Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bence kesinlikle farklı isim bakmalısın :/ hocalar da öyle demiş anlamına bak...

Pembiş, Efe için unutamayacağı bir yaz olacak.

İyi gezmeler. Anne gşbisi yok.

Sorma hem de ne unutulmazzzzz

Aramızda "kazan kazan" yöntemi var. Kendisi evde sıkılıyor. Hatta yatılı gelmek istiyor. Biz istediklerini yapıyoruz, gezdiriyoruz. Kızım da onunla mutlu. Biz de rahatız.

Bebek çok küçük tuhaf geliyo ya unutmuşuz :)
Sütüm ancak dün geldi ama ağzına alıp çekmeyi beceremiyor ben de sağıyorum. Sahurdan sonra da uyutmadı bebiş sabaha kadar

Kocacığını böyle mi avutuyorsun canikom??? Kerem senin kopyannnnnn
Yok kız ciddiyim keremin saçlarını kestik aynı babası oldu
Biz de eşimle benziyoruz demek ki
Sağol canımmm

Sağol tatlım ya evet çok rahatım ilgileniyorlar benle. Bu lohusalığım mutlu geçiyoo :)
Evet ben de o ismi beğenmiştim sonra aynı yorumları okudum. Berra nasıl?
Ooh bu yaz sizin için çok verimli geçiyor Efecik büyüyor :)
Aramızda "kazan kazan" yöntemi var. Kendisi evde sıkılıyor. Hatta yatılı gelmek istiyor. Biz istediklerini yapıyoruz, gezdiriyoruz. Kızım da onunla mutlu. Biz de rahatız.
Bu yaştaki çocuklar çok işe yarıyo bea

Günaydınlar hanımlar. güzel bir hafta sonu diliyorum. hafta içi hiç yazmıyordunuz hafta sonu hepten kaybolursunuz artık.
İtiraz ediyorum hakim bey!
Ben her daim gorev bilincinde olmusumdur

5 saatlik uykuyla duruyorum. Aysecik uyuyunca ins ben de yaticam. Annem babamla yazliga gitti. Aksam kardeslerle iftar

Cok iyi yaptin pembisim. Birkac gune tamamen alisir.
Sen de rahat edersin.. Bunu cooktaaaaaan hakettin

born, eline bi arapcac ozluk al ve bak, goreceksinki hocalarin verdigi mana dogru. İsim ararken ben de tek tek sozlukten baktim. Asla sadece internetteki anlamlara guvenip is yapilmaz..

Busmai berra demis, rana da guzel.. Betul bu ara kulagima caliniyor. Bunlar manalari guzel, telaffuzlari hos isimler..

Son düzenleme:
Önümüzdeki ay batuhanın doğumgünü. eşimle hediye olarak akülü araba bakıyoruz. terasta büyük ve müsait olunca çocuk eğlensin dedik çok meraklı araba kullanmaya zaten. babasının arabasına binince hadi oğlum beni atta götür diyorum hemen direksiyonu alıyor eline vites değiştiriyor falan yapacak öğrenmiş bu işi. neyse dün bimde gördüm resimde çok şirin duruyordu ama yakından bakınca çok dandik geldi. fiyatıda uygundu bayaa. plastik oyuncak gibi beğenmedim yaa. avm de görmüştüm bir türlü model beğenemedik. havalı bişey olsun istiyorum. bodrumun meydanında turistlere hava atsın çapkın oğlum. çıplak bacak gördümmü cimciklemeye koşuyor. burdada sürüsüne bereket. 7den 70 şe herkez şortlu.

seker portakalim, seker pembem afiyet olsun..

Ben de dogumda krem ve mavi gecelik giydim. Cinsiyete gore renk gecelik bana gore deil. Ama malesef ureticiler dar kafali. Secenekler yok denecek kadar az. Neden guzel bi mor gecelik yapmiyorlar, yahut turkuaz..

Benim kızım olsaydı adını Büşra koyacaktım. eşimle ta nişanlıyken bizim çocuğumuz olduğunda şöyle isim koyalım diye isim düşünmüştük bile. Berra ve Rana ismide çok hoş bence düşünebilirsin.

Ben füme rengi askılı dizüstü bir gecelik giymiştim sabahlığıda olan. içinde kırmızıları falanda vardı. kırmızı bandana kafamda bide kırmızı terlik almıştı eşim. hiç cinsiyete göre düşünmemiştim. tamamen kendi şıklığımı düşündüm. eşimde havalı bişey olsun diye baya bir araştırmıştı.

seni çok takdir ediyorum valla baya yol aldın sen ben çok tembelim galiba
bizimde haftaya gene meşhur sokak iftarımız var komşularla bakalım nasıl geçecek eskiden tabak çanak indiriyorduk aşağı bulaşığı karışması taşıması ayrı dertti bu sene plastik kalın tablotlardan önerdim akıllarına yattı bu sene o şekilde yapacağız

çocuğun biriyle iyi vakit geçirmesi ne kadar güzel değilmi

al sana 2. çocuğu yapmak için bir neden daha lohusalıkta daha iyi bakılmak zorunda kalıyorsun ne güzel prensesler gibi

kız kim öğretti çimdiklemeyi

benim bir gri bir krem bir pempe birde kum rengi gibi vardı abartıp almışım ama krem olan dışındakiler çok ucuzdu ondan almıştım halada giyebiliyorum

Mutlu olmana sevindim. Çevrende sana yardım edenlerin olması ne güzel.
Berra ismi koyulmamadı gereken isimlerden diye biliyorum. Ben de çok beğenmiştim. Kızıma koymak istemiştim.

kızz senin eşinde baya detay düşüyor valla bravo
bizimki hayatta böyle gidip benim için lohusa pijaması alacak aman allahım başımıza taş mı yağar bilemem

colicos, avm lerde kaliteli saglam bi model bulursunuz. Bim gibi bi yerden akulu araba alinmaz..

Sort meselesine gelince halimiz ne olacak bilmiyorum.
Hadi orasi sayfiye, burada ortama cevreye bakilmaksizin 8-10 yasindan baslayarak genclerin cogu sort giyiyor.
Erkeklerin agzindan salyalar akarkenki bakislari midemi bulandiriyor sort diyorum da emin olun cogu bir karis kadar yok, popo kismini kapatacak kadar dar bi kumas. İc camasiri gibi. Allah sonumuzu hayretsin..

nfk canım çok haklısın bende geçen gün eşime diyordum bir kaç kız grubu gördük 14-15 yaşlarındalar ama görsen yani ağzın açık kalır
eşime diyorum yarabbim bizimde kızımız var inşallah böyle olmaz kınamak istemiyorum dedim ama işimiz çok zor yaa ne yapcaz bilmem
bunların 2 yaş sendromları böyleyse ergenliklerini düşünemiyorum valla:18:

ayni duygulardayim. :26:Hic olcu adap kalmadi. Ortalik fena.. Bi de erkekleri dusunun valla buyuk imtihan, buyuk fitne. :26:

Oyyy ne heyecanlı yaaa. minnacıkk bebek. ilki gibi heyecan duymuşsundur dimi yaa.

yok tatlım çok dandik zaten almıcam. resim olarak görünce aa ne güzelmiş demiştim. yakından bakınca çok uyduruk vermem ona okadar para aldığıma değmez dağılır. avm de var baktık ama istediğim modeli bulamazsam artık ordakilerden birini alırım.
Şort konusunda aynı fikirdeyim. evin içinde giyiyorum mecburen ama işyerinde görseniz hiç abartmıyorum 60 yaşında kadın dahi mini şortlu. yani şort giymeninde bir adabı var bence. ben çok rahat bir ailede yetişmeme rağmen ve eşimin aileside bu konuda çok rahattır abartıya kaçmam çünki o erkek tarzından dünyanın her yerinde var ve bana bakılmasından inanılmaz rahatsız olurum. allah ıslah etsin ne deyim. herkezin fikri farklı bu konuda.

bu arada colıcos resimlerini niye bizede göndermiyorsun kızz
özelden sana mail adresimi yazıyorum
AAaa tamam tatlım, elbette sanada gönderirim. ben bir ara söylemiştim arkadaş olarak ekleyelim birbirimizi diye ama nfk dan başka dikkate alan olmayınca bişey demedim. bende foto isterim amaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…