Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Patates püresi lazım ama illa ki di mi , Rosto kuru kuru gitmez

Selam kızlar
Doğurdum hastanedeyim
Mert paşa 3300 doğdu bizi şaşırttı
Ağrım var ama iyiyiz
Görüşürüz sonra

Üzme canını canım hallolur insallah hepsi, o gördüğünüz bi tane kaçaktır o..
Su kesintisi korkulu kabusum, hepimiz tasarruf etmeliyiz istanbulda , yoksa Ramazan'dan sonra halimiz harap ...
Enes benim de favorim..eşimin bi arkadaşının adı olmasa , koyacaktım bizim oğlana.. Bir tane Enes var kızımın sınıfında, görsen bi ağırbaşlı bi yakışıklı bi akıllı , içime sokasım geliyo çocuğu sağlıkla doğsun minik paşa, ismi de içinize sinen en güzeli olsun insallah..
Teşekkür ederim fikirler için de... Kerevizi ben denemedim hiç ama metnini çok duydum , ben kolaya kaçıp cacık ya da kırmızı köz biber yapıcam sanırım

Selam kızlar
Doğurdum hastanedeyim
Ağrım var ama iyiyiz
Görüşürüz sonra

Ayy canım benim tebrik ederim , Rabbim anneli babalı sağlıklı uzun ömürler nasib eylesin, hayırlı imanlı bir evlat olsun ...
Sana da çok geçmiş olsun , insallah bu geceyi atlatırsan yarına ağrın azalır... Çook çok öp kokla minnoşu bizim için

Selam kızlar
Doğurdum hastanedeyim
Ağrım var ama iyiyiz
Görüşürüz sonra
gozumuz aydiiin!
Allah bagislasin kuzunu, hayirli saglikli uzun omurler versin. Guzel yazilar yazsin ins

Gozunuzaydin busmaii..Allah anali.babali buyutsun..benimde siteyi acmadan aklimdan geciyordu..bi geceyi atlarirlarsa diye..minik ellerinden kokla pasayi bizim icinde

Bak yaaaa... Bi unuttuk kadına görüşürüz demeyi başımıza neler geldi:)) kızım bende hep söylerim de oruç kafayla unuttum napim. Ha beni de yolculayan falan da yok ayrıca.
maşallah efeme konuşmama olayına da takılma, kolayına geliyordur böylesi, 3 yaşına kadar yolu var:)
Bu arada;
Aşı ağızdan mı bacaktan mı? Birde huzursuzluk, ateş vs yaptı mıı??
Azmine bende hastayım ben olsam olduğu kadarıyla yerlerdi. Misal; dünki incir dolmamın dibini yakınca üstlerini yedik:)) bizim mutfak daha fenaydı kv ye geldiğimde. Pazardan gelinmiş alınan malzemeler, önceden sipariş edilmiş et, kemik, kıyma paketleri (tam parçalanmamış), ve ortada olmayan akşam yemeği sorunsalı.... Giriştik kv ile hallettik, ama mahvoldum bugün. Annem de pazardan bamya almıştı 5kg kadar, orda da onu ayıklayıp dolaba atmıştık. Ver hasıl; hayat bize çok zoooorrr!!
Ayyy ne güzel yaaa... Doğurduk, büyüttük bu günleri de gördükk, ve biraz da yaşlandık galiba rabbim sonunu getirsin sağlık sıhhat ve hayırla inşş.
Selam hanımlar. ben iyice fenalaştım eşim geliyor şimdi hastaneye gidiyorum. off ya bu nasıl bir ağrı anlayamadım.
İnş ciddi bişi yoktur canım
Ayyy ne güzel dua ettin oruç ağzınlaa:)) ama kıymet bilen nerdeeee??
Bizimde boy kilo aynı:)
Selam kızlar
Doğurdum hastanedeyim
Ağrım var ama iyiyiz
Görüşürüz sonra

Ne güzell, maşallah mertciğe
Ağrıların geçer inşallah canım benim. İyi olmanıza sevindim. Sağlıkla, huzurla gelsin inş mertcik:))

Şuna bakın ya çocuksuz başladığımız topiğe 2. Çocuklar geliyor pıtır pıtır:)

Son düzenleme:
Ay bu ne ya? Pamuk helvacım valla sana katılıyorum ramazanın anlam ve önemiyle alakası yok yaptığımızın ya. Dört dörtlük sofra hazırlıyoruz, nerde kaldı yokluğu anlama çabamız?
Bu yoğunlukta bizim menüye bak;
Dünden kalan şehriye çorba
Mücver
Zeytinyağlı yaprak sarma
Fırında köfte patates
Yeşil salata
Karpuz
Akşama kadar aç aç bekleyip, akşam abanıyoruz yemeklere. Allah sonumuzu hayretsin:)
Ben yoruldum, yatıyorum kızlar. İyi gecelerrrr...

Canım koldan yapılıyo. Çok şükür şu saate kadar bi etkisi olmadı. Zaten hemşire ağır bir aşı olmadığını söyledi. 2 gün banyo yok, 37.5un üstüne çıkarsa ilaç verin dedi.

Menüye alkışşşşş :)

Aslında sen çok iyi niyetlisin, bunu öğrenmiş olmaları gerekir. Alınacak bir durum yok.
yok yaa, bu muhallebi çok cıvık oldu
resmen çorba gibi kıvamı. krem şanti katmamış olsam, nişastayı suda açar ekleyip az daha kaynatırdım
ama kreş şantiden sonra olmaz di mi?
Evet, o tarifte biraz sıvı oluyor.

Canım koldan yapılıyo. Çok şükür şu saate kadar bi etkisi olmadı. Zaten hemşire ağır bir aşı olmadığını söyledi. 2 gün banyo yok, 37.5un üstüne çıkarsa ilaç verin dedi.
2 gün banyo yok muuuu://
Aslında sen çok iyi niyetlisin, bunu öğrenmiş olmaları gerekir. Alınacak bir durum yok.

Evet, o tarifte biraz sıvı oluyor.
Dimi bacım:) sana da alkışşş:))

Uyuyamadım bunca yorgunluğa iyi mi yaaa:// dön o tarafa, dön bu tarafaa...

Kızlar bu arada sizinkiler kendi kendine yemek yiyebiliyor mu?? Yiyebiliyor mu yanlış oldu aslında. Yani srtık biz hiç müdahale etmeden ne zaman yiyecekler aceba? Bizimki bir-iki alıyor, tamam. Yani peşinden benim takviye etmem gerekiyor. Sizde nasıl durumlar?

Kızımmmmmm büyük adam mı ki bunlar tamamen yesinler ve "eline sağlık annecim doydum ben ziyad olsun" desinler tabiki biz takviye edicez. Ama önemli olan kaşık çatal tutmaları. Hemşire bunu da sormuştu bugün bak unuttum size yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…