Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada dün arkadaşlarla çocukları havuza götürdük. Çok eğlendiler.bir daha götürmeyi planlıyorum. Ramazanda biraz zor oldu ama neyse dedik.

slmm kızlarr. bende doğumu bekliyorum sıcakta çok çok zor geçiyo. hiç bir şey yapasım yok daha doğum çantamı bile hazırlamadımm. sürekli yatıp uyumak istiyorum. dr. bu gidişle zor doğururrsun hareken et diyo ama içimden hiç gelmiyo hayırlısı.
bi aksilik olmassa normol doğum olacak inşallah. kızımda normal doğmuştu.

BUSMAİİ hayırlısıyla atlatmış doğumu çok sevindim. yüce raabbim sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsinn.

bu arada bizde ismii habib mert düşünüyoruz . o kadar isim baktım şimdiye kadar en çok içime sinen o oldu.sanırım öylede kalacak.

CALİCOS çok geçmiş olsunnnn.

biraz geç oldu ama herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Canım benim, çok az kalmış. Hayırlısıyla bbişini kucağına alırsın inş.

Off ya bu sıcaktada regl hiç çekilmiyor. geldimmi herşey üstüste geliyor anacım karnısım da ağrıyor.

Çok saoool tatlım. valla tam geçti derken yine başlıyor.

Bu arada dün arkadaşlarla çocukları havuza götürdük. Çok eğlendiler.bir daha götürmeyi planlıyorum. Ramazanda biraz zor oldu ama neyse dedik.
oyyy negüzel olmuş. çok eğlenceli değilmi. oruçken de zor olmuş dediğin gibi. güneş yakar içini canım yaa.

dondurma hiç vermedim sadece külahını veriyorum onu yiyor yavrucak. madonun dondurmasıda Mmmmmm çok severimm. özellikle fıstıklı kestaneliyi.

Geçmiş olsun canım.

Söyledîğin iyi oldu canım, biz de alalım.
colanın tadını aldı vazgeçiremiyorum dondurmayı versem kafayı yedirtir bana. ama belki minnacık olandan denerim.

Artık 4 yaşında eğitim hayatı başlıyor. nekadar öğretselerde kreşe gidince bu iş yaş. bizden bi öğrensinler istiyorum. batuşada kalsa yemeği oyuna çevirirde şimdilik çok müsasade etmiyorum sadece döke saça yiyebilir.

Colicos ya çocuğa cola verilir mi?!?!? Siz bile içmemelisiniz aslında. Benim eşim çok düşkün asitli içeceğe. Oğlum istediğinde de hayır o baba içeceği diyorum. Bence sen de dondurmaya alıştır colayı terkettir. En azından ortaokula kadar...

Şeker portakalım bahsettiğin dondurmalardan alacağım inşallah. Bizimki madonun o dondurmalarını çok seviyor başka dondurmaları soğuk diye yemiyor ilginçtir ki...

Nfk cım maşallah ayşeciğeTopikte en ileri düzeyde olan o sanırım yemek yeme konusunda. Oyun konusunda da bu kadar kurguyla oynayabilmesine bravo valla.

Pembişim efe ile arya benzerler yemek yeme konusunda

Şeker portakalım annemde yaptığımız bamya benim ev içindi, kaçamadım o sebepten

Ayrıca hemen şimdi bakıcam yufkalı tavuk kebabına, merak ettim.

İftarı da kalabalıkla elele verip kalkarsınız altından. Şen şakrak, çok eğlenceli geçer diye düşünüyorum.

Bu 3. Alıntılayıp yazmam. Bi türlü gönderemedim. Unuttuklarım kusura bakmasınlar.

Kız iyi cesaret heee, oruç oruç... Fedakar anneler siziii:26: Hem kalabalık hemde çocuklarla çok eğlenceli geçmiştir eminim.

Bizde bugün domates çorba, karnıyarık, pilav, havuç salatası var. Şükür insani yemeklere dönüyoruz galiba

Minik cinscanlar 😃😃😃

Bana bölgesel zayıflama reklamları çıkıyooooooooo.
Bana da selülit kremleri çıkmış:) şuanda morhipo var sende canikom, amaaaan salla gitsin

Menün de süpermiş:)))

un helvası yaptım az önce ne alakaysa! Pek sevmem normalde, pekmezli falan... Sonum hayrolsunn:)))

hayırlı ramazanlar herkese
geçmişi okuyamadım şimdilik eğer fırsatını bulursam bırazdan bakacagım
doğum gunumuzu hallettik.kazasız belasız:)zümre baskanları toplantısına denk geldiğinden beklediğim katılım pek olmadı.doğum günü menümde ilk kez denediklerim vardı.herkes çok begendı ben de bayıldım işte o tarifler:))
http://............com/2013/01/20/cikolatali-catlak-kurabiye/comment-page-1/
bu kurabiyeyi kağıt kek kalıplarında yaptım akması yayılması gibi bi problemi garantiledim.
http://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinli-dereotlu-corek/

http://umutsepetim.com/2014/01/kardan-adam-tatlisi.html
bu tarifi kardan adam şeklinde değil de toplar halinde yaptım tepelerıne de çiçekli kürdanlar sapladım güzel oldu
diğer tüm menüm şöyleydi
kıymalı çıtır börek
haşhaşlı tatlı
sarma
peynirli poğaça
tavuklu mantarlı milföy böreği
mor bulgur salatası pembiş saolsun herkes sordu tarifi:)
patates salatası
havuçlu kabaklı tarator (bunu da ilk kez yaptım daha önce sadece havuçlu yapıyordum kabak havuç da güzel oldu)
cupcake tarifini pembiş vermişti.yalnız kremayı beceremeyip hazır dr otkerin pasta kremasından aldım ıyı sonuç verdi
muzlu cevizli saray sarması

fikir olsun diye ayrıntılı anlattım.yapacaklar için özellıkle aryam :)

ceylin sokaktaki tum heriflere baba dıyor ya v başımızı belaya sokacak:)) sizinkiler de öyle mi:))

nfk zilliyi yerim:) reverans da yaparmış:)maşşallah oyununa:)sen de çocuk gelişimci oldugundan bılıyorsun valla oyun oynamayı helal:)

şekerportakalı çok iyi oldu söylediğin,bizimki de kulah yıyor,hatta kayınpederım köşedeki dondurmacıya alıştırmış kulah almaya gıdıyor adama zırt pırt

ben havuza götüremıyom havuz bize geliyor:)şişme havuzda çimiyor:)bıkana kadar oynuyor hıc ellemıyorum iyi oluyor gerçekten
allah kurtarsın canım

eneee busmai doğurmuş muuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) hayırlı ugurlu olsun

aynı modelden bende de var bi tane.benım koca da bayılır kolaya eve sokma dıyorum dınlemıyor cunku ceylin in dikkatını cekıyor artık şiddetle ıstıyor gördumu buzdolabını açıyor bakıyor göruyor falan

Maşallah sana kız ne çok şey yapmışsın!! Kardan adamlara da bayıldım. Yalnız kurabiye tarifi açılmadı :/

Bu babalar çok fena. Yani çocuğun iyiliği için içme dimi?? Ama sorsan veya bişi olsa anne düşünmeliydi derler hemen...

Kız iyi cesaret heee, oruç oruç... Fedakar anneler siziii:26: Hem kalabalık hemde çocuklarla çok eğlenceli geçmiştir eminim.
Güneşin altında 2,5 saat durduk. O zaman anlamadık ama sonrasında dilim damağıma yapıştı.

Menün süpermiş. Ben iftar, ardından pasta düşünüyorum.
Evde bizimki de suyla oynuyor ama birlikte farklı ortamda olunca daha çok eğlendi kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…