Waaaww maaşallah. hemde kocamanındanbizz alışıştık artıkk tuvalate. 1 hafta ugraştım ama oldu.. gündüzz hiç kaçırmıyo kendi geldiginde söylüyo sadece parka gittigimizde oyuna dalıyo bazen bendeo zamn soruyorum ara sıra. ama gece daha bez tutuyorum. o da benim tembelligimden. uyudumu tutuyom bezi sabah uyanmadan çıkarıyorum .gecede ugraşsam olcak ama çok zor geliyor. gece 11-12 gibi süt içip yatıyo sabah 7-8 arası falan kalkıyo o yüzden bana da zor geliyo.
benim kızım lazımlıga oturmADIM hiç aldımm ötle duruyo. direk banyodaki tuvalettle başladık. şimdi normal tuvalete bile oturuyo. hayırlısıyla halledersin inşalahh.
Oyy tatlım benim yaa korktu demek. zamanla alışır canım bende alıcam bakalım. bizimki pek meraklı.Günaydın kızlar.
Ben de dün klozet adaptörü aldım. Sabah oturtturmak istedim ama korktu, oturmadı. Henüz hazır değil sanırım. Birkaç gün deneyeceğim. Olmadı yarıyılda artık. Israrcı değilim yani.
Yeğenin nasıl canım.Bugün annemler gidiyor. Kardeşimin kızı hala hastanede onun yanına gidecekler.
Neyseki bugün eltime iftara gideceğiz.
NFK cım nerelerdesinn. hiç sesin çıkmıyor. sana benim batuşun ve eşimin fotosunu yolluyorum. hotmailini bir kontrol et istersen.
selamün aleyküm canlar.. cumamız mübarek olsun..​NFK canım önce bir boş mail atarmısın sana zahmet. öptüm tatlım.
'insani yemekler'Bizde bugün domates çorba, karnıyarık, pilav, havuç salatası var. Şükür insani yemeklere dönüyoruz galiba
neden acabaa?Bana bölgesel zayıflama reklamları çıkıyooooooooo.
vuhuuu! döktürmüşsün bacııımhayırlı ramazanlar herkese
geçmişi okuyamadım şimdilik eğer fırsatını bulursam bırazdan bakacagım
doğum gunumuzu hallettik.kazasız belasız:)zümre baskanları toplantısına denk geldiğinden beklediğim katılım pek olmadı.doğum günü menümde ilk kez denediklerim vardı.herkes çok begendı ben de bayıldım işte o tarifler:))
http://............com/2013/01/20/cikolatali-catlak-kurabiye/comment-page-1/
bu kurabiyeyi kağıt kek kalıplarında yaptım akması yayılması gibi bi problemi garantiledim.
http://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinli-dereotlu-corek/
http://umutsepetim.com/2014/01/kardan-adam-tatlisi.html
bu tarifi kardan adam şeklinde değil de toplar halinde yaptım tepelerıne de çiçekli kürdanlar sapladım güzel oldu
diğer tüm menüm şöyleydi
kıymalı çıtır börek
haşhaşlı tatlı
sarma
peynirli poğaça
tavuklu mantarlı milföy böreği
mor bulgur salatası pembiş saolsun herkes sordu tarifi:)
patates salatası
havuçlu kabaklı tarator (bunu da ilk kez yaptım daha önce sadece havuçlu yapıyordum kabak havuç da güzel oldu)
cupcake tarifini pembiş vermişti.yalnız kremayı beceremeyip hazır dr otkerin pasta kremasından aldım ıyı sonuç verdi
muzlu cevizli saray sarması
fikir olsun diye ayrıntılı anlattım.yapacaklar için özellıkle aryam :)
ahahahahahah!ceylin sokaktaki tum heriflere baba dıyor ya v başımızı belaya sokacak:)) sizinkiler de öyle mi:))
nfk zilliyi yerim:) reverans da yaparmış:)maşşallah oyununa:)sen de çocuk gelişimci oldugundan bılıyorsun valla oyun oynamayı helal:)
senin de ramazanın mübarek olsun canım.. madem kızın normal doğdu,slmm kızlarr. bende doğumu bekliyorum sıcakta çok çok zor geçiyo. hiç bir şey yapasım yok daha doğum çantamı bile hazırlamadımm. sürekli yatıp uyumak istiyorum. dr. bu gidişle zor doğururrsun hareken et diyo ama içimden hiç gelmiyo hayırlısı.
bi aksilik olmassa normol doğum olacak inşallah. kızımda normal doğmuştu.
bu arada bizde ismii habib mert düşünüyoruz . o kadar isim baktım şimdiye kadar en çok içime sinen o oldu.sanırım öylede kalacak.
biraz geç oldu ama herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
hamdolsun canım ya.. yediği kadar yiyor..Nfk cım maşallah ayşeciğeTopikte en ileri düzeyde olan o sanırım yemek yeme konusunda. Oyun konusunda da bu kadar kurguyla oynayabilmesine bravo valla.
ne güzel telefonun var, internetin var.. yaz kız..Slm hanımlar nabersiniz. Uzun zamandır ilkkez bu saatte yazıyorum uykum yok çünki. hemde tel den yazıyorum..
ikisine birden mi başladın bacım? sabah kuru kalkıyorlar mıydı, kakayı haber veriyorlar mıydı?tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdımsık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
evet ya, çok güzel oldu..nfk dünkü buluşma nasıl geçti gerçi çocuksuz olduğu için süperdir kesin
ben de ilk klozet adaptörüne oturttuğumda ağlamıştı. bir daha da denemedim.Günaydın kızlar.
Ben de dün klozet adaptörü aldım. Sabah oturtturmak istedim ama korktu, oturmadı. Henüz hazır değil sanırım. Birkaç gün deneyeceğim. Olmadı yarıyılda artık. Israrcı değilim yani.
Allah kavuştursun canım.. güzel bi akşam diliyorum..Bugün annemler gidiyor. Kardeşimin kızı hala hastanede onun yanına gidecekler.
Neyseki bugün eltime iftara gideceğiz.
maşallahbizz alışıştık artıkk tuvalate. 1 hafta ugraştım ama oldu.. gündüzz hiç kaçırmıyo kendi geldiginde söylüyo sadece parka gittigimizde oyuna dalıyo bazen bendeo zamn soruyorum ara sıra. ama gece daha bez tutuyorum. o da benim tembelligimden. uyudumu tutuyom bezi sabah uyanmadan çıkarıyorum .gecede ugraşsam olcak ama çok zor geliyor. gece 11-12 gibi süt içip yatıyo sabah 7-8 arası falan kalkıyo o yüzden bana da zor geliyo.
benim kızım lazımlıga oturmADIM hiç aldımm ötle duruyo. direk banyodaki tuvalettle başladık. şimdi normal tuvalete bile oturuyo. hayırlısıyla halledersin inşalahh.
canım kaçamak yazdığım için telden yazdım dedim.selamün aleyküm canlar.. cumamız mübarek olsun..
Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin.. yanıbaşımızdaki ve uzağımızdaki tüm savaşları durdursun.
devletimize birlik ve beraberlik versin.. hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin..
sabah biraz Kur'an okudum, sonra ayşeciğin kahvaltısı parkı, dönüş banyosu ancak yazıyorum..
colicosum, hemen şimdi ilgilenicem
'insani yemekler'
neden acabaa?
bana da zayıflama çıkıyor.. bu arada dün tartıldım da, yarım kilo eksik görünüyorum. göbeğimden de 1 cm eksilmiş.
ramazanda kilo mu verdim neeee?!
vuhuuu! döktürmüşsün bacııım
ellerine sağlık. uzun süredir sesin çıkımıyordu, doğumgünü hazırlıklarındanmış meğer..
ahahahahahah!
ayşecik de sahildeyken balık tutmaya giden eşimi aradığımızda arkası dönük gördüğü tüm balıkçılara baba diye sesleniyor..:111:
interaktif oynadığı için seviyor bu oyunu.. bugün parka gelen dedelere uzaktan 'hoşdeeldin, yasilsin, yapiyosun?' diye soruyor
seni duymuyor yanına git söyle diyorum, yanına gidip soruyor
senin de ramazanın mübarek olsun canım.. madem kızın normal doğdu,
hazırlıklı olmakta fayda var. habib mert güzel uymuş. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.
busmai, okuyorsan ses ver bacım. nasılsınız?
uhamdolsun canım ya.. yediği kadar yiyor..
akşam eşimi karşılarken başladık bu hoşgeldinlere.. sonra oyun oldu..
ne güzel telefonun var, internetin var.. yaz kız..
ikisine birden mi başladın bacım? sabah kuru kalkıyorlar mıydı, kakayı haber veriyorlar mıydı?
geçen parkta bi kız bebek gördüm, 20 aylık bezi yoktu. annesi bıraktıralı da 2 ay olmuş
bugün de iki erkek bebek vardı, biri 2 yaş 3 ay, biri 2 yaş 5 ay. ikisi de şuan tuvalet eğitimindeler.
2 hafta geçmiş alışmışlar.. ben de ramazanı geçirmeye karar verdim. oruçlu bununla ilgilenmek zor olacak.
bir ay daha geçsin, avantajımız olur. bir de ramazan bayramının hemen sonrasında tatile gidicez.
oralarda tatilde tuvalet eğitimiyle uğraşmak istemiyorum. :100:
evet ya, çok güzel oldu..eski dostlarla buluşmak çok iyi hissettiriyor..
bebeler de yoktu, rahat oturduk. 5 te buluştuk, saat 10da zor ayrıldık, iki lafımız daha kaldı konuşacak, ahahahahahh
ben de ilk klozet adaptörüne oturttuğumda ağlamıştı. bir daha da denemedim.
bezden direkt klozete geçiş onlar için ürkütücü oluyor. ayakları yere değmediği için kendilerini güvende hissetmiyorlarmış.
lazımlığı var. onu kullanıcam inş..
Allah kavuştursun canım.. güzel bi akşam diliyorum..
maşallahbu işi halletmişsiniz ne güzel.
bugün parkta karşılaştığım bakıcı teyze, gece bebek yatarken bezsiz yatıyor.
annesi uyuduktan sonra altını bağlıyor dedi..
Selam canlar
Hepsini okuyamadım ama yazayım dedim
Evime çıktım bugün
Anneme haftaya gideceğim
Görümcemler kv annem hepsi benim evde daha iyi olur dedik sırayla gelirler
Çünkü ben bakıma muhtacım bebek ayrı kerem ayrı
Annem hepimize bakamazdı
Haftaya keremin dayıları geliyor onlar keremle ilgilenir dedik
Ağrım var işim zor
Allah yardımcım olsun
Selam canlar
Evime çıktım bugün
Anneme haftaya gideceğim
Annem hepimize bakamazdı
Ağrım var işim zor
Allah yardımcım olsun
Oyy tatlım hoşgeldin evine. mert bebekte hoşgeldi. birlikte güzel günleriniz olsun inşallah. ağrılarınında en kısa sürede geçmesini diliyorum canım. kendi annenlere gitmende çok güzel bir seçim olmuş daha rahat edersin.Selam canlar
Evime çıktım bugün
Anneme haftaya gideceğim
Annem hepimize bakamazdı
Ağrım var işim zor
Allah yardımcım olsun
geçmiş olsun canımAyy evet canım ya iğne olunca kendime geldim. krem kas gvşetici ilaç hikaye. ilacı iftar ve sahur saatlerine göre ayarlayacaktım bi baktım regl olmuşum sabah aldım artık ama kötü etki etti bitanesi uykumu getirdi leyla gibiydim almaktan vaz geçtim o vaziyet çalışamam imkansız. utanmasam uzanıp uyuyacaktım işyerinde. Ani birşey işte. aman sizde dikkat edin ani hareketlerden kaçının. ben biraz aceleciyim. her işim acele.hep bu aceleciliğim yüzünden oluyor.
batuş tuvaletini klozete yapmak istiyor. bizimki kendiliğinden alışcak galiba. kv çişini söylüyormuş ama yaptıktan sonra.
sahurda belki sesten çıtırtıdan falan uyanıyordur. gerçi efe uyumayı hiçbirzaman sevmezde.
zorlama tatlım yaa nasılolsa alışır.
saolasın bana gelın de yedireyim sizi bi güzel:)Doğum günü menüne bayıldım canım. güzel geçmesine sevindim. hepsini tek tek incelicem şimdi. Mmmmmm.
hay maşallah ben ramazandan sonra yıne denıcem bu yaz oldu oldu olmazsa cok zor olur kısınbizz alışıştık artıkk tuvalate. 1 hafta ugraştım ama oldu.. gündüzz hiç kaçırmıyo kendi geldiginde söylüyo sadece parka gittigimizde oyuna dalıyo bazen bendeo zamn soruyorum ara sıra. ama gece daha bez tutuyorum. o da benim tembelligimden. uyudumu tutuyom bezi sabah uyanmadan çıkarıyorum .gecede ugraşsam olcak ama çok zor geliyor. gece 11-12 gibi süt içip yatıyo sabah 7-8 arası falan kalkıyo o yüzden bana da zor geliyo.
Selam canlar
Evime çıktım bugün
Anneme haftaya gideceğim
Annem hepimize bakamazdı
Ağrım var işim zor
Allah yardımcım olsun
Sağol canım şimdi evimdeyim sonra gidicem annemeOyy tatlım hoşgeldin evine. mert bebekte hoşgeldi. birlikte güzel günleriniz olsun inşallah. ağrılarınında en kısa sürede geçmesini diliyorum canım. kendi annenlere gitmende çok güzel bir seçim olmuş daha rahat edersin.
Keremin halalarıyla keyfi yerindeydi asıl ben çok özledim onu hastanedeyken burnumda tütüyorduMşnik Mert, evine teşrif etti yani. Canım benim sen nasıl rahat olacaksan öyle yapman en iyisi. Kerem ne yapıyor?
Hiç umursamıyo ilgilenmiyo :)geçmiş olsun canım
saolasın bana gelın de yedireyim sizi bi güzel:)
hay maşallah ben ramazandan sonra yıne denıcem bu yaz oldu oldu olmazsa cok zor olur kısın
canım geçmiş olsun hayırlı olsun
allah kolaylık versin
kerem kardeşini nasıl karşıladı:)
Busmaicim hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
Kokla bizim yerimize de o mis kokuları
Bende öğle arası eve geldim biber dolması ve kadayıf sarması yaptım. Akşama da domates çorbası yapacağım
Ramazan girdi gireli havalar nasıl da serinledi. Rabbim yardım ediyor
Kız sahurda hiç bişi yiyesim gelmiyo, hazırlamaya da üşeniyorum:/ demekki neymişşş üşenmeyip kıçını kaldırıp o yemeği hazırlayacakmışınnn sebastian!Busmaican evim evim güzel evim modundasın çok sevindim :) Keremcim de napacaktı; zil takıp oynayacak hali yok iki yaşında çocuğun. Başkasının çocuğu sanmış bile olabiliryada oyuncak!! :) Allah ikisini de sana bağışlasın canım. Acıların da bikaç güne bitecek inşallah ve sonra unutulacak :)
Aryam kendine niye yükleniyosun canımcım?? Sahur yap mutlaka. Sen güçsüz olursan minik kuş da etkilenir bak.
Sağol canım şimdi evimdeyim sonra gidicem anneme
Keremin halalarıyla keyfi yerindeydi asıl ben çok özledim onu hastanedeyken burnumda tütüyordu
Hiç umursamıyo ilgilenmiyo :)
Sağol canım :) gerçekten mis kokuyor
Yalnız bu acılardan sonra 3.çocuktan vazgeçtim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?