- 8 Ağustos 2011
- 12.668
- 15.055
- 498
Destiny seni tebrik etmeyi unutmuşummmmm :) artık tüm görevler tamam çekirge; rahatlıkla ikinciyi yapabilirsin
sen de yapabilirsin
Bugun 1degil, 2 degil, tam 3 hamilelik haberi aldim, soklardayim
Kendinle ne alıp veremediğim var tatlım? Sen yemeyeceksin de kim yiyecek?kuş gibisin.Dün canım yemek istemiyor diye sahur yapmadım yine. Bugün öğlen uyuyamadım da. Birde açma börek yapmaya kalkınca, pilim bitti, tansiyonum yerlerde.
sen de yapabilirsin
Biz iyiyiz de, sen nerelerdesin bakalım.ipin ucu bir kaçınca muhabbete girmek zor oluyor sanırım.onun günlük yaz, özletme.Aman efendimm busmai doğum yapmış.
gözünüzaydın.rabbim analı ,babalı büyütsün.
sabahın köründe kalkan çocuklarla ramazan biraz yorucu geçiyor.
birde sahura kadar yatmıyorum.
nfk kimler hamile bacım
pembe,ilbilge,colicos,arya daha kimler vardı? nasılsınız?
sen de yapabilirsin
Aman efendimm busmai doğum yapmış.
nfk kimler hamile bacım
Kendinle ne alıp veremediğim var tatlım? Sen yemeyeceksin de kim yiyecek?kuş gibisin.
İnsan gaza gelir.
Bu arada ikinci demişken bugün eltimlerdeydik. Kalabalık olunca çocuklara mutfak masasına hazırlıyoruz. Bşz gelmeden eltimle küçük kızı konuşurmuş.(9 yaşında ve bizimkini çok oynatır. Sürekli beraberiz. Gezmelere giderken çoğunlukla onu da götürürüm.)eltim kalabalığız, gittikçe de sayımız artacak demiş. İşte ...ablan evlenir yakında, ...'nın(benimki) kardeşi olur demiş. O da ne kardeşi mi olur, bunu zor büyüttük zaten diyormuş. Çok güldüm ya çocuk bile ne düşünüyor.
:))) komikmiş gerçektenKendinle ne alıp veremediğim var tatlım? Sen yemeyeceksin de kim yiyecek?kuş gibisin.
İnsan gaza gelir.
Bu arada ikinci demişken bugün eltimlerdeydik. Kalabalık olunca çocuklara mutfak masasına hazırlıyoruz. Bşz gelmeden eltimle küçük kızı konuşurmuş.(9 yaşında ve bizimkini çok oynatır. Sürekli beraberiz. Gezmelere giderken çoğunlukla onu da götürürüm.)eltim kalabalığız, gittikçe de sayımız artacak demiş. İşte ...ablan evlenir yakında, ...'nın(benimki) kardeşi olur demiş. O da ne kardeşi mi olur, bunu zor büyüttük zaten diyormuş. Çok güldüm ya çocuk bile ne düşünüyor.
Amin canım hep beraber inşçok geçmiş olsun güzel anne iki kuzunla sağlıklı kısmetli bir ömür dilerim
Çok kötüsünüz yaaa ben daha hiç başlamadım eğitime,kıskanıyorumbugün fena geçmedi ama yöntem değiştirdim..öncelikle gece beslenmesini kesip onlar uyuyunca bez bağladım yoksa bu yorgunluğa dayanamıcam..gündüz çişe alışsınlar gece öyle kesicem.bugün gündüz uyku sırasında 4 saat kaçırmadılar demekki gece sık kaçırmayacaklar uzun bekletmem gece için de zaten...gündüz ölçümlerim sonucu 45 dakikada kaçırıyorlar. alaturka tuvalete geçtik daha rahatlar ve daha çabuk yaptılar...illa taşına baslınlar diye zorlamıyorum çömelip yapıyolar tabi bazen gitmek istemeyip kaçırıyorlar. biraz umutlandım açıkçası. akşam saatine doğru sanki çişlerinin geldiğini farkeder oldular gibi. bakalım sabretmeye devam edeyim kuzuları üzmeden...yardımlarınız için teşekkür ederim. gerçekten her çocuk ve her anne ayrı ama hepsi bir fikir oluyor insanda.öpüyorum tüm anneleri.
Evet muhtemelen yakında gideceğini düşünüyordur :)Busmaican evim evim güzel evim modundasın çok sevindim :) Keremcim de napacaktı; zil takıp oynayacak hali yok iki yaşında çocuğun. Başkasının çocuğu sanmış bile olabiliryada oyuncak!! :) Allah ikisini de sana bağışlasın canım. Acıların da bikaç güne bitecek inşallah ve sonra unutulacak :)
Aryam kendine niye yükleniyosun canımcım?? Sahur yap mutlaka. Sen güçsüz olursan minik kuş da etkilenir bak.
Aslında kerem ikimize de benziyo ya,Kız busmaii, maşallah sanaAz sabır bacım bu sancılarda geçecek inşallah, acıları unutunca düşünürsün 3. Yü artık:))
keremin tepkisini bende merak etmiştim amaaa, henüz idrakında değil olayın sanırım. Mert te sana mı benziyo busmaii??
Aslında kerem ikimize de benziyo ya,
Mert de kereme benziyo :)
Ohh maaşallah. negüzel. allah kolaylık versin valla. sağlıkla büyüsünler.
sen de yapabilirsin
bende sahura kadar yatamıyorum. yat kalk kötü oluyo insan. bugünlerde özel bi durumum var ama yinede kalkıyorum.Aman efendimm busmai doğum yapmış.
nfk kimler hamile bacım
evet canım aynen katılıyorum. daha sık girmelisin.Biz iyiyiz de, sen nerelerdesin bakalım.ipin ucu bir kaçınca muhabbete girmek zor oluyor sanırım.onun günlük yaz, özletme.
busmai sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum kızz cok güzel bi duygudur eminim su anda dua ediyorum inş senin de sancıların en kısa zamanda hafifler...
biz de dün kadis has cocuk dünyası diye bi yer görmüştük bahcelievlerdeymiş hiç duydunuz veya gittiniz mi bilmiyorum her marka bebek ürünü var çok hoşuma gitti yasir için de geniş oyun alanları vardı onlar baba ogul eglenirken ben de gezdim ordan da bakırköye gectik ama yagmura yakalandık pasaj içlerinde orda da biraz gezdik babamız cumadan cıkınca da döndük bakırköyde de yeraltında gür çarşı diye bi yer var toplam 3 5 bebek magazası gecelik satan yer var ama dükkanlardaki herşey cok zevkli sonunda hastane çıkışımızı da almış olduk temel ihtiyaç olarak pembiş bi gecelik alırsam yıkama işlerine girişmek istiyorum çok geç kalmadan...akşam da iftara davetliydik sohbet muhabbet iyi geldi bu arada zümra ismine tekrar yakınlaşıyoruz şu ismin anlamına nette heryerde 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın. falan yazıyor ama hocalar da topluluk anlamı var sadece diyo biraz daha araştırcaz iyice kafam karıştı bu isim konusunda ya
Günaydınlar hanımlar. güzel bir hafta sonu diliyorum. hafta içi hiç yazmıyordunuz hafta sonu hepten kaybolursunuz artık.
hayırlı hafta sonları günaydın
busmai evinize hoşgeldiniz ana oğul
ayy ne güzel herkes peşinde divane evde olman daha iyi olmuş mis kokulu merti bir daha kokla benim için
kızz 3. yü sen yaparsın hele şu ağrılar geçsin keremde yakında farkeder sevmeye başlar
nfk iyi neneler
bizde bugün annemlere iftara davetliyiz
pempiş nerelerdesin kız sana istek göndermiştim faceden gördün mü:44:
eagle valla çok sabırlısın sen bu işin altından kalkacaksın belli
aryamm kızz herkes sana karşı cephe almış durumda niye yemek yemiyorsun biz senin yerinde olacaktık ki offf off sabahlar olmasın
Pembiş, Efe için unutamayacağı bir yaz olacak.Nfk çok fenasın sen :) valla annene gidince ayşeyi sat ve uyu. Buncacık uyku mu olur beaaaaaa.
Colicos deme öyle dicem ama hakkaten topik haftasonu pek yoğun olmuyo :)
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Bugün apartman iftarımız var. Yani yemek derdi yok
Bikaç gündür bezde dışarı taşma olmuyor çok şükür. Demekki tamamen oğlumun su içişiyle alakalı bir durum... Bi de dünden itibaren ayakta sallamayı bırakmaya karar verdim bakalım... Yatağa yatırıp sırtını pıtpıtlayıp dandini söyledim. Gece kalktığında da bunu yaptım. Yerde uyuyakalmışım sabaha karşı ama olsun :) buna alışsın sırada hamağı kaldırmak var :)
İyi gezmeler. Anne gşbisi yok.Aksam yatmayanlar sabah boyle kalkamiyor iste :76:
Herkeslere gunaydin.. Nene yolundayiz suan
Hayirli huzurlu serinlikli az ruzgarli ve yaz yagmurlu bi gun diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?