Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdım sık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum

Slm hanımlar nabersiniz. Uzun zamandır ilkkez bu saatte yazıyorum uykum yok çünki. hemde tel den yazıyorum..

tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdım sık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum

Canım benim demekki hazır değiller bırak. Erkeklerin kas yapısı 2,5 yaşında gelişiyomuş. Kızlarda bile o vakit başlayın diyo arkadaşlarım. 18 aylıkken eğitim verdiğini idda eden arkadaşımın çocuğu şuan 3,5 yaşlarında ve daha yeni sıfır kaza modunda. Ne gerek var acele etmeye anlamıyorummmmmm :)

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Çok uykum varrrrrr oğluş sağolsun yine coşkulu bir yat kalk yaptı. Sahur kalkması ile birleşince fena oldu.

Herkese güzel birgün diliyorum :)

bende baslayip iyo bi sonuc alamamaktan korkuyorm sen ne zaman baslicaksin yaw simdi bizde 2.5 yas tam kisa denk geliyo bu isler icinde kisin nasil yapicaz bir turlu karar veremiyorum.napsam bu isi ya

Ne çok şey yaptımı yapınca farkettim malesef
Canım o açılmayan cahide fındıklı çatlak kurabiye link paylaşmaya izin vermiyor sanırım google yaz çıkıyor
Babalar da bir çocuk zaten. Anne her seyi düşünecek
Gecmiş olsun:) topikte en erken bslayanlardan biriydim ve vazgeçtim şimdi bezliyorum 1 aydır uğrasıyorum her yere işiyor artık pes ettim ramazanda hıc ugrasamıcam

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Çok uykum varrrrrr oğluş sağolsun yine coşkulu bir yat kalk yaptı. Sahur kalkması ile birleşince fena oldu.

Gunaydın coşkulu oğlanın coşkulu anası:)

Saol canım sizede yaparım bana gelin:) bende mi havuza götürsem acaba sitenin havuzu falan mı

günaydın hayırlı cumalar

ilbilgehatun ne güzel havuza götürmüşsünüz çocukları ne güzelde eğlenmişler size biraz zor olmuş ama onların mutlu olması herşeye değer

destiny kızım en yaptın sen bu ne menü böyle maşallah doğum gününüz kutlu olsun

pempiş al bendende o kadar benim de çoook uykum var melisa dün akşam geç yattı bende aynı durumdayım bugün erken çıksamda evde uyusam modundayım sen evdesin yat valla :26:

eaglee eğer ilk denemede başarızsan bencede ara ver daha sonra gene başla

colıcos canım iğne olmuşsun iyi gelmiş aman çok dikkat et kendine:26:

nfk dünkü buluşma nasıl geçti gerçi çocuksuz olduğu için süperdir kesin

born hiç denedin mi canım sen :44:

aryamm dünkü menünüzde bize benzemiş domates çorbası patlıcan oturtma cacık pilavı dün yetiştiremedim melisa hanım eve girmek bilmedi bugün ekleriz menüye

Saolasıncanım evet abartmışım menuyu biraz:)

Günaydın tatlişkolar. İyisinizdir umarım. güzel ve sabırlı bir gün diliyorum.

Ayy evet canım ya iğne olunca kendime geldim. krem kas gvşetici ilaç hikaye. ilacı iftar ve sahur saatlerine göre ayarlayacaktım bi baktım regl olmuşum sabah aldım artık ama kötü etki etti bitanesi uykumu getirdi leyla gibiydim almaktan vaz geçtim o vaziyet çalışamam imkansız. utanmasam uzanıp uyuyacaktım işyerinde. Ani birşey işte. aman sizde dikkat edin ani hareketlerden kaçının. ben biraz aceleciyim. her işim acele.hep bu aceleciliğim yüzünden oluyor.

bende baslayip iyo bi sonuc alamamaktan korkuyorm sen ne zaman baslicaksin yaw simdi bizde 2.5 yas tam kisa denk geliyo bu isler icinde kisin nasil yapicaz bir turlu karar veremiyorum.napsam bu isi ya
batuş tuvaletini klozete yapmak istiyor. bizimki kendiliğinden alışcak galiba. kv çişini söylüyormuş ama yaptıktan sonra.

sahurda belki sesten çıtırtıdan falan uyanıyordur. gerçi efe uyumayı hiçbirzaman sevmezde.

zorlama tatlım yaa nasılolsa alışır.

Bana bölgesel zayıflama reklamları çıkıyooooooooo.
bir krem var bende kullanmayı düşünüyorum. eşim tavsiye etti. zayıflatırken aynı zamanda selülitleride düzeltiyormuş. bende gerçi selülit hiç yok çok şükür. doğumdan sonra biraz vardı keniliğinden geçmiş. onu kullanmayı düşünüyorum. spor şart ama. sıkılaşayım yeter diyorum ben.

Bana da selülit kremleri çıkmış:) şuanda morhipo var sende canikom, amaaaan salla gitsin

Menün de süpermiş:)))

un helvası yaptım az önce ne alakaysa! Pek sevmem normalde, pekmezli falan... Sonum hayrolsunn:)))
un helvasını çok severim ben. pekmezlisini yemedim ama. kokusuna hiç dayanamam. ama tabağada en fazla iki top koyarım fazlasınıda yiyemem.

Doğum günü menüne bayıldım canım. güzel geçmesine sevindim. hepsini tek tek incelicem şimdi. Mmmmmm.

Ha hahh bu çocuklar alem yaa.

yok hayatım kola vermiyorum. eşim bir ara sadece bir yudum vermiş batuşda çok sevmiş ozamandan beri durmadan istiyor. eşimde kola manyağıdır. bende batuşa pekmezli su yapıyorum kola diye veriyorum. eşim sürekli içtiği için batuşda her defasında ağlıyor bende içecem diye. çareyi bunda buldum. ayrıca kolayı bende hiç sevmiyorum. yani asitli içecek sevmiyorum. meyvesuyuda konsantre olduğu için hiç sevmiyorum. varsa yoksa maden suyu. çok severim. ama beypazarı olacak.

NFK cım nerelerdesinn. hiç sesin çıkmıyor. sana benim batuşun ve eşimin fotosunu yolluyorum. hotmailini bir kontrol et istersen.

​NFK canım önce bir boş mail atarmısın sana zahmet. öptüm tatlım.

Günaydın kızlar.
Ben de dün klozet adaptörü aldım. Sabah oturtturmak istedim ama korktu, oturmadı. Henüz hazır değil sanırım. Birkaç gün deneyeceğim. Olmadı yarıyılda artık. Israrcı değilim yani.

Bugün annemler gidiyor. Kardeşimin kızı hala hastanede onun yanına gidecekler.
Neyseki bugün eltime iftara gideceğiz.

bizz alışıştık artıkk tuvalate. 1 hafta ugraştım ama oldu.. gündüzz hiç kaçırmıyo kendi geldiginde söylüyo sadece parka gittigimizde oyuna dalıyo bazen bendeo zamn soruyorum ara sıra. ama gece daha bez tutuyorum. o da benim tembelligimden. uyudumu tutuyom bezi sabah uyanmadan çıkarıyorum .gecede ugraşsam olcak ama çok zor geliyor. gece 11-12 gibi süt içip yatıyo sabah 7-8 arası falan kalkıyo o yüzden bana da zor geliyo.

benim kızım lazımlıga oturmADIM hiç aldımm ötle duruyo. direk banyodaki tuvalettle başladık. şimdi normal tuvalete bile oturuyo. hayırlısıyla halledersin inşalahh.

NFK tatlım resimler gitti canım bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…