleni yapiciiim. Kahvaltısı, öğle yemeği, akşamı püfff!
Bugün annemi dr a götüreceğim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Hava çok soğukk, hırkayla gelen ben, napıcam hiç bilmiyorum.
Herkesin günü güzel geçsin inşallah...
Pamuk helvanın bloğunu da merak ettim, adresi yazsanıza:)
köyde evi bile olmayan, köyün popüler delikanlısıtüm köylü kızları şehre gidebilme ümidindeymiş heralde
gene çocuklu misafir olursa yapılabilir bilseydim doğumgününde yapardım
gezmeye gitmeniz çok iyi olmuş, ve tabii The oscar goes tooooooo "ev sahibinin ilgili çocukları"!
biz de babamlarda balık yedik geldik.. şimdi de oğluş ve babası uyuyo ben de yemek bloglarında safari yapıyorum
aa pamuk helvanın blogu mu varmış
az önce ben de bloglarda gezerken valla aklımdan şu iki cümle geçti..
-bu blogu sanki pamuk helva yazmış..
-aslında pembiş de blog yazsa çok tutar..
Günaydın herkesee...
Busmai cim saol bacım. Kızılcık aklımda olsun, en azından recelini falan bulundurayım. . Revaniye gelince ben pek sevmem, ağır bir tatlı ve pekmezle yapılıyor. Pekmezi de sevmem zati:) yanlış kişiye sordun.
Pembişim yorulma demek havada mı kaldı ne:) bakalım elimden geleni yapiciiim. Kahvaltısı, öğle yemeği, akşamı püfff!
Bugün annemi dr a götüreceğim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Hava çok soğukk, hırkayla gelen ben, napıcam hiç bilmiyorum.
Herkesin günü güzel geçsin inşallah...
Pamuk helvanın bloğunu da merak ettim, adresi yazsanıza:)
günaydın canlar..
eşim sabahın en kör vaktinde balığa gitti.
ayşecikle kalktık biz de, evi toparladık. bilmiyorum gelecek mi kahvaltıya.
şahsen kızartmanın dibine vurmayı düşünüyorum, gelmese daha iyi bile olabilir
aryacım, cok geçmiş olsun. anneciğin bi taraftan arya bi taraftan.
kv ler de geliyormuş. gözünü seveyim kendini kasma, onlar normal zamanda misafir gibi gelmiyorlar.
gerekir yemek yaparlar, gerekir kendi sofralarını kurarlar. bu yazın az mı hizmet ettin onlara?
ki evi de bayram üstü ne güzel temizlemişsin. benim halılar yıkamadan geldi, ama temizlik yapılmadı.
eşim gelmezse aslında bugün salonu halledebilirim de :44:
inş güzel huzurlu bi haftasonu olur.
not: pamuk helvanın blog adresini mesaj at busmaiiiiiii
ahahahah, sorunu konuşarak aralarında çözsün hanımlar diyorsun yaniiiiiSen ona hanım hanım benim senden başka ilgilenmem gereken iki çocuğum bir de kocam var de.
ooooh, gelsin haftasonu gelsin gezmeler alışverişlerSelam kızlar.Haftayı bitirdik, şükür.Yarın da gezmeye gideceğim.Ohhhh.Adiş de sorun çıkarmamış ki denmeyin keyfime.
efeyi özlemeni ve vicdan yapmanı anlıyorum.Öğlen eve gelmedim bi de 4 te çıkıp geldim ya oğluşumla çok özlemişiz birbirimiziiiii. Hatta babası eve geldiğinde kapıya hızla emekleyip de benim yerime onu görünce kafasını yere vurmuşvicdannnnnn yapıyom :/
Canikom bazen 3 bazen 4te eve geliyorum. Ama işte bugün gördüm ki oğluş daha 1e bile çok hazır değil :/
Allahıııım, sana geliyorummmmmBizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah
aferin oğluşa, erken yat sen keremcimmmkerem sandalyelere çıkmaya başladı mutfak masasının üstünde yakaladım bugün Allahımmmmm of..
biz de eşimle yemeğe gidecektik güya; babam balık almış bize gelin dediler.. galiba oraya gideceğiz.. bu aralar cicim aylarına döndük eşimle, oğluş erken yatıyo ya
meyveli fikirler güzelmiş
benimki de çaylı süt seviyor, sütü tek sevmiyor:/
ne zamana kadar gidecek bu böyle yaa. acılı yemiyorsun değil mi
gerçekten hava çok soğudu kerem de dışarı çıkmak için ağlıyor ; nasıl geçer bu kış???!!!
hmm, kaydediyorum ben de deniyimBu arada görümcemin poğaça tarifiyle başarıya ulaştım,
1 bar süt ,1/2 bar sıvıyağ, 1/2 bar ılık su, yaşmaya, 2 yk şeker, 1 tat kaş tuz ve aldığı kadar un.
neyneysenin tarifiyle çok benziyor ama onda yumurta ve yoğurt da var.
onu denemeye geldi sıra:)
ahahahah, sorunu konuşarak aralarında çözsün hanımlar diyorsun yaniiiii
ooooh, gelsin haftasonu gelsin gezmeler alışverişler
efeyi özlemeni ve vicdan yapmanı anlıyorum.
ama ara sıra öğlenleri eve gelmemen ikiniz için de iyi olacak.
yine de çalışma saatlerin esnek, zaten efe gece acısını çıkarıyor, gündüz bırak biraz debelensin
Allahıııım, sana geliyorummmmm
mönüye gel hanım, mönüyeeeeee!!
aferin oğluşa, erken yat sen keremcimmm
yanlış mı anladım, süte çay mı katıyorsun içsin diye? ilginç bi karışım
hiçbir fikrim yok, ama dayanılacak gibi değil. ömrümden ömür gidiyor yaa
ayşecik de hergün dışarı çıkmaya alıştı, henüz kendini yerlere atıp attaaaa krizlerine girmiyor ama.
kapıda gördüğü herkesin peşine ağlama modunda, binayı silen kadının ardına bile ağlıyo
hmm, kaydediyorum ben de deniyim
teşekkürler pembişş
Milletin yaptığı mamalara bunca laf saydım, bayramdan iki hafta sonra ben ve bi arkadaş yapıcaz öğle menüsünü. Keki tutturamazmışım!!! Allah korusun :)
Ayrıca Kerem bir ingiliz asilzadesinin çocuğu olduğu için sütl çay içiyorbize de küçükken verirlerdi.
öyle bi ihtimal var mıki?
ingiliz asilzadesi keremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?