Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aman efendimm busmai doğum yapmış.

gözünüzaydın.rabbim analı ,babalı büyütsün.

sabahın köründe kalkan çocuklarla ramazan biraz yorucu geçiyor.

birde sahura kadar yatmıyorum.

nfk kimler hamile bacım

pembe,ilbilge,colicos,arya daha kimler vardı? nasılsınız?

Dün canım yemek istemiyor diye sahur yapmadım yine. Bugün öğlen uyuyamadım da. Birde açma börek yapmaya kalkınca, pilim bitti, tansiyonum yerlerde.
Kendinle ne alıp veremediğim var tatlım? Sen yemeyeceksin de kim yiyecek?kuş gibisin.

sen de yapabilirsin

Bugun 1degil, 2 degil, tam 3 hamilelik haberi aldim, soklardayim

İnsan gaza gelir.
Bu arada ikinci demişken bugün eltimlerdeydik. Kalabalık olunca çocuklara mutfak masasına hazırlıyoruz. Bşz gelmeden eltimle küçük kızı konuşurmuş.(9 yaşında ve bizimkini çok oynatır. Sürekli beraberiz. Gezmelere giderken çoğunlukla onu da götürürüm.)eltim kalabalığız, gittikçe de sayımız artacak demiş. İşte ...ablan evlenir yakında, ...'nın(benimki) kardeşi olur demiş. O da ne kardeşi mi olur, bunu zor büyüttük zaten diyormuş. Çok güldüm ya çocuk bile ne düşünüyor.

Biz iyiyiz de, sen nerelerdesin bakalım.ipin ucu bir kaçınca muhabbete girmek zor oluyor sanırım.onun günlük yaz, özletme.

sen de yapabilirsin

Ben gazla çalışmıyorummmmm
Hay maşallah kız. Ben olsam bi tuhaf hissederdim noluyo diye :))) Allah anne babalarına sağlıkla kavuştursun.

Dilanazzzzzzzzz bahane üretme yazı üret :) özlüyoz kıx seni

Ben onun gibi olsam (aryam) sanırım dünyaları yerdim hahahahahha. İşte bu yüzden aramızda dağlar denizler var

Kız yazık çocuğa ne çok yüklenmişsiniz hahahha. Hayal ediyorum öyle konuştuğunu da çok tatlıııı

:))) komikmiş gerçekten
çok geçmiş olsun güzel anne iki kuzunla sağlıklı kısmetli bir ömür dilerim
Amin canım hep beraber inş
Çok kötüsünüz yaaa ben daha hiç başlamadım eğitime,kıskanıyorum
Evet muhtemelen yakında gideceğini düşünüyordur :)
Aslında kerem ikimize de benziyo ya,
Mert de kereme benziyo :)

size fena halde laf yetistiresim var ama cok gec oldu
Birkac parca utu yaptim. Dus aldim, simdi namazi kilip hoop yataga. 2 saat sonra kalkicaz zati :111:
Sabahlari bebeleri gec kalkan gicik hatunlaaaaar; siz de daha fazla kaynatmayin, dagilin bakim :76:

Son düzenleme:
Aksam yatmayanlar sabah boyle kalkamiyor iste :76:
Herkeslere gunaydin.. Nene yolundayiz suan
Hayirli huzurlu serinlikli az ruzgarli ve yaz yagmurlu bi gun diliyorum

Günaydınlar hanımlar. güzel bir hafta sonu diliyorum. hafta içi hiç yazmıyordunuz hafta sonu hepten kaybolursunuz artık.

sen de yapabilirsin

Ohh maaşallah. negüzel. allah kolaylık versin valla. sağlıkla büyüsünler.

bende sahura kadar yatamıyorum. yat kalk kötü oluyo insan. bugünlerde özel bi durumum var ama yinede kalkıyorum.

Biz iyiyiz de, sen nerelerdesin bakalım.ipin ucu bir kaçınca muhabbete girmek zor oluyor sanırım.onun günlük yaz, özletme.
evet canım aynen katılıyorum. daha sık girmelisin.

busmai sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum kızz cok güzel bi duygudur eminim su anda dua ediyorum inş senin de sancıların en kısa zamanda hafifler...
biz de dün kadis has cocuk dünyası diye bi yer görmüştük bahcelievlerdeymiş hiç duydunuz veya gittiniz mi bilmiyorum her marka bebek ürünü var çok hoşuma gitti yasir için de geniş oyun alanları vardı onlar baba ogul eglenirken ben de gezdim ordan da bakırköye gectik ama yagmura yakalandık pasaj içlerinde orda da biraz gezdik babamız cumadan cıkınca da döndük bakırköyde de yeraltında gür çarşı diye bi yer var toplam 3 5 bebek magazası gecelik satan yer var ama dükkanlardaki herşey cok zevkli sonunda hastane çıkışımızı da almış olduk temel ihtiyaç olarak pembiş bi gecelik alırsam yıkama işlerine girişmek istiyorum çok geç kalmadan...akşam da iftara davetliydik sohbet muhabbet iyi geldi bu arada zümra ismine tekrar yakınlaşıyoruz şu ismin anlamına nette heryerde 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın. falan yazıyor ama hocalar da topluluk anlamı var sadece diyo biraz daha araştırcaz iyice kafam karıştı bu isim konusunda ya

hayırlı hafta sonları günaydın

busmai evinize hoşgeldiniz ana oğul
ayy ne güzel herkes peşinde divane evde olman daha iyi olmuş mis kokulu merti bir daha kokla benim için
kızz 3. yü sen yaparsın hele şu ağrılar geçsin keremde yakında farkeder sevmeye başlar

nfk iyi neneler
bizde bugün annemlere iftara davetliyiz

pempiş
nerelerdesin kız sana istek göndermiştim faceden gördün mü:44:

eagle valla çok sabırlısın sen bu işin altından kalkacaksın belli

aryamm kızz herkes sana karşı cephe almış durumda niye yemek yemiyorsun biz senin yerinde olacaktık ki offf off sabahlar olmasın

canım baya gezmişsiniz valla alışveriş cicilerde alınmış
illa pembe gecelik alcan yani yasirde giydiğin gecelik mavi renkmiydi ben beyaz almıştım olurda ikinci çocuğum erkek olursa yeniden almayayım diye
iftar davetleride başladı valla iyi oluyor değişiklik
bende bir arkadaşımdan topluluk ismi olduğunu duymuştum iyi araştırmak lazım ama:44:

Nfk çok fenasın sen :) valla annene gidince ayşeyi sat ve uyu. Buncacık uyku mu olur beaaaaaa.

Colicos deme öyle dicem ama hakkaten topik haftasonu pek yoğun olmuyo :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Bugün apartman iftarımız var. Yani yemek derdi yok

Bikaç gündür bezde dışarı taşma olmuyor çok şükür. Demekki tamamen oğlumun su içişiyle alakalı bir durum... Bi de dünden itibaren ayakta sallamayı bırakmaya karar verdim bakalım... Yatağa yatırıp sırtını pıtpıtlayıp dandini söyledim. Gece kalktığında da bunu yaptım. Yerde uyuyakalmışım sabaha karşı ama olsun :) buna alışsın sırada hamağı kaldırmak var :)

Canım valla facee girme fırsatım olmadı. Bakarım inşallah bugün. Annemin yorumu: emzirmeyi bırakınca ne mesaj yazıyon ne facce giriyonnn

Bu arada ben mavi gecelik de giydim pembe de. Olsa mor da giyerdim yani takılmayın böyle şeylere kızlarrrr :))

aaaa pembe geceliksiz olur muuu :) ben de yasirde mavi almstm krem de var simdi sira pembe de cok guzrl begenmezsem almam da icime cok sinen olursa alirim ins pembis yeni uyku yonteminde devamli olur ins buyuk rahatlik vallahi seker pembem sende topluluk diyosun he ;(

Pembiş, Efe için unutamayacağı bir yaz olacak.

Aksam yatmayanlar sabah boyle kalkamiyor iste :76:
Herkeslere gunaydin.. Nene yolundayiz suan
Hayirli huzurlu serinlikli az ruzgarli ve yaz yagmurlu bi gun diliyorum
İyi gezmeler. Anne gşbisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…