Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım benim geçmiş olsun. Umarım Arya da annen de en kısa zamanda iyileşirler.temizliğ boşverip iyi bir dinlenseydin.

Canım benim geçmiş olsun. Umarım Arya da annen de en kısa zamanda iyileşirler.temizliğ boşverip iyi bir dinlenseydin.
Saol canımm... İnşallah...
Hırsımı evden çıkardım diyelim:) arya uyudukça, (geceleri) yaptım temizliği valla. Rahatladım.

Son düzenleme:
Bu arada görümcemin poğaça tarifiyle başarıya ulaştım,
1 bar süt ,1/2 bar sıvıyağ, 1/2 bar ılık su, yaşmaya, 2 yk şeker, 1 tat kaş tuz ve aldığı kadar un.

neyneysenin tarifiyle çok benziyor ama onda yumurta ve yoğurt da var.
onu denemeye geldi sıra:)

Eşim de hep bana kıl bişi beğenmediğim için :) beni böyle sevvv diyorum ona :)

Gittik ailecek zaten. Süper oldu valla. Onların çocuklar büyüdüğü için bizimki ile oynadılar durdular :)

Buraya biz İstiklal marşımızı söylerken kar attı. Ben de artist gibi bugün okula hırkaya gitmiştim.

Havan kime kızımmmm :)

Ah canım ya bünyesi böyle demekki kuzunun. Dediğin gibi bu antibiyotikler bitsin koruycu şurup için.

Anneciğinin de iyi çıkar umarım sonuçları.

Bsk kv ve kpi ekstra ağırlama lütfen bu hafta. Coşma yemeklerinde yani. Kendine de dikkat et; çok yorulma.

Aaa ben unutmammm. Senki köyün en gözde adamı ile evlenmiş hatunsun hahahah. Bayramlaşma sırasında denk gelirsen bunları unutma :)

Çoook güzel kabarmıştı kek. Ama kuruydu. Düşünki normal kakaolu bi keke çikolata sosu döküyosub. Sos da puding gibiydi. Ne yerdim beeeeee :) bigün bi araya gelecek olursak dikkat edin yaptıklarınıza haaaaaa hahhaha

Ya kocasında suç yok bence. Benim uyuzcan kocam da ben yeni bişi deneyeceğimde hep negatif konuşur ama ben takar mıyım?? Hayırrrrrr :) insan hisseder bişi olaak mı olmayacak mı... Bi de ben güne yapacağını bildiğim için kesin tutsun diye verdim o tarifi ki kimseye rezil olmasın. Gerçi bizim okula taş getir yenir yani :)

Eki Görüntüle 823162

doğum sonrası kilo vermek isteyenler için

Doğum sonrası kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Çocuklar büyüsün de bi kıymeti olsun yaptığımızın. Gerçi sevimli bişi yemek isterler mi bilmem. Vicdan yapabilirler :)

Ay busmai bunu kutlamalıyız!! Sonunda yani :) hayırlı olsun canikom.

köyde evi bile olmayan, köyün popüler delikanlısı tüm köylü kızları şehre gidebilme ümidindeymiş heralde

gene çocuklu misafir olursa yapılabilir bilseydim doğumgününde yapardım

gezmeye gitmeniz çok iyi olmuş, ve tabii The oscar goes tooooooo "ev sahibinin ilgili çocukları"!

biz de babamlarda balık yedik geldik.. şimdi de oğluş ve babası uyuyo ben de yemek bloglarında safari yapıyorum

Pamuk helvacımmmm. Blog açıyosun da niye haber vermiyosun kızzzz :)??

aa pamuk helvanın blogu mu varmış
az önce ben de bloglarda gezerken valla aklımdan şu iki cümle geçti..

-bu blogu sanki pamuk helva yazmış..

-aslında pembiş de blog yazsa çok tutar..

geçmiş olsun anlaşıldı sen bu hafta çok yorulacaksın gene
kızına çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun, "kızılcık meyvesi" idrar yolu iltihabına çok iyi geliyor diye duymuştum

bu arada nevzine diye bi tatlı varmış kayseride,siz yapıyor musunuz?

Günaydın herkesee...
Busmai cim saol bacım. Kızılcık aklımda olsun, en azından recelini falan bulundurayım. . Revaniye gelince ben pek sevmem, ağır bir tatlı ve pekmezle yapılıyor. Pekmezi de sevmem zati:) yanlış kişiye sordun.
Pembişim yorulma demek havada mı kaldı ne:) bakalım elimden geleni yapiciiim. Kahvaltısı, öğle yemeği, akşamı püfff!
Bugün annemi dr a götüreceğim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Hava çok soğukk, hırkayla gelen ben, napıcam hiç bilmiyorum.
Herkesin günü güzel geçsin inşallah...
Pamuk helvanın bloğunu da merak ettim, adresi yazsanıza:)

Son düzenleme:

kızılcık suyu içirmen lazım,bulabilirsen

hırkayla üşütme aman, çok dikkat et

kahvaltılarını da bi zahmet kendileri hazırlasınlar!

He ya valla oskar vermeli ama çocuklara değil ana babalarına çünkü onlar ilgilendi afiyet bal olsun balığınız :)

aa pamuk helvanın blogu mu varmış
az önce ben de bloglarda gezerken valla aklımdan şu iki cümle geçti..

-bu blogu sanki pamuk helva yazmış..

-aslında pembiş de blog yazsa çok tutar..

Daha çok yeni bi blog. Ben de instagramdan farkettim. Özelden mesaj olarak atıp buraya yazmayalım ki deşifre olmasın

Valla blog işi ciddi iş. Şöyleki;; sürekli yazmalısın. İnsanlar seni takip edecek sonuçta: sıkılıp bırakmamak gerek. Yani bende o potansiyel yokkkk :) bi de şimdi ben dayanamaz herşeyden yazarım, okuldaki çocuklar bilem okur muhabbetini yapar. Ah ünlü olmak çok zoooor hahaha. Teşekkür ederim canım yapabileceğimi düşündüğün için :)

Günaydın canikom.

Bak yemek konusunda her çalışan normal insanın yaptığını yapıp bol pişiriyorsun, öğle ve akşam aynı menü yapıyorsun ve kesinlikle salata da dahil en fazla 3 çeşit yapıyorsun. Adamı sinir etme isaura!!!!

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu olsun inşallah.

Bi ara pazara gitmem lazım. Hem meyve sebze almaya hem de oğluşun ev ayakkabısını değiştirmeye. Bi de patik matik bişi bakmalıyım.

Görüşürüzzzzz :)

günaydın canlar..
eşim sabahın en kör vaktinde balığa gitti.
ayşecikle kalktık biz de, evi toparladık. bilmiyorum gelecek mi kahvaltıya.
şahsen kızartmanın dibine vurmayı düşünüyorum, gelmese daha iyi bile olabilir

aryacım, cok geçmiş olsun. anneciğin bi taraftan arya bi taraftan.
kv ler de geliyormuş. gözünü seveyim kendini kasma, onlar normal zamanda misafir gibi gelmiyorlar.
gerekir yemek yaparlar, gerekir kendi sofralarını kurarlar. bu yazın az mı hizmet ettin onlara?
ki evi de bayram üstü ne güzel temizlemişsin. benim halılar yıkamadan geldi, ama temizlik yapılmadı.
eşim gelmezse aslında bugün salonu halledebilirim de :44:

inş güzel huzurlu bi haftasonu olur.

not: pamuk helvanın blog adresini mesaj at busmaiiiiiii

Wuhuuuu kızartmaaaaaa :)

Bayramda burda olmamanın güzel yanı bayram temizliği yapmamakkkkk :)

Sen instagramda takip etmiyo musun onu?? Profilinde yazıyo adresi. Yine de mesaj attım sana.

Kv kp ile görüntülü konuşma yaptık. 5-6 dk ama çook sevindiler. Çok özlemişler kuzuyu. Neyse dedim bayramdan sonra gelir hasret giderirsiniz inşallah :)

Sen ona hanım hanım benim senden başka ilgilenmem gereken iki çocuğum bir de kocam var de.
ahahahah, sorunu konuşarak aralarında çözsün hanımlar diyorsun yaniiiii
Selam kızlar.Haftayı bitirdik, şükür.Yarın da gezmeye gideceğim.Ohhhh.Adiş de sorun çıkarmamış ki denmeyin keyfime.
ooooh, gelsin haftasonu gelsin gezmeler alışverişler
efeyi özlemeni ve vicdan yapmanı anlıyorum.
ama ara sıra öğlenleri eve gelmemen ikiniz için de iyi olacak.
yine de çalışma saatlerin esnek, zaten efe gece acısını çıkarıyor, gündüz bırak biraz debelensin

Allahıııım, sana geliyorummmmm
mönüye gel hanım, mönüyeeeeee!!

aferin oğluşa, erken yat sen keremcimmm

yanlış mı anladım, süte çay mı katıyorsun içsin diye? ilginç bi karışım

hiçbir fikrim yok, ama dayanılacak gibi değil. ömrümden ömür gidiyor yaa

ayşecik de hergün dışarı çıkmaya alıştı, henüz kendini yerlere atıp attaaaa krizlerine girmiyor ama.
kapıda gördüğü herkesin peşine ağlama modunda, binayı silen kadının ardına bile ağlıyo

hmm, kaydediyorum ben de deniyim

Milletin yaptığı mamalara bunca laf saydım, bayramdan iki hafta sonra ben ve bi arkadaş yapıcaz öğle menüsünü. Keki tutturamazmışım!!! Allah korusun :)

Ayrıca Kerem bir ingiliz asilzadesinin çocuğu olduğu için sütl çay içiyor bize de küçükken verirlerdi.
teşekkürler pembişş

Rica ederim şekerim :)

öyle bi ihtimal var mıki?

ingiliz asilzadesi keremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…