aaaa pembe geceliksiz olur muuu :) ben de yasirde mavi almstm krem de var simdi sira pembe de cok guzrl begenmezsem almam da icime cok sinen olursa alirim ins pembis yeni uyku yonteminde devamli olur ins buyuk rahatlik vallahi seker pembem sende topluluk diyosun he ;(
Pembiş, Efe için unutamayacağı bir yaz olacak.
İyi gezmeler. Anne gşbisi yok.
Aramızda "kazan kazan" yöntemi var. Kendisi evde sıkılıyor. Hatta yatılı gelmek istiyor. Biz istediklerini yapıyoruz, gezdiriyoruz. Kızım da onunla mutlu. Biz de rahatız.Ben gazla çalışmıyorummmmm
Hay maşallah kız. Ben olsam bi tuhaf hissederdim noluyo diye :))) Allah anne babalarına sağlıkla kavuştursun.
Dilanazzzzzzzzz bahane üretme yazı üret :) özlüyoz kıx seni
Ben onun gibi olsam (aryam) sanırım dünyaları yerdim hahahahahha. İşte bu yüzden aramızda dağlar denizler var
Kız yazık çocuğa ne çok yüklenmişsiniz hahahha. Hayal ediyorum öyle konuştuğunu da çok tatlıııı
Yok kız ciddiyim keremin saçlarını kestik aynı babası olduKocacığını böyle mi avutuyorsun canikom???Kerem senin kopyannnnnn
Sağol canımmmAman efendimm busmai doğum yapmış.
gözünüzaydın.rabbim analı ,babalı büyütsün.
sabahın köründe kalkan çocuklarla ramazan biraz yorucu geçiyor.
birde sahura kadar yatmıyorum.
nfk kimler hamile bacım
pembe,ilbilge,colicos,arya daha kimler vardı? nasılsınız?
Sağol tatlım ya evet çok rahatım ilgileniyorlar benle. Bu lohusalığım mutlu geçiyoo :)hayırlı hafta sonları günaydın
busmai evinize hoşgeldiniz ana oğul
ayy ne güzel herkes peşinde divane evde olman daha iyi olmuş mis kokulu merti bir daha kokla benim için
kızz 3. yü sen yaparsın hele şu ağrılar geçsin keremde yakında farkeder sevmeye başlar
nfk iyi neneler
bizde bugün annemlere iftara davetliyiz
pempiş nerelerdesin kız sana istek göndermiştim faceden gördün mü:44:
eagle valla çok sabırlısın sen bu işin altından kalkacaksın belli
aryamm kızz herkes sana karşı cephe almış durumda niye yemek yemiyorsun biz senin yerinde olacaktık ki offf off sabahlar olmasın
Evet ben de o ismi beğenmiştim sonra aynı yorumları okudum. Berra nasıl?busmai sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum kızz cok güzel bi duygudur eminim su anda dua ediyorum inş senin de sancıların en kısa zamanda hafifler...
biz de dün kadis has cocuk dünyası diye bi yer görmüştük bahcelievlerdeymiş hiç duydunuz veya gittiniz mi bilmiyorum her marka bebek ürünü var çok hoşuma gitti yasir için de geniş oyun alanları vardı onlar baba ogul eglenirken ben de gezdim ordan da bakırköye gectik ama yagmura yakalandık pasaj içlerinde orda da biraz gezdik babamız cumadan cıkınca da döndük bakırköyde de yeraltında gür çarşı diye bi yer var toplam 3 5 bebek magazası gecelik satan yer var ama dükkanlardaki herşey cok zevkli sonunda hastane çıkışımızı da almış olduk temel ihtiyaç olarak pembiş bi gecelik alırsam yıkama işlerine girişmek istiyorum çok geç kalmadan...akşam da iftara davetliydik sohbet muhabbet iyi geldi bu arada zümra ismine tekrar yakınlaşıyoruz şu ismin anlamına nette heryerde 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın. falan yazıyor ama hocalar da topluluk anlamı var sadece diyo biraz daha araştırcaz iyice kafam karıştı bu isim konusunda ya
Ooh bu yaz sizin için çok verimli geçiyor Efecik büyüyor :)Nfk çok fenasın sen :) valla annene gidince ayşeyi sat ve uyu. Buncacık uyku mu olur beaaaaaa.
Colicos deme öyle dicem ama hakkaten topik haftasonu pek yoğun olmuyo :)
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Bugün apartman iftarımız var. Yani yemek derdi yok
Bikaç gündür bezde dışarı taşma olmuyor çok şükür. Demekki tamamen oğlumun su içişiyle alakalı bir durum... Bi de dünden itibaren ayakta sallamayı bırakmaya karar verdim bakalım... Yatağa yatırıp sırtını pıtpıtlayıp dandini söyledim. Gece kalktığında da bunu yaptım. Yerde uyuyakalmışım sabaha karşı ama olsun :) buna alışsın sırada hamağı kaldırmak var :)
Bu yaştaki çocuklar çok işe yarıyo beaAramızda "kazan kazan" yöntemi var. Kendisi evde sıkılıyor. Hatta yatılı gelmek istiyor. Biz istediklerini yapıyoruz, gezdiriyoruz. Kızım da onunla mutlu. Biz de rahatız.
İtiraz ediyorum hakim bey!Günaydınlar hanımlar. güzel bir hafta sonu diliyorum. hafta içi hiç yazmıyordunuz hafta sonu hepten kaybolursunuz artık.
5 saatlik uykuyla duruyorum. Aysecik uyuyunca ins ben de yaticam. Annem babamla yazliga gitti. Aksam kardeslerle iftarNfk çok fenasın sen :) valla annene gidince ayşeyi sat ve uyu. Buncacık uyku mu olur beaaaaaa.
Bikaç gündür bezde dışarı taşma olmuyor çok şükür. Demekki tamamen oğlumun su içişiyle alakalı bir durum... Bi de dünden itibaren ayakta sallamayı bırakmaya karar verdim bakalım... Yatağa yatırıp sırtını pıtpıtlayıp dandini söyledim. Gece kalktığında da bunu yaptım. Yerde uyuyakalmışım sabaha karşı ama olsun :) buna alışsın sırada hamağı kaldırmak var :)
Benim kızım olsaydı adını Büşra koyacaktım. eşimle ta nişanlıyken bizim çocuğumuz olduğunda şöyle isim koyalım diye isim düşünmüştük bile. Berra ve Rana ismide çok hoş bence düşünebilirsin.born, eline bi arapcac ozluk al ve bak, goreceksinki hocalarin verdigi mana dogru. İsim ararken ben de tek tek sozlukten baktim. Asla sadece internetteki anlamlara guvenip is yapilmaz..
Busmai berra demis, rana da guzel.. Betul bu ara kulagima caliniyor. Bunlar manalari guzel, telaffuzlari hos isimler..
Ben füme rengi askılı dizüstü bir gecelik giymiştim sabahlığıda olan. içinde kırmızıları falanda vardı. kırmızı bandana kafamda bide kırmızı terlik almıştı eşim. hiç cinsiyete göre düşünmemiştim. tamamen kendi şıklığımı düşündüm. eşimde havalı bişey olsun diye baya bir araştırmıştı.seker portakalim, seker pembem afiyet olsun..
Ben de dogumda krem ve mavi gecelik giydim. Cinsiyete gore renk gecelik bana gore deil. Ama malesef ureticiler dar kafali. Secenekler yok denecek kadar az. Neden guzel bi mor gecelik yapmiyorlar, yahut turkuaz..
Nfk çok fenasın sen :) valla annene gidince ayşeyi sat ve uyu. Buncacık uyku mu olur beaaaaaa.
Aramızda "kazan kazan" yöntemi var. Kendisi evde sıkılıyor. Hatta yatılı gelmek istiyor. Biz istediklerini yapıyoruz, gezdiriyoruz. Kızım da onunla mutlu. Biz de rahatız.
Bebek çok küçük tuhaf geliyo ya unutmuşuz :)
Sütüm ancak dün geldi ama ağzına alıp çekmeyi beceremiyor ben de sağıyorum. Sahurdan sonra da uyutmadı bebiş sabaha kadar
Yok kız ciddiyim keremin saçlarını kestik aynı babası oldu
Biz de eşimle benziyoruz demek ki
Sağol canımmm
Sağol tatlım ya evet çok rahatım ilgileniyorlar benle. Bu lohusalığım mutlu geçiyoo :)
Evet ben de o ismi beğenmiştim sonra aynı yorumları okudum. Berra nasıl?
Ooh bu yaz sizin için çok verimli geçiyor Efecik büyüyor :)
Bu yaştaki çocuklar çok işe yarıyo bea
Önümüzdeki ay batuhanın doğumgünü. eşimle hediye olarak akülü araba bakıyoruz. terasta büyük ve müsait olunca çocuk eğlensin dedik çok meraklı araba kullanmaya zaten. babasının arabasına binince hadi oğlum beni atta götür diyorum hemen direksiyonu alıyor eline vites değiştiriyor falan yapacak öğrenmiş bu işi. neyse dün bimde gördüm resimde çok şirin duruyordu ama yakından bakınca çok dandik geldi. fiyatıda uygundu bayaa. plastik oyuncak gibi beğenmedim yaa. avm de görmüştüm bir türlü model beğenemedik. havalı bişey olsun istiyorum. bodrumun meydanında turistlere hava atsın çapkın oğlum. çıplak bacak gördümmü cimciklemeye koşuyor. burdada sürüsüne bereket. 7den 70 şe herkez şortlu.
seker portakalim, seker pembem afiyet olsun..
Ben de dogumda krem ve mavi gecelik giydim. Cinsiyete gore renk gecelik bana gore deil. Ama malesef ureticiler dar kafali. Secenekler yok denecek kadar az. Neden guzel bi mor gecelik yapmiyorlar, yahut turkuaz..
Mutlu olmana sevindim. Çevrende sana yardım edenlerin olması ne güzel.Bebek çok küçük tuhaf geliyo ya unutmuşuz :)
Sütüm ancak dün geldi ama ağzına alıp çekmeyi beceremiyor ben de sağıyorum. Sahurdan sonra da uyutmadı bebiş sabaha kadar
Sağol canımmm
Sağol tatlım ya evet çok rahatım ilgileniyorlar benle. Bu lohusalığım mutlu geçiyoo :)
Ben füme rengi askılı dizüstü bir gecelik giymiştim sabahlığıda olan. içinde kırmızıları falanda vardı. kırmızı bandana kafamda bide kırmızı terlik almıştı eşim. hiç cinsiyete göre düşünmemiştim. tamamen kendi şıklığımı düşündüm. eşimde havalı bişey olsun diye baya bir araştırmıştı.
colicos, avm lerde kaliteli saglam bi model bulursunuz. Bim gibi bi yerden akulu araba alinmaz..
Sort meselesine gelince halimiz ne olacak bilmiyorum.
Hadi orasi sayfiye, burada ortama cevreye bakilmaksizin 8-10 yasindan baslayarak genclerin cogu sort giyiyor.
Erkeklerin agzindan salyalar akarkenki bakislari midemi bulandiriyorsort diyorum da emin olun cogu bir karis kadar yok, popo kismini kapatacak kadar dar bi kumas. İc camasiri gibi. Allah sonumuzu hayretsin..
ayni duygulardayim. :26:Hic olcu adap kalmadi. Ortalik fena.. Bi de erkekleri dusunun valla buyuk imtihan, buyuk fitne. :26:nfk canım çok haklısın bende geçen gün eşime diyordum bir kaç kız grubu gördük 14-15 yaşlarındalar ama görsen yani ağzın açık kalır
eşime diyorum yarabbim bizimde kızımız var inşallah böyle olmaz kınamak istemiyorum dedim ama işimiz çok zor yaa ne yapcaz bilmem
bunların 2 yaş sendromları böyleyse ergenliklerini düşünemiyorum valla:18:
Oyyy ne heyecanlı yaaa. minnacıkk bebek. ilki gibi heyecan duymuşsundur dimi yaa.Bebek çok küçük tuhaf geliyo ya unutmuşuz :)
Sağol canımmm
yok tatlım çok dandik zaten almıcam. resim olarak görünce aa ne güzelmiş demiştim. yakından bakınca çok uyduruk vermem ona okadar para aldığıma değmez dağılır. avm de var baktık ama istediğim modeli bulamazsam artık ordakilerden birini alırım.colicos, avm lerde kaliteli saglam bi model bulursunuz. Bim gibi bi yerden akulu araba alinmaz..
Sort meselesine gelince halimiz ne olacak bilmiyorum.
Hadi orasi sayfiye, burada ortama cevreye bakilmaksizin 8-10 yasindan baslayarak genclerin cogu sort giyiyor.
Erkeklerin agzindan salyalar akarkenki bakislari midemi bulandiriyorsort diyorum da emin olun cogu bir karis kadar yok, popo kismini kapatacak kadar dar bi kumas. İc camasiri gibi. Allah sonumuzu hayretsin..
AAaa tamam tatlım, elbette sanada gönderirim. ben bir ara söylemiştim arkadaş olarak ekleyelim birbirimizi diye ama nfk dan başka dikkate alan olmayınca bişey demedim. bende foto isterim amaa.bu arada colıcos resimlerini niye bizede göndermiyorsun kızz
özelden sana mail adresimi yazıyorum
Ay saolsun öyle yaa bahsetmiştim ya benimle çok ilgilidir.kızz senin eşinde baya detay düşüyor valla bravo
bizimki hayatta böyle gidip benim için lohusa pijaması alacak aman allahım başımıza taş mı yağar bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?