Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Waaaww maaşallah. hemde kocamanından süpersiniz valla. tebrik ediyorum sizi.

Oyy tatlım benim yaa korktu demek. zamanla alışır canım bende alıcam bakalım. bizimki pek meraklı.

Yaa hanımlar bakıyorumda süper süper süper menüler çıkarıyorsunuz. tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı. Özennnndim walla ne yalan söyliyeyim.

NFK cım nerelerdesinn. hiç sesin çıkmıyor. sana benim batuşun ve eşimin fotosunu yolluyorum. hotmailini bir kontrol et istersen.

​NFK canım önce bir boş mail atarmısın sana zahmet. öptüm tatlım.
selamün aleyküm canlar.. cumamız mübarek olsun..
Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin.. yanıbaşımızdaki ve uzağımızdaki tüm savaşları durdursun.
devletimize birlik ve beraberlik versin.. hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin..

sabah biraz Kur'an okudum, sonra ayşeciğin kahvaltısı parkı, dönüş banyosu ancak yazıyorum..
colicosum, hemen şimdi ilgilenicem

Bizde bugün domates çorba, karnıyarık, pilav, havuç salatası var. Şükür insani yemeklere dönüyoruz galiba
'insani yemekler'
Bana bölgesel zayıflama reklamları çıkıyooooooooo.
neden acabaa?
bana da zayıflama çıkıyor.. bu arada dün tartıldım da, yarım kilo eksik görünüyorum. göbeğimden de 1 cm eksilmiş.
ramazanda kilo mu verdim neeee?!

vuhuuu! döktürmüşsün bacııım
ellerine sağlık. uzun süredir sesin çıkımıyordu, doğumgünü hazırlıklarındanmış meğer..

ahahahahahah!
ayşecik de sahildeyken balık tutmaya giden eşimi aradığımızda arkası dönük gördüğü tüm balıkçılara baba diye sesleniyor..:111:

interaktif oynadığı için seviyor bu oyunu.. bugün parka gelen dedelere uzaktan 'hoşdeeldin, yasilsin, yapiyosun?' diye soruyor
seni duymuyor yanına git söyle diyorum, yanına gidip soruyor

senin de ramazanın mübarek olsun canım.. madem kızın normal doğdu,
hazırlıklı olmakta fayda var. habib mert güzel uymuş. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.

busmai, okuyorsan ses ver bacım. nasılsınız?

Nfk cım maşallah ayşeciğeTopikte en ileri düzeyde olan o sanırım yemek yeme konusunda. Oyun konusunda da bu kadar kurguyla oynayabilmesine bravo valla.
hamdolsun canım ya.. yediği kadar yiyor..
akşam eşimi karşılarken başladık bu hoşgeldinlere.. sonra oyun oldu..

Slm hanımlar nabersiniz. Uzun zamandır ilkkez bu saatte yazıyorum uykum yok çünki. hemde tel den yazıyorum..
ne güzel telefonun var, internetin var.. yaz kız..
tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdım sık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
ikisine birden mi başladın bacım? sabah kuru kalkıyorlar mıydı, kakayı haber veriyorlar mıydı?

geçen parkta bi kız bebek gördüm, 20 aylık bezi yoktu. annesi bıraktıralı da 2 ay olmuş
bugün de iki erkek bebek vardı, biri 2 yaş 3 ay, biri 2 yaş 5 ay. ikisi de şuan tuvalet eğitimindeler.
2 hafta geçmiş alışmışlar.. ben de ramazanı geçirmeye karar verdim. oruçlu bununla ilgilenmek zor olacak.
bir ay daha geçsin, avantajımız olur. bir de ramazan bayramının hemen sonrasında tatile gidicez.
oralarda tatilde tuvalet eğitimiyle uğraşmak istemiyorum. :100:

nfk dünkü buluşma nasıl geçti gerçi çocuksuz olduğu için süperdir kesin
evet ya, çok güzel oldu.. eski dostlarla buluşmak çok iyi hissettiriyor..
bebeler de yoktu, rahat oturduk. 5 te buluştuk, saat 10da zor ayrıldık, iki lafımız daha kaldı konuşacak, ahahahahahh

ben de ilk klozet adaptörüne oturttuğumda ağlamıştı. bir daha da denemedim.
bezden direkt klozete geçiş onlar için ürkütücü oluyor. ayakları yere değmediği için kendilerini güvende hissetmiyorlarmış.
lazımlığı var. onu kullanıcam inş..

Bugün annemler gidiyor. Kardeşimin kızı hala hastanede onun yanına gidecekler.
Neyseki bugün eltime iftara gideceğiz.
Allah kavuştursun canım.. güzel bi akşam diliyorum..
maşallah bu işi halletmişsiniz ne güzel.
bugün parkta karşılaştığım bakıcı teyze, gece bebek yatarken bezsiz yatıyor.
annesi uyuduktan sonra altını bağlıyor dedi..

Selam canlar
Hepsini okuyamadım ama yazayım dedim
Evime çıktım bugün
Anneme haftaya gideceğim
Görümcemler kv annem hepsi benim evde daha iyi olur dedik sırayla gelirler
Çünkü ben bakıma muhtacım bebek ayrı kerem ayrı
Annem hepimize bakamazdı
Haftaya keremin dayıları geliyor onlar keremle ilgilenir dedik
Ağrım var işim zor
Allah yardımcım olsun

Busmaicim hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
Kokla bizim yerimize de o mis kokuları
Bende öğle arası eve geldim biber dolması ve kadayıf sarması yaptım. Akşama da domates çorbası yapacağım
Ramazan girdi gireli havalar nasıl da serinledi. Rabbim yardım ediyor

canım kaçamak yazdığım için telden yazdım dedim.

Mşnik Mert, evine teşrif etti yani. Canım benim sen nasıl rahat olacaksan öyle yapman en iyisi. Kerem ne yapıyor?

Mşnik Mert, evine teşrif etti yani. Canım benim sen nasıl rahat olacaksan öyle yapman en iyisi. Kerem ne yapıyor?

Oyy tatlım hoşgeldin evine. mert bebekte hoşgeldi. birlikte güzel günleriniz olsun inşallah. ağrılarınında en kısa sürede geçmesini diliyorum canım. kendi annenlere gitmende çok güzel bir seçim olmuş daha rahat edersin.

geçmiş olsun canım
Doğum günü menüne bayıldım canım. güzel geçmesine sevindim. hepsini tek tek incelicem şimdi. Mmmmmm.
saolasın bana gelın de yedireyim sizi bi güzel:)

hay maşallah ben ramazandan sonra yıne denıcem bu yaz oldu oldu olmazsa cok zor olur kısın

canım geçmiş olsun hayırlı olsun
allah kolaylık versin
kerem kardeşini nasıl karşıladı:)

Sağol canım şimdi evimdeyim sonra gidicem anneme
Keremin halalarıyla keyfi yerindeydi asıl ben çok özledim onu hastanedeyken burnumda tütüyordu
Hiç umursamıyo ilgilenmiyo :)

Sağol canım :) gerçekten mis kokuyor
Yalnız bu acılardan sonra 3.çocuktan vazgeçtim :))

Kız busmaii, maşallah sana Az sabır bacım bu sancılarda geçecek inşallah, acıları unutunca düşünürsün 3. Yü artık:))
keremin tepkisini bende merak etmiştim amaaa, henüz idrakında değil olayın sanırım. Mert te sana mı benziyo busmaii??

Dün canım yemek istemiyor diye sahur yapmadım yine. Bugün öğlen uyuyamadım da. Birde açma börek yapmaya kalkınca, pilim bitti, tansiyonum yerlerde.

Busmaican evim evim güzel evim modundasın çok sevindim :) Keremcim de napacaktı; zil takıp oynayacak hali yok iki yaşında çocuğun. Başkasının çocuğu sanmış bile olabilir yada oyuncak!! :) Allah ikisini de sana bağışlasın canım. Acıların da bikaç güne bitecek inşallah ve sonra unutulacak :)

Aryam kendine niye yükleniyosun canımcım?? Sahur yap mutlaka. Sen güçsüz olursan minik kuş da etkilenir bak.

Kız sahurda hiç bişi yiyesim gelmiyo, hazırlamaya da üşeniyorum:/ demekki neymişşş üşenmeyip kıçını kaldırıp o yemeği hazırlayacakmışınnn sebastian!

bugün fena geçmedi ama yöntem değiştirdim..öncelikle gece beslenmesini kesip onlar uyuyunca bez bağladım yoksa bu yorgunluğa dayanamıcam..gündüz çişe alışsınlar gece öyle kesicem.bugün gündüz uyku sırasında 4 saat kaçırmadılar demekki gece sık kaçırmayacaklar uzun bekletmem gece için de zaten...gündüz ölçümlerim sonucu 45 dakikada kaçırıyorlar. alaturka tuvalete geçtik daha rahatlar ve daha çabuk yaptılar...illa taşına baslınlar diye zorlamıyorum çömelip yapıyolar tabi bazen gitmek istemeyip kaçırıyorlar. biraz umutlandım açıkçası. akşam saatine doğru sanki çişlerinin geldiğini farkeder oldular gibi. bakalım sabretmeye devam edeyim kuzuları üzmeden...yardımlarınız için teşekkür ederim. gerçekten her çocuk ve her anne ayrı ama hepsi bir fikir oluyor insanda.öpüyorum tüm anneleri.

çok geçmiş olsun güzel anne iki kuzunla sağlıklı kısmetli bir ömür dilerim

Destiny seni tebrik etmeyi unutmuşummmmm :) artık tüm görevler tamam çekirge; rahatlıkla ikinciyi yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…