tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdımsık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
Canım benim demekki hazır değiller bırak. Erkeklerin kas yapısı 2,5 yaşında gelişiyomuş. Kızlarda bile o vakit başlayın diyo arkadaşlarım. 18 aylıkken eğitim verdiğini idda eden arkadaşımın çocuğu şuan 3,5 yaşlarında ve daha yeni sıfır kaza modunda. Ne gerek var acele etmeye anlamıyorummmmmm :)
Ne çok şey yaptımı yapınca farkettim malesefMaşallah sana kız ne çok şey yapmışsın!! Kardan adamlara da bayıldım. Yalnız kurabiye tarifi açılmadı :/
Bu babalar çok fena. Yani çocuğun iyiliği için içme dimi?? Ama sorsan veya bişi olsa anne düşünmeliydi derler hemen...
Gecmiş olsun:) topikte en erken bslayanlardan biriydim ve vazgeçtim şimdi bezliyorum 1 aydır uğrasıyorum her yere işiyor artık pes ettim ramazanda hıc ugrasamıcamtuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdımsık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
Gunaydın coşkulu oğlanın coşkulu anası:)Günaydın kızlarrrrrrrrr. Çok uykum varrrrrroğluş sağolsun yine coşkulu bir yat kalk yaptı. Sahur kalkması ile birleşince fena oldu.
Herkese güzel birgün diliyorum :)
Saol canım sizede yaparım bana gelin:) bende mi havuza götürsem acaba sitenin havuzu falan mıGüneşin altında 2,5 saat durduk. O zaman anlamadık ama sonrasında dilim damağıma yapıştı.
Menün süpermiş. Ben iftar, ardından pasta düşünüyorum.
Evde bizimki de suyla oynuyor ama birlikte farklı ortamda olunca daha çok eğlendi kuzum.
günaydın hayırlı cumalar
ilbilgehatun ne güzel havuza götürmüşsünüz çocukları ne güzelde eğlenmişler size biraz zor olmuş ama onların mutlu olması herşeye değer
destiny kızım en yaptın sen bu ne menü böyle maşallah doğum gününüz kutlu olsun
pempiş al bendende o kadar benim de çoook uykum var melisa dün akşam geç yattı bende aynı durumdayım bugün erken çıksamda evde uyusam modundayım sen evdesin yat valla :26:
eaglee eğer ilk denemede başarızsan bencede ara ver daha sonra gene başla
colıcos canım iğne olmuşsun iyi gelmiş aman çok dikkat et kendine:26:
nfk dünkü buluşma nasıl geçti gerçi çocuksuz olduğu için süperdir kesin
born hiç denedin mi canım sen :44:
aryamm dünkü menünüzde bize benzemiş domates çorbası patlıcan oturtma cacık pilavı dün yetiştiremedim melisa hanım eve girmek bilmedi bugün ekleriz menüye
Ayy evet canım ya iğne olunca kendime geldim. krem kas gvşetici ilaç hikaye. ilacı iftar ve sahur saatlerine göre ayarlayacaktım bi baktım regl olmuşum sabah aldım artık ama kötü etki etti bitanesi uykumu getirdi leyla gibiydim almaktan vaz geçtim o vaziyet çalışamam imkansız. utanmasam uzanıp uyuyacaktım işyerinde. Ani birşey işte. aman sizde dikkat edin ani hareketlerden kaçının. ben biraz aceleciyim. her işim acele.hep bu aceleciliğim yüzünden oluyor.günaydın hayırlı cumalar
ilbilgehatun ne güzel havuza götürmüşsünüz çocukları ne güzelde eğlenmişler size biraz zor olmuş ama onların mutlu olması herşeye değer
destiny kızım en yaptın sen bu ne menü böyle maşallah doğum gününüz kutlu olsun
pempiş al bendende o kadar benim de çoook uykum var melisa dün akşam geç yattı bende aynı durumdayım bugün erken çıksamda evde uyusam modundayım sen evdesin yat valla :26:
eaglee eğer ilk denemede başarızsan bencede ara ver daha sonra gene başla
colıcos canım iğne olmuşsun iyi gelmiş aman çok dikkat et kendine:26:
nfk dünkü buluşma nasıl geçti gerçi çocuksuz olduğu için süperdir kesin
born hiç denedin mi canım sen :44:
aryamm dünkü menünüzde bize benzemiş domates çorbası patlıcan oturtma cacık pilavı dün yetiştiremedim melisa hanım eve girmek bilmedi bugün ekleriz menüye
batuş tuvaletini klozete yapmak istiyor. bizimki kendiliğinden alışcak galiba. kv çişini söylüyormuş ama yaptıktan sonra.bende baslayip iyo bi sonuc alamamaktan korkuyorm sen ne zaman baslicaksin yaw simdi bizde 2.5 yas tam kisa denk geliyo bu isler icinde kisin nasil yapicaz bir turlu karar veremiyorum.napsam bu isi ya
sahurda belki sesten çıtırtıdan falan uyanıyordur. gerçi efe uyumayı hiçbirzaman sevmezde.Günaydın kızlarrrrrrrrr. Çok uykum varrrrrroğluş sağolsun yine coşkulu bir yat kalk yaptı. Sahur kalkması ile birleşince fena oldu.
Herkese güzel birgün diliyorum :)
zorlama tatlım yaa nasılolsa alışır.tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdımsık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
bir krem var bende kullanmayı düşünüyorum. eşim tavsiye etti. zayıflatırken aynı zamanda selülitleride düzeltiyormuş. bende gerçi selülit hiç yok çok şükür. doğumdan sonra biraz vardı keniliğinden geçmiş. onu kullanmayı düşünüyorum. spor şart ama. sıkılaşayım yeter diyorum ben.Bana bölgesel zayıflama reklamları çıkıyooooooooo.
un helvasını çok severim ben. pekmezlisini yemedim ama. kokusuna hiç dayanamam. ama tabağada en fazla iki top koyarım fazlasınıda yiyemem.Bana da selülit kremleri çıkmış:) şuanda morhipo var sende canikom, amaaaan salla gitsin
Menün de süpermiş:)))
un helvası yaptım az önce ne alakaysa! Pek sevmem normalde, pekmezli falan... Sonum hayrolsunn:)))
Doğum günü menüne bayıldım canım. güzel geçmesine sevindim. hepsini tek tek incelicem şimdi. Mmmmmm.hayırlı ramazanlar herkese
geçmişi okuyamadım şimdilik eğer fırsatını bulursam bırazdan bakacagım
doğum gunumuzu hallettik.kazasız belasız:)zümre baskanları toplantısına denk geldiğinden beklediğim katılım pek olmadı.doğum günü menümde ilk kez denediklerim vardı.herkes çok begendı ben de bayıldım işte o tarifler:))
http://............com/2013/01/20/cikolatali-catlak-kurabiye/comment-page-1/
bu kurabiyeyi kağıt kek kalıplarında yaptım akması yayılması gibi bi problemi garantiledim.
http://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinli-dereotlu-corek/
http://umutsepetim.com/2014/01/kardan-adam-tatlisi.html
bu tarifi kardan adam şeklinde değil de toplar halinde yaptım tepelerıne de çiçekli kürdanlar sapladım güzel oldu
diğer tüm menüm şöyleydi
kıymalı çıtır börek
haşhaşlı tatlı
sarma
peynirli poğaça
tavuklu mantarlı milföy böreği
mor bulgur salatası pembiş saolsun herkes sordu tarifi:)
patates salatası
havuçlu kabaklı tarator (bunu da ilk kez yaptım daha önce sadece havuçlu yapıyordum kabak havuç da güzel oldu)
cupcake tarifini pembiş vermişti.yalnız kremayı beceremeyip hazır dr otkerin pasta kremasından aldım ıyı sonuç verdi
muzlu cevizli saray sarması
fikir olsun diye ayrıntılı anlattım.yapacaklar için özellıkle aryam :)
Ha hahh bu çocuklar alem yaa.ceylin sokaktaki tum heriflere baba dıyor ya v başımızı belaya sokacak:)) sizinkiler de öyle mi:))
nfk zilliyi yerim:) reverans da yaparmış:)maşşallah oyununa:)sen de çocuk gelişimci oldugundan bılıyorsun valla oyun oynamayı helal:)
şekerportakalı çok iyi oldu söylediğin,bizimki de kulah yıyor,hatta kayınpederım köşedeki dondurmacıya alıştırmış kulah almaya gıdıyor adama zırt pırt
ben havuza götüremıyom havuz bize geliyor:)şişme havuzda çimiyor:)bıkana kadar oynuyor hıc ellemıyorum iyi oluyor gerçekten
allah kurtarsın canım
eneee busmai doğurmuş muuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) hayırlı ugurlu olsun
aynı modelden bende de var bi tane.benım koca da bayılır kolaya eve sokma dıyorum dınlemıyor cunku ceylin in dikkatını cekıyor artık şiddetle ıstıyor gördumu buzdolabını açıyor bakıyor göruyor falan
yok hayatım kola vermiyorum. eşim bir ara sadece bir yudum vermiş batuşda çok sevmiş ozamandan beri durmadan istiyor. eşimde kola manyağıdır. bende batuşa pekmezli su yapıyorum kola diye veriyorum. eşim sürekli içtiği için batuşda her defasında ağlıyor bende içecem diye. çareyi bunda buldum. ayrıca kolayı bende hiç sevmiyorum. yani asitli içecek sevmiyorum. meyvesuyuda konsantre olduğu için hiç sevmiyorum. varsa yoksa maden suyu. çok severim. ama beypazarı olacak.Colicos ya çocuğa cola verilir mi?!?!? Siz bile içmemelisiniz aslında. Benim eşim çok düşkün asitli içeceğe. Oğlum istediğinde de hayır o baba içeceği diyorum. Bence sen de dondurmaya alıştır colayı terkettir. En azından ortaokula kadar...
tuvalet eğitimine başladım korkunç gidiyor...ne yapacağımı şaşırdımsık sık teklif ediyorum ama nerdeyse hep kaçırdılar üstelik gece de bağlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?